UNBOXING VIDEO

//samarbeid

Hei

Beklager for at det ikke kom et innlegg i går. Dro tidligere hjem fra skole fordi jeg ble syk og da jeg kom hjem sovnet jeg og rakk aldri å blogge. I dag var ikke hodet helt på plass men jeg fikk i hvert fall redigert “unboxing” videoen min helt ferdig. Jeg var så heldig å få en pakke fra BliVakker.no. Du kan komme til siden deres ved å trykke //HER. Jeg fikk testa ut maaaaange produkter jeg lenge har ønsket meg, så det var utrolig gøy. Det vil om ikke så lenge komme en konkurranse der du kan vinne masse kule prdukter fra BliVakker.no, så følg med på bloggen og instagrammen min.

Hva syns du om denne type video?

Hva syns du om at premien på den kommende konkurransen kan være akkurat det samme som ALT det jeg pakket ut i denne videoen?

Klem Jennie

 

HVORDAN GÅR DET MED DERE?

Hei

Hvordan går det med dere? Har dere mye å gjøre nå som sommerferien nærmer seg? Er det mange prøver, tentamen i ulike fag, avslutninger og dugnader? Skal du snart konfirmeres? Mange har det nok ganske likt på denne tiden av året. Klassen min har alltid hatt mye lekser, prøver og innleveringer. Vet at mange andre har det mye lettere enn oss på det området. Jeg har venner som bor andre steder som til og med har leksefri. Hvorfor skal det være så ulikt i fra skole til skole og klasse til klasse på samme skole til og med?

Uansett er ikke dette noe jeg får gjort noe med, så i dag har jeg igjen sittet med lekser fra jeg kom inn etter skolen og frem til jeg dro på trening. Tar en pause nå for å skrive noen ord til dere. Lykke til med alle prøver dere har. Neste uke blir heldigvis en kort skoleuke. Torsdag har vi alle fri og mange har vel fri på fredag også 🙂

Vi har spilt siste håndballkamp for sesongen, nå er det bare en cup før sommerferien. Men treninger er det heldigvis. Håper på å få tid til å redigert en video i løpet av helgen, men kan ikke love noe. Jeg planlegger også Lanseringsfest for “WOW by Jennie Sofie” i uke 20, det blir en kul ettermiddag/kveld som betyr veldig mye for meg. Kanskje jeg møter deg der <3 Jeg skal blogge nærmere om dette en annen dag,  da blir det mer info om sted og tid. 

I går fikk jeg se dette bildet fra fotoshooten:) 

 

Om du lurer på hvordan jeg sjonglerer alt som pågår så fikk VG formulert det ganske så bra i sin artikkel, som du kommer til ved å klikke //HER. Sikkert ikke alle som har fått den med seg. 

Så legger jeg med noen IG bilder til dere som ikke har Instagram. 

 


Vet at ikke alle har instagram og at ikke alle har snapchat heller, men om du trykker //HER skal du komme rett inn på min instagram også, selv om du ikke har instagram selv, så kan du i hvert fall se brukeren min. 

I dag lurer jeg veldig på hvor gamle mine lesere er, så hvor gammel er du?

Klem Jennie

 

VIDEO OG KONK!!!!

Hei

I dag etter skolen tok pappa og jeg en tur inn til WOW kontoret for å hente flere av plaggene fra den kommende kolleksjonen min. Jeg fikk også være så heldig og sette i gangen en superkul konkurranse der jeg gir dere muligheten til å vinne flere plagg fra kolleksjonen min, og reglene er superenkle. For å delta sjekk ut WOW sin snapchat ” wowandme”. Der får du forklart steg for steg hva du skal gjøre. Vinneren blir allerede trukket i morgen!!!

Når jeg kom hjem fra byen filmet jeg også en video som jeg aldri har gjort før, nemlig en “unboxing video”. Det var spennende for meg, men håper det også blir spennende for dere. Personlig har jeg aldri sett en hel “unboxing video” så gleder meg masse til å få redigert den og lagt den ut!!!

 


 

Har du snapchat? Har du deltatt i konkurransen?

Klem Jennie

BESTE MANDAGEN

Hei

En bedre start på uka, det skal du lete lenge etter. Våknet opp til nyheten om at Selena Gomez legger sin turnè innom Norge og Oslo 13 oktober. Jeg er så utrolig glad. Ikke bare fordi jeg elsker musikken og Selena som artist, men fordi hun er mitt idol, mitt forbilde. De som har lest bloggen min, vet at jeg har vært fan siden jeg var 8 år. Den gang likte jeg henne som skuespiller og også sanger på Disney Channel. Årene gikk og jeg lærte mer om Selena og etter jeg fikk sosialemedier har jeg fulgt henne der det går ann å følge. Hun er mitt forbilde. Hun er sterk, talentfull, vakker, har gode verdier i livet, familiær, hun er følsom og et fantastisk medmenneske. Hun elsker fansen sin, hun møter dem, hun jordnær, fremstår veldig trygg på seg selv. Hun er morsom, jeg elsker personligheten hennes. Videoene hennes på Instagram får meg til å le og smile. Hun elsker “snacks automater” , koser seg med “fastfood” og viser at det er greit.  Jeg elsker at vi er omtrent like høye, jeg trenger virkelig ikke bli høyere enn Selena, selv om jeg før stresset litt fordi jeg ville så gjerne bli litt høyere. Selena har jobbet seg dit hun er i dag og hun fortjener det enormt.

Jeg gleder meg veldig til konserten og nedtellingen begynner nå. Kalenderen er merket, ingen ting annet skal stå på den dagen. Billettsalget begynner nå på fredag. Se //HER for mer informasjon om du ønsker billetter. 

 

Hvem er ditt idol/forbilde nummer 1?

Klem Jennie
 

NYTT PROSJEKT

Hei

Til dere som tenkte at jeg holder på med masse og sjonglerer alt jeg gjør, nå blir det enda mer å sjonglere. Heldigvis er jeg glad i å gjøre det og gleder meg masse til det nye prosjektet begynner å ta form.

Snart er 9.klasse over og til høsten går jeg inn i mitt siste år på ungdomsskolen. Da er det tid for å velge hva man vil gjøre fremover og forsøke å velge utdannelse, eller i hvert fall en retning innenfor utdannelse. Jeg er nyskjerrig på media og har likt alt jeg har gjort innenfor det. Radio, være foran kamera, bak kamera, skrive (som jeg gjør på bloggen), foto og masse mer. 

Jeg kan røpe litt for dere som er glad i magasiner……..til høsten kommer det et nytt spennende blad om youtubing, sosiale medier og mye mere spennende. Jeg skal være en del av redaksjonen i sammen med for eksempel Bahare som sikkert flere av dere kjenner fra bladet Julia. Dette er jo en unik mulighet for å se hvordan det jobbes med et slik blad og det å få en smakebit av en jobb som dette er fantastisk. Jeg har allerede sett på et lignende blad i fra et annet land og denne helgen ser jeg etter inspirasjon og neste helg får jeg kanskje tid til å lage et tankekart. Det finnes så utrolig mye bra og interessant som jeg ønsker å få med. Alt i fra tips til reportasjer med for eksempel Youtubere, og vi har flere måneder vi kan bruke på å utarbeide dette. Det må jo bare bli superbra. 

I går hadde jeg et møte på Aker Brygge om akkurat dette og det virker utrolig spennende. Etter møte tok jeg og moren min båten hjem. Da vi kom hjem tok faktisk jeg og søstra mi noen kule bilder sammen. Hun hadde nettopp kjøpt seg noen kule leppestifter vi tok bilder med. Hahaha! 

 


 

Leser du magasiner? Hvilke?

Klem Jennie

SE KLIPPET HER

Hei

Fredagen er her og den har vært litt annerledes for å si det slik. Jeg stod opp litt tidligere enn på en vanlig fredag og dro med pappa til Oslo. Jeg møtte opp hos TV2 klokken 07.40 til sminking og litt over 08.00 var jeg direkte på TV. Følte det gikk bra og allerede 09.30 båten tilbake til Nesodden. Så alt i alt var jeg bare 1 time borte fra skolen. Alltid litt sommerfugler i magen og man føler man ser annerledes ut når en annen sminker seg. Veldig rart å se seg selv, litt flaut, he he.

Rett etter intervjuet

 

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på intervjuet, det betyr veldig mye. Da jeg kom hjem ringte det også på døren og det ble levert en stor bukett med nydelige roser til meg med en koselig hilsen i fra gode kollegaer i Disney. Det ble jeg kjempeglad for og smiler hver gang jeg ser på blomstene. Det er så mye som går så fort. Plutselig er noe man enten har gledet seg veldig til, vært veldig spent på eller til og med noe man har gruet seg til plutselig over. Akkurat som innspillingen jeg hadde i London, jeg savner det allerede. 

 

I dag var jeg altså på “God morgen Norge” og om du vil se klippet, kan du trykke //HER.

I morgen begynner et nytt spennende prosjekt for meg, gleder til å dele det med dere også. SÅ går det superfort til uke 20 og lanseringen av kleskolleksjonen min med WOW og jeg gleder meg til å få møte mange av dere igjen. 

Jeg skal forsøke å gjøre det spennende for dere her på bloggen også, så jeg har planer om to kule konkurranser om ikke så lenge. 

Nok en gang takk for alle koselige ord, det betyr virkelig mye for meg at dere tar dere tid til å skrive til meg og jeg er så heldig som har følgere som dere. 

Klem Jennie 

DIREKTE PÅ TV :-O

Hei (innlegg nummer 2 i dag)

Nå skal jeg faktisk gjøre meg i klar for kvelden og legge meg. I morgen skal jeg tidlig opp for å være meg på “God Morgen Norge” Har aldri vært på noe som blir sendt direkte på TV før og gleder meg men er også sykt spent. 

Jeg kommer på skjermen klokken 08.00 ut i fra hva jeg har hørt og kanskje noen av dere rekker å se det på TV før skolen. Selv skal jeg se det på nett-TV i sammen med familien på ettermiddagen. I morgen skal pappa være med, vanligvis er det mamma. 

Etter sending er det tilbake på skolen og så er det HELG. Jeg skal på trening, spille kamp og på et møte i Oslo. Tror dette blir en fantastisk helg. 

HER ER ET BLURRY BILDE I FRA ET KLIPP SOM MULIGENS VISES PÅ “GOD MORGEN NORGE”  I MORGEN

Processed with VSCO with hb1 preset

Fikk du med deg innlegget jeg la ut litt tidligere i dag? 

Klem Jennie​
 

 

LONDON HAUL APRIL 2016

Hei

Endelig er videoen klar og jeg håper at dere liker den. Jeg har vært en tur i Oslo i dag for å ordne noe med bunaden min, den blir såååå fin og jeg gleder meg veldig til å ha den på konfirmasjonen min. Nå skal jeg rett i et Skype-møte og det var derfor perfekt å ha videoen klar til å legge ut. I morgen tidlig skal jeg være med på noe veldig spennende. Jeg er litt usikker på om jeg kan fortelle dere om dette ennå, men så fort jeg kan skal jeg legge det ut her på bloggen, på IG og Snapchat.

 

Hva har du gjort i dag?

Kommenter gjerne om det var noe spesielt du likte av innkjøpene mine. Kommenter gjerne her under innlegget, men koselig med kommentar på Youtube også

Klem Jennie

Hvordan lage bun´s

Hei

Jeg har lenge fått spørsmål om jeg kan lage en “hårvideo” , hvor jeg viser forskjellige frisyrer. Jeg har tenkt litt på det og det virker veldig kult. Mange lurer på hvordan jeg lager fletter, “messy bun” og den nye frisyren som jeg la ut på bloggen i går. Jeg tenkte derfor å lage en slik video der jeg viser hvordan dere kan oppnå 2-3 forskjellige frisyrer. Hva synes dere om det?

Forhåpentligvis kommer “London Haul” videoen ut i morgen. Jeg er ferdig med å redigere så det er bare å laste den opp. Jeg har flere ideer for spennende videoer i framtiden som jeg tror dere vil like. Gleder meg til å filme disse!

 


 

Nå må jeg sette meg ned for å øve litt til 2 prøver i morgen. En i matte og en i KRLE. Tror nok det vil gå bra! Så har jeg også snart engelsk tentamen. 

Har du noen prøver denne uka?

Klem Jennie

HAUL FRA LONDON

Hei

I dag etter skolen satte jeg meg ned og filmet en video til dere. Nemlig ” LONDON HAUL”. Nesten litt det sammen som en innkjøpsvideo. Jeg har allerede begynt å redigere men skal snart på trening så blir nok ikke ferdig i dag. I morgen skal jeg bli intervjuet nok en gang så får ikke så mye tid i morgen heller. Jeg må også øve til prøver. Men jeg kan i hvert fall si at den kommer i løpet av uka. Her er noen snikbilder fra videoen. 


Jeg lurte jo også på om jeg skulle sette i gang med en konkurranse her på bloggen, så kunne jeg ha kjøpt premie neste gang jeg drar til London som allerede er i starten av mai. 

Er det noen stemning for en slik konkurranse og hva kunne premien ha vært?

Klem Jennie