I HODET PÅ HAN

Hei

Forrige uke fikk kanskje noen av dere med dere at jeg var hos TOPP og filmet inn noen videoer. Den ene videoen er nå allerede publisert og jeg spør kjekkasene Andreas og Thomas noen spørsmål rundt sjalusi når man har kjæreste. 

TOPP har en fast “spalte” med gutta på Youtubekanalen sin og jeg syns personlig videoene er morsomme og interessante også, he he. Utrolig morsomt å høre gutters tanker om forelskelse, jenter og lignende. Noen av dere kjenner kanskje også Thomas og Andreas igjen fra “Boybandet” Suite 16. 

Jeg elsker å være med på å spille inn videoer på denne måten enten det er med TOPP, Juliabladet eller andre Youtubere. Da slipper jeg også å redigere videoene, som ofte er det som gjør at det tar litt tid for meg. Jeg har så mye annet som må gjøres først. 

Men her er videoen, sjekk den gjerne ut og kommenter gjerne hva dere syns. Det er alltid koselig med tilbakemeldinger selv om videoen ikke er på min kanal. 

Har du sett “I HODET PÅ HAN” før ? 

God langhelg folkens

Klem Jennie

KLOKKEN 00.30

Hei hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Jeg har slappet av det meste av dagen. Sov lenge ettersom at jeg kom hjem ganske sent i går. Jeg dro nemlig inn til byen litt etter skolen fordi jeg var så heldig å bli invitert i Bea sin bursdag. Hun fylte for litt siden 19 år!!! Jeg tok først t-banen opp til Egmont der Bahare jobber og fiksa gaven vi skulle gi til Bea. Deretter pynta vi oss og gikk bort til der bursdagen skulle være. Jeg møtte flere jeg allerede kjente, men også mange jeg ikke har snakket så mye med. Det var utrolig koselig å bli kjent med så mange hyggelige mennesker! Tiden gikk utrolig fort i godt selskap, og jeg dro derfra i nærmere 23.00-00-00 tiden i sammen med Bahare. 

Jeg oppdaterte snappen min og instastoryen min igjennom hele dagen! Noe av det er nok borte, men om du er rask er det kanskje noe igjen!

 

På snap heter jeg “jenniesofiesnap” og på instagram heter jeg @jenniefashion!

Følger du meg på instagram og snap?

Klem Jennie

SJALU KJÆRESTE

Hei!

Jeg håper dere har hatt en fin dag! Jeg har dessverre ligget syk hjemme i hele dag, men samtidig med en del skolearbeid. Føler meg heldigvis bedre, så jeg drar på skolen i morgen!
Jeg nevnte så vidt at jeg var hos TOPP på tirsdag på instagram, men ikke her på bloggen. Jeg vet at flere av dere ikke har instagram, så velger å skrive om det her også! Som sagt var jeg hos TOPP på tirsdag. Jeg dro dit rett etter skolen og jeg var så heldig å få være med å spille inn ” I HODET PÅ HAN” som er en av spaltene deres. Jeg filmet den i sammen med Thomas og Andreas i fra Suite 16. Vi filmet to videoer med alt i fra jentetrender og guttetrender til sjalusi. Da ble vi gitt et senario som for eksempel ” Hadde du blitt sjalu om kjæresten din hadde streak med andre jenter/gutter”. Deretter skulle vi svare. Det var utrolig gøy og jeg skal definitivt si i fra når videoene kommer ut<3 I morgen er det endelig fredag og jeg er så klar for en morsom helg. 
 

 

Ser du på TOPP sin youtubekanal?

Klem Jennie
 

TING SOM IRRITERER MEG

Hei!

Håper dere har hatt en fin dag! Rett etter at jeg kom hjem fra skolen i dag begynte jeg å redigere videoen jeg filmet i helgen. Jeg har endelig blitt ferdig og får derfor lagt den ut i dag.  Jeg har ikke lagd en video som dette før, noe jeg syns er litt gøy. Jeg skal ikke skrive så mye siden det er videoen jeg deler i dag, men håper dere liker den<3

 

Har du ideer til andre videoer jeg kan lage?

Klem Jennie

MONDAY INSPIRATION

Hei!

Jeg var vel ikke den eneste som våknet til snø og regn i dag? Jeg som var klar for sol og sommer haha! Etter en lang skoledag og gym i regnværet, lagde jeg meg en kopp te da jeg kom hjem og søkte etter fine inspirasjonsbilder. Det finnes flere brukere på insta som poster slike bilder og jeg bladde meg igjennom feed etter feed, drømte meg bort til de vakreste steder og tok et skjermbilde av de bildene jeg likte spesielt godt. Jeg satte de så sammen i en collage. Disse bildene gjør meg skikkelig gira på sommer. Vi har ingen planer helt ennå for ferien, men bare tanken på fri, være med de jeg er glad i og spise masse melon og is gjør meg skikkelig glad. Hahah!

Hvordan er været der du er?

Klem Jennie

Såååååå irriterende

Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg! Skolen begynner igjen i morgen og siden det er mye som skjer der for tiden, valgte jeg å filme en video i dag. Hadde ikke fått tid til uka, så det måtte gjøres i dag. Videoen jeg filmet heter ” Ting som irriterer meg”. Jeg har kommet på en del ting som irriterer meg og tenkte at det hadde vært morsomt å lage en video om noe av det. Ikke bare at jeg forteller dere hva jeg irriterer meg over, men også viser ved at jeg viser eksempler på situasjoner. Jeg har aldri gjort det på youtubekanalen min, så det vi nok ikke være helt perfekt de første gangene…men morsomt er det. ( Håper jeg hehe)

Nå skal jeg jobbe videre på videoen så skal jeg skrive en tale på engelsk til i morgen. 

Processed with VSCO with b1 preset

Skriv gjerne tips i kommentarfeltet til videoer som jeg kan filme til kanalen min.

Klem Jennie 
 

INNSIDEINFORMASJON

Hei

Er det noe jeg egentlig ikke liker så er det oppdateringer av ting som Facebook, Instagram ol. Jeg har liksom satt meg inn i hvordan ting fungerer og syns det er bra nok slik det er. Men så kommer det alltid en eller annen oppdatering da. Som oftest blir jeg da irritert men når jeg kommer inn i hvordan det funker, så er det greit. 

For en tid tilbake fikk Instagram noen oppdateringer som jeg syns er ganske artige og jeg tenkte å dele litt innsideinformasjon med dere.

Byer på TOPP er: 

1. Oslo

2. Bergen

3. Trondheim

4. Stavanger 

5. Helsinki (Det var Fredrikstad for en ukes tid siden faktisk)

Litt gøy å vite, og om jeg skulle hatt et meetup burde det jo da vært på en av de plassene.

Stedene på TOPP når det gjelder verden er:

1. Norge

2. Sverige

3. USA

4. Finland

5. Brazil

Av mine TOPP 30 bilder med tanke på likerklikk siste året så er:

1. 20 bilder av meg alene

2. 8 bilder med andre kjendiser i sammen med meg

3. 1 bilde av meg og søsken

4. 1 bilde av rommet mitt.

 

Jeg ser hvilke av mine bilder dere velger å lagre. Det som er lagret mest er lagret 1400 ganger. Selv om ikke bildene med quotes er det som det klikkes mest liker på, så er dette innlegg som mange velger å lagre. Mange forbinder meg også med oppløftende quotes og quotes de kjenner seg igjen i. 

Er du fra en av TOPP byene som følger meg?

Klem Jennie

INSTAGRAM OPPDATERING

KLIKK HER FOR Å SE PROFILEN MIN OG FILMENE SOM OGSÅ LIGGER DER

SÅ MYE SPENNENDE

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra byen etter et spennende møte, butikkåpning og et moteshow! Jeg var så heldig å bli invitert til åpningen av Daniel Wellington sin nye butikk i Karl Johans gate nr 25 i Oslo. Som flere sikkert har sett i tidligere innlegg og videoer jeg har lagd ut,  så har jeg flere av klokkene deres og jeg bare digger de. På eventet tok jeg med meg Bahare og vi møtte i tillegg flere bekjente der. De hadde burgere, makroner, jordbær dyppet i sjokolade, drikke og en fotoboks! Der koste vi oss veldig haha! Vi fikk også hver vår klokke! Har lagt ut bilde fra boksen på instagrammen min, pluss enda flere bilder. Jeg snappet også på eventet, så sjekk det gjerne ut. På snap heter jeg “jenniesofiesnap”.

Det kommer nok et innlegg med enda flere bilder og lignende, men tenkte jeg måtte få ut noe kjapt siden det ble så sent! Natti natt alle sammen<3

Processed with VSCO with b1 preset

 

Nå skal jeg dusje før jeg hopper til sengs og leser litt til en naturfagsprøve jeg har i morgen. 

Klem Jennie

Kendall og jeg

Hei

//samarbeid

 En liten stund tilbake hadde jeg en liten unboxing på Snapchat, fordi jeg mottok en pakke fra Daniel Wellington. Mange spurte om jeg kunne legge ut bilder på bloggen også. 

Jeg la først merke til denne klokken på Kendall Jenner, og syntes at den var kjempefin. Jeg ble derfor superglad over å få min egen. Den er mye mer feminin enn den tidligere modelle og heter Classic Petite 2017, urskiven er 32 mm. Jeg bruker til vanlig mest sølv “accessories”, men denne klokken syns jeg var helt nydelig i “Rose Gold” og svart. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg har fått en kode som kan benyttes på Daniel Wellington sin nettside som gir 15 % rabatt på bestilling frem til 30.april. Trykk //HER for å komme til nettsiden og for å se alle de ulike modellene. Oppgir du “JENNIEFASHION”  får du 15 % på din bestilling. 

I videoen i fra Gullsnutten har jeg på meg min andre Daniel Wellington klokke som har en større urskive og er litt mer “rocka” kanskje. Syns i hvert fall klokken satte prikken over i`en på et ellers ikke så veldig pyntet antrekk.

IKKE SÅ GIRA

Hei!

Da var ferien ferdig, over, finito. Jeg kjenner at jeg ikke er såååååå gira på skole i morgen. Det å gå på skolen er ikke så ille i seg selv altså, fordi jeg har det fint med vennene mine på skolen. Det er bare det at jeg vet at det blir mye arbeid og mye å gjøre. Jeg vet om en presentasjon jeg må ha, to prøver, flere sportstester og så eksamen. Dette blir i tillegg lagt opp veldig tett , så det vil si at med en gang jeg er ferdig med en prøve må jeg forberede meg til en annen. 

Når det er så mye som skjer går i hvert fall tiden raskere til sommeren…det føles slik i hvert fall. Jeg har flere spennende prosjekter og andre ting som kommer til å skje frem til sommeren. Det gleder jeg meg veldig til. Skal blant annet på et event og et møte denne uka og i mai skal jeg på Ariana Grande konsert! 

Høydepunkter fremover

1. Ariana Grande konsert 10 mai

2. Fotoshoot i Danmark 3-4 juni

3. Oslo Sommertid 2 Juli

4. Håndballcup i Juli

5. Å dele flere høydepunkter med dere

Innimellom dette er det selvfølgelig og heldigvis flere hverdagsgleder. Det å henge med venner, cafèbesøk, alt i fra å sykle, spille “sendeplate golf” spille volleyball, dager på stranda, lage videoer til dere, familieturer/søndagsturer, grilling, 17 mai og mye mye mer. Lett med gode dager når noe av det beste bare er å eksistere rundt noen som gjør meg glad.

Bilde tatt av Håkon Jørgensen

Gleder du deg til skole i morgen?

Klem Jennie