SIST SNAPS!!!

Hei

Da er vinterferien over og skole og håndball er i gang.  Det eneste jeg får tid til nå er å spise før jeg fyker ut av døra for å spille håndballkamp, pluss å snappe middagen min, he he. Pappa blir litt frustrert over prioriteringene mine når det kommer til hva jeg gjør når jeg har dårlig tid.

Siste dag i februar og “Gratulerer med dagen!!!” til alle dere som har bursdag i dag, skuddårsbarn :)Hvordan feirer man egentlig bursdag når man har bursdag 29 februar? Feirer man det bare hvert fjerde år? 

Gledet meg masse til denne måneden, det blir noen reiser som jeg er veldig spent på.  Ser også ut som at både april og mai vil inneholde turer til utlandet og jeg elsker jo å reise. Elsker flyplasser og å være på farta, så håper det ordner seg med planene i april og mai, selvom det er  tett opp til konfirmasjonen min. 

Hva hadde du til middag i dag/skal ha?

Min stressmiddag ser du på @jenniesofiesnap på snapchat 😉

Klem Jennie
 

UFORGLEMMELIG SOMMER

//annonselink

Hei

Nå har jeg nettopp sittet og sett på kalenderen min for tiden fremover og jeg tror faktisk at det vil gå veldig fort til sommerferien. Nå er det jo snart mars måned og jeg skal som jeg tidligere har fortalt ha arbeidsuke før påskeferien som det heller ikke er så lenge til.  Når påsken er over kommer april som er en måned jeg er veldig glad i, særlig om det blir skikkelig vårvær og i mai er det håndballcup og konfirmasjon. I denne tiden er det også noen oppdrag jeg skal på og mye spennende som skjer, som jeg vil blogge om når tiden er inne for det. 

11-13 mars drar jeg til Bodø og noen dager etter det setter jeg meg på flyet til varmere strøk for noen spennende dager. Husk å følge meg på Snapchat om du vil ha hyppigere oppdateringer om hva jeg gjør i løpet av dagene mine. ( Snap: Jenniesofiesnap)

Hvorfor jeg gleder meg veldig til sommeren er jo også språkreisen jeg skal på i sammen med Tuva. Vi reiser tidlig i sommerferien og det er så herlig å tenke på at ferien får en slik start. Ella og jeg reiste også tidlig i ferien i fjor og det gjorde også at nedtellingen ble kortere, he he 🙂 Mange spør meg om det fremdeles er muligheter for å melde seg på språkreise denne sommeren, og det er det. Helt frem til midten eller slutten av mars måned kan man melde seg på , det lureste er å ta kontakt direkte med EF.  Trykker du //HER får du mer informasjon og kan komme i kontakt med dem også. 


 

Jeg har fått mange kommentarer i fra andre som skal på språkreise denne sommeren, både til Malta og til andre steder. Flere av dem er like gamle som meg og bruker konfirmasjonspengene sine på en slik reise eller har fått reisen i gave på forhånd, en veldig fin gave å gi til seg selv eller å få i fra familie. Det er i hvertfall et minne for livet. Kommer aldri til å glemme sommeren min med EF i Brighton i fjor sommer.

Denne sommeren blir det Malta og jeg gleder meg veldig til masse sol og varme, hav og basseng. Noe som sikkert vil være ekstra deilig etter undervisningen.

Jeg har også flere videoer på min Youtubekanal hvor jeg har svart på spørsmål om reisen min i fjor. Trykk //Her for å komme til kanalen min på Youtube. 

Jeg har også en spørsmålsrunde på bloggen som jeg snart skal svare på, om du trykker //Her kommer du til innlegget hvor du så kan stille spørsmål i kommentarfeltet. 

Liker du best sydenferie eller storbyferie?

Klem Jennie

 

 

BUNAD

Hei

//Samarbeid

På torsdag dro jeg til byen med mamma for å gjøre de siste målene til bunaden min. Turen dit er heller ikke så lang. Den ligger to stopp fra Majorstuen med t-bane og så ligger “Norske bunader” rett ved holdeplassen. Da jeg og mamma kom frem fikk jeg på meg en bunadsskjorte og et par bunadssko før de begynte å måle. Neste gang jeg drar dit er faktisk bunaden ferdig. Det som gjør det hele lettere er at jeg bare må vente på å få en melding der det står at jeg kan komme og prøve den, når det passer meg. Man trenger altså ikke bestille en time eller avtale en tid. Målingen tok bare noen minutter og da jeg var ferdig dro vi tilbake til Majorstuen og tittet litt i butikker. Siden jeg allerede var i Oslo var det fint å titte og se seg rundt, pluss at det var herlig vær.


 

Bestemte meg også for bunadssølv, for noe skal jo monteres på bunaden og på vesken som hører til. Søljer og smykker er ting jeg setter opp på ønskelisten til selve konfirmasjonen min. 

Jeg har også sendt ut innbydelser, og nå må jeg snart velge fargetema for festen også. Første helgen i april skal jeg også på siste konfirmasjonsleir, nå nærmer den store dagen seg veldig. Mamma har også fortalt at hun allerede har skrevet en sang og det skal bli flere. Har aldri vært i en konfirmasjon før, så jeg er veldig spent på dagen.

Hvilken farge hadde du som tema da du konfirmerte deg, eller hvilken farge ville du valgt?

Klem Jennie

FØRSTE GANG

Hei

Fra i går til i dag sov jeg over hos min gode venninne Tuva. Hun var endelig kommet hjem i fra sin ferie og hun ville finne på noe. Etter at jeg kom hjem i fra byen dro jeg til henne. Det er alltid koselig å være med henne og vi har det like morsomt hver gang.

I dag bestemte vi oss for å dra til en lokal salombakke her vi bor for å prøve oss på snowboard. Både Tuva og jeg har hatt lyst til å prøve det leeeeeeenge. I bakken møtte vi også Ella så vi kjørte en del i sammen. Etter noen runder på snowboard byttet vi til slalomski fordi vi også ville kjøre på hoppene. Det er nok ikke så lurt å gjøre det om man prøver snowboard for første gang. Hahah! Men snowboard var minst like gøy. Håper jeg kan bli enda bedre på det. 

Vi stod noen timer før vi bestemte oss for å dra hjem. Nå skal jeg dusje og ordne meg før Ella og Tuva kommer for å overnatte. Må nyte denne siste miten av ferien før skolen begynner igjen. 

 

Står du på slalom eller snowboard??

Klem Jennie
 

MEMORIES

Hei

Nok et antreksinnlegg her på bloggen. Har hatt noen av disse nå og jeg liker det. Elsker å sette sammen forskjellige antrekk, ta bilder ute, deretter skrive innlegge og legge til bilder. Jeg bare eeeeeelsker jakker, spesielt til våren. Da er det lett å slenge på seg en tynn jakke over et stilig antrekk. Jeg har ikke sett det før nå men jeg har en del kule jakker som jeg fint kan bruke til våren. 

Dette antrekket synes jeg er utrolig stilig og kult. ” All black” under men slenger på en lys jakke og noen lyse sko for litt kontrast. 


Denne jakka bringer faktisk tilbake en del minner. Dette var en jakke jeg kjøpte i Stavanger i fjor under Vinterlyd turnéen og brukte den så og si hele tiden. Hver gang jeg har den på tenkter jeg på alt jeg opplevde under vinterlyd og alle de fantastiske menneskene jeg ble kjent med. I tillegg fikk jeg tilbringe tid med gode venner jeg ellers ikke får vært med.En opplevelse for livet.

Derfor en liten tb i bilder <3

 

Skal du se en av konsertene til Vinterlyd i år?? Hvor??

Klem Jennie
 

WHISPER CHALLENGE

Hei

Da er “whisper” challengen her og klar for å bli sett. Den var utrolig morsom å filme og det gjør at jeg får enda mer lyst til å lage flere slike videoer. I dag redigerte jeg videoen helt ferdig for deretter å dra ut på en løpetur med lillesøstra mi siden det var så fint vær. I tillegg har jeg tatt noen nye antreksbilder ute som jeg planlegger å dele her på bloggen. En produktiv og fin dag:-)

Hva syns du om at gjør slike challenges??

Klem Jennie

NA NA NA

Hei

I dag kom musikkvidoen til Marcus og Martinus “Na na na” ut!!! Gleder meg alltid når guttene kommer ut med noe nytt. Videoen var utrolig bra og sangen var veldig fengende. Min favoritt del av videoen er der de er på taket av en høy bygning eller der de kjører “berg og dalbane” Hahaha! Blir også litt irritert av å sitte her litt små frossen og se at de går rundt på stranda og synger i sol og varme. Hahah! Jeg gratulerer de i hvertfall med en ny og kul video. Veldig talentfulle er de 🙂

For å komme til videon trykk HER eller på collagen/bildet. 


 

Hva var din favoritt del?

Klem Jennie

HVA SA DU??

Hei

I dag har jeg hatt besøk av Ella og vi tok oss tid til å filme en ny “Challenge” til dere. Denne gangen ble det “Whisper Challenge” som går ut på at man skal ha på seg headset med full musikk, og man skal gjette seg til hva den andre sier til deg. Hahah! Det ble en del missfortåelser og tull, men det var bare morsomt. Videoen kommer jeg nok til å begynne å redigere så fort som mulig, men kan tippe den kommer ut i løpet av uken. 

Ellers i dag har vi eller gjort litt forskjellig. Blant annet vært i butikken og spilt spill. Du kan se mer av det på snappen min “jenniesofiesnap” der jeg har delt noen videoer fra dagen. Kanskje det også kommer en teaser fra videoen<3

Har du tips til andre “Challenges” jeg kan gjøre??

Klem Jennie

NOEN TIPS

Hei

Da er det søndag og vinterfeiren begynner offisielt i morgen. Jeg har gledet meg til denne ferien lenge. Ikke fordi jeg skal noe spesielt men jeg skal nye det å ha fri. Hahah<3 Men noe som er typisk meg er å ” sløse” eller “kaste bort” tiden på å slappe av og ikke gjøre noen ting. Det har jeg bestemt meg for at ikke skal skje. Om det da blir at jeg bare en dag går på tur så er det bra. Jeg tenkte defor gi tips til hva du kan gjøre i vinterferien om du også har det nå. 

1. Være med venner. Om det er å dra på besøk til hverandre eller hva så har jeg det alltid gøy med vennene mine. 

2. Dra på kino. Kino er nok fint på en dag det kanskje ikke er så fint vær. Det synes i hvertfall jeg:-) 

3. Om du ikke ønsker å dra langt for å gå på kino kan du jo også ha en filmkveld eller kosekveld med venner. Se på film, lage noe godt eller kanskje spille spill. Spill er veldig populært blandt vennene mine og meg. De har lært meg maaaange morsomme kortspill. 

4. Gå på tur. Jeg synes det er utrolig deilig å gå på tur om jeg har vært inne en hel dag. Få litt frisk luft og ikke tenke på så mye. 

5. Rydd rommet. Hahah! Det høres kanksje ikke så gøy ut men du får da hvert fall gjort noe nyttig. Ryddet rommet mitt i går faktisk og jeg liker mye bedre å være på rommet mitt når det er fint. 

6. Dra på kafé. Jeg synes det er utrolig koselig å dra på kafé med noen jeg er glad i. Bare sitte ned og nyte en god kopp te og snakke. 

Hva skal du i ferien? 

Klem Jennie

 

SKYT I VEI

Hei people 

Tenkte å gjøre det litt lettvint for meg selv etter en veldig lang dag i går og setter derfor i gang en ny SPØRSMÅLSRUNDE!!

Please, ikke still de vanlige spørsmålene som “Hvor bor du?” “Hvor mange søsken har du?” “Hvordan ble du med i Jenter” og til slutt “Hvor høy er du?” Jeg vokser visst ikke superfort for tiden og trives med mine 164 cm. Alltid fint å ha større venner og venninner og støtte meg til 😉

Ellers så er det bare å skyte i vei med spørsmål, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan.

Klem Jennie

Her er en del av snappene jeg la ut i går. Flere videoer om dere tar en titt også. Snap: Jenniesofiesnap