JULEINSPOOOOO

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har prøvd å være litt produktiv, så jeg har filmet, tatt bilder og gjort litt skolearbeid. I dag filmet jeg en sminkelook som passer fint til for eksempel julebord eller ball. Antrekket jeg har på meg under er noe veldig enkelt og fint som jeg lett kunne brukt på en sammenkomst med venner før jul eller et julebord. Jeg tenker at jeg fremover på bloggen kan poste litt inspirasjon til juleantrekk og julesminke. Jeg er ingen proff naturligvis, men tenkte at det kunne vært gøy<3 Hva tenker dere?

Dette antrekket er satt sammen av en penbukse fra BIKBOK og en svart, stram crop top fra GINA. Med noen smykker, et par til ringer og noen større øredobber hadde dette blitt superstilig og et antrekk jeg lett kunne gått med på julebord<3 

Processed with VSCO with a4 preset

Klem Jennie

 

KOR E DET FRA?

Reklame |

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg tenkte det var på tide med en ny runde der jeg svarer på hvor plaggene mine er fra! Kommentarer og dm´s tikker inn, så da tar jeg det heller her hihi<3 Noen av plaggene er fått i tidligere samarbeid, derfor er innlegget markert med annonse:-)

Svart kåpe fra Urban<3

Bukse fra Junkyard<3

Strikk og ringer fra Pimkie i Hamburg<3

Det er søstra mi sin genser. Vet ikke hvor den er fra, men hun kjøpte den i Tyskland. 

Øredobber fra Accessorize og genser fra BikBok<3

 

 

Klem Jennie

LITEN Q&A<3

Hei folkens!

Jeg ba dere stille meg spørsmål på instagram som jeg kunne svare på her på bloggen. Jeg plukket ut noen og håper dere får svar på noe dere lurer på<3

 

1. Har du noen tips til hvordan man kan bli komfortabel med sin egen kropp?

Jeg tror man på et tidspunkt må godta at dette er kroppen min og slik ser den ut. Det verste er at vi sammenligner oss med så mange hele tiden, og det er noe jeg virkelig har jobbet mot de siste årene. Det å gå rundt og være misfornøyd med kroppen sin kommer ikke til å endre noe. Jeg gjør enkelte ting for at jeg skal være fornøyd, og jeg tror alle må finne det som bygger selvtilliten til en selv. Jeg har lært å elske de tingene jeg liker ved kroppen min, men også verdsette og elske det som gjør meg annerledes.

2. Hvor lenge har du og Thomas vært sammen?

Vi har vært sammen i nøyaktig…573 dager. Det tilsvarer ca 1,5 år<3<3<3<3

3. Ananas på pizza?

SEFF!

4. Når kommer Mukbang videoen? 

Den ligger ute på youtubekanalen min! Jeg legger den til under. Lager gjerne en til i fremtiden, men vet ikke når det blir. Har et par andre videoer som skal ut i nærmeste fremtid. 

 

5. Hvor er sminkespeilet ditt fra?

Det er fra Ikea! Jeg har hatt det noen år nå og jeg elsker det virkelig!

 

6. Får du ukepenger? I så fall, må du jobbe for de?

Nei, jeg får ikke ukepenger. Jeg har jo allerede en jobb som tar opp en del tid, men det er jo en jobb jeg virkelig trives med. Jeg driver jo egen youtubekanal, instagram, blogg og jeg takker jo ja til flere oppdrag. F.eks Disney og kleskolleksjon osv. 

7. Planlegger du å flytte ut når du blir 18?

NEEEEI! Jeg blir faktisk 18 om under to måneder, og jeg er langt i fra klar til å flytte ut.  Det er mye jeg vil finne ut av først, hvilke retninger jeg vil ta etter videregående ol. Det er derfor veldig godt og trygt å bli hjemme en stund til. 

8. Hvordan vil du beskrive stil din?

Åhhh…det er skikkelig vanskelig faktisk. Vil si jeg er en god mix av alt. Jeg elsker å pynte meg i bluser, smykker og høye sko, mens hverdagen er mer fylt med en litt mer avslappet street look. Det går i mye oversized sweaters, boyfriend jeans og sneakes. 

9. Hva tenker du å gjøre etter videregående?

Det er jeg fortsatt litt usikker på. Jeg kommer helt sikkert til å studere på et aller annet tidspunkt etter videregående, men spørsmålet er om jeg først skal ta meg et friår og bare jobbe. I don´t know<3

10. Hvor høy er du?

Jeg målet meg faktisk på sykehuset på mandag og da var jeg akkurat 165cm. Akkurat som jeg trodde hihi;)

11. Liker du julebrus, i så fall hvilken farge?

Jeg eeeeeeelsker julebrus! Den brune er favoritten!

Processed with VSCO with a5 preset

12. Hvor gammel er du?

Jeg er 17 år gammel. (blir 18 om under to måneder!)

13. Favorittparfyme?

Jeg liker veldig godt Gucci Bloom og Tease fra Victoria Secret. 

14. Hvor mange hull har du i øra?

Jeg har totalt 8 hull i øra. 4 på hver side:-)

Klem Jennie

 

 

 

 

MIN REISE TIL TYSKLAND: VENNER OG MILJØ

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er endelig trygt hjemme etter en super klassetur til Tyskland! Jeg har kost meg helt sjukt og det er litt trist å tenkte på at jeg må tilbake til den normale skolehverdagen med lekser og prøver. På den andre siden var det godt å komme hjem til familien. Borte bra, men hjemme best. 

Vi gjorde utrolig mye hver dag, som på en side var bra, fordi da kjedet vi oss aldri. På den andre siden ble vi veldig slitene og jeg har også blitt litt syk. Jeg stod vel opp klokken 6 hver dag, og la meg mellom 23.00 og 00.00. Selv om jeg ble sliten og syk ville jeg ikke bytte turen mot noen annet.  Jeg har hatt en fantastisk tur, møtt mange nye mennesker, fått nye venner, opplevd nye steder og så har jeg lært veldig mye!

Vi reiste som sagt på søndag forrige uke og tilbrakte den først fulle dagen, altså mandag, i Hamburg. Du kan lese om den dagen HER. Dagen etter dro vi til en liten by utenfor Hamburg der vi skulle tilbringe mye tid de neste dagene. Vi jobbet på et felles prosjekt med en tysk skole, der målet vårt var å gjøre skolene våre mer miljøvennlig. Dere kan lese mer om prosjektet lenger ned. Først litt bilder hihi<3

 

Disse bildene er fra første dagen i Hamburg! For en fantastisk by!

 

Disse bildene ble tatt på tirsdag da vi ankom den lille, søte byen.

Vi hadde fulle dager med opplegg, og på kveldene var det naturligvis fritid. Min vertssøster/host var supersøt og hun tok meg med på masse gøy. Flere av de tyske elevene lagde avtaler seg imellom, og vi møttes alle for å stå på skøyter, spise pizza og dro ut på andre morsomme aktiviteter. Det var en super gjeng jeg fikk henge meg og vi koste oss masse i sammen. 

Utflukter var det mye av. Vi dro til ulike sentere som jobbet med miljø og bærekraftig utvikling og vi fikk se hvordan søppelet vi kaster blir resirkulert. Jeg kunne snakket i flere timer om alt vi gjorde og lærte på denne turen, men det skal jeg spare dere for…for nå hihi. Jeg bablet hull i hode på de hjemme i går om hele turen haha. Alt dette vi lærte og  opplevde skulle vi bruke som grunnlag for en aksjonsplan vi skulle lage. En plan for hvilke tiltak som må gjøres på skolene våre og hva vi må forbedre. Noen tenker kanskje at det ikke har så mye å si om en skole velger å resirkulere eller ikke for verdens totale forurensning, men vi må jo begynne et sted. Så er de jo faktisk oss ungdom som er fremtiden. Det er vi som blir etterlatt med dette verdensproblemet og det er vi som må ta tak. 

Turen gir jeg 10/10 poeng og jeg gleder meg allerede til den tyske klassen skal besøke oss. De skal nemlig komme til oss om noen måneder og vi skal jobbe videre på prosjektet. 

Det var altså turen min. Resten av kvelden skal jeg slappe av, prøve å bli frisk og kose meg med SKAL VI DANSE. 

Klem Jennie

TENK OM VI IKKE HADDE RUKKET DET!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super snart på uken! Det har i hvert fall jeg. Den har vært helt annerledes fra hva den pleier å være, men på en positiv måte! Jeg befinner meg for tiden i Tyskland, noe dere sikkert har fått med dere på instagrammen min. Jeg har delt masse bilder og stories. Klassen min og jeg reiste på søndag, men vi var på et tidspunkt trodde vi at vi ikke kom til å rekke flyet. Vi kom oss fint inn til Oslo, men det var full togstans i sentrum. Vi kom oss dermed ikke til flyplassen. Det var fult kaos og vi ble slengt i taxier og busser som skulle ta oss tip flyplassen. Vi rakk det heldigvis og vi kom oss trygt til Hamburg.

 

I går hadde vi en hel dag i den flotte byen! Vi hadde alt fra undervisning og oppgaver til shopping og tour i byen! Jeg er virkelig imponert over Hamburg og vil definitivt tilbake! Vi avsluttet den fine dagen med en felles middag, før vi dro til hotellet og pakket koffertene våre. I dag dro vi tidlig fra Hamburg for å rekke et tog som tok oss ut fra sentrum. Vi befinner oss nå et stykke fra Hamburg og skal de siste dagene bo og jobbe med tyske elever på et felles prosjekt! Det er veldig nytt, men også veldig spennende!

Klem Jennie

BYE BYE NORWAY! HELLO…..

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har bare gjort meg klar for avreise i morgen og slappet av her hjemme. Jeg har så vidt nevnt det her på bloggen et par ganger at jeg reiser bort denne helgen.  Jeg er så heldig og får reise på en Tysklandstur med tysk-klassen min! Vi søkte om stipend i fjor og vi var så heldige og fikk søknaden innvilget. Vi skal jobbe på et fellesprosjekt med en skoleklasse i Tyskland og reisen vår begynner allerede i morgen. I morgen og frem til tirsdag skal vi oppholde oss i Hamburg, før vi så reiser litt ut av byen og bor i hver vår vertsfamilie og jobber på dette felles prosjektet. Det er alt jeg kommer til  å si nå om reisen, men om du vil få med deg noen knips fra turen så kan du følge meg på instagram @JENNIEFASHION

Klem Jennie