Tårevåt avskjed

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har nettopp kommet inn døra hjemme på Nesodden og ligger nå i senga mi. Jeg kjenner at det er godt å være hjemme igjen selvom Østerrike var fantastisk! Jeg har virkelig kost meg med familien og Thomas. Vi har vært heldige med været of hatt det skikkelig moro. Vi kjørte med en stor leiebil til flyplassen i Wien fra Graz i dag tidlig. Det er alltid vanskelig å si ha det og noen begynner som oftest å gråte. Selvom det tok 2 timer føltes det mye kortere i godt selskap. Denne ferien har vært ekstra viktig for meg siden Thomas har fått møtt en stor del av familien min. Alle i familien liker han utrolig godt. Han kommer spesielt godt over ens med begge søsknene mine og det betyr utrolig mye for meg. Etter mye stress på flyplassen med bagasje var vi raske i gjennom sikkerhetskontrollen og spiste kjapt noe mat før vi gikk om bord på flyet. Vi var alle klare for å ta av, men så var det visst noen som ikke møtte opp på gaten, men som hadde bagasje på flyet. Av sikkerhetsmessige grunner måtte de derfor finne disse koffertene og ta ut bagasjen til de som ikke møtte opp. Etter litt tok vi av og Thomas og jeg så på film nesten hele turen. Vi landa trygt i Oslo og alle fikk bagasjen sin. Deretter måtte vi si ha det til Thomas, for så å dra til bilen vår. Jeg kjenner det skikkelig i kroppen etter tur opp på fjellet, mye basketball, volleyball, jogging og styrketrening i sammenheng med håndballen. Forhåpentligvis kommer det også en liten vlogg fra turen. Ferien er ennå ikke over og jeg har flere spennende og koselig planet fremover❤

Klem Jennie

Kjenner det i kroppen

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har vi i hvert fall hatt her nede i Østerrike! Vi har gjort en del de siste dagene, så det var godt å ha denne dagen til å slappe av. I dag bada vi hele dagen og etter middag tok vi en liten tur i butikken og handla det vi vil ha med oss hjem til Norge. Vi reiser faktisk hjem på mandag, så det var siste dag med “shopping” i dag. I går var vi også å handla, men da gikk det mest i klær. Vi dro til et senter vi aldri har vært på før og der var det faktisk butikker som Hollister. Etter shopping dro vi og bada før vi spiste middag hjemme. Etter en deilig middag kjørte vi til en gokartbane ikke så langt vekk fra der vi bor. Vi var der i fjor også. Det var utrolig gøy og vi koste oss skikkelig. Etter å ha kjørt for en halvtime var alle ganske slitene og følte seg litt dårlig hehe. Det er jo ikke så rart når du nærmeste kjører rundt og rundt i 30 min. I dag kjenner alle det skikkelig i kroppen fordi man blir faktisk litt støl av å kjøre gokart. 

Nå skal vi sikkert spille litt spill før vi legger oss,  så blir det fjelltur og frokost hos tante i morgen!

 

Klem Jennie

DIN GRIS

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Vi har egentlig ikke gjort noe spesielt, men det er bare så sykt koselig med familien og Thomas. Vi har spilt utrolig mye basket i det siste og i dag dro vi til nærmeste volleyballbane og der spilte hele familien, pluss Thomas og onkelen min (som også heter Thomas haha). Vi spilte noen runder, barna mot de voksene og noen med bare Thomasene mot resten aha! Etter det dro vi hjem og spilte basket igjen. Det er ikke slik vanlig basket vi spiller, men forskjellige leker. Jeg tenkte kanskje jeg kunne forklare lekene, så du og noen venner kan spille det i ferien. Alt dere trenger er noen basketballer og en kurv.

1.   Første leken heter “Gris”. Det kan være mange med på dette og det går ut på at man på tur skyter fra der man vil, på en spesiell måte. Om du skårer må de andre som er med på leken få til et skudd akkurat som deg. Hvis de ikke greier det får de første bokstav “G”. Nesten man skyter der han/hun vil på den måten han/hun vil. Om han/hun skårer må de andre få det til på helt samme måte, hvis ikke får de en bokstav til og blir GR. Men om personen selv bommer går ballen til neste. Jeg kan for eksempel stå rett mot kurven og sprette ballen i bakken for så at den går i kurven. De neste må da også få til dette. Det er om å gjøre å ikke få “GRIS”. Du har bare et forsøk på å få til det den ene personen gjorde, men når du har “GRI” så får du to forsøk på den siste”. Thomas blir ofte kalt gris etter at han har tapt. Haha! 

2. Deretter er det en lek som heter “RUSH”. Jeg tror den har flere navn, men det er dette vi kaller den. Det går ut på at man står i rekke bak et straffemerke. De to fremste har hver sin ball. Første skyter og når han har skutt kan personen bak også skyte. Om du bommer på straffen må du løpe og hente ballen din og skåre før den bak deg gjør det. Nå kan du skyte fra hvor du vil. Om du skårer før den personen bak deg, sentrer du ballen videre til den bak i rekken, så skal han/hun prøve å ta igjen han/hun foran deg. Om den bak deg skårer før deg går du ut. Dette gjør man helt til det står igjen en vinner!

 

HAN KASTET DEN I VANNET!

Hei

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag fikk jeg vist Thomas rundt i byen Graz!  Mamma, Pappa, Thomas og jeg kjørte inn og gikk egentlig vår vanlige runde gjennom shoppingcenter K&Ö for så å fortsette innover i byen. Vi gikk og kjøpte favoritt isen min og satte oss ute i sola. Deretter tittet vi litt rundt i butikker og både Thomas og jeg fikk kjøpt oss litt kule plagg<3 Vi gikk så opp på Slossberg som ligger her i byen! Det er en liten topp midt i byen men en supersøt café, nydelig hage og en stoooooooor klokke<3 Deretter skulle mamma og pappa sjekke ut noe, så vi gikk litt for oss selv. Vi endte opp med å kjøpe en lås og en tusj. Sjekk ut det siste bilde for å se hva vi endte med å gjøre:-)

 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Vi hengte på låsen og han kastet nøkkelen i vannet. Haha! Morsomt at det hang en lås litt nedenfor vår hvor det stod “T” og “J”  i to hjerter allerede.

Klem Jennie

HAN ER HER!

Hei!

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag. Det har i hvert fall jeg. Endelig var dagen Thomas skulle komme. Jeg har ventet på dette nå i 12 dager og endelig var tiden her. Selvfølgelig måtte det bli dårlig vær i dag og regne skikkelig, så et veldig bra førsteinntrykk av Østerrike haha. Det skal bli bedere da. Pappa og jeg kjørte til flyplassen i Wien på litt over 2 timer og hentet Thomas. Det var utrolig godt å se han igjen og jeg ga han en stooooor klem. Turen gikk så hjem og det var veldig koselig. Da vi kom hjem ble Thomas tatt godt mot av alle sammen og Mathias var spesielt gira på å vise han rundt. Vi har spist middag, Thomas har pakket ut og vi har fått vært i butikken og handla litt digg!

Klem Jennie

Så varmt!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I går koste jeg meg masse i finværet med familien. Vi dro blant annet til bassenget ikke så langt vekk og kjølte oss ned. Det var hele 35 grader, men skulle nesten tro det var varmere! I tillegg til å bade ved bassenget hadde Mathias og jeg en vannkrig hjemme. Det var virkelig så varmt! 

I dag var det nesten like varmt og vi valgte å dra til byen. Jeg trodde det skulle gå fint, men fy så varmt aha! Skal ikke klage, fordi jeg er utrolig glad forvart vi har dette været her i Østerrike. Det er meldt noen regndager fremover, også den dagen Thomas kommer. Heldigvis skal det bli fint igjen, så jeg får vist han Graz på sitt beste hehe<3 Vi hadde vi en litt annen rute enn hva vi pleier å gå i byen. Vi utforsket  noen smågater som vi aldri har gått i og noen søte små butikker. Det var enkelte ganger jeg trodde jeg var i Grado i Italia. Det var skikkelig fint! Nå er vi hjemme igjen og har spist middagen til Oma. Tante har også kommet en tur over og jeg tror det biir litt brettspill på kvelden som alltid!

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Hvor varmt er det der du er?

Klem Jennie

SNAAAAART!

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! Mamma og pappa dro faktisk i dag tidlig og kommer tilbake i morgen, så vi har hatt Oma og Opa (altså bestemor og bestefar) for oss selv! I dag har jeg kost meg masse med søsknene mine og vi har gjort masse gøy! Alt fra vannkrig med lillebror til tur med søstera mi! I tillegg har vi spilt mye spill i sammen og det går mye i ludo. Vi spiller også spill hver eneste kveld, og jeg tuller faktisk ikke. Vi har vært her nå i 9 dager og vi har spilt både ludo og rummikub hver kveld! Det skal ikke så mye til for å ha det gøy og kose deg! 

Basket går det også mye i siden vi har basketkurv i hagen. Vi har nå vært her en del sommere på rad, så vi har masse andre leker og ting i kan gjøre. I går gikk vi bort for å spille litt vollyball på en bane ikke så langt unna. Dessverre var det opptatt, men vi endte i stede med å spille fotball siden de også har en bane for det. 

Nå er det også få dager til Thomas kommer og jeg gleder meg helt sykt! Jeg gleder meg til å se han igjen, men også vise han mitt andre “hjem” som jeg liker å kalle det. Jeg vil vise han byen, fjellet, bassenget, jeg vil kjøre gokart og masse mer. Haha! Vi får nok ikke tid til alt, men forhåpentligvis noen av tingene<3<3<3

Processed with VSCO with a5 preset
 

Klem Jennie

Kan ikke lenger være meg selv?

 

 

Hei

I går var det en helt herlig dag. Varmen er tilbake og flere solrike dager ligger fremfor oss. I går var vi og badet i et mega stort basseng som ligger bare noen hundre meter i fra der vi bor. I dag har vi hatt en heftig vannkrig, spilt ball og å tatt det litt med ro her hjemme. I morgen er det nemlig meldt 35-40 grader og da skal vi til Copacabana for å bade. Som dere forstår er det mye vann og mye bading og antrekket er derfor også mye bikini. I fjor var jeg både på Malta på språkreise, i Østerrike og Italia og jeg la ikke ut bilder som viste meg i bikini. Det var ikke alltid like lett å velge ut bilder jeg kunne dele når bading er noe av det beste jeg vet, men samtidig ikke dele bilder som viser kropp. For det første har jeg som tidligere blogget, ikke lyst til å være en som fokuserer på kropp og utseende. For det andre vil jeg ikke ha bilder av meg selv som poserer i bikini ute på nettet. Jeg vil også si at det er stor forskjell å fokusere på kropp og utseende og det å dele noen bilder i sommerferien som viser litt hud…og det håper jeg jo også at dere ser.  Det er sommer, det er varmt, jeg bruker bikini og jeg har en kropp. I går la jeg allikevel ut et bilde i fra dagen min ved bassenget. Bildet er tatt bakfra, viser meg som sitter på kanten av bassenget. Jeg aner ikke en gang hva jeg holder på med på bildet, ett eller annet med henda i hvert fall. Bikinien dekker bakenden min godt, håret henger nedover ryggen og det er egentlig ikke mulig å se det er meg. Hadde jeg fokusert på kropp skal jeg love dere at jeg hadde posert helt annerledes. Det ble tatt mange andre bilder denne dagen også. Bilder som familien min skal ha i familiealbum. Bilder hvor jeg ligger på en bademadrass i bikini. Hvor jeg står ved siden av broren min og spiser is…i bikini og mange flere i bikini.

Jeg lurer på om jeg skal droppe å blogge og instagramme de kommende dagene. Når jeg blogger liker jeg å blogge i fra dagene mine, dele det jeg gjør. Instagram er jo også daglige oppdateringer. Men når det jeg liker aller best er å bade og ha det gøy i sola og jeg hele tiden må passe på hva jeg deler og hvordan noen vil reagere så er det vanskelig å være seg selv. Altså, det er så varmt at når jeg sykler blir det nærmest i shorts og bikinitopp også. Blir det å fokusere på kropp også? Når jeg ser på instagram ser jeg mange dele bilder i bikini og jeg syns langt i fra alle disse fokuserer på kropp. Jeg er heldig som ikke har fått så alt for mange direktemeldinger og kommenterer på det bilde jeg la ut, men velger også å dele dette siden jeg vet flere er i samme situasjon. 

En gang for ALLE. Det siste jeg vil er å bidra til kroppspress. Jeg VIL at alle skal være fornøyd med den de er og vite at kroppen deres tilhører dem selv og ingen andre. Samtidig vil jeg kunne være meg selv, ikke analysere alt jeg legger ut til en hver tid. Jeg får både positive og negative kommentarer på kroppen min, folk har ulike meninger ulikt syn på kropp.

 Alt i alt vil jeg si at jeg er så glad for dere som følger meg på instagram. De aller aller fleste av dere er noen fantastiske og positive mennesker. Jeg ser at mange av dere kanskje er litt like meg selv. Jeg merker veldig godt at det er ekstremt lite hat og dårlige kommentarer inne på brukeren min. Dere er oppløftende og lite dømmende, noe som gjør meg veldig glad. Flere av dere kommenterer også at dere har endret litt personlighet etter at dere begynte å følge meg og velger å se mer positivt på ting og være mer fornøyd med dere selv og løfte andre opp, ingen ting gjør meg mer glad. 

…….

Så kommer disse enkelte kommentarene og tilbakemeldingene som jeg sikkert burde se forbi. De som skal dømme meg, trekke meg ned og som bevisst skal få meg til å tvile på meg selv og mine valg. Når disse kommer har jeg også dere i tankene. Dere gjør meg utrolig glad.  Om du opplever at andre kommenterer dine valg, din kropp eller deg som person på en negativ måte. Vær så snill….Se deg i speilet – Smil – Tenk på de som gjør deg glad – Tenk på deg selv som din beste venn (Det gjør jeg, tenker at jeg skal være god mot meg selv. Ikke la meg selv trykke meg ned, he he) Så har jeg faktisk mamma i tankene. Hun ble mobbet i årevis, men se hvem hun er i dag. Et av mine største forbilder. Og en annen ting, dere som har det tøft….mange av de flotteste personene og personlighetene jeg vet om har faktisk gått i gjennom tøffe tider. Det som ikke bryter deg ned, det gjør deg sterkere. 

Hva er din mening? Hva er greit å dele hva er ikke greit. Hvor går grensen? Skal jeg ta en pause?


 

Klem Jennie

 

Støvel

Heeeei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg! I dag dro hele familien, altså mamma, pappa, Emilie Mari, Mathias, Oma, Opa og tante, til tanten til faren min for å feire hennes 60 års dag! Der møtte vi flere som det er ganske lenge siden vi har sett og noen jeg aldri har møtt før. Som dere kanskje vet forstår jeg veldig mye tysk og snakker litt , men denne delen av familien har skikkelig dialekt og de snakker veldig fort, så det kan være litt vanskelig å forstå. Heldigvis forstod jeg mye og snakket litt med det jeg kan. Vi spiste deilig tradisjonell Østerrisk mat, en deilig dessert og drakk kaffe. Til slutt hadde vi felles leker, noe som jeg faktisk syns var veldig gøy! De bor på en bondegård så vi endte med å spille " bondegolf" som de kalte det! Ahah! Det handlet om å kaste en gummistøvel og treffe forskjellige mål😂

Nå har vi kommet oss hjem igjen og jeg tror at jeg kanskje går ut og spiller litt basket i sammen med onkel!

I morgen er det melding deilig vær her i Graz og jeg gleder meg masse til å nyte en dag til i sola💞

Klem Jennie

VIL DERE HA???

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Været i dag var ikke like bra som i går, men det passet derfor perfekt å dra en tur inn til byen. Det kan nemlig være litt slitsomt å gå i byen når det er skikkelig varmt og i tillegg blir det sikkelig folkefylt. Antrekket mitt for dagen bestod av en bukse fra min egen kolleksjon, en singlet fra Brandy Melville og en cardigan fra min egen kolleksjon. Når vi drar til byen går vi som oftes en runde i de søte og små gatene før vi så setter oss ned og tar en is! Jeg har skrevet dette hver sommer vi er i Østerrike og det er sant…de har den beste isen i Graz! De generøse med størrelsen på kulene og i tillegg er det skikkelig billig. Etter is og litt titting i byen går vi alltid inn på et stort senter og ser litt før vi tar turen hjem igjen!

Ellers i dag har jeg spilt mye basket med hele familien, spilt litt spill, spist middag og dessert! Oma, altså bestemoren min her i Østerrike, lager den beste maten! Det er ikke meldt helt knall vær i morgen heller, men jeg håper på at det blir bedre snart. Jeg håper også på å få lagd en vlogg i fra en av dagene her. Om det blir den dagen Thomas kommer hit eller en annen, det vet jeg ikke. 

 Processed with VSCO with b1 preset

 

Vil du ha vlogg?

Klem Jennie