DET BESTE ÅRET MITT!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Nå er det ikke mange dager igjen av 2019 og jeg må si at jeg er litt nervøs. Dette året har vært et av de beste jeg noen gang har hatt og det føles rart å begynne med “blanke ark” igjen. Jeg tar selvfølgelig med meg alle lærdommer fra 2019 inn i 2020 og jeg er spent på hva det kommende året har å by på. Som tittelen på dette blogginnlegg sier, dette har vært et uforglemmelig år for meg, men det er ikke uten grunn. I begynnelse av 2019 gikk jeg gjennom et brudd og jeg har aldri følt meg så dårlig, lite verdt og mislykka på samme tid. Jeg lå langt nede. Hvordan kan jeg da kalle dette året “det beste”?. Jo, nettopp fordi jeg har bevist ovenfor meg selv at jeg klarer å håndtere vondt og tunge situasjoner. Jeg har fått bevist at “alt” skjer av en grunn. Jeg var ikke ment til å være i det forholdet og det ser jeg tydelig nå. Jeg har blitt mer selvstendig, lært masse om meg selv og mine verdier. Den det tøffe starten på året gjorde også at jeg satte pris på alle de små hverdagsgledene i livet. Jeg ble glad sola skinte, jeg ble glad av en morsom skoledag, og ble glad av en deilig middag. Dette satte grunnlaget mitt for resten av året, nemlig det å sette pris på gode øyeblikk og det å finne glede i de minste ting. Dette året har jeg også opplevd utrolig mye, noe jeg ikke hadde sett for meg i begynnelsen av året. Jeg ønsker derfor ta en liten rewind på året 2019, både vonde og gode minner.

 

Januar, en litt spesielt måned. Jeg fylte 18 år og var blant annet på Vixen, men jeg hadde det ikke helt bra. Jeg husker at det var flere kvelder jeg gråt og det var vanskelig å sette ord på hvorfor. Jeg hadde selvfølgelig fine stunder, men inni meg hadde jeg det ikke helt bra.

 

I begynnelsen av februar skjedde bruddet og jeg gikk lenge og holdt det for meg selv. Jeg var flau og helt fra meg. Jeg er en person med følelser utenpå kroppen, så selvom jeg prøvde hardt å skjule smerten min var det maaaange som forstod at noe var galt. Jeg åpnet meg tilslutt opp, og det var et av de beste valgene jeg kunne tatt. Det var så deilig å snakke med andre om det og jeg følte meg ikke så alene lenger. Familien min var der fra dag en og jeg hadde heller ikke klart å komme meg over det uten dem.

Så begynnelsen av februar var tøff, men det løsnet litt med en superkoselig familietur til Gøteborg. Det var akkurat det jeg trengte! Det var så deilig å bare reise vekk og glemme hverdagen litt! Denne turen var en av de koseligste jeg har hatt! Her en noen knips fra fine stunder i februar!

 

Mars var en veldig fin måned. Jeg takket ja til å bli med på en hyttetur med flere jenter jeg aldri hadde møtt. Jeg var litt skeptisk først, men kastet meg så rett ut i det. Turen endte opp med å bli helt fantastisk og jeg angret ikke et sekund på å ha dratt. Jeg var mye mer glad denne måneden og jeg bestemte meg også for å ferie 18 årsdagen min med følgerne mine! Det var også en uforglemmelig opplevelse! Plutselig ble ting mye lysere!

Når jeg ser tilbake, så var april en sjuk måned. Jeg dro til Frankrike for første gang med Biotherm! Paris var helt fantastisk og det ble tid til både jobb og exploring! Har så lyst til å dra tilbake i 2020. I påsken var jeg i København med familien for å feire min pappa sin 40 årsdag! Tidspunktet var perfekt, temperaturen var bra og trærne blomstret! Utenom det koste jeg meg hjemme i Norge<3

 

Mai var en måned med mye vennetid! Det begynte å bli varmt og det ble derfor noen tidlig sommerfester og strandturer. Jeg hadde også covershoot med DET NYE, noe som jeg syns var ekstra stas.  Vi har alltid hatt lyst på hund, men det var først nå vi faktisk bestemte oss for å få det! Vi satte oss derfor opp på en liste og vår lille baby ble født noen måneder senere! Det var snart sommerferie og jeg gledet meg veldig!

 

Juni var fylt med enda flere sene sommerkvelder! Jeg koste meg virkelig! Jeg hadde muntligeksamen i tysk rett før ferien, som også gikk over all forventning! Jeg kunne ta meg en velfortjent ferie! Jeg satte også kursen sørover med en venninne HELT ALENE UTEN VOKSNE! Det blir jo egentlig litt feil å si, fordi vi begge var 18 og i utgangspunktet voksene selv haha!

Juli tilbrakte jeg på Kreta med Ella en uke! For en deilig og avslappende tur! Må si at jeg følte meg ganske selvstendig, ettersom at det var første gang jeg reiste helt alene på tur. Etter en ukes tid hjemme i Norge dro vi til familien min i Østerrike! ELSKER Å VÆRE I ØSTERRIKE! Vi pleier å gjøre det samme hver gang vi er der, men jeg blir aldri lei! Vi titter i byen, går på fjellet, spiser Opa sin “gulasch”, som er en slags gryte😍 Dette året testet vi ut et nytt badested og jeg prøvde padlebrett for første gang! Så gøy!

 

Tilbake i Norge og koste meg siste del av ferien. Jeg hadde meetup i Trondheim og jeg fikk møte prinsessa vår Lilo for første gang!😭 Så var jeg tilbake på skolen og begynte i Vg3!

 

Lilo fikk endelig komme hjem og det var mange dager jeg kun var med henne😍 Jeg reiste også på en helgetur til Stockholm med Nelly og mange andre influencere.

 

 

Jeg reiste til Bangladesh!

 

Jeg slår sammen november og desember, fordi den siste tiden nå har gått så ekstremt fort. Jeg har hatt siste innspurt på skolen, hatt dokumentarpremiere, feiret jul og mer! Nå gleder jeg meg til 2020!

Nå virker det som alt har vært rosenrødt, men slik er det ikke. Hver måned har hatt sin utfordring. Jeg har flere ganger blitt påminnet om den smerten jeg følte tidligere i år. Det er snapchatminner som dukker opp. Jeg har måttet selge billetter til en konsert jeg skulle på med eksen. En reise til London ble avlyst. Det jeg finner styrke i er muligheten jeg har til å dele mine erfaringer med dere og kanskje gjøre ting litt lettere for noen. Jeg skal fortsette med å være åpen i 2020 og håper vi alle kan lære noe sammen<3

 

Klem Jennie