HVOR ER DET FRA?

Reklame |

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg kjørte en liten Q&A på instagram i stad og overraskende mange ønsket et nytt “Hvor er det fra”  innlegg! Utrolig koselig og kult at dere liker de innleggene, spesielt fordi jeg liker å skrive dem. Noen av plaggene er fra tidligere samarbeid, så innlegget er derfor markert med annonse. Dette er antrekk og plagg jeg går med fordi jeg liker det<3 

Genseren er fra H&M og skjørtet er fra Gina<3 Genseren er ca et år gammel, mens skjørtet er kjøpt i sommer. 

Genseren er fra et merke som heter CHOSEN; Buksa er fra Gina; Jakke fra Junkyard og sko fra Kari Traa. 

Husker ikke merke på genseren, men vet at jeg kjøpte den på Urban for noen år siden. 

Hatt fra Brixton<3

Skjorte fra Zara og bukse fra Gina<3

Solbriller, øredobber, strikk: Vet ikke

Bronzer og lepomade: Sephora

Smykke: H&M 

Klem Jennie

HJELP MEG

Hei folkens!

Nå er jeg endelig ferdig med prøver før ferien og har egentlig fri! I ferien skal jeg besøke Thomas og det gleder jeg meg veldig til! Reiser ikke med en gang, så tenker jeg kan bruke ferien til å filme i hvert fall en video eller to. Jeg vil gjerne vite hva dere ønsker å se på youtubekanalen min for å utvikle den enda mer! Jeg spurte følgerne mine på instagram og mange av tipsene likte jeg godt. Noen av ideene som kom vet jeg at jeg ikke ønsker å lage en video på, for eksempel en “What I eat in a day”. For meg blir det feil å lage en slik video, men jeg kan heller lage en bakevideo, lunch ideas eller noe annet i den duren. Jeg ønsker bare ikke feil fokus i videoene mine<3 

Jeg plukket ut disse ideene fra instagram og du kan gjerne legge igjen en kommentar på hva du ønsker. Hjelp meg litt her haha! Dette var de mest populære på instagram!

1. Denne videoen har jeg hatt sykt lyst til å lage. Jeg må bare finne tid til å planlegge den og få tid. Har vært vanskelig oppi all skole, men digger ideen<3

2. Vlogs var det utrolig mange som vil ha. Vil du?

3. Girltalk ønsket mange. Har ikke sett så mange slike videoer selv, så kom gjerne med temaer jeg kan snakke om. Dersom jeg ønsker å lage en slik video, så vet jeg hva dere vil høre om:-)

4. Denne må jeg bare få gjort! Leeeenge siden min forrige og mye har endret seg<3

5. Har faktisk hatt sykt lyst til å lage en mukbang, og helst med noen. Det er et mål å få til haha! Kanskje en kombo av mukbang og girltalk?

6.  God ide!!!

7. Har lenge ønsket å lage en storytime, men kommer ikke på noe å fortelle haha. Jeg har en ganske flau hendelse som skjedde på Gran Canaria for noen år siden men…

 

Fortsett å komme med tips! Dette er bare de mest spurte som jeg plukket ut fra instagram, men kom gjerne med mer!

Klem Jennie

 

DETTE VIL JEG FORANDRE PÅ KROPPEN MIN…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg kan umulig være den eneste som har fått med seg de ulike photoshop-skandalene i Norge for tiden. Jeg blir rett og slett flau og lei meg. Spesielt når det er voksene mennesker som gjør dette. Voksene som “alltid” sier at vi skal være fornøyde med oss selv og ikke bry oss hva andre sier, men de er ikke noe bedre selv. Det er nok mange flere som gjør det, men det er de offentlige personene i Norge som blir trukket frem i media. Jeg legger faktisk også merke til de som redigerer kroppene sine blant kontoer jeg følger, som ikke er offentlige personer. Dette gjøres alt for mye. Så kan “dere” sitte der å tenke at det er lett for meg å si, ettersom jeg er så “liten og fin”…..vel alle har vi komplekser. I mange år gikk jeg rundt og håpet på å bli 10 cm høyere. Deretter ble tanken, tenk om jeg bare kunne blitt 5 cm høyere. Så lærte jeg at kroppen slutter å vokse når “den vil” og at livet blir langt i fra bedre om man ikke kan være fornøyd med ting man ikke kan forandre. Happy 165 cm i dag<3 Knærne mine, hallo…..jeg gidder søren ikke redigere de selv om flere kommenterer at de ser annerledes ut. Jeg har blant annet “patellofemoralt smertesyndrom” og slik er det bare. De forandrer seg jo ikke i virkeligheten om jeg redigerer de på nettet,  og det er jo faktisk det virkelige livet som er det man skal leve. Ikke lev på fine kommentarer på instagram. Ja, det er koselig når jeg får kommentarer der det står “fina” og “pena”, men det at noen kommer opp til meg og sier at jeg er en hyggelig person gjør meg så mye mer lykkelig og glad. Nå er det ingenting jeg vil forandre. Ikke fordi jeg tror jeg er så sykt “perfekt”, men jeg har lært å elske meg for den jeg ER. Ikke hvordan jeg eventuelt ser ut. Det burde du også, fordi du er nydelig<3

Det er trist at noen gjør noe som ikke er godt for noen. Å redigere seg til tynnere midje, lengre bein ol, kan da umulig gjøre noe positivt med selvbildet til den som gjør det og i hvert fall ikke noe positivt for de som ser disse innleggene. De som redigerer tørr ikke å vise seg i bikini fordi de har redigert puppene større og vi i andre enden av bildet blir mer usikre på oss selv. Det er en ond sirkel. 

Jeg syns nesten at bilder burde vært pålagt merking om de var redigert med andre ting enn filter og lys. 

Anbefaler ALLE å se denne videoen<3

 

 

JEG FANT EN HUND

Reklame | Junkyard

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har kost meg litt ute i sola i dag, men også sittet mye inne og øvd til prøve. Jeg har en del tester og prøver i flere fag til uka,  dette fordi lærerne ønsker å gi oss en vurdering før høstferien. Har hatt noen skriveøkter på skolen, men ellers er det ikke så mye lekser og jobb. Jeg har tatt meg en liten pause i fra arbeidet nå og skal straks ut på tur med en liten og søt hund. På vei hjem fra skolen her om dagen fant jeg en hund som hadde gått seg bort. Eieren svarte ikke på telefonen så jeg tok hunden med meg hjem og eieren ringte opp etter kort tid. Vi fikk lekt litt med hunden før den ble henta og både søsteren min og jeg får lov til å gå tur med den! Gleder meg!

Dagen outfit hihi! Veldig enkelt og chill. Holzweiler hettegenser og en superkul bukse fra Junkyard //HER

Klem Jennie

 

3 OBSESSIONS

Hei folkens

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag og koser dere inne i mens stormen uler utenfor. I dag tenkte jeg å dele noen av mine “obsessions” med dere. Dette er ting jeg på en måte er litt svak for. Jeg syns det enten er super fint, kult og jeg får ikke nok av det haha!

1. HVITE SNEAKERS

Bare skroll dere igjennom instagrammen min og du finner hvite sneakers over alt! Det verste er at jeg gjerne kunne hatt et par til! Det passer jo til alt og det finne så mange styles! Det er safe og ser drit bra ut haha!

2. HULL I ØRA!

Dette kan være såååå fint om man holder det classy og enkelt. Jeg har selv en del hull i øra og går og gleder meg til de nyeste har grodd skikkelig, så jeg kan bytte de ut. Elsker å søke rundt og finne inspirasjon. 

3. TEKOPPER

Jeg får virkelig ikke nok av søte te og kaffekopper! 

Hva er dine obsessions?

Klem Jennie

UNGDOM AKKURAT SOM DEG OG MEG

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! I går var jeg på lanseringsfesten til Marlon sin helt nye serie “Marlon´s Journey”.Det er en serie der Marlon reiser rundt om i verden og besøker flyktinger på sin egen alder. Ungdom akkurat som deg og meg. Serien har et fantastisk budskap og er utrolig ekte og sterk. Jeg skal definitivt følge med og det burde du også. Det er en instagramserie i samarbeid med flykningerhjelpen, så den finnes på dere IG-profil : @nrc_flyktningehjelpen. Vi fikk se første episode, det ble snakket litt, hold litt taler og så var det mingling. Alt i alt en veldig koselig kveld!

Et par shots fra kvelden. Jeg delte også en del på instastory, så du kan gå inn der og se om du vil. Det er ikke borte helt ennå:-)

Har du sett litt av serien?

Klem Jennie

MINNE FRA DA JEG VAR LITEN

// reklame – inneholder annonselink

Hei folkens!
Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har kost meg med å filme to videoer som kommer om ikke så lenge. Jeg har faktisk tre videoer på lur nå. En kommer den 17. september, andre kommer ca en uke etter det og den tredje kommer 7 dager etter det igjen<3 

Etter å ha filmet/jobbet dro jeg på en tur ned til standa/brygga og fisket med mamma, pappa, lillebror og bestefar. Har sååå mange gode minner fra fisketurer med fammen og spesielt bestefar fra da jeg var en liten jente. Det ble dessverre ingen fisk, men jeg koste meg sikkelig allikevel. Mamma og pappa var crazy nok til å bade i tillegg. Nå har vi kommet oss hjem, spist middag og nå skal det spilles litt før vi skal se på SKAL VI DANSE i kveld. 

GENSER //HER 

Håper de får den inn igjen,  så det bare å følge med!