SE KLIPPET HER

Hei

Fredagen er her og den har vært litt annerledes for å si det slik. Jeg stod opp litt tidligere enn på en vanlig fredag og dro med pappa til Oslo. Jeg møtte opp hos TV2 klokken 07.40 til sminking og litt over 08.00 var jeg direkte på TV. Følte det gikk bra og allerede 09.30 båten tilbake til Nesodden. Så alt i alt var jeg bare 1 time borte fra skolen. Alltid litt sommerfugler i magen og man føler man ser annerledes ut når en annen sminker seg. Veldig rart å se seg selv, litt flaut, he he.

Rett etter intervjuet

 

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på intervjuet, det betyr veldig mye. Da jeg kom hjem ringte det også på døren og det ble levert en stor bukett med nydelige roser til meg med en koselig hilsen i fra gode kollegaer i Disney. Det ble jeg kjempeglad for og smiler hver gang jeg ser på blomstene. Det er så mye som går så fort. Plutselig er noe man enten har gledet seg veldig til, vært veldig spent på eller til og med noe man har gruet seg til plutselig over. Akkurat som innspillingen jeg hadde i London, jeg savner det allerede. 

 

I dag var jeg altså på “God morgen Norge” og om du vil se klippet, kan du trykke //HER.

I morgen begynner et nytt spennende prosjekt for meg, gleder til å dele det med dere også. SÅ går det superfort til uke 20 og lanseringen av kleskolleksjonen min med WOW og jeg gleder meg til å få møte mange av dere igjen. 

Jeg skal forsøke å gjøre det spennende for dere her på bloggen også, så jeg har planer om to kule konkurranser om ikke så lenge. 

Nok en gang takk for alle koselige ord, det betyr virkelig mye for meg at dere tar dere tid til å skrive til meg og jeg er så heldig som har følgere som dere. 

Klem Jennie 

16 kommentarer

Siste innlegg