Lykke til!

Hei!

Jeg la ut et bilde på instagram i går og skrev at jeg endelig var ferdig med engelsktentamen og mattetentamen. På fredag har jeg bokmål-tentamen og på mandag nesteuke har jeg nynorsk. Etter det er jeg endelig ferdig med alle tentamenene for denne gang. Nå nærmer det seg i hvert fall jul og det er ikke så alt for lenge til ferie igjen. Jeg gleder meg til å sove lenge, ikke ha skolearbeid og til å bruke mer tid på venner og familie. Det er bare å stå på den siste tiden og holde motivasjonen oppe. 

Under bildet jeg la ut kommenterte flere av dere at dere også har og har hatt flere av tentamenene. Noen sa dere hadde matte i dag og noen av dere har engelsk nå på fredag! Jeg vill bare ønske dere masse lykke til og jeg heier på dere. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

Liker du best matte, norsk eller engelsk?
Klem Jennie

JULEKALENDERVIDEO!!!

//samarbeid

Hei!

Fra i går til i dag hadde jeg en venninne på overnatting hos meg! Vi spiste taco og gikk deretter over til å jobbe med matte. Vi har nemlig mattetentamen i morgen og i forbindelse med det, flere matteoppgaver vi fikk for å øve. Vi brukte derfor et par timer på matten får vi avsluttet med god samvittighet:-) Vi koste oss deretter med godteri og en superspennende film. Jeg synes det er ganske kjedelig å øve til prøver og lignende så det å invitere en venn eller flere over på en slik øving og deretter kose seg litt er perfekt!

I dag har jeg redigert ferdig en video jeg filmet fredag og jeg har gledet meg til å vise den til dere. Jeg skal nemlig ha en julekalender her på bloggen, slik som jeg hadde i fjor. Det vil bli mulighet til å vinne masse kule produkter! Jeg filmet derfor en video der jeg forteller om dette og i tillegg viser jeg alle de forskjellige tingene som det vil være mulighet til å vinner. 

HER ER DEN!

Hva ønsker du deg ut av alle produktene jeg viste?

Klem Jennie

Har du tenkt på dette?

Hei

//Adlink

Fikk så mange koselige tilbakemeldinger på at dere liker innleggene mine med julegavetips. I går nevte jeg jo at jeg hadde fått meg billetter til Oslo Sommertid, 2 juli hvor også Marcus og Martinus skal opptre. Dette er jo faktisk noe man kan ønske seg til jul også. Jeg elsker konserter og stemningen det gir og setter nå konsertbilletter/gavekort på konsertbilletter på min ønskeliste. 

I går ble billettene til Oslo Sommertid lagt ut og det er fortsatt mange billetter til salgs. Tenkte bare å tipse dere, så kan jo dere tipse foreldre om dette er noe også dere ønsker dere. //Her kan du sjekke de ulike typene billettene. 

Nå er det endelig helg. Jeg har akkurat levert inn en nynorskoppgave og sitter i sofaen klar for TV-kos. I morgen blir det venninnetid og jeg gleder meg masse. Dette var et kort innlegg, men måtte bare tipse 😉


 

God helg kjære gode følgere.

Klem Jennie

DETTE MÅ DU FÅ MED DEG

Hei

//samarbeid

Noen av dere har kanskje fått med dere Black Friday og hva dette er. Jeg fikk det med meg for et par år siden og det vokser seg bare større og større her i Norge. Fenomenet er jo opprinnelig Amerikansk og faller alltid på fredag etter Thanksgiving. Dagen setter liksom startskuddet for julehandelen med utrolig mange gode tilbud. Noen tilbud er så ekstreme at det kan oppstå krangling i kjøpesentere, he he…men jeg liker best å handle tilbudene hjemme på nettet.

Jeg skal også bruke anledningen til å handle noen julegaver og også noen bursdagsgaver og en nettbutikk jeg da selvfølgelig sjekker er MAKESTYLE. Samtidig tipser jeg selvfølgelig mamme og pappa om gode tilbud på ting jeg måtte ønske meg. Noe av det bra med denne nettbutikken er at de har gratis frakt og veldig rask levering.

 

Om du ikke var av vinnerene av julekalender på bloggen min, så har de nå satt ned prisen i forbindelse med Blackfriday. Revolution kalenderen kostet før 799 og nå 399,-  

Til dere som ønsket dere børsten er den satt ned fra 549,- til nå kr 299,- Ut i fra kommentarene på den store giveaway som jeg hadde var det mange som ønsket seg akkurat den. Trykk //HER 

 
 

Mange har ellers spurt meg om julegavetips og her kommer det noen i fra Makestyle sitt Blackfriday salg. Dette er litt prisvennlige gaver som kanskje du vil gi til noen og det øverste børste settet kanskje noe også du ønsker deg? Inne På Makestyle er det maaaange Blackfriday tilbud allerede og det kommer nok fler i morgen også. Det kan lønne seg å følge med på deres Facebookevent, trykk //Her for å komme dit

Øverst: Artist Oval Brush Set fra Hot Makeup HER // Zoella Wonder Hand HER // Hot Shadow collection Hot Makeup HER // Body Mist Zoella HER // Billion Dollar Brows Kit HER // Togospa Lip Mask HER // The Balm Mary-Lou Manizer HER

 

Har du hørt om Black Friday?

Klem Jennie

Kan man elske noe man har hatet?

//inneholder produktlink

Hei

Overskriften, “Kan man elske noe man har hatet?”, hva skal Jennie skrive om nå da…..he he.

Jo, som mange av dere vet så har jeg en lillebror på 6 år, han elsker jeg da. Lillebror hater en ting som også jeg hatet da jeg var liten, nemlig ULL. Mamma og pappa sine ord “Ull, er gull” og alt snakket om hvor viktig det var fordi det pustet osv….det var noe av det dummeste jeg fikk høre. Nå er det den tiden på året igjen hvor det blir kaldt og jeg som er mye ute i valgfaget mitt “fysisk aktivitet og helse” og i flere gymtimer er avhengig av ull. I høstferien ville ikke lillebror ha på ulla si da vi gikk på fjellet og jeg tok meg selv i å forklare han de fantastiske egenskapene ull har, he he. Det hjalp lite, han må nok bare bli eldre først kan jeg tenke meg.

I dag er ulla på og jeg elsker dette settet jeg fikk i gave av Kirsti som jobber i Urban. Det fins i to ulike farger til jente og jeg likte aller best det settet jeg har på meg på bildene. Så svaret på overskriften til innlegget bli jo, JA 🙂

Mange spør meg om jeg kan gi tips til julegaveønsker, dette settet hadde jeg garantert satt på min liste om jeg ikke hadde vært så heldig å allerede ha det.

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

 

Hvilket uttrykk passer deg best:

“Ull, er gull”

“Ull, er tull”

Hvilket sett liker du best? Se de ulike fargene ved å trykke //HER

Klem Jennie

DETTE VAR GØY

Hei

//Samarbeid

For 14 dager siden skrev jeg innlegget STOOOR GIVEAWAY og postet en video med premiene på kanalen min på Youtube i samarbeid med Makestyle

Videoen er i dag sett 19812 ganger, som er langt unna mine mest sette videoer, men dette er jo en annen type video også. Men innlegget på bloggen ble kommentert 1294 ganger, for det å kommentere var en del av konkurransen og under konkurransebildet på IG er det i dag 3341 kommentarer for ved å kommentere var man også med i trekningen. Antallet kommentarer på blogg og IG er altså laaaaaaaaangt over hva jeg normalt får av kommentarer. De fleste brukerene var ukjente, men kanskje også nye og jeg gledet meg til å trekke vinnere. 

Nå er det gjort og jeg håper vinnerene er personer som liker bloggen min, liker instagrammen min og min youtube og ikke bare hiver seg på fordi det er en mulighet til å vinne noe. Selvfølgelig er det mange av de også, og de stiller jo med like stor sjanse til å vinne. I tillegg til å kommentere skulle man følge meg og @makestyle og dessverre var noen av de jeg først trakk som ikke hadde gjort dette og da gikk premien tapt. 

 

Jeg setter stor pris på at folk tar seg tid til å kommentere i mine sosiale medier og de som har fulgt meg en stund vet også at jeg ofte tar meg tid til å svare en god del, jeg leser i hvert fall alt. Jeg sier det igjen også, jeg kjenner igjen maaaange av dere trofaste med navn og flere av dere går flere år tilbake som lesere og følgere og noen er nyere men allikevel funnet en plass i mitt hjerte. Da jeg var på Marcus og Martinus sin konsert i Oslo forrige helg møtte jeg mange av dere og dere gjør meg så glad. Som kjære Norah, jeg er heldig som har følgere som deg.

Så nå er denne giveaway avsluttet men det kommer en julekalender på bloggen min i desember og jeg lurer veldig på hvordan jeg skal kjøre denne i mine sosiale medier. 

Jeg sier ikke at man alltid må, bør eller skal kommentere under et blogginnlegg. Men vit at det gjør en blogger glad , i hvert fall meg og det føles litt rart når sååååå mange klarer å gjøre det når det er gevinster inne i bildet. 

 

Her kommer vinnerene, jeg kontakter dere på mail eller instagram, avhengig av hva dere selv har oppgitt.

Vinner av Mast Hårbørste ble en jente med navn Mathea @mmathea

Vinner av Mast Rettetang  ble faktisk en fanbruker (det har aldri skjedd før, he he) @jenniesofie.edit

Vinner av Mast Krølltang ble Sirawan 🙂

Vinner av Hot Makeup Christmas Calendar ble @vildebucher

Vinner av Revolution Adventskalender Dina Opheim

Vinner av Sanctuary kalender ble Cornelia Mathea

 

Gratulerer til vinnerene og lykke til ved en annen anledning til alle dere andre. 

Klem Jennie

HER ER JEG

Hei

Mange av dere er kun lesere av bloggen min og følger meg ikke i andre sosiale medier. En av grunnene til dette kan være at dere ennå ikke har fått dere Instagram, snap eller Musical.ly , men det er i hvert fall sosialemedier som jeg bruker. Alle bruker jeg ikke like flittig, men plutselig syns jeg det er gøy å snappe litt og en annen dag lager jeg en Musical.ly.

På instagram har jeg brukernavnet @jenniefashion og du trenger ikke har instagram for å besøke brukeren min. Du kan ganske enkelt trykke //HER


 

Musical.ly er en app hvor man kan mime til sanger og annen tekst og dele dette som videoer på sin bruker. Jeg er ikke kjempeaktiv der, men kanskje jeg plutselig blir det. For å se andre sine videoer på Musical.ly trenger du en egen bruker, men du trenger jo ikke å dele videoer selv om du ikke ønsker det. Har du en bruker kan du se andre sine videoer og det er mye morsomt og bra.På Musical.ly heter jeg: Jenniefashion


 

Snapchat er en ting jeg ønsker å bruke mer, men jeg er bare så dårlig på det. Noen ganger kjører jeg en Q&A på min snapchat og det er veldig populært. Da får jeg inn veldig mange spørsmål. Da stilles spørsmålene under et bilde jeg poster på Instagram. På Snapchat heter jeg: jenniesofiesnap

 

Om du ikke følger meg på noen av disse mediene, gjerne gjør det om du har lyst. Instagram er nok den medien jeg er mest aktiv på. Det er der jeg deler mest bilder og det er der jeg svarer mest på kommentarer. Kanskje derfor jeg liker instagram så godt. Jeg kan lett skrive til dere og kommunisere med dere! Alltid koselig å få kommentarer fra dere og se bilder dere deler.

Har du snap, instagram eller Musical.ly. Kanskje alle tre til og med?

Klem Jennie

IT´S FRIDAY!

//annonselink

Hei!!!

Noen andre enn meg som er superglad for at det endelig er helg?!? Haha! Etter en stressende skoleuke er jeg endelig ferdig med prøvene for denne uka og det er den beste følelsen! Jeg har tentamen og slikt neste uke men bare en liten pause er så fantastisk! Haha! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av før jeg kanskje begynner morgendagen med å filme en video til dere.

 I går var også siste mulighet for å nominere til Vixen Blog Awards. Jeg satt og øve til prøve da jeg kom på det, så jeg snappet at det var siste mulighet og jeg la det ut på instagram! Da er det bare å vente og se hva som skjer. Jeg er veldig spent men utrolig takknemlig for at så mange av dere har nominert meg. At dere leser bloggen min, følger meg på instagram, snap of abonnerer og ser på youtubevideoene mine! 

Photo booth ble det vist i dag:-O

Processed with VSCO with a6 preset
 

Til dere som kommer til å spørre så er jakken fra Junkyard. Link for å komme til jakken finner du //HER

Klem Jennie

JEG TRENGER ………

Hei!

I dag var jeg dessverre ikke på skolen siden jeg våknet opp og følte meg veldig dårlig. Ikke bra nok til å gå på skolen i hvert fall. Jeg skal ikke gå så dypt inn på hvordan jeg følte meg men jeg visste at om jeg dro på skolen ville det bare bli verre. Jeg startet derfor dagen litt rolig hjemme men det endte med at jeg på ettermiddagen følte meg noe bedre så jeg kunne begynner med lekser og øving til prøver.

I morgen har jeg to prøver og en på fredag. Neste uke har jeg også tentamen og uken etter der også. Nå er det den siste innspurten før jul i alle fagene og da blir det litt mye til tider. Da er det viktig å finne seg noe motivasjon til å jobbe. Min motivasjon er venner og familie. Jeg vet at når jeg har gjort arbeidet mitt så kan jeg være med venner. Denne uka har vært fylt med tester og prøver men jeg ser frem til helgen for besøk av venner og familie! I tillegg er det viktig å ta seg pauser. Hvis du sitter i timesvis og jobber fungerer ikke hodet tilslutt og alt går veldig sakte og dårlig. Etter å ha jobbet effektivt en stund er det lurt å ta en liten pause. Kanskje ta seg litt frisk luft eller høre på litt avslappende musikk. I tillegg når du jobber hardt glemmer man helt å drikke så et annet tips er å ha en vannflaske ved siden av seg når man jobber. 

Her er noen sminkefrie selfies jeg tok i dag. Noen ganger elsker jeg å bare ha på fuktighetskrem, en god leppepomade for leppene, børste bryna til og krølle vippene. Naturlig men føles mye bedre!  Selv om du føler deg blæh, så smil. Det hjelper å smile og om du får frem latteren er det rene medisinen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Hva er din motivasjon når du har mye å gjøre på skolen? Har du noen gode tips til hvordan man kan jobbe mer effektivt?

Klem Jennie

Jeg trenger din hjelp

Hei

For tiden er jeg inne i en periode hvor jeg har masse tanker og ideer om videoer jeg vil filme, men så har jeg ALDRI tid, typisk.Nå har jeg jo filmet en god del videoer, men de er publisert på Disney Channel Norge sin Youtube, du kommer dit ved å trykke //HER.

Siden jeg begynte på skolen i høst har det skjedd masse. Jeg har som sakt jobbet med Disney og også med det nye magasinet som jeg er medredaktør i. Bladet kommer ut 12. desember og inneholder mange kule tips, intervjuer med mange kule folk, plakater, DIY og mye mer. Jeg gleder meg supermasse til det kommer ut i butikkene. Jeg har filmet noen videoer selv også til min Youtube kanal, som Vlog fra en dag i Polen, tre JunkYard hauls (Som mange sier at de elsker), Vlog fra Reunion med EF, Vlog fra Disney Event, tester Finsk godteri i sammen med Bahare og sist men ikke minst den store Giveaway videoen. 

Jeg har masse prøver, fremføringer og lekser på skolen i tillegg til håndball og at det er noen som jeg liker å tilbringe tid i sammen med også 😉 For er det noe jeg ønsker mer av så er det tid til å være med venner og de jeg er glad i. Samtidig vil jeg også levere videoer til dere og ha enda mer tid til sosialemedier enn det jeg har hatt i det siste. 

Jeg er veldig glad for å kunne fortelle at det blir Julekalender på bloggen min i desember. Det blir mange kule og fine premier og overraskelser. Jeg skal filme en video og vise frem flere av premiene. 

Jeg har fått mange spørsmål om å lage en Christmastag video. Jeg har filmet dette tidligere også, men lurte på om dere kan hjelpe meg med å kommentere hva slags spørsmål og dilemmaer dere ønsker jeg skal ha med i den videoen. 

FOR  EKSEMPEL

  • Favoritt julefilm?
  • “Alene Hjemme 1” eller “Alene  Hjemme 2” ?
  • Favoritt julekake?
  • Gløgg eller Kakao?
  • Hva ønsker du deg til jul?
  • Hva jeg kjøpe til mamma til jul?

 

Kommenter altså julespørsmål og juledilemmaer i kommentarfeltet så skal jeg svare på disse i en video som kanskje vil få frem julestemningen i oss. 

Tusen takk 🙂

Klem Jennie