GÅ IKKE GLIPP AV…!

 

Hei!

Håper dere har hatt en fin dag! Dagen i dag har vært helt grei for meg. Litt kjedelig skoledag men jeg kom meg igjennom den, hehe. Deretter hentet jeg broren min på skolen og da jeg kom hjem begynte jeg rett på skolearbeid. Jeg har en ganske stor oppgave som skal leveres innen fredag og jeg jobber ganske hardt med å få den ferdig. 

Jeg er i hvert fall ferdig med SMS-rouletten så den kommer ut på torsdag samtidig som Bea sin video. Vi filmet jo del 1 på min kanal og del 2 på hennes, så du må nesten se begge videoene for å forstå hva som skjer. Haha!

I dag så jeg forresten at Disney Channel appen kom ut. Jeg har visst om denne appen ganske lenge og endelig lå den på appstore. I appen finner du masse morsomme bilder og klipp fra blant annet fra THE CLUB RADIO. Du kan også se mer fra andre morsomme Disney Channel programmer som ” Soy Luna” og ” The Louge”. Appen er helt gratis og du finner den ved å søke på ” Disney Channel” i appstore. Den ligger kanskje litt lenger ned på siden:-)

Her er noen bilder fra appen<3

Husk å se denne ukens episoden av the Club Radio på fredag klokken 18.30 på Disney Channel. Jeg intervjuer Marcus og Martinus!

Skal du laste ned appen?

Klem Jennie

DETTE GIDDER DU SIKKERT IKKE LESE…?

Hei på dere!

I dag filmet jeg nok en JUNKYARD HAUL og det var skikkelig gøy. Siden jeg også var i et unormalt godt humør i dag bestemte jeg meg for å snappe det hele. Altså hvordan jeg setter opp kamera, hva jeg gjør, vanskeligheter og lignende. Hvorfor ikke liksom? Det viser også at det faktisk tar litt tid å filme en video som det. Jeg må jo både filme inne, ute, bytte klær, bytte kort, lade batteri og masse mer! Det var i hvert fall utrolig gøy og jeg gleder meg masse til å redigere den videoen! 

Ellers i dag har jeg tatt litt bilder til bloggen, spist fastelavensboller og gått på ski! Jeg bestemte meg faktisk bare for å dra opp på stadioen her jeg bor og pushe meg skikkelig. Som jeg har nevnt før gikk jeg på ski for to år siden men måtte velge mellom ski og håndball, ble så mye tilsammen. Det ble derfor håndball siden den treninga varer hele året og fordi det rett og slett ikke er så mye snø her vi bor. Det var utrolig deilig å gå på ski igjen men også slitsomt. Sånn det skal være!

Nå sitter jeg og blogger før jeg skal gjøre siste “finish” på SMS- rouletten<3 I morgen er det skole igjen så jeg tar nok en litt tidligere kveld også. Misunner dere som har fri til uka! Kos dere!

Klem Jennie

 

SNART FERDIG!

Hei

Jeg er hvert øyeblikk ferdig med å redigere “Sms-Rouletten”. Jeg mangler bare noen Screenshots fra Ellen og Bea, så kan jeg få inn de siste detaljene.

Det har vært så morsomt å redigere videoen for jeg begynner seriøst å le av alt det kleine og morsomme vi gjorde da vi filmet. 

Ellers i dag har jeg hentet pakke på posten, så mulig jeg får filmet en Haul i morgen allerede. Jeg har bakt boller for i morgen er det jo Fastelavn, da “må” man jo ha boller med krem og melis og så har jeg redigert som jeg allerede har fortalt. 

Nå skal jeg snart ut døra fordi jeg skal inn til Oslo ….igjen. I dag er det der i mot ikke solskinn og skikkelig vårvær med sol fra blå himmel. Snøen laver ned og i morgen er den vel slapsete, æsj. Jeg er skikkelig klar for vår nå.

Veldig trist at ferien er over også, og blir allerede misunnelig på de som begynte sin vinterferie i går. Bare vet at det blir en hektisk periode fremover på skolen, samtidig som det skjer mye spennende med jobb fremover også.

Slenger med noen screenshots fra videoen.


 

Nominer meg gjerne til Årets Livsstil og Videoblogger på Gullsnutten. DU kommer til nomineringen ved å trykke //HER. “Scroll” ned og skrive Jennie Sofie i feltet som jeg viser på bildet under. 

Abonner gjerne på min Youtube-kanal. Trykk //HER 

Klem Jennie

I LIKE

//samarbeid

Hei!

I dag sjekket jeg WOW sin nettside og kom over utrolig mye kult! Både klær som er komfortable og passer til hverdag og antrekk som er fint ti bursdager eller spesielle anledninger. For tiden har jeg digget røde klær og jeg må bare få tak i noe som er det! Dette settet er superkult og de har det i tillegg i blått. Blått har jeg alltid likt! Den stramme kjolen er basic og kul! Elsker den lille detaljen oppe i halsen på den! 

Nå er det jo helle ikke lenge til kolleksjonen min kommer u så det vil komme enda flere stilige klær! Gleder meg<3

 

 

Hva likte du best i collagen?

Klem Jennie

LASERSVERD PÅ SHOOTEN!

Hei!

I dag måtte jeg stå opp ganske så tidlig for å dra inn til WOW.  Som jeg skrev på bloggen i går skulle vi altså ta bilder for min tredje og siste kolleksjon. Det var utrolig lenge siden jeg sist hadde sett klærne så det var gøy å se det ferdige resultatet. Jeg var så heldig å få med meg tre andre modeller som skulle være med på shooten. Klærne så utrolig bra ut på dem og det gjorde meg ekstra gira på å vise det til dere. Digga bakgrunnen vi hadde som tok opp farger i klærne, og ikke minst “lasersverdene”!

Vi begynte selvfølgelig i sminken før vi skiftet til antrekk og begynte å ta bilder. Deretter var det å skifte til nytt antrekk, gjøre ” touch-ups” på sminke og hår og ta enda flere bilder. Det var utrolig gøy og jeg gleder meg masse til lansering!!! Jeg tok også over juliabladet sin snap i dag så om du vil se enda flere bilder + videoer fra shooten, så finner du det på snappen deres. Der heter det ” juliabladet”. I tillegg har jeg snappet, lagt ut på instastory og insta så sjekk gjerne ut det også. På snap heter jeg “jenniesofiesnap” og på instagram heter jeg @jenniefashion. 

Nå skal jeg begynner å redigere en ny video og i morgen skal jeg kose meg med venner. Gleder meg til det!

Klem Jennie

PÅ SHOOT MED MEG?

Hei

OMG, jeg er så gira. Det er bare så utrolig kult at dagen er så nære, den er i morgen. Jippi, jippi, jippi. Det er vinterferie og jeg gleder meg masse masse til å stå opp tidlig i morgen og reise til studio. 

Klar for fotoshoot av WOW BY JENNIE SOFIE kolleksjon nr 3. Jeg kommer nok til å gi dere sneak peeks, vise dere litt fra sett(altså der vi tar bilder) Fra makeup og hår og modeller som jeg har med meg denne gangen.

Jeg tar i sammen med de andre jentene som jobber i sammen med meg denne dagen over Juliabladet sin Snapchat.  Om du ønsker å få med deg litt om hvordan det er å jobbe som modell, hvordan det er i studio og lignende,  da må du legge til Juliabladet på snapchat i kveld. Der heter de: Juliabladet

Så i morgen må jeg stå opp veldig tidlig, men det går helt fint for min del. Nå skal jeg trene litt, ta meg en dusj og legge meg egentlig, slik at jeg er utvilt til en spennende dag. 

HER ER NOEN BILDER FRA DE TIDLIGERE KOLLEKSJONENE. 


 

Skal du følge med på snap i morgen?

Klem Jennie

 

ER JEG VERDT DET?

Hei!

I dag åpnet nominasjonen for Gullsnutten og for dere som ikke vet hva det er så er det en kåring av Youtubere vi har her i Norge! Litt som at bloggere har bloggawards hvert år så har youtuberne sin award også! Jeg vil vel egentlig ikke kalle meg en ren youtuber. Jeg driver med både youtube, blogging, instagramming, jeg designer klær, er med på Disney og mye annet. Jeg vet det er folk der ute som bruker flere timer i uken på youtube og disse er skikkelig Youtubere. Jeg følte liksom at jeg ikke var verdt å bli nominert, så tenkte ikke å spørre om dere kunne nominere meg. I dag har jeg der i mot fått en god del meldinger i fra flere av dere som sier dere allerede har nominert meg, og det ga meg en skikkelig god følelse. Fordi dere nominerer meg betyr det vel at dere liker youtubekanalen min og videoene mine, noe som betyr utrolig mye og som gir mer motivasjon til å lage enda flere videoer til dere <3

Den kategorien jeg føler jeg passer mest inn i er ” Årets livsstil og videoblogger”. Om du ville nominert meg i denne kategorien hadde det betydd utrolig mye! Du kan også bare stemme en gang, som vil si at du må velge den du synes fortjener å bli nominert i de forskjellige kategoriene. Trykk //HER for å komme rett til der man kan nominere! Det er helt gratis<3

I dette innlegget legger jeg med en video jeg filmet hos TOPP forrige uke! Dette er en av tre morsomme videoer vi filmet!

 

 

Om du nominerer meg , skriv det gjerne under i en kommentar så jeg vet det! Betyr utrolig mye om du gjør det!

For å kommentere må du trykke der det står et tall og kommentarer nederst i innlegget.

Står det 4 kommentarer er det 4 godkjente kommentarer og det er der du må trykke for å kommentere. Tallet forandrer seg etter hvor mange kommenterer som har kommet til innlegget. Håper dere forstår.

KLEM JENNIE<3

MINE SNAPMINNER!

Hei!

Sittet hele dagen og strevd noe så veldig med denne video, men endelig er den klar. Jeg skal derfor ikke skrive så mye og heller fokusere på å få ut videoen! Det er i hvert fall en ” snapminner” video der jeg går igjennom mine private snapper som er lagret på minner! Håper dere liker den! 

 

Nå må jeg få redigert SMS- roulette, så kan jeg filme mer! Hvordan video ønsker du at jeg skal lage?

Klem Jennie

MITCH MATCH

Hei

Jeg trodde virkelig jeg skulle få lagt ut en video i dag, men neida. Rett før jeg skulle laste den om skjedde det noe med videoen som aldri har skjedd før, og på grunn av det kunne jeg ikke laste den opp. Jeg skal til Oslo snart så rekker derfor ikke å fikse den  før jeg skal dra. Jeg skal ta en nærmere titt på det i kveld og i morgen. 

Etter at den er lastet opp skal jeg nemlig begynne å redigere SMS-rulett som jeg gjorde i sammen med Bea og Ellen. Det blir en helt crazy video og jeg syns det var en herlig følelse å kunne fortelle de involverte at de meldingene som jeg sendte var del av en challenge. Ble helt flau av meg selv, he he….men veldig moro da. 

Det er flere som jeg kjenner/vet hvem er som har spurt om jeg vil gjøre collabs med dem, og det er jo veldig gøy om man får tid, det er alltid tid det kommer ann på. Nå er det i hvert fall vinterferie og da har jeg tid til å i det minste redigere de filmene jeg allerede har filmet. 

Uken står ganske åpent til å være impulsiv, slik som jeg er i dag. Kun på onsdag at jeg har en kjempekul avtale som har vært merket av i kalederen lenge. Endelig tid for Fotoshoot av min tredje kolleksjon med WOW.

 

Fremdeles ikke blitt skikkelig vinter syns jeg og det frister mye mer å gå i bomber-jacket i stedet for Boblejakke. Antrekket er skikkelig Mitch Match av merker. Bukse: Juicy CoutureJakke: JunkyardGenser: GinaCap: Junkyard – Sko: Primark

 

Har du noen spesielle planer for den kommende uken eller skal du kose deg hjemme og slappe av?

Klem Jennie

DISNEY EVENT! THE CLUB RADIO FØRPREMIERE!

Hey!

I dag fikk jeg en video tilsendt på mail av Bahare! Det var en video fra førpremieren av “THE CLUB RADIO”. I tillegg til at jeg filmet selv var det en fotograf der som tok bilder og filmet med sitt utstyr, så dette er altså hans bilder. Tusen takk til Eirik Knutsen haha! Her er i hvert fall en koselig video fra eventet og glem ikke å se på “The Club Radio” på Disney Channel i morgen klokken 18.30!!!! Det blir så gøy yeah!!!!

 

 

Skal du se på i morgen?

Klem Jennie