PREMIERE!

Reklame | Like Mye Verdt

Hei folkens!

Da var det endelig helg. Jeg tror det er lenge siden jeg har hatt en så stressende, men fin uke som denne. Mange turer til byen, presentasjoner og skriveøkter, bursdagsfeiring av mamsen og i går var det premieren av dokumentarfilmen fra Bangladesh. Jeg er alltid (og da mener jeg virkelig alltid) redd for at ingen skal møte opp. På alt fra meet up til lanseringer blir jeg nervøs. Samme i går, men oppmøtet viste seg å være overraskende bra! Jeg hadde venner og familie i salen, i tillegg til flere skjønne mennesker som følger meg på mine sosiale medier. Da jeg ankom Odeon kino en times tid før visningen lovet alt veldig bra! Det var fikset alt fra goodiebags til bildevegg! Da folk begynte å komme, kjente jeg at hjertet mitt dunket ganske så fort og hardt. Jeg kunne kjenne det da jeg la hånden på brystet. Det er lenge siden jeg har vært så nervøs og spent. Det er så rart å tenkte på at jeg for under 2 måneder siden reiste til Bangladesh  og i går stod vi i kinosalen, klare for å vise filmen. Det er en veldig spesiell følelse å vise frem noe som betyr så mye for en selv.  Du blir enda mer redd for hva folk vil si og mene, og du er redd for at det ikke vil leve opp til forventningene.

Camilla og jeg hadde en kort introduksjon før filmet begynte å rulle. Det var rart å se seg selv på en så stor skjerm haha. Jeg syns filmen var superbra om jeg får si det selv! Etter mye snakking frem og tilbake har teamet klart å lage en skikkelig fin film. I salen hørte jeg alt fra gråt til latter hihi. Jeg felte nok en del tårer selv og lo en del. Jeg gleder meg masse til alle dere også får muligheten til å se filmen. Den byr på vonde, fine og frustrerende klipp. Her en noen knips i fra gårsdagen❤️ Jeg vlogget selvfølgelig i går, så den videoen legge jeg ut til uka!

 

 

The whole team☺️

 

Begynner du lett å gråte som meg? Hihi☺️

Klem Jennie

SNART SKJER DET!

Reklame | Like Mye Verdt

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin uke. Uken min har vært fin den, men det har vært mye som har skjedd. Det har vært lange dager med jobb og litt lite søvn i begynnelsen av uka. Jeg har hatt flere vurderinger på skolen i tillegg til at tirsdagen ble ekstremt lang. Den dagen jobbet jeg og teamet, som jeg reiste med til Bangladesh, med å ferdigstille dokumentarfilmen. Vi gikk gjennom hele og kommenterte hva som måtte endres på og vi skrev voiceovers og spilte de inn. Jeg rakk akkurat siste båt hjem. De siste dagene har jeg fått sovet ut og det har vært så utrolig deeeeeilig.

Noen knips fra uka❤️

Neste uke blir ikke noe mindre å gjøre, men det er mye koselig og spennende som skjer! Slik ser den kommende uka mi ut foreløpig:

 

Mandag:

Fagdag i media

Redigere ferdig video

Ferdigstille presentasjon i norsk

 

Tirsdag:

Norskpresentasjon

Poste video om viktig tema

Dra til byen og fikse noe

 

Onsdag:

Mamma har bursdag!!!❤️

Besøk fra familie

 

Torsdag 

Bytur med klassen

FILMPREMIERE!!! SNART SKJER DET!!!

(husk å fikse deg billetter https://likemyeverdt.hoopla.no/sales/3863092110)

 

Fredag:

Fagdag i norsk

 

Helg:

Endelig møte noen jeg har gledet meg til å se igjen!

Filme

 

Slik ser det ut foreløpig, men jeg vet at det kan hende at det skjer noen andre gøyale ting. Vi får se! Nå går det skikkelig fort til jul, vi er over halvveis i november og jeg føler bare at månedene flyr forbi. Var det ikke nettopp sommerferie? Haha!

En type video du ønsker å se fremover?

Klem Jennie

 

FARGER HÅRET ROSA!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Etter skolen i dag dro jeg rett til byen og fikset meg nye briller. Ja, jeg har dårlig syn og bruker linser hver dag. Jeg kjenner at det blir deilig med noen briller jeg faktisk syns er fine og som jeg kan bruke til hverdags.Jeg skal seff vise dere de når jeg har fått de. Etter å ha vært i byen dro jeg rett hjem. Jeg har den siste timen prøvd å laste opp en video på youtube, men det skulle vist ikke være så lett. Fant ut etter en liten stund at de har endret hele systemet og jeg måtte gjøre det på en helt annet måte enn hva jeg vanligvis gjør. Nå er i hvert fall videoen klar og jeg håper dere liker den<3

 

SKOLESTRESS, EN BRA SANG OG FAV ANTREKK!

Reklame |

Hei folkens

Nå er oktober over for i år og jeg syns at månedene bare fyker forbi i en ekstrem fart. Jeg føler at jeg nettopp var i Bangladesh, men det er jo en hel måned siden nå. Målet mitt for november å blogge mer enn hva jeg gjorde forrige måned. Skal prøve å komme på litt morsomme og kule ting jeg kan skrive om. Det er jo til og med snart jul, så kanskje litt julegavetips, giveaways eller noe annet gøy. Kom gjerne med tips eller ønsker om hva dere vil se.

Månedens klarer ikke stå i mot

Hmmmm…det må nok bli te! Jeg har sikkert lagd meg te så og si hver eneste dag denne måneden. I klasserommet mitt på skolen har vi faktisk lag en liten te-stand. Der har vi en vannkoker som en i klassen tok med. Vi har alle tatt med hver vår kopp som står på rekke og vi har bokser fylt med ulik te! Vi pleier alle å lage oss en kopp på morgenen:-)

Månedens nedtur

En nedtur må kanskje være at norsklæreren min som jeg liker så godt har blitt byttet ut. Den siste måneden har jeg hatt 4 forskjellige norsklærere og det gjør det litt vanskelig å henge med. Nå har vi endelig fått en fast lærer igjen og jeg håper det holder seg slik:-)

Månedens opptur

Det må jo bli reisen til Bangladesh! Jeg møtte så mange fantastiske mennesker! Jeg har faktisk delt to videoer om og fra reisen, så husk å sjekk de ut!

Månedens antrekk

Må bli dette settet fra Holzweiler og Camilla Pihl! (sponset antrekk)

Månedens pod/serie/sang

Denne måneden har jeg sett på en serie som heter Manhunt: Unabomber. Den er basert på en sann historie om en seriemorder fra USA. Den var veldig fasinerende og spennende. Har også elsket sangen Good Thing ( with Kehlani) – Zedd!

Månedens humør

Litt stressende, men veldig glad og spent. Jeg var jo i Bangladesh i begynnelsen av oktober og rett etter å ha kommet hjem hadde jeg 3 vurderinger på skolen den uka. De siste dagene har det også vært mye å gjøre, men jeg har hatt det veldig gøy!

 

Jeg er spent på hva november har å by på. Mamsen har i hvert fall bursdag og jeg skal ha filmvisning i Oslo. Jeg håper så mange som mulig av dere kommer. Her er link til billetter og info❤️ Trykk HER 

 

Klem Jennie