VIKTIG!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har bestått av å gå igjennom programmet hjemme for Sommertid som er nå på søndag! Jeg har lært meg spørsmålene jeg skal stille de forskjellige artistene og litt hva som skal skje. I tillegg har jeg begynt å finne frem klær og planlegge antrekk! I morgen er det øving hele dagen med resten av “teamet” som jeg liker å kalle det! Vi skal gå igjennom alt steg for steg, så vi alle er sikre på hva som skal skje på søndag når det braker løs! Ellers i dag har jeg hatt litt andre avtaler og vært på et spennende møte! 

Til dere som skal på Voldsløkka på søndag tenkte jeg bare å gi noen beskjeder. Jeg gikk gjennom de på snap i går, men dette er for dere som ikke fikk det med dere!

1. Del gjerne bilder fra dagen og tagg med #Oslosommetid. Bildene som tagges med dette blir vist på storskjerm og de beste bildene vinner også premier. 

2. De som steller seg i kø eller er på området før det åpner klokken 14.00 blir ført vekk. Det er ikke lov å komme før det åpner klokken 14.00.

3. Det er en lang dag, så ikke stress med å stå fremst hele dagen. Det er et stort område der det skjer mye. Gå rundt og kos deg!

4. Drikk mye vann og spis mat. Ikke bli dehydrert! Ta vare på dere selv<3 Det er meldt knall vær btw!

Processed with VSCO with b1 preset

Så vil jeg bare si at Thomas og bandet kom ut med ny låt i dag! Personlig elsker den og tror virkelig dette blir en skikkelig sommerhit! Sjekk den ut på spotify! “On Our Own” av Suite 16<3<3<3

 

Klem Jennie

Jeg skal intervjue…

 

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Min dag startet med at jeg forberedte og fikset meg for å dra til byen på møte. Dagens møte var om Oslo Sommertid som nå er om kun 4 dager!!!! Det er helt sykt! I møtet var flere programlederne og youtuberne som skal være med blant annet Vegard Harm, Makeupmalin og Herman. I tillegg var det de som har med hele arrangementet å gjøre. Alle er så sykt bra bra mennesker som gir meg masse energi og jeg er derfor supergira med tanke på helgen. Vi gikk igjennom planen for hele showet og det ferdig skrevene “manuset”. Alt jeg kan si er at dere burde glede dere! Det blir et sykt bra show. For dere som ikke kan komme denne dagen, vil hele showet forhåpentligvis bli lagt ut dagen etter. Vi planla også dager hvor vi skal møtes på forhånd for å øve til showet. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg. Jeg gleder meg til meet&great med dere som har vunnet dette, jeg gleder meg til hele showet, intervju med kjendiser som Lisa&Lena og Alex Aiono! 

 

De nesten dagene vil nok gå til å øve litt og planlegge look og antrekk! Dette blir så bra!

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Dette var antrekket mitt for dagen! Utrolig deilig med så fint vær! Jeg krysser fingrene for fint vær på Oslo sommetid! Stemningen og viben blir så mye bedere sol og varme!!

Skal du på Oslo Sommertid?

Klem Jennie

Det beste med sommeren

Hei

Håper dere alle har hatt en fin dag! Det har i hvert fall jeg. Jeg var med Thomas i går og i dag. Alltid koselig å være med han. I går dro jeg til han på kvelden og vi spiste middag og så på en morsom film. I dag var vi først en del inne ettersom han måtte jobbe litt. Bandet hans slipper nemlig snart en ny låt, så det er litt han må fikse. Vi dro deretter ut en liten tur og spilte basket og litt andre ting. Utrolig deilig å komme seg ut selv om været ikke helt på topp. Det er skikkelig skiftende. Det er sol og plutselig i det andre sekundet regner det. Det var i hvert fall opphold når vi gikk ut. Deretter kjørte vi en tur til butikken og kjøpte middag! Nå har vi nettopp spist og jeg er skikkelig mett<3 Jeg elsker å ha ferie. Slippe å stresse med å stå opp tidlig og jeg kan bruke mer tid på de jeg er glad i! Hele helgen hang jeg også med venner! Jeg var blant annet på VG-lista! Utrolig gøy!

Hva liker du mest med sommeren?

Klem Jennie

Beachy summer look

Hei folkens!

Endelig er det skikkelig sommer! Det er varmt, sola skinner og det er null skole! Ahhh så utrolig digg! Jeg følte i dag at det var en stund siden jeg har delt en “outfit” med dere her på bloggen, så bestemte meg for å gjøre det i dag! Antrekket er supersøtt spør du meg og det passer perfekt til sommeren. Ettersom jeg dusja i dag tidlig lot jeg også håret være litt vått for å gi håret en “beachy look”. Som om du har badet i salt vann og latt håret tørke litt. Da får man naturlig litt bølgete og stilig hår. Ettersom jeg er sikker på at 90% av kommentarene på dette innlegget vil være “Hvor er klærne fra?”, tenkte jeg bare å svare med en gang. Nei, det er ikke reklame, men ser på det som en lettere måte enn å svare hver eneste en. Toppen og belte er fra H&M og skjørtet er fra TOPSHOP. Jeg kjøpte skjørtet da jeg var i London, men de selges overalt i tillegg til slite “off-shoulder” topper<3 Skoene er Adidas og er fra Junkyard. 

 

Jeg ønsker der alle en fin dag videre!

Klem Jennie

 

FARVEL

Hei

I går kveld hadde 10. klasse på skolen min Vitnemålsutdeling. Foreldre, lærere og oss elever var samlet til felles avslutning i gymsalen. Alle fint kledd, stolte og rørte foreldre og spente ungdommer. Lange taler, morsomme innslag, musikkinnslag og bilder.

Det var da det slo meg, da jeg stod der i sammen med klassen min fremfor alle sammen, at dette… denne tiden, den er over. Læreren snakket om at vi tok farvel, et ord jeg ikke liker. De som har betydd mest for meg disse årene vil det langt i fra være noe farvel med. Flere av jentene i klassen begynner på samme skole som meg, selvom vi ikke skal gå samme linje. Mine tre “hjerter” Tuva, Ella og Elizabeth skal der i mot begynne på tre ulike skoler. Heldigvis bor vi alle sammen på Nesodden og jeg skal gjøre mitt for at vi får tid og flere minner i sammen. Det blir rart å begynne på skolen igjen til høsten. Det blir en hel ny start for meg. Jeg håper at videregående blir bra, men før det skal jeg nye sommerferien med venner, familie og de jeg er glad i!

Nå har jeg sommerferie, det er helt fantastisk. 

Hvilken klasse begynner du i til høsten+

Klem Jennie

 

MITT TEITE OG KJEDELIGE LIV

Hei

Da jeg begynte denne bloggen for flere år siden het den faktisk “MITT LIV”.  Jeg blogget om alt og ingenting, rett og slett livet mitt. Litt i fra innspillinsopplevelser med JENTER, litt baking, inspirasjonsinnlegg, antrekk, hva jeg gjorde med venner, hverdagsliv og feiringer. 

Det har faktisk ikke endret seg noe særlig. Jeg deler alt i fra bursdagsfeiringene mine, rommet mitt, inspirasjon, videoer, feiringer med familie, hverdager, ferier, jobbreiser, konserter, eventer, skole, venner, byturer, innkjøp og mye mye mer. Noen sier at det har blitt kjedeligere å lese bloggen fordi jeg bare blogger om konserter, eventer, reiser osv…….men glemmer de eller forstår de rett og slett ikke at det er det som er livet mitt. De sier det blir litt teit, men hva skal jeg ellers blogge om? Det er jo dette som fyller opp dagene, ukene, månedene mine. Slik er det nå, det er livet mitt, jeg liker det. Jeg liker det teite livet mitt.

Dere skulle bare visst hvor mye jeg takker nei til, for jeg skal faktisk ha tid til håndball, annen sport, familie, venner, kjæreste og det å bare slappe av uten å gjøre noen ting. Tid til å rydde rommet, for tro meg det blir rotete når man stort sett er travelt opptatt, er litt lite organisert akkurat på rommet og har en tendens til å ta alt ut av skapet og ikke legge det tilbake. Jeg har også “denne stolen som får et fjell av ting på seg”. Jeg bruker faktisk “mye” tid på å lete etter ting. Flere som kjenner seg igjen?He he

De som syns bloggen er kjedelig, vel så syns dere mitt liv er kjedelig. Dere trenger ikke like den. Dere trenger ikke syns at alt det jeg syns er morsomt å være med på å jobbe med er morsomt. 

I går kom jeg hjem i fra London, for 14 dager siden var jeg i København om et par uker er det Oslo Sommertid. Førstkommende helg hadde jeg egentlig et jobboppdrag i Oslo, men datoen måtte flyttes. Det betyr at jeg plutselig har en frihelg. Vet ennå ikke helt hva jeg skal finne på. I morgen har jeg skolefri fant jeg ut, dette fordi vi har vitnemålsutdeling på kvelden og så er det SOMMERFERIE.

Men tilbake til mitt kjedelige liv. Hva vil dere lese om om det ikke er det jeg er med på og det jeg gjør og det som fyller ukene mine. Er det hva jeg har på brødskiva, at jeg sov lenge, lå på sofaen, gjorde lekser….det syns i hvert fall at jeg blir kjedelig 

Nå skal jeg snart gjøre meg i stand for klasseavslutning med foreldre. Ha en finfin kveld.

Så her 

10 “KJEDELIGE” FAKTA OM MITT LIV

1. Jeg sover gjerne lenge.

2. Jeg spiser helst ikke brødskiver til frokost eller kveldsmat. 

3. Favorittfrokost er: Stekt egg med bacon og tomatbønner.

4. Jeg er en som hopper ut i vannet og ikke går ut i vannet.

5. Jeg er ikke begeistret for torsk, men liker laks.

6. Jeg liker spagetti cabonara bedre enn spagetti bolognese.

7. Jeg spør ofte mamma/pappa hva jeg bør ha på meg fordi jeg er så ubesluttsom

8. Jeg biter ikke negler.

9. Jeg liker best action filmer.

10. Jeg bruker 1 minutt på å gå til bussen.

Processed with VSCO with b1 preset

 

Klem Jennie

 

Slik jobber vi!

//samarbeid

Hei hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg. Som jeg har sagt er jeg i London og spiller inn med Disney. I går startet dagen med at jeg måtte stå opp klokken 07.00 for å dusje og vaske håret før mamma og jeg gikk ned for å spise frokost. Vi ble deretter plukket opp og kjørt til der vi skulle spille inn. Dagen ble lang og vi filmet hele 4 episoder pluss promoer for kanalen og Instagram. I går var det også helt syyykt varmt så vi måtte passe på å drikke masse vann. I dag hadde vi 2 episoder å filme pluss litt andre spennende saker jeg gleder meg til å dele med dere. Dagen i dag har også vært utrolig varm. Jeg vil vel si at det i sola er nærmere 35 grader om ikke mer, og nå er det London vi snakker om. Jeg har fått handla meg noen få ting, men mamma og jeg har ikke stresset med å komme oss steder. Vi har vært her en del ganger nå, men det gøy å oppleve London på så mange forskjellige årstider❤ Sist var vi jo her på vinteren.

Jeg har ikke så utrolig mange bilder å dele med dere, men Disney Channel Norge har delt maaaaaaaasse på deres Instagram-story! Jeg viser dere rundt og du får se hvordan vi jobber på sett! Sjekk de ut på Instagram: @disneychannelno

 

Følger du de på Instagram?

Klem Jennie

På eventyr igjen

Hei!

Håper at dere har hatt en fin dag! Jeg sitter nå på hotellrommet til mamma og meg her i London. Vi reiste ned i dag midt på dagen, så det var deilig å slippe å stå opp så tidlig. Pappa var veldig snill og kjørte oss til flyplassen. Ettersom jeg reiser hele tiden så må jeg alltid ta buss, båt og tog for å komme meg til flyplassen, så det var fint å slippe det i dag. Ting gikk veldig fint på flyplassen og det tok ikke lang til før det var boarding. Da jeg stod i køen for å komme inn på flyet følte jeg en hånd på rompa mi og jeg slo den bort, men da jeg snudde meg var det bare baggen til en person som kom borti meg. Haha! Flyturen gikk fint og vi hadde en fin taxitur til hotellet. Sjåføren var utrolig pratsom og vi snakket om alt mulig. Alt fra den tragiske brannen i London for litt siden, til naturen i Norge og antall mennesker i England i forhold til Norge. Nå har vi akkurat kommet oss inn på rommet og skal slappe litt av før vi skal spise.

Ei litta smoothie bowl på Gardemoen før flyturen:)

Har du smakt smoothie bowl før?

Klem Jennie

Jeg er en taper

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Ettersom vi på skolen har arbeidsuke var jeg ikke på skolen i dag. Siden arbeidet jeg skal gjøre skjer til helgen slipper jeg å være på skolen resten av uka. Dagen brukte jeg derfor på å øve inn manus for helgens innspilling før jeg så dro inn til Oslo på et møte om Sommertid konserten som skal være på Voldsløkka. Thomas ble med og det var utrolig gøy. Vi var i Google sine kontorer og jeg kan bare si WOW. De har et sykt kult lokale! Vi fikk omvisning, spiste pizza, minglet før det var en slags presentasjon om konserten, ideer og tanker. Crewet er i hvert fall super kult og jeg er sikker på at dette blir helt konge! Helt til slutt hadde vi en kahoot og premien var en spinner. Jeg tapte dessverre men Amalie vant! ❤❤Gratulerer til henne!

Det er jo heller ikke så lenge til konsert. Bare 18 dager til det braker løs! Jeg er utrolig spent og gira, men også litt nervøs. Jeg har aldri vært med på noe sååååå stort før!

Skal du på Sommertid?

Klem Jennie

Summer plans with my B

Hei!

//samarbeid

Fra og med i dag er det 9 dager til jeg er ferdig på ungdomsskolen og det er sommerferie. Som flere har fått med seg skal jeg være med på Oslo Sommertid den 2. juli, noe jeg gleder meg helt sinnsykt til! Jeg har et møte nå på onsdag angående konserten og jeg er skikkelig spent! Dagen etter Sommertid reiser jeg på håndball cup i Sverige. Det er en stund siden jeg sist var på cup og jeg gleder meg masse til å spille håndball og kose meg med laget. Litt etter cup er det Østerrike og forhåpentligvis en tur til Italia. Jeg får også besøk siste uken min i Østerrike, så det gleder meg meg også utrolig mye til! Så det jeg er nesten mest gira på! Jeg skal til Frankrike med Bahare! Jeg har aldri vært der, så jeg er derfor lit ekstra spent også! Jeg elsker å oppleve nye steder og Frankrike er et sted jeg har ønsket å besøk lenge. Vi skal være der fire dager i sammen med EF og vil reiser til St Raphael. Det ligger helt sør veldig nærme Nice, for dere som kanskje vet hvor det er. Jeg gleder meg til å snakke mer med EF og Bahare og planlegge mer av turen! 

Hvilket land drømmer du om å reise til?

Klem Jennie