Takk for nå!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag så langt. Jeg tok faktisk turen til Lillehammer i går med Thomas…veldig spontant. Vi var en dag på KRIK leir og hang med noen av Thomas sine venner hele den kvelden før vi la oss og tok toget hjem i dag etter en deilig frokost. Nå fikser vi oss for et selskap vi skal på i kveld. Det er faktisk litt trist å si ha det til 2017. Det har vært et år fylt med myyyye glede og forandringer. Jeg begynte på Vgs, fikk management og sist med ikke minst fikk jeg en helt fantastisk kjæreste som jeg er sammen med heeeeele tiden. Jeg gleder meg selvfølgelig til 2018 og er spent på hva det nye året har å by på. Nå tenkte jeg bare å slenge med en del bilder fra året som gjør meg skikkelig glad! Alt fra innspilling med Disney til reunion med venner jeg ikke har sett på leeeenge!

Hva er ditt beste minne fra i år?

Klem Jennie

NOK EN SHOOT MED H!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Min startet for så vidt tidlig med tanke på at jeg har våknet mellom 11 og 12 de siste dagene. Jeg stod opp i 9 tiden for å sminke meg og finne frem klær til shoot. Jeg sendte nemlig Håkon ( @hakonjorgensen) en DM i går og spurte om han hadde tid til å ta noen bilder med meg nå før nyttår. Det ble faktisk til at han kom utover i dag og vi hadde en morsom shoot på Nesodden, her hvor jeg bor. Noen av bildene skal brukes til noe jeg definitivt kommer til å fortelle dere om når jeg kan det. Ellers tok vi litt kule bilder som jeg selv kan bruke på blogg og instagram! Går aldri galt der med Håkon. Etter å ha kjørt litt rundt, tatt bilder, skiftet antrekk dro vi raskt hjem til meg og spiste lunsj med fammen min og fikk i oss varmen før han dro. Nå gleder meg til til å få bilder og jeg skal seff dele de med dere også. Alt jeg har nå er litt “behind the scenes” bilder som mamma tok. Ikke mange, men noen i hvert fall! Kan du tenkte deg hva noen av de er til?

 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av egentlig. Mamma og pappa fikk meg til å se en film i går de har mast å¨meg om at jeg må se. Jeg så den….og jeg elsket den! De anbefalte en ny en så tenkte å kaste meg ut i den i dag! Hihi<3 ( For dere som kommer til å spørre heter filmen “Ghost” og er en film fra 1990. Spesialeffektene er derfor ikke så imponerende men jeg syns bare det var sjarmerende.) 

Klem Jennie

BOR DERE SAMMEN?

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag og nyter ferien! I dag er det faktisk bare en uke igjen til jeg begynner på skolen igjen. Jeg gleder meg ikke akkurat til å begynne, men det går fint fordi jeg snart har bursdag haha! Jeg bare elsker ferie! Jeg elsker det å sove lenge, ta det med ro og slappe av. Men det kan jo også bli ganske kjedelig etter hvert, om man bare sover og slapper av. Man må passe på å finne på noe. Jeg var hos Thomas fra 1. juledag til 2. juledag før vi dro hjem til meg i går og var her til i dag! Liker også ferie fordi jeg får masse til ti å være med Thomas! Når det er skole sees vi kanskje 1 eller 2 ganger i uka, mens nå i ferien er vi nesten sammen hver dag haha! Det var faktiske noen dager før ferien han var hos meg fra en søndag til en onsdag! Det var skikkelig koselig det!

Jeg får faktisk ganske ofte spørsmål om Thomas og jeg bor sammen. Kanskje det har noe med at jeg stadig vekk poster bilder av han på instagram, snap og vsco haha! Svaret er i så fall, nei. Vi bor ikke sammen…ikke ennå i hvert fall. Jeg vet ikke hva som er vanlig, men jeg kjenner ingen som flyttet sammen med kjæresten sin i en alder av 16. Vi er sammen så ofte vi kan og det er alltid godt å se hverandre igjen. Om det har gått 3 dager fra sist gang eller 2 uker. 

Han dro for noen timer siden og vi sees igjen om noen få dager<3 Har dere noen flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar<3

Klem Jennie

OVER FOR I ÅR

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin første juledag og at dere hadde en super feiring i går med familie og venner❤ Gårsdagen her hjemme var superfin. Vi hadde en deilig avslappende morgen med julestrømpe og julefilm. Kvelden var også utrolig koselig. Vi spiste deilig ribbe, medisterkaker, surkål og mer! Vi så deretter siste episode av jul i Svingen før lillebror var for spent på gavene. Vi åpnet opp litt gaver, spiste litt dessert, åpnet gaver og spiste mer haha. Utrolig morsomt å se reaksjonene til lillebror på enkelte gaver. Etterpå skypet vi med familien i Østerrike og takket hverandre for gavene. Både lillesøster og jeg prøvde på klær vi hadde fått og gikk med det resten av kvelden. Vi spilte et syyyykt morsomt spill på kvelden som heter « ryktet går». Anbefaler det virkelig om du vil få deg en skikkelig latter. Vi lo og koste oss hih!

Jeg endte med å legge meg ganske sent og sov derfor ganske lenge også. I dag ryddet jeg rommet og gikk nok en gang gjennom det jeg fikk. Deretter fikset jeg meg litt og dro til byen. Nå ligger Thomas og jeg og ser på TV. Utrolig deilig med ferie…og bare 14 dager til bursdagen min!! Wæææææ! Jula er i hvert fall over for i år

Klem Jennie

LILLE JULAFTEN OG VLOG!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en finfin lille julaften og nå nyter kvelden før kvelden. Lillebror har gått runden rundt juletreet og sjekket ut noen av pakkene. Han kan jo fint lese pakkelapper nå. Det er så utrolig koselig å ha en lillebror som er så mange år yngre enn meg, han gir meg faktisk masse god julestemning også.

I kveld skal han få sove på rommet mitt og avtalen er at han vekker meg i morgen tidlig slik at vi i sammen kan gå opp og se på tegnefilmer i sammen og sjekke ut julestrømpene våre. 

Håper at vi våkner opp i morgen og at den lille snøen fremdeles er her, da blir det hvit jul og jeg kan nesten ikke huske sist gang det var det.

I dag deler jeg Vloggen i fra London med dere, håper dere liker den og at dere kan sjekke den ut enten i kveld eller før julen ringes inn i morgen. For mange barn blir det jo laaaaange timer frem til julemiddagen og da er det jo kanskje fint å kunne se nettopp vloggen min. 

Klem Jennie

THOMAS, JULESHOPPING OG KOS

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg hadde siste skoledag i dag og jeg tror flere av dere også hadde det. Etter skoledagen sovnet jeg faktisk noen timer på sofaen før vi dro ut på besøk. Jeg er skikkelig trøtt og sliten i dag. Det har nok noe med at det ble sent på meg i går, pluss at jeg stod opp tidlig. I tillegg har det vært en ganske kort, men tøff uke på skolen med siste innspurt i flere fag. 

I går dro jeg inn til Oslo etter skolen for å handle litt julegaver med Thomasen min<3 Vi tittet rundt i butikker, spiste litt, dro hjem, gikk ut og handlet for så og dra hjem igjen. Haha! Ganske hektisk. Det var skikkelig deilig å komme seg under en varm dyne og se på julefilm. Jeg kom faktisk på at dette er første julen min med kjæreste og det er ufattelig koselig. Vi la oss ganske seint og med tanke på at jeg måtte rekke skolen klokka 08.00 dagen etter var ikke så digg. Måtte stå opp litt tidligere enn jeg pleier fordi jeg måtte rekke båten. Nå skal jeg fikse meg for kvelden og få meg en god natts søvn før det blir utdeling av litt julegaver i morgen og mer besøk!

 

 

Hvilken julefilm liker du best?

Klem Jennie

Mitt julerom

//annonse for Ellos

Hei

En uke igjen på skolen, så er det ferie. Det skal bli så deilig. Gleder meg over at vi feirer jul hjemme og at jeg kan kose meg og slappe av både i sammen med familien men også på julerommet mitt. I år var jeg var faktisk den første som fikk opp juletreet her i huset. Mitt helt egne juletre som jeg blir glad av å se på.
Oppe i stua har vi selvfølgelig grønt juletre, vi har stort sett edelgran men på rommet mitt passet det best med et hvitt et. Jeg elsker å finne ting som matcher bra i sammen og på Ellos.no fant jeg tekstiler i samme farger som juletrekulene, det ble så fint. Thomas elsker også julen og jeg gleder meg til han får se hvor fint det ble på rommet. Dynetrekket jeg kjøpte er økologisk bomull og sengeteppet er deilig å bruke som pledd når jeg slapper av i senga og ser på julefilmer og gjør lekser med julemusikk. 

Hvis du har lyst til å bestille noe på Ellos.no, kan du bestille helt fram til og med 20.desember for å rekke å få leveringen før jul hvis du bor i Oslo-området. Andre landsdeler må regne med 1-3 dager ekstra, alt ettersom hvor langt unna Oslo du bor. Alle varene man kjøper før jul kan byttes eller returneres fram til 14.januar, så man har ganske god tid! Og hvis du bestiller for over 499 kroner, får du fri frakt. 

Det første jeg valgte meg på nettsiden til Ellos var juletreet som har innebygde lys, og de søte juletrekulene. Jeg ønsket da at resten skulle matche dette og fant putetrekk som matchet så og si helt perfekt. Et nøytralt men godt sengetøy og et sengeteppe som selvfølgelig også matchet alt det andre.

Et hvert julerom trenger en julestjerne i vinduet og jeg falt for en av det romantiske slaget akkurat som kransen over senga. 

Processed with VSCO with a5 preset
Her finner du det kunstige juletreet, og her finner du julekulene.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Stjernelampa finner du her. Den blir kanskje stående etter jul også, syns den var veldig fin og den gir så fint lys også. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Sengesettet jeg kjøpte finner du her. Og det lilla teppet som matcher julekulene finner du her. Den søte kransen som henger på veggen finner du her.
 

Processed with VSCO with a5 preset
Røde putetrekk i lin finner du her. Putene som er inni de røde putetrekkene kan du finne her. De rosa putetrekkene kan du se nærmere på her. De mørkelilla putetrekkene matcher både teppet og julekulene, og de finner du her!

Processed with VSCO with a5 preset
Her finner du den fine stjerna til vinduet. En adventsstjerne i vinduet gir skikkelig julefølelse!

Hva synes du om julerommet mitt? 

Klem Jennie

HOLD DEG UNNA SLIKE PERSONER

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin mandag! Jeg er ferdig med presentasjon og har en prøve til denne uka. Føles godt å snart være ferdig med skolearbeidet for i år og ha litt fri! Gleder meg til å feire jul med familien og så får jeg se hva jeg finner på til nyttårsaften<3 Vil gjerne tilbringe den med Thomas. Det er første julen min med kjæreste og det er skikkelig koselig<3 Etter at jeg og Thomas gikk ut med at vi var sammen fikk jeg masse spørsmål om kjærlighet osv. Jeg får ganske ofte meldinger fra jenter som er ganske triste fordi de føler at den de holder på med/ er sammen med ikke gir like mye av seg eller elsker den andre like mye. Jeg er utrolig heldig som har Thomas og han gjør meg skikkelig lykkelig<3 Jeg føler meg elsket og satt pris på. Selvom jeg er heldig om har Thomas, har jeg hatt dårlig opplevelser og går igjennom ting som mange ande også. Det var en periode jeg følte meg lite satt pris på av en person og brukt. Slik skal det ikke være. Jeg er langt over det, men ingen skal oppleve å føle det slik. Jeg er ingen ekspert, men om en person gjør at du føler det lite verdt, satt pris på og lite elsket hold deg unna. Det var ikke før folk rundt meg oppdaget at jeg var mye deppa og trist som fikk meg til å forstå at det ikke fungerte. Jeg ble ofte sittende alene ettersom jeg hadde takket nei til invitasjoner ol fra venner for å være med sammen personen, men så avlyste han samme dag/kveld. 

Her er derfor mine tipps:

1. HOLD DEG UNNA DE SOM GJØR AT DU FØLER DEG MINDRE VERDT ELLER IKKE LIKT LIKE MYE

2. OM TANKEN PÅ PERSONEN BARE GJØR DEG TRIST OG DÅRLIG ER IKKE DET BRA HELLER 

3. IKKE STRESS. DEN RETTE VIL TIL SIN TID OG DA VIL DU FØLE DEG ELSKET OG GLAD<3

4. OM PERSONEN STADIG AVLYSER AVTALER OG OFTE IKKE “KAN” MØTES

5. OM DU STADIG VEKK ER SJALU, SÅ HAR KANSKJE IKKE PERSONEN FÅTT DEG TIL Å FØLE DEG BRA NOK HELLER. DU SKAL JO VÆRE NUMMER 1

 

Klem Jennie

Har du en historie du vil dere om kjærlighet? Vil gjerne høre deres historier og tips<3

 

USA, KROATIA, ESTLAND, FINLAND

Hei folkens! Jeg håper dagen deres har vært bra så langt. Jeg velger å blogge litt tidligere i dag fordi at jeg senere skal til byen med familien. Vi skal på restaurant og julekonsert! Det blir skikkelig gøy og koselig! Noe annet som er skikkelig gøy og koselig er at jeg har nådd 250 tusen følgere på Instagram! Vi har greid det! Tenk at så mange mennesker har valgt å trykke “følg” på profilen min! Det er ikke noe jeg har tenkt så mye på, men når jeg nå runda 250k gikk det opp for meg og jeg ble helt satt ut! Det er rått! Jeg er så utrolig glad, stolt og gira på enda et år og se hva vi kan få til da! 

Noe av det jeg liker med å ha en så stor følgerskare er at jeg har en stemme som når ut til så utrolig mange og som jeg kan bruke på gode og fornuftige ting. Nå ikke bare i Norge, men også i Sverige, Danmark, USA, Kroatia, Finland, Estland, Italia, Spania og enda flere steder. Fordi uansett hvor du kommer fra eller hvem du er så er det viktig at du elsker deg selv og er tro mot deg selv. Det er det jeg vil bruke stemmen min til å fortelle alle. Dere er nydelige som dere er og det må dere alltid huske.

Fikk ballonger på døra fra mangementet mitt Anti da jeg endelig fikk 250k! Sykt koselig! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tenkte å dele litt instagram info til dere er, slikt som hvor mange som følger meg, hvor de er fra, aldersgrupper osv! 

 

Akkurat følger antall: 250 581

Prosent kvinner og menn: 31% menn og 69% kvinner

Flest følgere mellom: 13 og 17, så 18 og 24

Toppsteder: 1. Norge, 2. Sverige, 3. USA, 4. Finland, 5. Danmark!  Norge utgjør 56% av følgerne mine. Det vil si at hele 44% er fra andre land.

250 581/100*44= 110 255, 64

Det vil si i hvert fall 110 255 mennesker fra andre land enn Norge følger meg<3<3<3

Toppsteder i Norge: 1.Oslo, 2. Bergen, 3. Trondheim, 4.Stavanger, 5. Sandnes 

Aktivitet: Følgerne mine er mest aktive rundt klokken 20.00 og 21.00!

 

Men hva med bloggen, hvor er du i fra?

Klem Jennie

WHISPER CHALLENGE MED M&M!!!!

//annonse

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg skal poste nok en video og denne gangen er det en Challenge jeg filmet med Marcus og Martinus da jeg møtte de på Grand Hotel 25. november som jeg har fortalt dere om en del ganger nå! Vi filmet en Whisper Challenge i sammen og personlig syns jeg den er sykt morsom! Utenom det skal jeg ikke si så mye annet enn “enjoy” og husk å abonner på kanalen min! Da skal jeg prøve å poste enda flere videoer. Kommenter gjerne hvordan videoer dere ønsker dere!

Klem Jennie