more outfits for you!!!

//annonselinker

 

Hei folkens

Tusen takk for utrolig mange koselige tilbakemeldinger på min nyeste Youtube-video. Det betyr utrolig mye at dere tar dere tid til å kommentere til meg. Veldig mange spør om jeg alltid kan skrive hvor alt det jeg har på meg er i fra, svaret er nei. Da ville jeg følt meg som en levende reklame, noe jeg ikke vil være …he he. Men av og til kan jeg lage videoer som jeg gjorde i går og innlegg sånn som dette. Jeg svarer jo også en god det i kommentarfeltet på Instagram når jeg får spørsmål om klærne mine. Ps, mange av plaggene er dessuten lillesøster sine. Kjekt med en søster som bruker samme størrelse, he he.

Det jeg har på meg i dette innlegget har jeg linket til her: 

Sko fra Vans //HER

Nike t-skjorte //HER

New Era Caps //HER

Denne snekkerbuksa har vært utrolig etterspurt! Den er fra WOW og kan dessverre ikke bestilles på nettet. Det er derfor det ikke er noen link. Du finner den kanskje i din nærmeste WOW butikk. 

 

Jeg lurer veldig på hvilken type blogginnlegg du liker aller best. Håper at du tar deg tid til å svare 🙂

Klem Jennie

 

DAGENS “THE CLUB” PLUSS BEHIND THE SCENCE BILDER!

Hei!

Fikk du med deg dagens episode av “THE CLUB”??? I dag var the min tur med “The Club Style” på skjermen og jeg snakket blant annet om hvordan du kan finne inspirasjon til antrekkene dine fra dine favorittkarakterer. Jeg satte sammen et superkult antrekk inspirert av Rey i “STAR WARS”. Om du vil se episoden legger jeg den under i innlegget. 

 

Siden episoden nå ligger ute kan jeg vise dere noen “behind the scence” bilder fra innspilling. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Dette var faktisk den aller aller første episoden jeg spilte inn med Disney. Bare å se på bildene får meg til å savne alt sammen. Alt i fra herlig English Breakfast og å bli stylet til alle menneskene jeg fikk jobbe med og alt det spennende jeg fikk oppleve. 

Tusen takk for utrolig mange koselige tilbakemeldinger både her og på instagram. Flere av dere har fortalt at dere ser på “The Club” med yngre søsken også, så hyggelig å høre. 

Ønsker deg en finfin kveld, hva enn du har for planer. 

Klem Jennie

JUNKYRAD UNBOXING TRY ON HAUL!!!!

//samarbeid

Hei!
Her kommer en litt overraskende video! Jeg var så heldig og fikk velge med noen produkter fra Junkyard.no og valgte å lage en video der jeg åpner pakken jeg fikk i posten og prøver på klærne. Om du liker noen av produktene så sjekk ut linkene som jeg lagt til lenger ned i innlegget. Om du virkelig liker noen an produktene anbefaler jeg det å være rask, ettersom at produktene raskt kan bli utsolgt i diverse størrelser.  

 

LINKER TIL PRODUKTER:
 

Vans sko

Nike t-skjorte

Kay Girlfriend Jeans

Nike Gymbag

Adidas bukse

Adidas Hoddie 

New Era Caps

Klem Jennie

NÅ KAN DU SE VIDEOEN :D

Hei

Etter litt problemer er videoen nå endelig klar. 

Håper du liker den og får svar på spørsmål du eventuelt har om det å være på språkreise.

Klem Jennie Sofie

KOMMER I LØPET AV KVELDEN!

Hei!

I dag tenkte jeg å legge ut “spørsmålsrunde DEL 2 av min reise til Malta med EF 2016! Selvfølgelig oppstod det en feil da jeg lastet opp videoen min og jeg sliter med å få lagt den ut. I tillegg har jeg planer selv i kveld så nå har jeg egentlig veldig dårlig tid. Litt stressa men videoen kommer i løpet av kvelden, så det er bare å følge med på blogg og youtube om du vil se videoen!

I går filmet jeg faktisk en annen video til dere også som jeg gleder meg masse til å redigere. Dere som følger meg på snap fikk en liten teaser på videoen. Her en noen bilder fra videoen som også kommer i løpet av uka til dere som ikke så det på snap. 

Har du noen planer for helgen?

Klem Jennie

VIDEO, DEL 2

Hei!

I dag har jeg fått filmet enda en videoen som jeg håper jeg får redigert så fort som mulig. Nemlig DEL 2 av ” SPØRSMÅL TIL MIN SPRÅKREISE PÅ MALTA MED EF 2016″! Hahaha! Jeg begynner alltid å le av hvor lang tittel det er. Ellers i dag har jeg vært på skolen. Jeg er ganske sliten og det kommer nok av at jeg har hatt gym to ganger, trening to ganger og en hel dag på skolen med sport. I tillegg har ikke blitt helt vandt til skole ennå. Jeg synes det er ganske vanskelig å stå opp om morgenen fremdeles. Håper jeg snart kommer inn i en rytme igjen. 

HER EN EN LITEN COLLAGE MED BILDER FRA VIDEO! HAHA! DU FINNER NOK NOEN TULLETE BILDER. 

Nå skal jeg dra av sted på den siste treningen for uka, så kan jeg slappe av. I tillegg er jeg ferdig med alle leksene mine så det er også veldig digg! 

Spørsmålet til dere i dag blir noe jeg lurer veldig på. Jeg syns det er så vanskelig å stå opp om morgenen i ukedagene, kanskje jeg trenger enda mer søvn. 

Når legger du deg i ukedagene?

Klem Jennie

AMALIE OG MIN SIN EPISODE!!!!

Hei!

Nå gikk “The Club Style” episode 2 på Disney Channel og det var min episode med Amalie. Vi ga tips om kule frisyrer du kan lage på deg og vennene dine! Jeg synes Amalie var superflink til å stylet håret mitt og jeg er glad hun likte frisyre jeg ga henne. Om du gikk glipp av episoden, frykt ikke! De ligger alle på Disney Channel sin youtubekanal. Jeg kommer nok til å legge de under i innlegget så dere som ikke fikk sett den kan, eller om du bare vil se den igjen! Husk at “The Club” vises mandag til fredag fra klokken 18.20 på Disney Channel om du vil se nye episoder!

 

 

Så du på “The Club” i dag?

Hva synes du om episoden?

Klem Jennie

I MORGEN!!

Hei!

Som flere av dere sikker fikk med dere på instagram og snapchat i går, så var jeg i Oslo og løp “Color me rad”. For dere som ikke vet der er det et løp på fem kilometer og i løpet av de fem kilometerene blir du kastet fargepulver på. He he he! Du vil se det på bildene som kommer lenger ned i innlegget. Jeg har faktisk lenge tenkt på dette løpet og har hatt lyst til å gjøre det, og endelig fikk jeg gjort det. Jeg dro med mine bestevenner Tuva, Ella og Elizabeth. Vi hadde alle på oss “color me rad” t-skjorter, solbriller, startnummer og så hadde vi mange pakker med fargepulver. Løpet var utrolig gøy og jeg ble så glad av å se alle fargene. Vennene mine og jeg gikk helt crazy med fargene så vi var dekket av alle regnbuens farger både på klærne og i ansiktet etter løpet. Det ble også spilt musikk og holdt show! Det var så utrolig spennende og morsomt. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag har jeg egentlig jobbet det meste av dagen og slappet av litt før skoleuka begynner. Det blir den første hele uka på skolen etter ferien og vi er i gang med lekser, nye temaer og forberedelser til prøver. I morgen begynner jo faktisk “The Club” på Disney Channel så det er noe jeg kan glede meg til ved denne uka! Jeg er så utrolig spent og gleder meg. Jeg er også litt nervøs. Jeg blir aldri helt vandt med å se meg selv på TV. I morgen kl. 18.20 på Disney Channel. 

Dette bildet fant jeg på Disney Channel Norge sin insagram. Der heter de : @Disneychannelno

 

Skal du se på “The Club” i morgen?

Klem Jennie

NOBE CHALLENGE VIDEO :-O

Hei

//samarbeid

I går la jeg ut en liten “teaser” av videoen jeg filmet med NOBE Aloe Vera i Norsjø Kabelpark forrige helg. Mange så denne smakebiten og mange kommenterte også at de gledet seg veldig til å se hele filmen. 

Jeg syntes det var alt annet enn lett å stå på Wakeboard for første gang. Jeg fikk også høre at det er veldig normalt å gå på trynet med en gang de første gangene man skal bli dratt ut i vannet av kabelen. Jeg ble derfor superglad for at jeg kom meg et stykke ut allerede første gang jeg forsøkte. Jeg har aldri stått på Wakeboard, vannski eller noe annet lignende så jeg var kjempespent. Jeg syns faktisk at jeg var litt tøff også, for det er ikke alltid like lett å forsøke nye ting som virker vanskelig og litt skummelt til og med. I tillegg var det mange folk der, men heldigvis tar jeg ikke meg selv så høytidelig….så jeg tok det med godt humør da jeg gikk på trynet i vannet med masse tilskuere. 

Vel…håper dere liker filmen og at den får dere til å smile og kanskje til og med få mot nok til å teste ut nye og spennende ting. Jeg er veldig glad for at jeg tok challengen, for det var veldig gøy. 

 

God helg 

Klem Jennie

#nobechallenge

HAR IKKE FÅTT LOV FØR NÅ

Hei

Nå nærmer det seg virkelig premiere av “The Club” på Disney Channel. Allerede på mandag klokken 18.20 begynner første episode, og programmet kommer til å vises mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag  til samme tid 🙂 

Jeg har ikke sett en eneste episode av programmet selv, så jeg er nok like spent som dere. Jeg gleder meg masse til å se resultatet. Det er veldig rart å se seg selv på TV og jeg blir nok aldri vandt til det. Hadde det ikke vært for at jeg har så mange herlige følgere både på bloggen og Instagram så hadde jeg sikkert gruet meg en god del. Men dere er alltid så snille og tar dere tid til å skrive til meg og fortelle meg hva dere syns om det jeg gjør. Det betyr veldig mye for meg. Julie i fra Danmark har sine episoder, Fillip er programlederen i fra Sverige og så er det meg i fra Norge. Jeg gleder meg veldig til å se på Julie og Fillip sine episoder også!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Jeg savner dagene i London de var utrolig morsomme og spennende. Herlige folk å jobbe med og i dag får jeg lov til å dele et par bilder med dere fra innspillingen. Det er helt merkelig å tenke på at det snart er en halvt år siden jeg var å spilte inn ” The Club” i London. 

Skal du se på The Club?

Jeg kan minne dere på det igjen når det nærmer seg enda mer. 

Klem Jennie