Grrrrrr

Hei

I dag er jeg litt frustrert. Føler at skole og lekser tar alt for mye av tiden min. Skole er jo greit, men når leksene stjeler fritiden min så kjenner jeg at jeg både blir sur og lei. Så ser jeg jo  i sosialemedier at både venner og bekjente er i sammen og har det gøy i mens jeg sitter ved skrivebordet mitt og gjør skolearbeid. Det er ganske mye også, så jeg må må sette meg ned så fort jeg får sjansen utenom treninger. 

 

 

 

Har du mange lekser?

Klem Jennie

 

MUSIKK I MINE ØRER

Hei

Nå for tiden har jeg blitt helt hekta på noen forskjellige sanger. Går rundt og synger på de samme sangen 100 ganger om dagen uten å bli lei. Tuller faktisk ikke, tror jeg synger de 100 ganger om dagen. Hahaha…<3 Her er noen av sangene jeg liker akuratt nå. I dag er det også MGP jr og jeg kommer nok til å går rundt å synge på noen av de sanger en god stund også. Gleder meg. 

Ellers i dag har jeg vært på en slags ekstra trening med laget og det var også veldig gøy. Etter treningen spiste vi pizza og koste oss. 

 Ariana Grande – Breake Free

 Taylor Swift – Shake it off

Imens jeg søkte på nettet fant jeg noen morsomme “Quotes” hvis man kan kalle det for det. Disse likte jeg spesielt godt.

Skal du se på MGP jr i dag?

Klem Jennie

DRØMMER MEG VEKK

Hei

Som sikkert mange av dere har fått med dere så elsker jeg å reise, men jeg elsker også å drømme meg bort til varmere strøk og spennende reisemål. I dag har jeg sittet på nettet og søkt på reiser innenfor alle feriene frem til sommerferien og funnet mine favorittplasser.

Om jeg skulle reist noe sted i høstferien hadde jeg mer enn noe annet ønsket å dra tilbake til mitt favoritt reisemål Nausicaa Beach på Kypros. Var der i høstferien 2012, beste plassen. Det var et Blue Village hotell, anbefaler det veldig. Der fikk vi også nye ferievenner.


Om jeg skulle valgt storby i høstferien hadde jeg valgt Barcelona. Kjenner flere som har vært der og bilder der i fra ser helt fantastiske ut. Det å kunne kombinere sol og bading med storby og shopping er jo også perfekt. Så har de også eneste “eyescream and friends” isbutikken i verden.

Om jeg skulle reist i juleferie/vinterferie hadde jeg valgt Gran Canaria. Har ikke vært der siden 2002, sommeren jeg var 1 1/2 år. Sett på bilder og har veldig lyst til å reise tilbake. Jeg hadde valgt Puerto Rico, en solsikker plass. 

Om jeg skulle valgt storby hade jeg valgt London i Desember og Los Angeles i vinterferie. Var jo i London i sommer, men elsket byen og skulle gjerne opplevd London med julestemning. Hørt mye positivt om blant annet julemarkeder der og Winter Wonderland. Er det ikke nydelig? :-O

LONDON

LOS ANGELES

Husker litt i fra jeg var i Los Angeles, men da var jeg 5 år og husker nok mesteparten fordi vi har bilder i fra turen dit. Litt lang reisevei, men det er jo verdt det. Også en plass som er varm selv om det er vinter og så kan man kose seg i Fornøyelsesparker, som hele familien min liker. 

Påskeferie ville jeg lagt til Madeira. En opplevelsesferie med sykling og vandring. Syns nesten at Madeira ser best ut av alle plassene, nydelig natur. Her kan man også gå fine turer og flotte sykkelturer. 

Storbyferie…..da hadde jeg ønsket Roma. En spennende by med mye historie og fantastiske bygninger akkurat som Barcelona. Veldig glad i å feriere i Italia, men har aldri vært i Roma. Jeg har feriert i Venezia og i Grado noen ganger. Her vild et jo også være deilig vårvær i påsken tipper jeg. Det vil være godt etter en lang vinter. Har også lest masse om Roma på skolen så det er ekstra interessant.

Sommerferien til neste år blir til Østerrike pluss Italia eller Kroatia, så ingen Chartertur da. Gleder meg allerede til å tilbringe masse til med familien vår i Østerrike. 

 

ICEBUCKET CHALLANGE

Hei

I dag ble jeg nominert til “The icebucket challange” for å samle inn penger til forskning på muskelsykdommen ALS. Dette gjorde jeg med glede og jeg skal også donere penger. Det var utrolig kaldt men også veldig gøy. Om du vil se videoen kan du følge instagrambrukeren min : @jenniefashion

Det er veldig mange som blir utfordret av venner til “The icebucket challange”  Min bestefar mistet sin bestevenn av ALS da da jeg var liten og jeg velger å donere mitt beløp til “ALS Stiftelsen i norge” 

Ellers i dag har jeg vært på skolen og gjort de siste leksene for uka. Neste uke blir det flere tester og fremføringer på skolen. Gleder meg<3 

 

Hvordan var din dag?

Klem Jennie

 

INSPIRERENDE

Hei

Jeg vet at mange av dere søker på internett selv, men jeg vil bare dele noe jeg kom over i dag som jeg syns var utrolig kult. Det er en instagram bruker som heter @laurajenkinson. Hun har over tid brukt ansiktet sitt som et lærret og malt imponerende malerier av kjente tegneseriefigurer rundt munnen sin med både teatersminke og vanlig sminke. 

Se de kule bildene eller sjekk ut brukeren på Instagram om du har IG bruker. 

Utrolig kreativt og kult, ikke sant?

Hvilket av bildene likte du best?

Klem Jennie

SCHOOL

Hei

Nå er det allered 2 uke på ungdomsskolen og jeg liker meg veldig godt. Gruet meg litt i starten men det er utrolig kult der. Har blitt ganske vandt med å ta buss hver dag og den nye klassen min. Vi er en spleisa gjeng og slettes ikke sjenerte.  Har fått mange nye venner jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem. I morgen skal klassen min ut på en utrolig koselig tur hvor vi blandt annent skal padle kano og kajak. Det er også meldt fint vær i morgenpå toppen av det hele.

Meg, Alice og Brage etter skolen i dag.


Tobday`s quote<3
Klem Jennie

VENTER PÅ

Hei

Akkurat nå tar jeg meg en liten pause i fra lekser. Sitter og leser tyske gloser og gjør hoderegning, og det er det jo ganske kjedelig å både blogge om og å lese om. Derfor blogger jeg heller om noe annet 😉

Jeg venter nå på å få en utrolig fin vannflaske hjem i posten. Jeg har noen vannflakser allerede, men falt veldig for denne i glass. Syns vann smaker mye bedre fra glass enn plastikkflaske. Flasken er superfin, kjemikalfri og miljøvennlig 🙂

Jeg kom over flasken på nettet og fant deretter ut at den kan bestilles fra norsk nettbutikk. Makestyle.no selger disse superfine vannflaskene. 

Hva syns dere om en giveaway på en slik flaske?

Hvilken farge tror dere jeg bestilte meg? 

Klem Jennie

 

HER ER BILDET JEG KOM OVER PÅ NETTET


//innlegget inneholder link til nettside som selger vannflaskene

Vinner av GIVEAWAY

Hei

//Reklamelenke

Nå er denne håndballcupen over og det endte på en fjerde plass for laget, etter en utrolig koselig helg. Tar det helt rolig i dag og forbreder meg til ny skoleuke. 

Vinner av Giweaway av gavekort på en personlig almanakk fra Personligalmanakk.com  ble Frida, som designet denne forsiden. Man måtte ikke designe noe selv for det holdt med å dele bildet jeg la ut på IG eller kommentere på bloggen, men dette ble vinneren.

 

GRATULERER

Til alle dere som ikke vant vil dere få en ny sjanse i morgen her på bloggen. Det blir ikke Giveaway med samme premie som denne, men en annen fin ting 🙂

Klem Jennie 

Yes :)

I dag har det vært dag to i Skicup, og i morgen spiller jeg A sluttspill med laget 🙂 Tidligere i dag har jeg vært med gode venner på skolen hvor vi også spilte litt håndball og koste oss.

Nå er det rett hjem og legge seg for i morgen må jeg tidlig opp.

Har du en sporty helg?

Klem Jennie

HÅNDBALL CUP

Hei

Denne helgen er det cup med håndballaget mitt. Vi spiller i dag og i morgen og så er det eventuelt sluttspill på søndag. Gleder meg masse til å spille og til å være sammen med alle de herlige jentene på laget. Har pakket i den nye treningsbagen min og har med flasken jeg kjøpte i London i sommerferien.

(Tok to bilder i full fart da jeg så at jeg ble henta for å dra på cup)

Har ikke noe særlig tid til å blogge i dag, men ønsker dere alle en superfin fredagskveld. 

Har du sett konkurransen jeg har gående her på bloggen og på instagram? Trekker vinner på søndag

 

Klem Jennie