FESTLOOK!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag har jeg endelig gjort ferdig del 2 av sminkevideoen min og jeg ville dele den så fort so mulig med dere! Jeg håper dere likte begge sminkevideoene og det er bare å fyre løs i kommentarfeltet med videoer dere vil se! Skal nemlig prøve å legge ut en video hver tredje uke, kanskje hver andre etterhvert . Det vil i hvert fall bli flere videoer på youtubekanalen min og dere har jo så mange bra ideer<3

Her er i hvert fall videoen! Enjoy:-)

Klem Jennie

TA MEG TIL PARADIS

Hei!

Vet dere hva! Jeg er så reisesyk! Jeg går rundt hver eneste dag og tenker bare på sol, sommer, varme, bading osv. Gleder meg virkelig til snøen er borte og jeg kan begynne å bruke vårjakkene mine, i stede for en stor boblejakke 24/7. Jeg drømmer meg bort til steder jeg har vært og steder jeg så veldig gjerne vil reise til. Jeg vet allerede om en tur familien og jeg skal på til sommeren og det gleder jeg meg til. Jeg elsker å reise og oppleve nye steder. Tror vel de fleste liker det, men om du ikke gjør det…that´s also fine! Jeg lengter etter en gyllen brunfarge, lyse striper i håret, et nedkjølende bad i saltvann og en forfriskende drikke i hånda mi. Kjenne varmen i fra sola på kroppen der jeg ligger på solsenga og hører på favorittspillelisten min. Ikke bare er jeg glad i å reise til nye steder ,men jeg like rå prøve ut nye ting. Jeg drømmer om å en dag teste ut det å surfe. Jeg er en som ikke gir seg med det første, så det hadde nok vært noe morsomt å se på hihi. Jeg får bare fortsette å drømme meg bort og holde ut et halvt år til. Haha! Tiden går jo egentlig ganske fort. 

Klem Jennie

DETTE HØRER JEG PÅ!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg har vært med Thomas fra i går til i dag. Nesten blitt en tradisjon at jeg drar over til han på fredagene. Det er jo den første dagen jeg har mulighet til å dra til han og da gjør jeg jo det hihi! Det er mye som skjer på skolen, samtidig som at jeg trener 2-3 ganger i uka. Helgene er derfor vår tid sammen. Han kommer over til meg i ukedagene noen ganger også❤Like stas å se hverandre hver gang og alltid like koselig.

Som jeg sa trener jeg jo mye selv for tiden og jeg er en som må ha musikk på ørene når jeg løper på tredemølla. Når jeg løper ute, alene hører jeg aldri på musikk rett og slett for sikkerhetens skyld. Inne derimot hører jeg på musikk og jeg har funnet noen som lager de feteste remixene. De slår aldri feil, så jeg tenkte å dele de med dere!

Her er 3 av mine favoritter!

Har du noen sang/liste tips?

Klem

JA, JEG HAR SLUTTA!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoleuka går mot slutten og jeg jobber på full spreng med noen skoleoppgaver som skal leveres i morgen hah! Den ene er en bokanalyse på engelsk og den andre er en norskartikkel om et valgfritt tema der jeg skal reflektere de forskjellige sidene av en sak. Heldigvis fikk jeg velge saken selv, så det ble om noe jeg syns er ganske spennende.I de andre fagene er det forberedelser til kommende prøver. Jeg kjenner det blir godt med helg og jeg tenkte faktisk å filme en til video! Kanskje den blir på engelsk? Hva vil dere se?

Denne uka har jeg altså gjort mye skolearbeid og vært å trent. Jeg kom over en kommentar på bloggen her om dagen der noen spurte om jeg fremdeles går på håndball. Egentlig litt rart at jeg ikke har svart på det, med tanke på at har skjedd en stor forandring i hverdagen min. Nei, jeg går ikke lenger på håndball. Jeg sluttet litt etter sommeren og det av flere grunner. Jeg skal ikke begynne å forklare hvorfor, men slik ble det altså. Jeg meldte meg for litt siden inn på et treningsstudio i stedet og trener der flere dager i uken! Syns det er veldig gøy og koser meg masse der, både alene og med venner. I dag skal jeg faktisk trene der med noen venner og vi meldte oss på en spinningtime. Om du lurer på hva spinning er, så kan du eventuelt søke det opp på google<3<3

Noen bilder som jeg har knipset med mobilen denne uka<3<3

Jeg har altså sittet med skolearbeid siden jeg kom hjem og nå drar jeg snart på trening. Det var en liten stund jeg ikke trente å så mye og da ble jeg egentlig bare mer  slapp og sliten. Trening gir meg mye motivasjon, energi og det gjør at jeg føler meg bra! 

Hva motiverer deg?

Klem Jennie

SMINKEVIDEO!

Hei!

Da er videoen her! Jeg håper virkelig dere liker den og dere får si i fra om dere vil ha flere sminkevideoer. Det var faktisk ganske gøy å filme den<3 Det jeg liker mest med sminke er at man kan gjøre akkurat det man vil. Det finnes ingen regler. Selv om looken min var ganske basic er det gøy å leke seg med farger og utforske. Det er også helt greit å ikke bruke sminke! Det er like fint! Vi er alle vakre på hver vår måte om det er med eller uten sminke! Husk det<3

Lik gjerne videoen og abonner gjerne på kanalen min<3

 

Klem Jennie

DERE OVERTALTE MEG

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Søndagen var her plutselig igjen. Vet det blir mye å gjøre på skolen til uka og jeg kjenner at jeg ikke gleder meg så veldig til det hah! I dag har jeg brukt dagen min på filme litt og se lillebror spille fotball. En av videoene skal jeg sende videre til noen som skal bruke den til noe og den andre skal jeg legge ut på min egen kanal. Det er en sminkevideo hah! Har fått maaaaange spørsmål om jeg kunne lage en og dere klarte å overtale meg. Sminkevideoen er delt inn i 2 deler. Den første delen viser hvordan jeg sminker meg hver dag og den andre viser en mer fest-look<3 Først vil den hverdagslige komme, så jeg legger med noen knips fra den<3

Har du ønsket en sminkevideo?

Klem Jennie

FOLK VEDDER PENGER PÅ MEG

Hei!

På vei hjem fra skolen i dag kom jeg på den beste overskriften til et blogginnlegg etter en ganske morsom opplevelse. Jeg har opplev det før, men det var først nå jeg ville skrive om det. Kanskje litt fordi jeg håndterte situasjonen litt annerledes enn hva jeg har gjort tidligere. Jeg gikk altså hjem fra skolen etter å ha sluttet 14.10 på skolen. Vi sluttet tidlig i dag noe jeg elsker med fredager. Jeg er ganske rask til fots og endte med å ta igjen en gjeng av barneskoleelever som sikkert hadde sluttet litt før meg på skolen. Da jeg passerer dem begynte de å kommentere meg og rope etter meg. Er du hun dere ” Sophie Elise…nei, beklager. Mente Jennie Sofie”. Jeg svarte bare “ja” og gikk videre. De begynte så å hviske…om meg. De snakket om at den som spør meg om et bilde skal få 10kr. En fyr var gira på tieren og meldte seg frivillig. Han kom løpende etter meg og ropte navnet mitt. Jeg stoppet, snudde meg og der stod han klar med mobilen sin før han spurte meg om jeg kunne ta et bilde med han. Jeg svarte ” Selvfølgelig kan jeg det, da får du jo tieren du hadde så lyst på”. Han så forvirret på meg og sa “hæ”.

“Ja dere veddet jo en tier på om noen turte å spørre meg om et bilde”. 

“Hæ hvordan visste du det” sa han overrasket og jeg svarte med et smil og litt latter at jeg rett og slett bare hørte dem. Vi tok bilde og han fikk tieren sin.

Det er jo ganske morsomt egentlig. Hvorfor skal det være så flaut og pinlig å spørre meg om et bilde. Det er i hvert fall veldig lettjente penger spør du meg hihi! Jeg sier ikke nei til en selfie og syns ikke det er rart å bli spurt om det. 

Skoledagen var elles bra. Jeg fikk gjort unna en del skolearbeid og er endelig klar for helg! Jeg skal filme video, være med Thomas og se lillebror spille fotballkamp<3

Processed with VSCO with b1 preset

Klem Jennie

 

DET DERE IKKE SER

Hei folkens!
I dag tenkt jeg informere om at jeg har en vsco bruker! Jeg har nevnt det er par ganger før, men det er nok ikke alle som fikk det med seg! Det er masse bilder der jeg er sikker på at dere aldri har sett før. Jeg poster ganske mye der uten å tenke på feed i det hele tatt haha! Bare masse øyeblikk fra hverdagen min, om du er interessert i det. Jeg legger noe ut der så og si hver dag! Klikk på profilbildet for å komme til brukeren min<3

Her er noen knips fra den siste uka<3

Klem Jennie

JOBBEN MIN

Heisann!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag❤️ Dagen min startet med skole fra 08.00-14.10, før jeg så kjørte med mamma og pappa til byen for et lite møte. Deilig med kort dag på skolen og fint å planlegger året 2018 og hva jeg skal gjøre med tanke på «jobben min». Jeg syns det er litt rart å kalle det jobb, men det er jo det det er. Gjør det fordi jeg liker det, men har jo blitt til arbeid jeg må innvistere i. Vi er i hvert fall ferdig på møte og har nettopp spist litt mat. Vi er på vei hjem og jeg er klar til å kaste meg ut i lekser til i morgen før jeg tar kvelden! Blir deilig!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Det var altså dagen min! Hvordan har din dag vært?

Klem Jennie

BORTE PÅ ET *BLUNK*

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg og at uken deres har startet bra! Dagen i dag føltes ganske så lang og jeg blir så fascinert og litt irritert av det. Hvordan helgen plutselig er over på et blunk og når uka kommer så tar det “100 år” før det er helg igjen haha! Denne helgen koste jeg meg også virkelig! Jeg feiret 17-års dagen min med flere av vennene mine og vi hadde det skikkelig gøy. Det var godt å se de som jeg ikke ser så ofte som jeg gjorde før, men også de jeg ser hver dag på skolen. Vi er jo splittet i forskjellige klasser og skoledagen starter og slutter på forskjellige tider. 

Lørdagen startet dagen med at jeg dro ut på skøyter med hele familien, som var skikkelig koselig! Sist jeg stod på skøyter var jo for over et år siden og det føltes godt å ha mine snart 6 år gamle skøyter på beina igjen hihi! De er faktisk sykt behagelige til tross for at jeg har hatt de såpass lenge. Senere på kvelden dro jeg til en venninne med noen andre og hadde en skikkelig jentekveld med deilig mat, brettspill og Mario-cart! Super kooooos!

Søndag var det lillesøster sin bursdag og vi startet dagen med en familiefrokost og åpning av en gave. Vi sparte resten av gavene til kvelden, noe vi alltid pleier å gjøre. Søstra mi skulle på trening denne dagen så jeg bestemte meg for å melde meg inn på et treningssenter og dro og trente selv i sammen med en venn. Da alle var hjemme igjen spiste vi middag. Deretter ble det dessert og hjemmevideoer<3

Utrolig fin helg og masse tid med familie og venner<3

Klem Jennie