GOODIE BAG

Hei

Som jeg skrev i et tidligere innlegg fikk alle på Vixen en Goodie Bag. De lå på hvert sete så det var bare å velge en plasse og se alt det kule man hadde fått.Var noen nøttebarer og drikker oppi også men de har jeg allerede spist og drukket opp.hahaha<3 Men fikk også masse annent stash og slikt så tenkte å vise det nå. Mye jeg aldri har sett før men gleder meg masse til å prøve. 

En mini pakke med VERSACE BRIGHT CRYSTAL bodywash, bodyloation og parfyme <3


URBAN DECAY PERVERSION

CARMEX. Har av en eller annen grun alltid ønsker meg carmex og endelig fikk jeg det:-)

Denne shower gelen fra RITUALS…<3 Har den fra før av og den lukter utrolig godt<3

Simple kind to skin cleansing and eye makeup remover.

Dr. Hauschka Face Care Kit

Smilelab FLASH. Vet ikke helt om jeg vil prøve disse enda, men fikk hvertfall de.

Tørrshampoo fra REDKEN

Har du noen gang fått en goodie bag?

Klem Jennie

Endelig helg

Hei

I dag har jeg vært på skole og håndball. Treningen var faktisk veldig gøy. Fint å trene litt håndball igjen. Har ikke trent så mye den siste tiden fordi jeg har vært syk, vært på Vixen og gjort lekser. Neste uke er det ikke akuratt mindre lekser. Vi har 2 prøver og 2 foredrag. Huff, håper det snart roer seg. Nå skal vi hvertfall kose oss uten å tenke på skole. Kan hende det kommer flere bilder på IG brukeren min @jenniefashion!

Hvordan har din uke vært?

Klem Jennie<3

Smashing kveld

Hei

I dag da jeg våknet var noe av det første jeg gjorde å tvile på at gårsdagen faktisk skjedde. Lurte på om jeg bare hadde drømt, men så så jeg blomstene og prisen min på nattbordet og da forstod jeg at det er virkelighet. 

I går så vant jeg, takket være dere “Årets Ungblogg” på Vixen Blog Awards. Tusen tausen takk til alle dere som har nominert meg og stemt på meg og tusen takk til juryen som tok meg helt til toppen. 


Tenk at jeg tvilte på om jeg skulle dra på Vixen Blog Awards eller gå skirennet her på Nesodden. Men kvelden før fikk jeg tak i en kjole og avtalte at Ella og mamme skulle bli med meg. Lykken ble komplett da jeg fikk billett til Tuva også.

Først så var vi en liten tur på en slags “Før Fest” hvor det ble servert drikke og fingermat.  Mange mennesker og ja, vi følte oss veldig små i selskapet. Vi turte ikke snakke med noen, så vi ble veldig glade da noen snakket med oss, he he. Det var godt å ha vennene sine der for det føles som at alle andre kjente hverandre.

Fine speil for å knipse noen bilder

Tok noen bilder, men hadde bare med meg mobilen. Det ble tatt noen bilder av flere fotografer, men de har jeg ikke fått ennå.

På prisutdelingen fikk vi Goodie Bags, så ble det delt ut priser i alle de ulike kategoriene og så var det musikk av blandt annet Ida Maria

 Jeg skvatt så utrolig da navnet mitt ble ropt opp at jeg skalv. Jeg skalv på scenen også og følte meg om mulig enda mindre enn tidligere på kvelden. Satt veldig pris på å se at det var noen jenter på min alder i salen og noen av dem kom også bort til meg for å ta bilde og få autograf og da følte jeg i hvertfall at det var verdt å være på Vixen denne kvelden. Når jeg ser tilbake på kvelden var den jo helt utrolig. Ikke alle som får oppleve dette og at jeg fikk en pris etter å bare ha blogget i litt over 1 1/2 år. Mange flere utrolig kule bloggere ble kåret denne kvelden og jeg anbefaler å sjekke flere av dem på Vixen.no 

Det var jo veldig mange store bloggere der og andre kjente personer som ble intervjuet, filmet og fotografert veldig mye. 

Jeg har også lyst til å takke dere som kom bort å gratulerte meg etterpå. Vet ikke om dere leser bloggen, men det var i hvertfall veldig koselig og betydde mye for meg.


Vi var ikke hjemme før 00.15, og da var jeg så trøtt at jeg gikk og la meg med en gang.

Nok en gang tusen takk. Om jeg får flere bilder deler jeg dem her på bloggen 🙂

 

Har du et spørsmål om denne kvelden, kan du spørre i kommentarfeltet 🙂

Klem Jennie

På vei til Vixen

Hei

I dag er det Vixen Blog Awards og jeg gleder meg syyyyykt. Har aldri vært på det og er ganske spent. Heldigvis har jeg med meg Ella og Tuva og vi skal ha det fatastisk. Gleder meg også til å møte alle menneskene og deltakerne. Flere der jeg beundrer og ser opp til som også er nominert i samme kategori som meg.  Jeg er nominet i kategorien “Årets ungblogg”, takket være dere leserene mine <3

 

Blogger mer om dette i morgen. Har litt dårlig tid i dag.

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

MONDAY

Hei

 Mandag igjen….. 🙁 Helgene går så alt for fort. 

Mange spør meg når jeg skal lage video igjen og svaret er at det sikkert blir i vinterferien. Jeg har det alt for travelt med mye annet som skjer for tiden, men når jeg har vinterferie har jeg i hvertfall ikke skole, lekser, prøver eller treninger. Jeg kommer nok til å trene litt egentrening hjemme, men da trenger jeg ikke stresse med at jeg må være på treningen til et bestemt tidspunkt.

Jeg kjenner at jeg gleder meg masse til ferie. Føler det er lenge siden juleferien, selv om det egentlig ikke er det. Gleder meg til late morninger igjen og å impulsivt kunne finne på noe med venner som også være hjemme i ferien.

Kanskje noen turer i slalombakken, skitur, bytur, cafèbesøk, vennebesøk osv….

Så skal jeg snart feire bursdagen min også, for nå er det nye kjøkkenet vårt sart ferdig 🙂 

 

MONDAY

Hva er ditt favorittfag på skolen egentlig?

Klem Jennie

 

DISNEY ON ICE

Hei

I dag har jeg hatt en utrolig fin dag med mamma, Mathias og Ella på Disney on ice. Sist gang jeg var på Disney on ice var dag jeg var 5/6 år så husker ikke så godt hvordan det var. Da jeg var så liten var alt ganske problemfritt men nå som jeg er blitt eldre var det litt jobb. Mange mennesker, søling og bråk. Var utrolig glad da vi hadde funnet plassene våre og showet begynte. Ble også utrolig happy da jeg fant ut at alle sangen var på norsk. (kunne derfor synge med) Hahahaha! 

Jeg og Ella satt og lo og sang i mens lillebror var helt oppslukt i showet. Da showet var ferdig gikk vi nedover Karl Johan og ned til brygga. På vei hjem leste vi i programmet vi hadde kjøpt der og så på bilder fra showet. Nå sitter jeg hjemme og har tenkt å ta på meg noen koseklær. I morgen er det håndballkamp. Gleder meg!

Har du noen gang vært på Disney on ice?

Klem Jennie

DETTE TRENER JEG

Hei


I dag er det fredag igjen og jeg gleder masse til helgen. Skal noen morsomt i morgen og spille håndballkamp på søndag. I dag har jeg vært å skolen og trening. Mange av dere spør meg om hva jeg trener, når og hvor ofte, tenkte nå å svare litt på dette med noen fakta setninger.

 

10 FAKTA OM HVA JEG TRENER

1. Jeg trener håndball

2. Jeg trener langrenn

3. Håndbalaget har treninger manager, onsdager og fredager.

4. Langrenn trener jeg mandager (Får sjeldent tid på torsdagene)

5. Her jeg bor har vi skirenn hver onsdag i fra januar til midten av mars.(Da trener jeg ikke håndball på onsdagene)

6. Spiller som regel håndballkamp med laget hver helg.

7. Jeg går sjeldent renn utenfor Nesodden rett og slett pga mangel av tid. Jeg har hatt innspillinger, oppdrag, lekser og venner som jeg også bruker tid med og på)

8. Jeg har spilt håndball i ca 1 1/2 år

9. Jeg har trent langreen i 3 år (men likt å gå på langrenn fra jeg var 3 år)

10. Jeg spiller mest venstre ving og midtbeck når jeg spiller håndballkamper.

 

Jeg er veldig glad i sport og spiller også gjerne basketball, volleyball, svømmer, danser, står slalom osv. 

 

HER SPILLER JEG “ROLLERBLADES BASKETBALL” MED LILLESØSTER, TANTE OG ONKEL i ØSTERRIKE SOMMEREN 2011


 

Hva trener du?

Klem Jennie

 

DETTE BLIR MORO

Hei

I går nevnte jeg kort på bloggen at jeg skal være med på noe jeg syns er veldig kult. Noen av dere klarte med de to hintene å gjette dere frem til at jeg skal være med på Vinterlyd sin  turné 2015. Vinterlyd er en del av “Krafttak mot kreft” og arrangeres av Kreftforeningen og P4. Du kan lese mer om Vinterlyd, Krafttak mot kreft, hvilke artister som skal være med, når og hvor konsertene skal holdes og mye mer inne på P4 sin Vinterlydside, som du kommer til ved å trykke //HER Kreftforeningen har også en side med mye informasjon som du kommer til ved å trykke //HER

Det er det tiende året at P4 og Kreftforeningen tar med seg noen av Norgest største artister til flere byer og steder for gratiskonserter. Ja,  konsertene er gratis, men jeg håper veldig på at vi får samlet inn mange penger til kreftforskning.

Noe av det beste er jo at dette ikke er lenge til i det hele tatt. Vinterlyd begynner med en stor og kul konsert med flere happenings i Oslo allerede Lørdag 28 februar. Noen artister som skal være med er allerede offentliggjort, i mens andre fortsatt blir holdt hemmelig en liten stund til. I tillegg til en fantastisk konsert vil det bli konkurranser og også muligheter til å vinne blant annet “Meet and greet” med artistene.

Jeg skal være med på moroa og kommer vel til å lage noe moro selv på reisen også. Nå får jeg mulighet til å spørre artistene ikke bare spørsmål jeg lurer på, men spørsmål dere lurer på også. Kanskje noen av dere ønsker dere autografer, signert CD eller lignende. Kanskje gjøre en “prank” på noen av de, det er alltid moro, he he.

For å holde seg oppdatert rundt disse kule gratiskonsertene lønner det seg å følge @p4radio på Instagram

Jeg gleder meg veldig til å besøke de ulike stedene og kanskje møter jeg deg også 🙂

Har du vært på Vinterlyd?

Klem Jennie

ENDA FLER OVERRASKELSER

Hei

I dag etter skolen var jeg på et utrolig spennende møte i byen og jeg føler meg veldig heldig. Dette kommer til å bli så kult. Har så mye gøy å fortelle, som også dere har mulighet til å være med på. Dette er også noe jeg har hold på litt lenge så gleder meg masse til å informere dere mer om dette på bloggen i morgen. Nå har jeg dessverre ikke tid til noe annet enn å gi dere et lite hint, for nå skal jeg på skirenn og så må jeg øve til foredrag. 

HINT HINT

OK, ET HINT TIL

http://marcusandmartinus.no

 

Noen som tror de kan forestille seg hva møtet handlet om?

Klem Jennie

EN HEMMELIGHET AVSLØRES

//sponset

HEI

Som jeg har blogget om tidligere så har jeg flere spennende ting jeg skal være med på i 2015. En av tingene kan jeg nå endelig avsløre og det er noe jeg gleder meg VELDIG til. I sommerferien reiser nemlig Ella og jeg på språkreise i sammen, jippi.

Har hatt lyst til å reise på språkreise i flere år, for EF tilbyr jo språkreiser for barn i fra 10 – 17 år. Det er delt opp i junior fra 10 – 14 og de andre kursene er fra 14 – 17 år. Har du lyst til å dra på språkreise, så kan du bestille en gratis brosjyre, lese mer om språkreiser for junior og fra 14 – 17 år, se bilder og film, ved å trykke //HER

Det var flere steder jeg kunne tenke meg å reise til, men siden vi har andre planer i sommerferien også, så måtte jeg velge ett av de kursene som hadde avreise tett opptil skoleslutt. Jeg er kjempe fornøyd med både reisevenninne og dit vi skal i sammen.

Det fins mange steder å reise og om kort tid vil jeg også fortelle her på bloggen hvor vi skal  på språkreise.

 

NOEN AV DESTINASJONENE

Hvor ville du helst reist?

Har du vært på språkreise, hvor var du eventuelt?

Klem Jennie

Trykk  //HER for mer informasjon om EF sitt tilbud