Super duper dag

Hei

Da har jeg kommet hjem i fra byen etter en super OD dag. Jeg og Tuva har hatt det så utrolig i sammen. Da vi kom til butikken var det ganske rolig men etter hvert kom det flere. Vi fikk prøvd oss på noen forskjellige oppgaver og det var veldig spennende. Vi prøvde også antrekk der vi markerte favorittene våre med ” JENNIE & TUVAS FAVORITTER”

Etter arbeidsdagen dro Tuva og jeg ned til Aker Brygge og spiste middag i sammen på Peppes Pizza, en super avslutning på en WOWdag.

Kommer til å blogge mer om dagen senere men dere skal selvfølgelig få se noen bilder nå også<3


Vil du se flere bilder i fra OD-dagen vår hos WOW på Storo?

Klem Jennie

HALLOWEEN

Hei

Nå er det bare et par dager til Halloween og butikkene er fulle av ting til feiringen. Jeg syns at  Halloween er litt bedre i USA. Her i Norge virker det som om det eneste man kan kle seg ut som er ækle og skumle ting, i mens familien vår i USA kler seg ut i nydelige,  fine og morsomme kostymer også.

Jeg liker faktisk mye bedre de søte tingene når det gjelder dekorasjoner, det jeg liker aller best er at man kan bruke dagen til å gjøre noe koselig og annerledes i sammen med venner. 

 

På fredagskveld skal jeg på en jentekveld i sammen med noen venninner. Vi skal kle oss ut, spise middag i sammen, gå litt “knask eller knep” og se en film. Ekstra koselig at Ella skal overnatte hos meg.  

 

Hva skal du på Halloween?

Klem Jennie

 

NEW IN

Hei

//link til annonser for produktene

I dag etter at alle leksene var gjort valgte jeg å style et litt søt men samtidig kult antrekk til en fin høst dag. Elsker mønstrene og fargene i antrekket og det bringer virkelig frem høsten. Alle disse tingene er fra Sheinside .

I gårsdagens blogginnlegg skrev jeg at jeg skulle jobbe på Oslo City på OD-DAGEN men det er blitt flyttet til Storo Storsenter istedet. Håper på å møte deg:-)

 

– Skjørtet finner du //HER

– Genseren finner du //HER

– Vesten finner du //HER

Hva syns du om antrekket?
Klem Jennie 

OD-DAGEN OG HVOR JEG SKAL JOBBE

Hei

I dag hadde vi en dag på skolen der vi skulle snakke litt om od-dagen og hva den handler om. Jeg har blogget litt om at jeg skal ha OD-dag på torsdag og har fått noen spørsmål om hva dette er. Tenkte derfor å lage et lite innlegg med informasjon jeg har funnet på nettet.

 

Dette står på www.od.no :                                            

  • Operasjon dagsverk er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom. 
  • På OD-dagen jobber elever én dag til inntekt for et utviklingsprosjekt i lav- eller mellom- inntektsland. 
  • Operasjon Dagsverk drives av cirka 4 000 frivillige på rundt 650 skoler i hele landet. 
  • Operasjon Dagsverks grunntanke er at norsk ungdom, ved å gi én dag av sin utdanning, bidrar til å gi utdanning til ungdom i resten av verden. 
  • Årlig jobbes det inn cirka 30 millioner kroner på OD-dagen

 Det er en annen del av aksjonen som er minst like viktig som OD-dagen ? nemlig informasjonskampanjen Internasjonal Uke. Formålet med denne kampanjen er å informere norske elever om årets prosjekt, samt å spre kunnskap om Nord/Sør-spørsmål. Kampanjen er til for at elevene selv, på grunnlag av det de har lært, skal kunne ta en selvstendig avgjørelse på om de vil arbeide på selve OD-dagen eller ikke. Internasjonal Uke er svært viktig for å underbygge vårt solidaritetsprinsipp.

TRYKK HER FOR Å SE HVA OD2014 STØTTER

 

OD-dagen er nå på torsdag og jeg skal jobbe på WOW  Storo sammen med Tuva. Glad for at vi får lov til å komme og jobbe i butikken og håper på å kunne hjelpe og betjene flere kunder.  Kanskje style noen antrekk og merke våre favoritter. Har planer om å legge ut litt på @wowandme på instagram i løpet av arbeidsdagen vår, kanskje vi sees… 🙂 ? 

Skal du ha Operasjon Dagsverk på torsdag?

Klem Jennie

LAGDE DENNE COLAGEN ETTER SKOLEN I DAG

FANTASTISK HELG

Hei

Denne helgen har vært perfekt i mine øyne. Hånball på lørdag og lørdagskveld med gode venninner og overnatting. Kvelden var utrolig morsom med film, godis, latter og hverandre. Kunne ikke hatt det mer gøy;-) I dag har vi gjort masse forskjellig som også har vært veldig gøy. Først tenkte vi å lage en “Hvem er” video, men den syns vi ble litt kjedelig. Så begynte vi på en sminke hverandre i blinde video, men endte til slutt opp med en spørsmåls video der man stiller en et spørsmål om seg selv og om man svarer feil får man noe ekkelt i ansiktet. Kjempegøy uansett, og litt av resultatet kan du kanskje se om få dager på min VideoFy som heter  @jenniefashion.

I morgen er det mandag igjen, men tror uken går fort og greit ettersom vi har OD-uke og OD-dag på torsdag. 

Hvordan har din helg vært?

Klem Jennie

 

VIDEO + VINNER AV KONKURRANSE

Hei

I dag er det fredag og jeg er så glad for at det er helg. Ikke bare fordi det har vært en slitsom uke men også fordi jeg har så mye å glede meg til. I morgen er det temacup med håndballen, fra mandag av har vi OD-uke, torsdag er det OD-dag og fredag er det halloween. Alt for mye å glede meg til. Hehe<3

I dag kommer endelig del 2 av spørsmålsrunden ut men først skal jeg kåre vinner av sjokoladefontenen jeg hadde en konkurranse på. Vinnere ble en som heter Kristin og hun hadde svart det rett på spørsmålet. Spørsmålet var : Hvilken dag prøvde Ella og jeg fontenen for første gang, og det var 4. oktober. Gratulere Kristin. Jeg kontakter vinneren på IG<3

Her er SPØRSMÅLSRUNDE del 2 videoen.

  

Håper du liker videoen!

Klem Jennie

SWEATER WEATHER

Hei

//annonselink til produkter

I dag har det vært en skikkelig høstdag. Orienteringstiden min i gymmen er snart over, det vil si at siste gymtime for meg med orientering er i morgen. Jeg vet faktisk om flere som har orientering som sin hobby, men jeg har ikke fått noe lyst til å holde på mer med denne sporten.  Mye av skylda skal været få og at Nora, Ella og jeg faktisk nesten holdt på å forsvinne ned i en myr i dag. 

Etter skolen skulle jeg ta bussen til fysioterapauten min, men skolebussen gadd visst ikke stoppe der han skulle så jeg fikk meg en fin liten gåtur i regnet også. 

Det var veldig deilig å komme hjem til rommet mitt i dag. Tente stearinlys, tok på meg en deilig genser og krøp under koseteppet og blogget litt. Elsker strikkegensere nå om høsten. Dessverre strikker ikke mamma, den jeg har på på bildet kan du se nærmere på //HER 

 

Gensere øvers //HER, midten //HER, nederst //HER

 

 

I morgen legger jeg ut “Svar på spørsmålsrunde del 2” her på bloggen, du kan også se min YouTube kanal og følge den “Jennie Sofie”

Klem Jennie 

 

SISTE DAGEN

Hei

I dag er det siste dagen man kan nominere sine favorittblogger til årets VIXEN AWARD. Det er hele 15 ulike kategorier man kan nominere innen og jeg setter stor pris på alle som har nominert meg til “Årets ungblogg”  <3 

Etter dette er det en jury som skal plukke ut semifinalister, før lesere igjen skal stemme fram vinnere innenfor de ulike kategoriene.

Om du vil nominere noen kan du gå inn på denne linken : http://vixen.no/nominer-til-vixen-blog-awards/

Ønsker du å nominere meg må du fylle ut skjemaet som på bildet under, pluss din e-mail adresse. 

 

ELSKER DU SJOKOLADE, SE HER <3

Hei

 Det var mange som ønsket seg sjokoladefontenen som jeg blogget om for noen uker siden, så tenkte å ha en konkurranse hvor premien er en slik fontene.

Man får kjøpt ulike fontener ulike steder, den jeg har er i fra Alphageek  og den fungerte veldig bra syns jeg. Ønsker du å vinne en slik fontene trenger du bare å svare på hvilken dato jeg og Ella testet ut sjokoladefontenen og skrive hva som er din favorittsjokolade, svar i kommentarfeltet. Husk å oppgi e-mail eller instagrambruker så jeg kan kontakte deg om du vinner. 

Trekker vinner på fredag.

Klem Jennie

UKEN SITT FØRSTE INNLEGG

Hei

I dag gjør jeg ferdig videoen “Spørsmålsrunde oktober del 2” Den blir lagt ut på bloggen denne uken.  Jeg planlegger uken og forsøkerå få gjort unna mest mulig lekser før skitreningen. 

I morgen har jeg jo den eneste dagen i uken som er fri for aktiviteter, og da vil jeg helst ikke bruke den på lekser. Da vil jeg heller enten bruke den på å slappe av, være med venner eller andre ting, i hvertfall ikke lekser. 

Neste uke er siste uken i oktober og jeg skal lage et “MÅNEDENS FAVORITTER”  innlegg igjen, ettersom mange likte det første innlegget jeg lagde i den kategorien. 

Skal jeg bruke de samme spørsmålene som sist?

Noe annet du vil jeg skal ha med i neste “Månedens favoritter”?

Klem Jennie

 

LAGDE DENNE COLLAGEN I DAG 

Klem Jennie