MY CITY

Hei

//samarbeid

Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg hatt noen problemer med nettet men nå har vi endelig fått det til å virke på rommet mitt 🙂 Det gjør i hvertfall det nå. På søndag var jeg i London på en utrolig kul “Tour” og jeg tok jo selvfølgelig med meg kamera og selfiestang. Vi begynte touren ved London Eye, gikk derfra til Big Ben, Buckingham Palace og deretter tilbake til London Eye igjen. Selv om det ikke var sol på starten av dagen var været veldig behagelig, perfekt for en dag som denne. 

 

Akkurat på samme sted som jeg tok bilde da jeg var i London i fjor sommer 🙂

 

 

Fikk ikke tatt bilde med en slik telefonkiosk sist gang jeg var i London,  så måtte bare gjøre det nå.

 

Så denne kule, rosa bussen og måtte bare ta bilde

 

Street art<3

Når jeg kommer hjem fra språkreisen vil jeg lage utfyllende innlegg i fra utflukter og oppholdet med EF.  Jeg forstår at mange har spørsmål og jeg kommer også til å ha en spørsmålsrunde etter språkreisen om det er mange som ønsker det. Det er veldig mye gøy som skjer hele tiden og jeg er ikke så mye på rommet at jeg får blogget så masse. Men jeg ønsker i hvertfall å gi alle dere trofaste leserene mine noen oppdateringer og litt innblikk i hvordan jeg har det. 

I dag har jeg forsøkt å legge ut bilder på IG, men det har dessverre ikke funket, forsøker derfor å spamme litt så fort jeg får muligheten. 

Ønsker du at jeg skal ha en spørsmålsrunde? Ønsker du da på film eller i skrift og bilder?

 

Nå skal jeg inn til Brighton sentrum!
Snakkes!

Klem Jennie

Rommet mitt!

Hei!

Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Det har vært litt problematisk men håper på at det ordner seg denne uka. Etter siste innlegg spurte jeg dere om dere hadde lyst til å se rommet mitt og det var det flere av dere som ville. Tenkte derfor å vise det til dere nå. Jeg er veldig fornøyd med rommet mitt. Akkurat som et lite enkelt hotellrom 🙂

 


Det var litt lite plass på badet til å ta bilder, men jeg kan jo forklare hvordan det er. . Det er en do der, håndkle og et stativ til å henge det på, jeg har en vask med en søt hylle over og en ganske stor dusj. 

Hva syns du om rommet?

Klem Jennie

STRÅLENDE DAG

Hei

Nå har jeg ganske mye stress fordi jeg må gå og møte gruppa mi. Etter middag var det vanskelig å få nett så skal blogge så fort jeg kan. I dag skulle vi til et sted kalt  DEVIL´S DYKE. Visste ikke hva det var så man kan si jeg gledet meg. Vi tok buss inn til byen og deretter en ny buss. Vi kjørte langt vekk fra byen og ut på “landet”. Det var faktisk utrolig fint og det minnet meg om Østerrike. 

Her gikk vi en liten tur før vi satte oss ned og spise lunsj. Deretter tok vi bussen ned til byen igjen. Var førstemann opp på dobbeldekkerne så tok en av de fremste plassene. Bussturen var fantastisk og det var så mye vakkert å se.

Da vi kom inn igjen i byen hadde vi ca 3 timer på å gå rundt selv. Jeg og Ella tok derfor muligheten til å shoppe litt. Vi gikk inn på butikker som Urban Outfitters, Topshop, Hollister osv…… Fikk kjøpt meg noen fine ting,  så om dere vil se det er det bare å kommentere. 
Flere av dere sa også at dere vil se rommet mitt. Vil du se det?

Nå må jeg nok gå folkens! 

Klem Jennie

Busy in Brighton

Hei hei

//Samarbeid

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å spise . I kveld skal jeg med hele gruppen til stranda for å ha en BBQ og grille marshmallows, blir sikkert kjempekoselig. I dag hadde vi skole fra 09.00 – 12.00, deretter fikk vi en liten pause før vi hadde en slags idrettsdag. Vi hadde mange morsomme leker og jeg hadde det utrolig gøy, spesielt med de nye vennene vi har fått. Noen i fra Norge, en fra Danmark og en fra Spania. 

Ryggsekk for oss som reiser med EF Språkreiser

Det vi sansynlig komme bilder i fra kvelden min på bloggen i morgen, så ta gjerne en titt innom da. I morgen er det også shoppingtur til Brighton og vi skal innom mange kule butikker. Gleder meg. 

Dagen i dag har vært så travel og jeg rekker ikke å blogge mer i dag dessverre. Har masse å fortelle, så bare jeg får tid skal jeg dele masse med dere. 

Skal du på noen cup, idrettskole eller leir i sommer?

Klem Jennie

DAY 2 Brighton

Hei

//samarbeid

Det å våkne i dag var ganske tungt. Det var lov å være ute helt til 23.00 i går, men jeg og Ella valgte å legge oss allerede 22.30. Jeg satte på vekkeklokke 06.00 og stod opp. Jeg tok en dusj, kledde på meg og møtte de andre i gruppa. Vi gikk i sammen ned for å spise frokost.

Jeg hadde ikke så store forventninger til maten men det var faktisk veldig god. En typisk engelsk frokost med toast, eggerøre, bacon og bønner. Du kunne også ha forskjellige frokostblandinger, det var yoghurt og fruktsalat. Jeg spiste en god frokost før vi gikk opp på rommene våre og pakket baggene våres klare til å bli delt opp i grupper.

Dette var jo en dag hvor vi bare skulle få litt oversikt så vi tok en tur inn til byen og fikk en liten omvisning. Jeg fikk blant annnet se Brighton pier, stranda, et stort hjul og en en liten del av byen der det er butikker og markeder. Utrolig fin tur og været er jo helt fantastisk. 

Da vi kom tilbake fikk vi slappe av en stund før vi skulle møtes og spise lunsj. Lunjen i dag bestod av salat, en god burger og pommes frittes. 

Det var ikke bare kos i dag. Vi måtte også på skole. Vi ble delt inn i nivåer og fikk en lærer og et klasserom. Timen var faktisk ganske gøy. Det var ikke slik at vi gjorde vanlige fag som matte bare på engelsk men vi snakket en del og gjorde morsomme oppgaver i par. Vet ikke om hver time blir slik, men det får vi jo se. 

Nå er jeg nettopp blitt ferdig med timen og jeg slapper av på rommet mitt før jeg skal ned og spise middag. Det tar faktisk litt tid å gå ned til kantina. Må vel regne med 15 min. Hahahaha! Men det går helt fint for meg. Trim er bra. 

Tok bare med mobilen i dag men skal snart til byen igjen og da blir det kamerabilder. 

La ut bilde på instagram tidligere i dag og bruker tagger som #efmoment #efnorge #efspråkreiser #efbrighton. Kanskje du får lyst til å ta en titt på flere bilder. Også taggene #brighton og #brightonpier viser områden hvor jeg er på språkreise med EF.

Om du syns det frister å reise på en slik reise er det ikke for tidlig å begynne å planlegge allerede nå eller til høsten. Du kan bestille en gratis brosjyre ved å klikke //HER

Hvor er du akkurat nå?

Klem Jennie

 

Hey Brighton

Hei

//samarbeid

i dag måtte jeg stå ganske tidlig opp, selvom ikke flyet til England skulle ta av før klokken 13.00. Klokken 08.30 hentet vi Ella og hennes mamma og kjørte i sammen til Gardermoen hvor det skulle være oppmøte med EF klokken 10.00

Vi kom dit helt presist og det var allerede kommet en god del ungdommer som skulle til ulike steder i England. Det ble noen forsinkelser da vi måtte vente på noen som skulle komme med fly fra et annet sted i Norge først. Det er bare å forbrede seg på at det vil bli litt venting om du skal reise på språkreise. Det er mange som møtes og mange som må samles før man kan flytte seg vidre. 

Da alle var kommet gikk vi for å sjekke inn bagasje og få flybilletter. Ella og jeg fikk ikke seter ved siden av hverandre, men det stresset vi ikke med. Flyturen tar bare litt over 2 timer og vi tenkte at det sikkert også var andre på flyet som reiste i sammen som heller ikke hadde fått plasser ved siden av hverandre. Det var det og vi byttet plass med noen slik at vi kom vi ved siden av hverandre og noen andre venninner ved siden av hverandre også. 

Da vi kom frem til Gatwick tok vi buss til campus hvor vi skal bo. Den ligger ikke til slik jeg trodde og den er utrolig stor. Vi har faktisk fått hvert vårt rom og bad, det er utrolig deilig. Nå har vi fått pakket ut, spist og nå skal vi på et lite møte. Dette blir spennende. Jeg viser dere mer i fra hvordan det er her, rommet, området rundt her vi bor og mye mye mer i dagene fremover. 

Noe du ønsker at jeg skal blogge om i mens jeg er her?

Klem Jennie 

Video – Challenge

Hei

I morgen drar jeg. Nedtellingen på over 200 dager er nede i null og Brighton venter. I dag måtte jeg til legen faktisk og fikk igjen påvist streptokokker, noe som er dritt nå som jeg skal reise på språkreise. 

Kofferten står på rommet, ingenting er foreløpig pakket i den. Det ligger litt klær på senga mi, noen er i vaskemaskinen og andre henger til tørk. Standard når det nærmer seg avreise for meg. Stresser jeg, nei…..jeg ligger på sofaen og forsøker å slappe av og håper på å bli bedre i halsen. Kjempekjedelig at dette skulle skje nå.

Tenkte å gjøre noe så enkelt som å legge ut siste challenge som Tuva og jeg filmet i sammen, håper dere liker den. (Liker du ikke jenter som ler…ikke se den) 

Jeg kommer til å blogge i Brighton, legge ut bilder på både blogg og IG. Bare å følge med om du lurer på hvordan det er å være på språkreise og hvordan min sommerferie starter. 

Er du på ferie nå?

Kommenter gjerne hva slags innlegg du ønsker fra Brighton.

Klem Jennie

YEY, MOTE FOR MIN LILLE

Hei

//Sponset

I de siste dagene har jeg hatt masse å gjøre og jeg kjenner stresset med å få pakket før avreise allerede på onsdag. Jeg har det virkelig med å utsette alt til siste liten og angrer bittert hver eneste gang. Nå ligger det alt for mange klær på senga på rommet mitt og jeg vet at jeg ikke kan ta med alt. Nå skal vi snart en tur til foreldrene til Ella og snakke litt om språkreisen vår. Da får vi kanskje kommet frem til hva vi skal ha med oss. Hvor mange bukser tenker hun å ha med seg og hvor mange tenker jeg osv….. Kanskje en av oss har kommet på noe lurt å ha med seg som den andre ikke har kommet på. Da har vi morgendagen til å fikse dette på. 

Noe jeg så at jeg manglet for sommeren er mobildeksler faktisk. Jeg har jo iPhone 6 og det er faktisk ikke så lett å få tak i morsomme og fine deksler til den, ganske kjedelig. De dekslene jeg har sett at man kan bestille på nettet har heller ikke hatt woweffekt på meg. Derfor ble jeg superglad da jeg ble tilbudt å designe mine egne iphonedeksler hos www.caseapp.com . 

Det er jo ikke sånn at jeg ikke kan reise på ferie uten deksler, det er bare litt ekstra koselig å ha noe litt fint som beskytter telefonen når den skal være med på langtur. Jeg er veldig fornøyd med de dekslene jeg designet meg og kommer til å kjøre en konkurranse på å vinne deksler om det er interesse for det her på bloggen.

Jeg bestilte dekslene mine i går  og håper og regner med at de ligger og venter på meg når jeg kommer hjem i fra Brighton om drøye 2 uker. Da kan jeg pakke de med meg til Østerrike. Jeg blogger selvfølgelig og tar bilder av dekslene når jeg får dem, men her er en liten sniktitt på bestillingen min av 5 ulike deksler (her ser du tre av dem)  Favoritt iphonedeksel av disse er det med ananas <3

 

Ønsker du konkurranse om å vinne gavekort på dette? Caseapp

Klem Jennie

FOR EN OPPLEVELSE

Hei hei

Da er dessverre VG-Lista ferdig for i år. Har hatt det utrolig morsomt og møtt så mange nye mennesker. Var ganske deilig å komme hjem i går ettersom at jeg var veldig sliten, men kjente at jeg allerede begynte å savne folk.

Som jeg skrev tidligere var jeg så heldig å få henge med THE FOOO CONSPIRACY i en og en halv dag. Var sammen med de på fredag hvor vi spiste middag på OLIVIA og deretter dro for å se gutta synge på GOD SOMMER NORGE.

Lørdag dro jeg inn til byen og møtte opp på hotellet deres. Der skulle det nemlig være MEET&GREET med vinnerene av konkurransen jeg hadde på bloggen. Jentene fikk en halv time med guttene og på slutten gikk vi ut for å ta noen bilder. Jeg håper vinnerene hadde det koselig med guttene. Det virket hvertfall som alle hadde det supert. 

TFC, vinnerne og meg


Etter møtet dro vi ut for å spise lunsj. Omar sa han likte å være ute på tur sånn her fordi han alltid får mat. Hahahhaha<3 Jeg hadde tenkt det samme. Det var ganske morsomt å høre de bestille maten sin. Guttene bestilte ting som ” muggost burger uten muggost”. Og om de kunne ferne tomat og om de kunne ha løkringer på siden. De lagde rett og slett nye retter. Vi spiste maten vår og snakket og dro deretter videre til Rådhusplassen for å være med på noen intervjuer, med blandt annent NRK SKOLEFRI som jeg tidligere har vær med på. Jeg ble faktisk spurt om jeg ville være med i sendingen og det takket jeg jo selvfølgelig ikke nei til.  Du kan helt sikkert høre innslaget om kort tid på NRK SKOLEFRI sin nettside. 

Så hadde gutta fri. Da benyttet de sjansen til å dra tilbake til hotellet for å bytte til litt mer behaglige klær og dra videre inn i byen. De sa jeg gjerne måtte bli med så det var det jeg gjorde. Vi endte opp med å kjøpe oss is på Ben&Jenny`s og gå nedover Karl Johan. 

Digger disse bildene!


Til slutt var det tid for VG-lista og det var fult styr. Gutta løp dit og jeg et annent sted for å ta bilde med noen artister.

Koselig å møte Astrid igjen:)

 Fikk møte idolet til både meg og mamma. Nemlig John Newman. Siden mamma ikke var backstage fikk jeg fiksa hun en veldig søt videohilsen. Hahaha

Møtte også The Main Level gutta mine igjen. Alltid koselig å se dem. I går hadde også Alex bursdag så bildet går til han i dag. 

De ble ganske overrasket over hvor mange som faktisk dukket opp.

The Fooo sin opptreden var fantastisk og jeg nøt den backstage med de andre artistene. 


Disse gutta har virkelig talent. De sang den nyeste sangen sin ” Run with us ” og det er nok ikke bare jeg som liker den. Om du vil høre den igjen kan du trykke HER for Spotify.

Guttene var utrolig hyggelige og den tiden jeg så de var de aldri i dårlig humør. Selv om det av og til var litt stressende tok de alt med et smil. De hadde selvfølgelig noen diskusjoner om hva de burde ha på seg og hvem som burde synge hvilke stemme, og det endte opp i en høylytt og komisk diskusjon for oss rundt.  Fikk nok mest kontakt med Omar. Vi hadde det ganske gøy backstage med dans og håndbak. Heldigvis for han tapte jeg. Hahahhaha! Oscar var veldig koselig. Han sa alltid mye hyggelig og ” passet på ” at jeg hadde det bra. Felix var den mer rampete og sa mye tullete. Ble ganske overrasket at han turte å si så mye forran meg. Olly eller Ogge som de også kaller han var bare dritkul. Hahahhaha

Om du selv var på Rådhusplassen eller fulgte med på TV håper jeg du likte konserten. 

Så du på? Hva syns du?

Klem Jennie

DETTE BLIR SPENNENDE

Hei hei

Ble dessverre ikke noe blogginnlegg i går og det beklager jeg for. Hang i byen med THE FOOO CONSPIRACY som jeg også skal gjøre i dag før VG-lista. Førsteinntrykket av guttene er at de er veldig morsomme, tullete, snille og svært talentfulle. Vi spiste først middag på Olivia og deretter dro til TV2 for å høre de synge på GOD SOMMER NORGE. Der fikk jeg høre de varme opp og opptre live. Ble veldig imponert.

Det vil bli vanskelig å blogge senere i dag også, så anbefaler deg å lage en IG bruker der du kan følge meg. Det vil komme bilder der i løpet av dagen og oppdateringer. Om du er under aldersgrense kan du spørre foreldrene dine om de kan lage en. 

Legger med noen bilder fra gårsdagen. Da hadde jeg bare mobilen min men i dag tar jeg med kamera. 

Nå skal jeg inn til byen for å være med jentene som vant MEET AND GREET med gutta på min blogg. De gleder seg veldig og har kommet helt i fra Bergen. Det er superfint sommervær i hovedstaden i dag, denne dagen tror jeg blir magisk.


Skal du på VG-lista?

Klem Jennie