VIDEO MED ISAC ELLIOT

Hei

Jeg har i dag laget en liten video til bloggen. Jeg har fått en del spørsmål både på mail, IG og blogg om hvordan det var å møte Isac. Det kommer et intervju med meg om dette i Juliabladet, og så har jeg jo fortalt dere at jeg syntes det var veldig gøy. 

Jeg savner dagen veldig. Jeg har ikke delt alle bilder og filmer jeg har i fra dagen på IG eller bloggen, men bestemte meg i dag for å lage en liten backstagevideo til de bildene jeg la ut på bloggen etter at  jeg møtte han. 

 

Husk å stille videoen på 720p for bedre kvalitet

 

Klem Jennie

Vinner av konkurransen

Hei

Da er vinneren av konkurrasen kåret. Denne gangen trakk jeg også en tilfeldig og det ble det en jente som heter Synne. Vinneren blir kontaktet på mailen den skrev i kommentaren.

SVARENE SER DU I KOMMENTAREN TIL VINNEREN

I dag hadde jeg besøk av Ella. Vi var ute, syklet og hadde en liten photoshoot.

Vil du se noen av bildene??

Klem Jennie
 

BYEN FREDAG OG LØRDAG

Hei

I  går dro jeg og noen venner fra klasse til byen for å møte noen venner fra Leirskolen.  Jeg gledet meg masse til å se de igjen og det gjorde de andre også. Da vi møtte de på Aker Bryge gikk vi til Peppes Pizza  og spiste der. Alle sammen spleiset men vi tenkte ikke på hvordan vi skulle gjøre det. Så satt i et kvarter og vekslet med hverandre og regna ut, men vi fikk det til til slutt. Hahahahaha<3

Etter vi hadde spist måtte vi jo ha dessert, men det tok vi på wayen´s coffee. Mmmmmmmmm De hadde masse godt å det var så vanskelig å velge. Da vi hadde sagt hade til de andre tiitet vi andre jentene litt rundt i butikker før vi møtte skynde oss til båten.

COLLAGE FRA INSTAGRAM

I dag dro jeg til byen igjen med mamma. Vi tittet litt rundt i butikker og koste oss masse i det fine været. Det var faktisk veldig mange i mye i dag. Noen steder måtte vi stå i kø for å komme forbi. Etter en lang tur i byem gikk vi inn på JOE & THE JUICE og tok oss en juice:) 

En veske jeg kjøpte i dag på H&M

Hvordan er været der du bor?

Klem Jennie
 

Konkurranse

Hei

Nå er de endelig en ny konkurranse. Du kan vinne noen av tingene fikk jeg på førpremieren og resten har jeg skaffet selv.

Det du kan vinn er:

 MASKARA, LIPGLOSS og EYELINER fra Isadora. En New York mappe og et sjokolade-deksel til Iphone 4/s.


Det du tenger å gjøre er å svare på disse spørsmålene og sende de som kommetar på bloggen under dette innlegget. Husk at du må skrive inn din eller dine foreldres EMAIL andresse.

1. Hva heter du?

2. Hvor gammel er du?

3. Hvor kommer du fra?

4. Hvilken dato var jeg på førpremieren til filmen “NATT TIL 17.”

5. Hvor mange ganger om dagen grer jeg håret mitt?  (Sier det i videoen “Svar på spørsmålsrunde januar del 2”

Trekker en vinner på søndag

 

Klem Jennie

BILDER FRA FØRPREMIERE

Hei

Da var endelig bildene fra førpremieren på mandag kommet. Har vært veldig spent på å se bildene og de var veldig fine. Noen var også veldig morsomme, men alle de har jeg ikke tatt med. Hahahaha<3 Det var masse kos og jeg ble kjent med mange super snille og morsomme mennesker. Vi spiste god pizza, drakk brus fra kule sugerør og spilte litt fire på rad. Deretter så vi filmen – “Natt til 17“.

Jeg og Alida tar selfie

                                                         

                

Har du sett ” SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR DEL 2″ ??? Du kan se den i blogginnlegget fra i går.

Klem Jennie

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Hei 

Nå har jeg nettopp kommet hjem i fra håndball og snart skal jeg på premieutdeling for klubbmesterskapet i langrenn og Nesodden Cup i langrenn. Ser jeg har fått en mail med bilder i fra førpremieren jeg var på i går, så skal legge ut de bildende på bloggen i morgen 🙂

I dag legger jeg ut den meget forsinkede videoen “Svar på spørsmålsrunde januar del 2”  Neste video som kommer på bloggen blir “Sistertag” som er en video jeg lager i sammen med søsteren min. I den videoen svarer vi på spørsmål om oss og om hverandre. 

Nå må jeg løpe, håper du liker videoen.  HUSK Å SETTE PÅ 720p for bedre kvalitet på videoen

 

For å stille inn må du trykke på det lille “hjulet” der det på bildet står Innstillinger HD og huke av på 720p.

ALTSÅ IKKE PÅ DETTE BILDET, MEN PÅ VIDEOEN 😉


Hvor mange søsken har du?

Klem Jennie

Goodiebag

Hei

#reklame fordi jeg fikk produktene gratis i goodiebag

I går var jeg som sagt på førpremiere med Alida til filmen ” Natt til 17.” Filmen var utrolig bra og jeg møtte mange hyggelig og morsomme mennensker. Jeg og Alida koste oss masse. Det ble tatt en god del bilder der så jeg tok ikke så mange selv. Skal legge ut bilder fra kvelden så fort jeg får tilsendt bildene. Da vi var der fikk også alle bloggerne en GOODIEBAG. En GOODIEBAG er en slags gave-bag. Inni baggen var det masse fint og noe av det vil jeg gi dere mulighet til å vinne+ noe annent. Har du tips til ny konkurranse????

Ville vise hva jeg fikk i gave da jeg kom på kinoen, det er altså ikke noe jeg har kjøpt selv. Har ikke prøvd produktene, annet en lipglossen for jeg hadde en sånn fra før av.

Kom med tips til konkurranse

Klem Jennie

#gave #isadora #sminke #goodiebag 

Førpremiere :D

Hei

 

Nå setter jeg snart kursen mot Oslo for å møte Alida, vi skal på førpremieren av den nye norske spillefilmen “NATT TIL 17.” Har aldri vært på førpremiere før og gleder meg veldig. Spent på hvem andre som er der, ja rett og slett på alt sammen. Invitasjonen jeg fikk var superkul og umulig å takke nei til.

Blogger mer i morgen.

Hvilken film så du sist på kino?

 Klem Jennie

SISTERTAG

Hei

 

En video som ble etterspurt var SISTERTAG. Nå hørte jeg med lillesøster om hun ville være med på en slik video, og det kunne hun. Når det gjelder videoer med familien min og huset vårt, så er det ikke jeg som bestemmer det. Så det kommer ikke video med familien min eller huset jeg bor i. 

Vi fant noen sistertag spørsmål på nettet som vi skal svare på. 


 Videoen lager vi i løpet av uken.

Er det noe spesielt du ønsker vi skal ha med i SISTERTAG videoen?

 Klem Jennie

Hårfin

Hei

I dag dro jeg og lillesøster til Tangen for å bli stylet på håret. Frisørsalongen hadde spurt om jeg og Emilie Mari kunne være med å demonstrere noen ulike metoder å krølle håret på. De viste hvordan man kan krølle håret med mange forskjellig krølltenger og i tillegg hvordan man kan krølle med rettetang. Alle butikkene på senteret skulle på en måte ha en demo eller gode tilbud og jeg og Emilie Mari var med på Centrum Frisør sin. Det var veldig gøy og vi koste oss masse. “LOOKEN” var ikke helt hverdag men mer sånn 17.mai og bryllup. 

                       UTEN BLOMSTER                                                                                 MED BLOMSTER                                   

DETTE ER NOEN AV KRØLLTENGENE

Hva syns du??

Klem Jennie