TIL DERE HATERE

Hei

Et innlegg til alle dere hatere i verden.

Et innlegg bare til dere hatere.

Til dere som skjuler dere bak falske navn og kommenterer med anonym.

Til dere som får det bedre ved å trekke andre folk ned.

Til dere som sårer mine venner, for meg skal dere aldri få såre igjen.

Til dere hatere, jeg vet at jeg har det så MYYYYYYYYYYYYYYYE bedre enn dere. For folk som har plass til hat i livet sitt, de har ikke noe bra liv. For jeg har ikke plass til hat i livet mitt jeg. 

Til dere som ikke har fått oppdragelse i fra foreldrene deres, eller ikke lyttet til dem.

Til dere som ikke vet bedre.

Til dere som ikke forstår at rettferdigheten en dag vil “bite dere i RÆVA” For en dag vil dere bli tatt for deres mobbing, nettmobbing eller plageri. 

Til dere som ikke har forstått, at om man ikke har noe pent å si så kan man holde kjeft. 

Til dere som ennå ikke har forsått at når du skriver en kommentar på blogg/instagram osv, eller oppretter en bruker på instagram – så kan politiet alltid finne ut av hvem DU er.

TIL ALLE DERE ØNSKER DERE ET GODT NYTT ÅR, FOR LIVET DITT ER VEL IKKE SÅ BRA

Jeg skrev dette fordi at noen av dere klarte å få en av mine beste venner til å slette sin instagrambruker. Utrolig dårlig gjort. 

Nyttårsaften

Hei

Nå er vi endelig hjemme i Norge etter en lang reise…..eller den var ikke så veldig lang men det føltes slik. Da vi hadde landet og skulle hente bagasjen kom ikke 2 av kofertene våre. Det var veldig mange som ikke hadde fått bagasjen sin. Etter 30 min fikk vi beskjed om at bagasjen hadde satt seg fast i bagasjesystemet og at vi nå kunne komme å hente dem. Mye stress, men nå er vi endelig hjemme. Tror vi kom hjem halv et i dag tidlig. Nå har jeg også laget de to siste armbåndene til de to siste vinnerne. Har allerde sendt dem mail.

Jeg har kjøpt mine RAINBOW LOOM på Claire´s. Jeg har hørt det går ann å kjøpe det flere steder men jeg vet bare om Claire´s.                                                                 

DETTE ER TIL MALENE                                           ALLE ARMBÅNDENE                                           DETTE ER TIL ELLA

Etter på skal vi ha pølsefest og spille Mario. Det er jo nyttårsaften!!!! Nytt år, nye muligheter. Vi har bestemt oss for en rolig familiefeiring. 

NOEN MINNER FRA 2013

Hva skal du kveld?

Klem Jennie

Hjemreise

Da har dagen kommet og det er klart for hjemreise. Om en time setter vi oss i bilen og kjører til Wien. Alltid trist å reise her i fra. Når jeg kommer hjem skal jeg begynne på PROSJEKT “fikse rommet” , planlegge bursdag, lage julegavevideo og innkjøpsvideo/innlegg.

Kule luer, ikke sant ?
Klem Jennie

BILDER FRA BURSDAG

Hei

I dag er det siste dagen i Østerrike. Vi blir her til kl 16.00 i morgen da. Nå har jeg bare pakka ned tingene mine sånn at alt er klart til i morgen. I dag har jeg jo egentlig ikke gjort noe spesielt så jeg har bare tenkt å vise bilder fra bursdagen til Oma ( bestemor). Disse bildene er tatt med kamera. 

Jeg syns tiden i Østerrike har gått utrolig fort. Det gjør det jo hele tiden når man har det gøy. Håper at de ikke er lenge til vi drar hit igjen. 

Tante Karin og meg:) Jeg ser litt større ut men det er fordi jeg står foran hun<3 hehe

Mathias som synger for oma

Opa og jeg som danser. Opa er litt av en danseløve.


Nå er et ikke lenge til skolen begynner igjen heller. Vi begynner torsdag 2.januar

Når begynner du på skolen igjen???

Klem Jennie

 

Siste dag i byen

Hei

I dag var det siste dagen i byen før vi reiser, så jeg handla inn det siste jeg trengte. Det kommer kanskje to videoer når jeg kommer hjem. En med gaver og kanskje en med innkjøp. I dag gikk vi gjennom de samme butikkene vi pleier og så om det var noe vi ville kjøpe. Var så opptatt av å titte å se så tok ikke så mange bilder. Skal gjøre det neste gang. Der jeg kjøpte mest i dag var egentlig på dm. Det er en butikk som vita.  Så var vi på et stort senter som heter K&Ö. Så titta vi innom claire´s og noen klesbutikker. Var også en tur innom bubbletea. Nå ligger jeg i senga til mamma og pappa. Etter på skal vi også se en film i sammen. I går ble det veldig sent så vi rakk ikke se film da.Hva har du gjort i dag???

Klem Jennie

Oma sin bursdag

Heihei!
I dag feirer vi oma( bestemor) sin bursdag. Vi feirer den på en restaurant ikke så langt fra huset deres. Nå er det levende musikk og dans. Har allerede dansa med opa( bestefar) to ganger. Han er litt av en danseløve?? Det ser ut som festen skal vare ganske lenge så jeg blogger nå før det blir for sent. Det kommer nok flere bilder i morgen som er tatt med kamera. Disse bildene har jeg bare tatt på toalettet.

Hva har du gjort i dag???
Klem Jennie

Rainbow Loom

Hei

I dag har jeg lagd armbånd til 2 av de som har vunnet konkurransen. Det er 2 til som også skal få så det er forsatt mulighet for å vinne. Det er vanskligere å vinne hvis du skriver farger som vinrød, peach farge, koralblå osv…. fordi disse fargene har jeg ikke. Jeg har lys/mørke grønn, lys/mørke blå, oransje, rosa, lilla, gul, svart, rød og hvit.  De som vinner får også tilsent en liten pose med sånne strikker i forskjellige farger så de også kan prøve å lage noen selv.  

Skal snart sende mail til 2 av vinnerne så de kan si hvor de bor, så jeg kan få sendt premien når jeg kommer hjem til Norge.

 Dette er til en som heter Maren


Denne er til en som heter Vilde:)Skal du bytte farger???

Hva er dine tre yndlings farger?????

Kommenter undre dette eller det andre innlegget:)

Du må også skrive inn din mailadresse i kommentaren<3

Klem Jennie

Juletradisjon

Hei

Jeg har jo sakt at jeg skal lage et innlegg som viser julegavene mine. Jeg får jo ikke gjort det nå, siden jeg har halvparten av gavene i Norge og resten her. Lager derfor et innlegg om det først etter at jeg kommer hjem igjen til Norge.


Julaften i Østerrike er veldig annerledes enn den vi pleier å ha i Norge. I går begynte vi dagen med å sette opp julekrybbe og å pynte juletreet. JA, de pynter ikke juletreet før på selveste julaften. De har masse godteri på treet og ingen julekuler slik jeg er vant til, men jeg syns treet ble kjempefint. Masse godteri har jeg heller ikke noe i mot. 


Rett før det begynte å mørkne gikk vi med røkelse gjennom hele huset for å rense huset, etter det gikk vi over til naboen og gjorde det samme der. Når vi var ferdige med det slukket vi lyset og satte oss rundt spisebordet med stearinlys og adventsstake og leste i fra juleevangeliet og sang. Tante spilte gitar. Slik har pappa hatt det da han var liten. Etter det så tente bestefar levende lys på juletreet og stjerneskudd, det var veldig fint og koselig. Da stjerneskuddene var ferdig så ble det ringt i en bjelle og det betydde at gavene var klare for åpnes. Her hos Oma og Opa (bestemor og bestefar) er det slik at det er jesusbarnet som kommer og legger gaver under treet. 


Vi fikk utrolig mye fint og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Etter vi åpnet gavene ble det julemiddag som var fonduè. Glad for at vi spiste ribbe med tilbehør i Norge før vi reiste hit. Til dessert var det faktisk litt sjokolade og godteri fra treet. Nå blir det nok to rolige dager før det blir shopping 3 juledag, for jeg fikk noen gavekort til jul. 27 desember ferier vi også bestemor sin 60 års dag med stor familiefest, det gleder jeg meg til. 

Håper du hadde en super julefeiring

Hva var det beste du fikk?

Klem Jennie

 

Du kan vinne …..

Hei

I dag var vi en lang tur i byen. Det var vanskelig å finne parkeringsplass fordi mange skulle finne de sitste tingene til julaften. Vi har en slags rutine. Vi går alltid i de samme butikkene, men i dag fant jeg en butikk jeg også likte veldig godt. På Claire´s fikk jeg kjøpt meg mer av sånne rainbow loomz, så jeg har nå tenkt å ha en konkurranse hvor du kan vinne et armbånd jeg skal lage. 

For å delta må du kommentere med dine 3 yndlingsfarger under dette innlegget, og jeg vil plukke ut tre vinnere. Jeg skal lage armbåndene nå i juleferien så fort dere å kommenter.
Vi skal snart til byen igjen for å gå på et julemarked.

Hva er dine 3 yndligsfarger???

Klem Jennie

Østerrike

Hei
Nå er jeg endelig i Østerrike hos oma og opa. Flyet vårt ble også forsinka så vi venta i ca en time. Det tok 2 timer å fly fra Norge til Wien, så måtte vi kjøre bil i 2 timer til Graz. Nå skal jeg bare slappe av litt og pakke ut. Litt kjedelig innlegg nå men blir bedre i morgen. Da skal jeg på konsert.

Skal du på julekonsert i år?
Klem Jennie