SNART SOL OG VARME

Hei

I dag har jeg ikke gjort så mye. Vært hjemme og gått på tur. På tur fant vi masse markjordbær som vi plukket og puttet på et strå. Det er ikke akuratt verdens varmeste sommer her hvor jeg bor så jeg gleder meg veldig til å dra til Østerrike. Der er det supervarmt, synes jeg:) Der skal jeg bade, være i byen og se i butikker,  gå på fjellet og være utenfor huset og leke. Så mye gøy å gjøre der. Det er en Haribo-butikk der hvor de spør deg minst 10 ganger om å smake på forskjellige ting. Nå er det bare 19 dager igjen<3 Her er litt bilder fra Østerrike i fjor sommer.

Se så vakkert<3


På tur med Opa/bestefar

Meg og lillesøster<3


Hihihi…:)

Skal du snart reise bort???

Klem Jennie

 

Stem på min godtepose

Hei

I dag har det vært skikkelig drittvær, men det har egentlig vært ganske greit. Jeg trengte en rolig daffedag hjemme. I dag har jeg designet min egen godtepose og har nå muligheten til å vinne 100 slike poser. Hadde syns at det hadde vært såååååå gøy om jeg vant for da kunne jeg sendt slik pose til maaaaange av dere snille og gode følgere på Instagram og lesere av bloggen.


 Håper du tar deg tid til å stemme. Kanskje nettopp du får en pose om jeg vinner. Du må følge denne linken. http://www.nidarfavoritter.no/favorittpose.php?pose=11107 Nå er jo nesten denne uken over, så det er enda viktigere å stemme neste uke egentlig. 

Klem Jennie

http://www.nidarfavoritter.no/favorittpose.php?pose=11107

Fredag

Hei
I dag var det siste dag med Lea og vi koste oss masse. Nå har hun vært hos meg fra tirsdag til fredag. I dag hadde også lillebror avslutning i barnehagen og vi koste oss masse med morsom frukt.

Da jeg kom hjem dro jeg til en venninne og vi koste oss med smoothie og film. Nå sitter jeg hjemme og holder på med videoen. Sorry at den blir litt forsinket.

Hva har du gjort i dag???
Klem Jennie

Snik-titt på Video

Hei

I dag bestemte jeg og Lea oss for å lage en bake video. Den ble ganske bra og jeg holder på å redigere den nå. Den kommer ikke ut i dag da, men sikkert i morgen eller no. Her en en liten snik-titt  på noen bilder/ screenshot av videoen.

Sjokoladekake……


hhhhh…….


 I går var vi jo på skistorsenter og shoppa litt. Her er litt bilder fra da:)


Hihi:) Indianer Lea


Kler pannelugg……NOT!!!!

Da vi kom hjem fylte vi noen vannbalonger og gikk ut med de på trampolina. Det var masse farger som fløy rundt oss.

WoW!!!!


Hva syns du du om bildene???

Klem Jennie

 

Let it rain

Hei
I dag var det en skikkelig regnværsdag, så vi var inne og spilte Wii og koste oss. Vi var også på Skistorsenter og shoppet litt. Jeg får ikke lagt ut så mye bilder men det kommer mer i morgen. Vi har problemer med nettet vårt i dag, utrolig kjedelig. Nå skal vi se på film og kose oss enda mere. Lea skal dessuten overnatte helt til fredag , JIPPI <3

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

VANNKRIG

Hei

I dag kom endelig Lea på besøk til meg igjen og henne skal være her i noen dager. Vi har hatt vannkrig ute i hagen og laget en video av det. I morgen er det ikke meldt så fint vær men da skal vi kanskje dra på storsenteret på ettermiddagen. Da blir det video i dag også da.

 

 Har du hatt vannkrig i ferien?

Klem Jennie

St.Hans

Hei

I dag hadde jeg besøk av en venninne og vi lagde mini-muffins fra Møllerens. Og da mener jeg virkelig MINI:)  Vi lagde også video men den kommer nok ut i morgen. Da de var ferdige pyntet vi de. Etter det tok vi på oss ansiktsmasker og så på film i mens vi koste oss med muffinsene. De var super gode, men de skulle vært litt større. Hihi<3

SER DE GODE UT?

Etter på dro jeg og mamma,pappa,lillesøster og lillebror på resturant. Der bestilte jeg sushi. Elsker sushi<3 Det samme gjorde lillesøster. Det smakte super godt. Til dessert hadde jeg is med sjokoladesaus. Nam nam:)

SUSHI:)

Når vi var på vei hjem bestemte vi oss for å ta en tur ned på stranda. Der var det dans, musikk og bål. Super morsomt og se de danse i rare og morsomme kostymer. Nå sitter jeg bare og slapper av og vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

SE SÅ FINT!

Apefrosk???? Hæææ….HIhi:)

Hva tror du det er???

Klem Jennie<3

Endelig fredag

Hei
I dag var det siste skoledag!!! Sommerferie<3 Etter skolen ble jeg med en venninne hjem og hadde vannkrig med vannballonger. Det var SUPERgøy.

Se så kult!!!

Nå har jeg tatt på “Daffe” klærne og er klar for film og fredagskos. Har hatt en super dag og et flott skole år. Til høsten begynner jeg i 7klasse. Gleder meg. Men nå skal jeg nyte sommeren om det er sol eller regn.

Små godt og fanta drue:)

Hva har du gjort/skal i kveld???
Klem Jennie

Hmmmmmm

Hei

Sitter og tenker på at i morgen er det siste skoledag før ferien. Det blir jo en kort kosedag og jeg gleder meg veldig. En ting som jeg syns er litt teit er at de har sluttet med en lang tradisjon på skolen. Før var det alltid lov til å ha med seg en brus og litt godteri siste dagen før sommeren, men det har vi ikke fått lov til på noen år nå. Gleder meg også veldig til å slippe å stå opp tidlig om morningen, jeg liker å sove litt lenge. Pluss at jeg ser frem til å være lenger oppe om kveldene. Så får jeg mer tid til å blogge, lage eventuelle videoer, bake og være med venner. Skal være en del hjemme i starten av ferien, men satser på flere turer til Tusenfryd, mange deilige dager på stranda og besøk i fra venner jeg ikke ser så ofte ellers. I dag har jeg vært sammen med noen klassevenninner og kamerater etter skolen. Vi hadde det veldig moro i sammen på kunstgressbanen. I dag var det soooool og i morgen er det meldt regn, kjempedumt. Om det  regner på lørdag håper jeg på litt shopping på et storsenter. 

VENNER PÅ SKOLEN


SOOOOOOL PÅ KUNSTGRESSBANEN

Neste video jeg tenker å lage er romvideo, om ikke dere har noen andre forslag da. Legger med et par bilder som forteller bittelitt om rommet mitt. 

Syns du jeg skal lage romvideo?

Klem Jennie