GJØR LIVET KJIPT…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg beklager for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Jeg har bare hatt så utrolig mye å gjøre. På tirsdag ble jeg sminket av dyktige Dajana til instagrammen hennes og på onsdag hadde jeg en PT-time som jeg var veldig heldig å få. Oppi dette har jeg hatt så utrolig mye å gjøre i forhold til skole. Noen ganger lurer jeg på om lærere tror vi kun har det faget de underviser i. De tror vi har all tid i verden til å gjøre lekser, mens realiteten er vi faktisk har mange andre fag og en tid utenfor skolen. Lærere kan være så ulike. Noen tilrettelegger, forstår og støtter, andre lærere kan nesten få deg til å ville droppe ut av skolen. Ikke nødvendigvis fordi du ikke klarer fagene eller ikke får bra karakterer, men fordi de gjør livet mer kjipt enn nødvendig.N I tillegg prøver jeg å få redigert ferdig en video og det går naturligvis ganske treigt. Denne helgen kommer også Thomas til byen og jeg har ikke sett han på over 3 uker. Jeg er stresset for å ikke bli ferdig med deg jeg skal. Dere kjenner dere kanskje igjen i frustrasjonen min og jeg håper at dere derfor forstår hvorfor jeg ikke har vært så aktiv her. Skal bli mer…LOVER! Jeg prøver å poste så mye jeg kan på instagram, så husk å følg meg der som @jenniefashion.

 

Processed with VSCO with b1 preset

 

FYR LØS!

Hei folkens

Jeg tenkte at jeg i 2019 skulle komme med noe nytt på bloggen for dere. Jeg ser at mange likte videoene mine om «drikkepress» og den «med tanker rundt det å fylle 18 år». Dere ble jo kjent med meg på en helt spesiell måte, rett og slett fordi jeg åpnet meg opp og ting jeg tidligere ikke har snakket så mye om.  Dette er en helt ny måte for meg å filme, men jeg ser at det betyr mye for mange. Jeg vil at dere ikke skal føle dere rare, alene eller unormale. Jeg fikk hundrevis av meldinger sendt til meg direkte der mange av dere åpnet opp om egne erfaringer og opplevelser. Det var godt å ikke føle seg alene, men jeg ble litt trist over at ingen turte å kommentere slik at alle hadde mulighet til å se det. Jeg ønsker jo å skape engasjement og få disse viktige temaene frem i lyset, men det er vanskelig når alt av tilbakemeldinger kommer til meg privat på DM. Derfor er det jo viktig at flere tør å kommentere videoene og innleggene og ikke bare sende meg utrolig mange direkte meldinger.  Så tanken min er at jeg hver 2. eller 3. uke åpner meg opp om et tema dere ønsker at jeg skal snakke om. Jeg har snakket om drikkepress, men er det noe mer dere er nysgjerrige på?

Håper dette er noe mange av dere vil like. Fyr løs, hva skal jeg blogge eller snakke om neste gang?

(Takk til min kjære mor, som tok disse bildene av meg ute i kulda i dag🥶 Takk for alle bildene du tar av meg i hvilket som helst vær!!!❤️) 

Klem Jennie

PARTYYYY GIRLS

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg sov ganske lenge i dag før jeg dro ut på ski. Jeg elsker å gå på ski, det minner meg om den tiden jeg pleide å konkurrere. Det å kjenne blodsmaken i munn og virkelig slite meg ut er skikkelig deilig av og til<3

I går var jeg på partyyyyy, noe dere som følger meg på instagram sikkert fikk med dere. Managementet mitt flyttet kontorene sine for en liten stund siden og har lenge hatt lyst til å ha en innflytningsfest. Alle profilene var invitert og mange fler. Min kjære Bahare var også invitert, så vi dro dit sammen. Etter skolen dro jeg inn til byen og møtte henne på Egmont der hun jobber. Vi filmet en morsom video til youtubekanalen min, før vi pynta oss og dro på…macern. Hihi! Det har kind of blitt en tradisjon når jeg er med Bahare. Som regel pleier vi å dra dit enda senere på kvelden før hun så følger meg til båten, men i dag dro vi dit før festen og ikke etter haha!

På kontoret hadde de virkelig pynta til fest med stilige ballonger, diskokuler og lys! Det var snacks, musikk og god stemning. Det var flere kjente fjes som jeg fikk hilst på igjen og mange jeg aldri har møtt før også! Underholdning var det også, men jeg vet ikke helt hva jeg syntes om den. Jeg var så dum og stod rett ved den ene høyttaleren da bandet begynte å spille skikkelig hard rock musikk! Jeg kjenner fortsatt dunkingen i hode!  Alt i alt var det en veldig fin kveld❤️

Klem Jennie

SUMMER TB

Hei folkens!
Jeg skulle nettopp til å rydde litt på mobilen min, da jeg kom over massevis av bilder fra sommeren! Det minnet meg bare på hvor mye jeg savner den og hvor mye jeg gleder meg til den kommer igjen 😭😍 Vi hadde jo faktisk en helt fantastisk sommer her i Norge, men i tillegg var jeg så heldig og fikk kose meg 2 uker på Kreta<3 For den kommende sommeren har jeg ingen spesifikk plan ennå, men gleder meg bare til å ha ferie, tid med venner og familie, lange sommernetter og masse is! Her er noen av mine favorittbilder fra sommeren 2018!

Klem Jennie

UPDATE

Reklame | Nelly

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg!  Helgen min har faktisk vært super til tross for at jeg er småsyk. Fredag hadde Bahare invitert meg på bursdagsmiddag, så vi dro på favorittrestauranten vår.  Vi hadde en super kveld der vi snakket om alt og ingenting og føltes skikkelig godt.  I går brukte jeg formiddagen på å gjøre litt lekser og på kvelden møtte jeg flere venner og hadde en sykt avslappende og morsom kveld. I dag har jeg gått på tur med familien, vi dro på biblioteket og lånte noen bøker. Slik var altså min helg. Koselig, morsom og litt slitsom med tanke på skole og formen. Helgen skule gjerne vart noen dager til, men det gjør den dessverre ikke hihi.  Nå skal jeg gjøre siste innspurt med skolearbeid, før jeg sier meg ferdig for i dag og tar kvelden.

Det var altså en liten update på hva som har skjedd den siste tiden☺️

ANTREKKET ER FRA NELLY!

Klem Jennie

ENSOM BLANT MANGE?

Hei folkens!

Nå er det endelig helg! Jeg har følt meg litt smådårlig denne uken, så det blir fint med en helg til å lade litt opp og bare passe på meg selv. Som flere kanskje fikk med seg, var jeg på Vixen Influencer Awards i går for første gang på 4 år. Da var jeg 14 år gammel og var nominert i kategorien “årets ungblogg”. Det var helt nytt for meg og jeg hadde aldri deltatt på noe lignende før. Jeg var så heldig å få med meg mamsen og 2 venninner.  Etter mitt første år på Vixen innførte de 18 års grense og det forstår jeg egentlig ganske godt. Det var mye drikking og en stemning,  jeg som 14 åring ikke var heeeelt komfortabel med. Jeg har siden da aldri skrevet noe om Vixen på bloggen og har ikke bedt dere om å stemme på meg.

Da jeg fikk invitasjon til Vixen for noen dager siden kom jeg på at jeg faktisk var gammel nok til å dra, så jeg tenkte “hvorfor ikke, vi gir det en sjanse”.  Ting endrer seg jo på 4 år og det gjør jo jeg også. Ja, jeg hadde en fin kveld og verdige vinnere.  Det var koselig å se menneske jeg ikke har sett på lenge. Men skal jeg være helt ærlig, så syns jeg det er litt oppskrytt. Det handler nok litt om hva man gjør det til selv selvfølgelig, og det er kanskje i bunn og grunn en arene mange ønsker å vise seg frem på. Jeg tenker bare det er greit å være ærlig og ikke skrive at jeg hadde en fantastisk kveld og det var sååååå utrolig morsomt.  Jeg koste meg med de jeg dro med, jeg fikk hilst noen  koselige og gøyale mennesker, men det var det.

For ikke så lenge siden postet jeg en video på youtube “Mine tanker om å bli 18”. Jeg har fått utrolig mange koselige tilbakemeldinger på denne videoen, og det er mange fler enn det jeg hadde trodd som kjenner seg igjen i den. Vixen er jo også et arrangement hvor mange drikker. Vorser før de kommer og det serveres alkohol under hele arrangementet. Nå drar jeg ikke alle under en kam, for det er nok en del som ikke drikker også, men for å si det slik. “De med mye innabords” tar mer plass. Jeg drakk jo ikke denne kvelden heller og jeg må si at selvom det var såååå mange rundt meg, så klarer jeg allikevel kjenne på følelsen av å være alene. Jeg bruker ordet oppskrytt, for jeg syns liksom ikke at det er så gøy. Noen syntes at det var kult at jeg ikke drikker og noen syntes at jeg var skikkelig kjip. Hvordan hadde “Jennie som drakk” hatt det? Ville hun følt seg mindre alene? Er det derfor så mange drikker også? For å passe inn, for ikke å føle seg alene og liten?

For mange var nok og er Vixen helt fantastisk, kanskje jeg kommer dit en gang jeg også. For for all del. Folk strålte og priser ble delt ut til helt Amazinge personer. Grattis til dere alle og spesielt til Funkygine og Vegard! Dere underholdt og inspirert meg hele 2018!

GRATULERER MED DAGEN STYGGA

Hei

Flere av dere fikk kanskje med seg at jeg fylte 18 år forrige uke. Denne uken fylte lillesøsteren min 16 år og vi fikk begge oppleve de unge sine merkelige bursdagstradisjon. Vi ble sittende å snakke litt rundt dette på kvelden og begge vet at flere faktisk gruer seg til bursdagen sin på grunn av trenden om å dele de styggeste bildene av bursdagsbarnet i sosiale medier.  For meg går det ganske greit må jeg si, men jeg er evig takknemlig for at det ikke var Snapchat og Instagram i like stor grad da jeg var 13/14 år. Jeg hadde perioder med store utbrudd av urenheter i ansiktet som var hele grunnen til at jeg begynte med litt sminke i den alderen. Folk snapchatter sammen og det lagres og screenshottes. Selv om en slapper av og er ser selv 100% med sine nære venninner betyr ikke det nødvendigvis at en ønsker å dele de øyeblikkene med andre. Å vite at gutten du chrusher på får se bilder du ikke ønsker at han skal se. Mobil er noe nesten en hver tenåring går med i lomma til en hver tid. Jeg husker at jeg for noen år siden nesten var redd for å sovne på fly, buss med skoletrinnet mitt fordi jeg ikke ville bli tatt bilder av. Det ville bety at det slappe, «siklende» ansiktet ville bli delt med alle på bursdagen min, om ikke før. Jeg har i de siste årene brydd meg mindre og mindre om akkurat dette, men slik er det virkelig ikke for alle.

Hva er greia med å legge ut “ufine” bilder av bursdagbarnet på dagen deres? For å få dem til å føle seg dritt eller stygg? “La oss samle de bildene hvor bursdagsbarnet ikke føler seg fin og dele det med «ALLE»!  Grattis med dagen!”
Dessuten er det IKKE greit og IKKE LOV å dele bilder av andre uten å spørre først.  Så dersom du blir bedt om å slette det, gjør det.

Vil du lage en hilsen, hvorfor ikke finne bilder av bursdagsbarnet på instagrambrukeren hans/hennes, facebookbrukeren deres eller noen koselige fine bilder og minner dere har i sammen? Du kjenner nok vennen din bedre enn meg, så om du vet de liker at du graver frem litt morsomme/tullete bilder så er det noe annet.  Vi får hele tiden høre om at unge mennesker føler så mye press og har et dårlig selvbilde. Jeg tror virkelig ikke denne trenden er med på å gjøre situasjonen noe bedre. kan vi ikke dele vakre bilder vi har av personen så de føler seg bra og fine? Jeg mener også at man ikke trenger å være perfekt, ingen er det og det er heller ikke noe man trenger å være, men det er ikke opp til “deg”  å få frem at en annen ikke er “perfekt” eller “feilfri”

Hva tenker du?

Her er noen  eksempler på bilder som har blitt lagt ut da jeg hadde bursdag for noen dager siden. Jeg vil si dette er en mild collage haha.  I år satte jeg faktisk stor pris på at vennene mine gadd å grave frem gamle og morsomme minner, men det hadde jeg ikke gjort for 3-4 år sia. 

 

HVOR ER DET FRAAA?

Reklame |

Hei folkens!

Velkommen til et nytt “hvor er det fra?” innlegg her på bloggen min haha! Jeg blir fortsatt overrasket over hvor mange spørsmål jeg får på hvor ting jeg har er fra. Det er ofte spørsmål om ting jeg har postet før i disse innleggene, så husk at ved å gå under kategorien “antrekk” er på bloggen finner du svar på masse. HERE U GO!

Headset fra BEATS<3 De er i gull😍

Kjole fra Nelly<3

Topp og belte fra Nelly og bukse fra Junkyard!

 

Lue fra Asseccorize<3

Morgenkåpen har jeg ingen anelse om hvor er fra. Fikk den fra besteforeldre i Østerrike til jul. 

Genser fra nelly og bukse fra H&M<3

Kåpe fra Urban!

Maske fra H&M<3

VI SKAL REISE TIL…!!!!

Hei folkens!

Da var jeg visst 18 år ung hihi. Gårsdagens feiring var svært vellykket og den kunne rett og slett ikke vært bedre! Jeg feiret hjemme med familien min og Thomas kom også utover til Nesodden med gjengen sin. Vi spiste en deilig middag fra en restaurant vi har her på Nesodden, jeg åpnet gaver, vi spiste gode kaker, drakk kaffe og hadde rett og slett en skikkelig fin kveld! Ettersom alle var samlet i går åpnet også Thomas sine bursdagsgaver fra meg, fordi han har bursdag i dag!  Hva er sjansen liksom haha! Så vi skal ut å feire han i dag da<3 

Bursdagsbarnet måtte ha seg en krone hihi!18 ELLER 81?

Thomas reiser snart opp til Lillehammer igjen, noe jeg selvfølgelig syns er litt trist. Jeg har vært så vant med å se han nesten hver dag i ferien og det har vært luksus. Nå kommer det til å gå noen uker mellom hver gang, men det er godt i savne hverandre litt. Det blir jo alltid litt ekstra kos å se hverandre etter en liten stund. I tillegg har vi allerede mange morsomme planer for året ettersom at vi er glad i å gi hverandre opplevelser. Så langt skal vi på spa, londontur og konsert!!! Jeg gleder meg ufattelig mye.