NYTT OG SPENNENDE:-)

 

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag<3 Jeg har kost meg i sola og gårsdagen var vel litt ekstra fin. Jeg dro inn til Oslo for å møte Thomas igjen. Vi er begge to utrolig glad for at det er så fint vær og prøver derfor å være ute så mye som mulig når det er soooool. Vi gikk fra Solli til Sørenga som faktisk er et lite stykke for dere som ikke vet hvor det er. Vi tenkte å teste ut en ny restaurant på Sørenga og det var veldig velykka. Satte oss inne fordi det blåste litt, men gjorde det rett ved et stooooort vindu så sola skinte inn. Jeg har “cravet” sjømat i flere dager og da jeg så at de hadde mye av det på menyen ble jeg skikkelig glad. Spiser det ikke så ofte, men har gjort det på enkelte ferier osv. Det smakte skikkelig sommer. Vi satt og koste oss i flere timer. Bare snakket og hygget oss. Veldig glad for at vi valgte å teste ut noe nytt. Nytt er alltid spennende;-)

Processed with VSCO with a4 preset

I morgen er planen å trene litt og gjøre litt skolearbeid. Nesteuke begynner vi med sluttprøver og jeg skal ha tentamen i flere fag. Til uka er det fremmedspråk og engelsk og uka etter der vet jeg at vi har matte. Det er litt stressende, men også litt deilig at den tiden har kommet. Jeg blir alltid litt nervøs når vi skal ha viktige prøver, men det er deilig å bli ferdig med de. I tillegg nærmer vi oss sommeren med stormskritt. Jippi! Bare 55 dager igjen og det er inkluder fridager og helger!

Klem Jennie

SLIIIIIIMVIDEO!!!!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har sittet og redigert slimvideoen min helt siden jeg kom hjem fra skolen og den er endelig ferdig! Jeg håper dere liker den og ikke syns at den ble for rotete<3 Videoen er en kombinasjon av videoen der jeg faktisk fikk til å lage slim, men også den der jeg ikke fikk det til. Si gjerne hva dere syns<3

Klem Jennie

FANGIRL

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen og etter det dro jeg for å trene. Føltes utrolig godt, spesielt etter å ha dusja og hoppet inn i kosetøy etter en ganske så hard økt. Har sagt det før, men sier det igjen. Jeg må ha musikk når jeg løper på mølla. Ikke når jeg løper ute alen, men på mølla blir det bare for kjedelig å ikke høre på noe. Jeg deler av og til litt av min favorittmusikk med dere og jeg tenkte å dele et par låter i dag! Hører på disse sangene når jeg trener, er på bussen, på skolen, hjemme….hele tiden egentlig. 

1. I Wanna Know – feat. Bea Miller

Jeg har faktisk møtt “Bea Miller” tilbake i 2015. Her er meg på 14 som fangirler litt hih!

2. Say Love – James TW

3. In My Blood – Shawn Mendes 

Hva er din favorittsang for øyeblikket?

Klem Jennie

ALDRI VÆRT SÅ…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fiiiiin helg! Jeg har egentlig holdt av denne helgen i ett år på en måte. I går hadde nemlig Thomas og jeg 1års jubileum<3 Tenk at det allerede har gått ett år og så mye vi har fått gjort sammen på den tiden. Vi har reist masse, blitt enda bedre kjent med hverandre og familien våre og vi har ikke minst hatt utallige filmkvelder<3 Har aldri vært så lykkelig som jeg er nå før og det er en helt spesiell glede å få ha Thomas i livet mitt. 

Fordi været var helt nyyyydelig i går bestemte vi oss for å komme oss litt ut. Vi gikk innom litt forskjellige markeder i Oslo og vi tok oss en tur opp til Holmekollen og Frognerseteren. Vi gikk litt tur der oppe, nøt utsikten og spise en super deilig lunsj<3 Deretter tok vi turen hjem og slappet litt av før vi fikset oss og gikk ut og spiste på en av våre favorittrestauranter. Deretter tok vi oss en tur og bowla. Vi hadde faktisk aldri gjort det før, noe som egentlig er ganske typisk for en første date haha. Men vi tok den nå;-)

Processed with VSCO with a6 preset

 

Alt i alt en suuuper koselig helg<3 Dessverre meldt regn i morgen, men får håpe at vi snart får sol igjen! Det gjør noe med humøret:-)

Klem Jennie

HVOR ER DET FRA?

//inneholder sponsede produkter 

Hei folkens! 

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Skoledagen min var faktisk veldig chill noe den også var i går. Utrolig deilig slutt på skoleuka egentlig og jeg er endelig ferdig med noen presentasjoner og andre vurderinger. 

I dag tenkte jeg å svare på det spørsmålet jeg tror at jeg får mest av på alle min forskjellige plattformer: Hvor er det fra? 

Får det under youtubevideoer, instagrambilder, på bloggen, på dm…egentlig overalt. Jeg tenkte derfor som jeg av og til gjør å bare svare i et innlegg her på bloggen, det er mye lettere. Denne gangen er det ikke bare et bilde jeg svarer på, men noen flere i fra instagrammen min<3 Noen av produktene har jeg fått i tidligere sammarbeid, mens andre ting har jeg nylig kjøpt selv. Bruker jo selvfølgelig klærne fordi jeg liker de:-)

 

Fikk spørsmål om kjolen jeg hadde på meg da jeg var på Gullsnutten. Kjolen har jeg kjøpt på Zara<3

Kjole: BikBok

Sko: Superga

Veske: MC

Jakke: Junkyard

Bukse: Gina Tricot 

T-skjorte: Holzweiler

Kåpe: Ivy Revel

Bukse: Gina Tricot

Genser: Junkyard

Genser: Na-Kd

Bukse: Junkyard ( Dr.Denim) 

Sko: Puma

 

Håper du fikk svar på noe du lurte på

Klem Jennie

 

BARE 65 DAGER IGJEN…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Jeg har prøvd å være produktiv siden jeg kom hjem fra skolen i dag og det må jeg si at jeg har vært. Har øvd til presentasjon i morgen, gjort lekser, ryddet og vasket litt og så har jeg jobbet litt. Nå sitter jeg med macen og blogger før jeg slenger meg i sofaen med en bok jeg må ha lest ferdig og analysert til fredag hehe. Selv om jeg har litt å gjøre stopper det meg ikke fra å ta en liten pause og gjøre noe jeg liker, som å søke rundt på “inspo” bilder! Hihi! Viktig å ta en pause i arbeidet man driver med en gang i blant. Om jeg sitter for lenge med en oppgave ender jeg bare opp med å bli skikkelig sliten og oppgitt. Da er jeg lite produktiv. Derfor slår jeg meg ned med en episode av en serie jeg liker, ser en morsom video på youtube eller søker på litt sommerinspo som jeg har gjort nå. Det er faktisk bare 65 dager igjen til ferien og det er inkludert helger og fridager, som vil si at det er enda færre skoledager.  Frem til sommeren nå er det mange terminprøver og selvfølgelig eksamenstrekk mot slutten av skoleåret. Det er bare 20% som kommer opp, så jeg krysser fingrene for at jeg ikke gjør det haha! 

Klem Jennie

GULLSNUTTEN THROUGH MY PHONE

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har sovet lenge og senere kost meg i det fantastisk været vi har akkurat nå! Sol og 19 grader! I går var det ikke så verst heller og det passet jo perfekt ettersom at det var duket for GULLSNUTTEN! Flere av dere fikk sikkert med dere at jeg var der i går fordi jeg postet ganske mye på story og i tillegg møtte jeg maaaaaange av dere der! Elsker virkelig slike arrangementer fordi jeg får muligheten til å møte så mange av dere<3 Jeg knipset litt bilder med mobilen i går i tillegg til at jeg vlogget. Vloggen begynner jeg på i dag og den kommer ut enten i morgen eller på tirsdag tenker jeg. Vil ha den ut så fort som mulig så det ikke går for lang tid fra selve dagen! 

Jeg koste meg i hvert fall masse i går med Thomas og flere av youtubevennene våre! Vi var jo alle invitert på after party etter utdelingen og der var god stemning. Vi snakket, lo og tok bilder i photobooth eller hva man nå kaller det hihi! Her er flere av bildene fra gårsdagen fra mobilen min:-)

 

Var du på GULLSNUTTEN i går eller fikk du det med deg fra TV-en hjemme?

Klem Jennie

Blir en braaaa helg!

Hei folkens

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg sluttet tidlig på skolen noe som var skikkelig digg. Hjemme ventet Thomas på meg og vi har spilt litt, vært på butikken, lagd mat og bakt! Sykt deilig med helg og jeg har spesielt gledet meg til denne. Det er nemlig GULLSNUTTEN i morgen! Jeg var der i fjor for første gang og jeg var så heldig å bli invitert i år også! Jeg drar med Thomas som jeg også gjorde i fjor og vi er begge veldig spente. Helt annet sted i år og nye nominerte youtubere! Tror det blir en fin kveld! I går var vi en tur i byen og været var bare helt nydelig! Det har vært helt fantastisk de siste dagene og jeg har kunnet gå uten jakka til og med. Her er gårsdagens look❤

Klem Jennie

VÅROUTFIT

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen, tatt meg en tur til byen og kost meg i finværet. Thomas møtte meg på Brygga og vi fikk kjøpt oss noen ting hver og tittet litt rundt! Nå har jeg spist middag, gjort litt lekser og nå sitter jeg her og blogger for dere. 

La ut et bilde på instagram i går og fikk maaaange dm´s og flere kommentarer på hvor hvert plagg var fra. Igjen velger jeg å svare her fordi det er så mye lettere enn å svare hver enkelt person. Buksa er fra Dr. Demin og det er helt klart min favorittbukse. Sitter veldig fint på, samtidig syns jeg at den er veldig behagelig. Har to av akkurat denne<3 Jakka er fra Urban og den har jeg lagt ut mange bilder av før. Kaller den for sauejakka fordi jeg ser litt ut som en sau med den. (Ikke ekte pels btw). Den svarte toppen under er fra BikBok tror jeg, men det er veldig gammel. Kanskje 2-3 år gammel, så litt usikker på om den er i butikk. 

Klem Jennie