SHOWING MY BOOB

Hiiii!

This is my first ever ” What´s in my bag” video! Hope you enjoy it! I know that my bra is visible, it peaked out a few times hehe. Thought I should be the first one to say it so I don´t get a hundred comments on it! Someone will probably say that I´m flashing my boob or call me a hoe. I call it a to big sweater and and a little bra glip. Enjoy!!!!
 

DRØMMENDE MANDAG

Hei folkens!

Skolen har startet og jeg finner motivasjon i tanken på at det snart er ferie igjen og at det “bare” er 116 dager igjen til det er sommerferie. Egentlig en god stund til, men vi har kommet oss ganske langt inn i det nye året og det har faktisk gått veldig fort. Vi er straks i mars! Jeg har kost med på pinterest i dag med digg musikk i bakgrunnen fra en liste søstra mi har slått sammen. Jeg slo sammen noen av bildene jeg likte og lagde noen collager. Jeg drømmer meg virkelig vekk i disse bildene. Jeg har sååå lyst til å ta slike bilder til sommeren. Haha! Får se hva det blir til! Jeg håper på å få vlogget litt i sommer i hvert fall. Jeg vil ta dere med på hva enn jeg ender opp med å finne på<3

 

Klem Jennie

M&M, GAVE, KONSERT…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Familien og jeg har hatt en avslappede dag så langt med fetteren og kusinen min på besøk. Vi var alle sammen på konserten til Marcus og Martinus i går og koste oss masse! Thomas var også med. Jeg fikk møtt gutta før konserten og gitt dem en liten bursdagsgave og klem før de inntok spektrum. Med hjelp fra mamma lagde jeg en gave kvelden før og jeg må si at jeg er ganske stolt. De digget i hvert fall gaven og det gjorde meg skikkelig glad. Etter en liten prat og klem måtte de dra og det måtte jeg også! Jeg møtte familien og Thomas i byen og vi dro til spektrum alle sammen! 

Slenger med masse knips fra i går da jeg møtte Marcus og Martinus<3

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

GAAAVEN!!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg tror alle sammen koste seg masse på konserten. Morsomt å se de danse mye, de gjorde ikke det på konserten deres i fjor. Vi tuslet så til båten og hadde en liten kveldspizza før vi la oss til å sove!

Klem Jennie

HVOR HAR JEG VÆRT?

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Som flere av dere fikk med dere dro jeg til Larvik i går på en spatur med Thomas. Jeg ga det til han i julegave og det passet perfekt å dra nå! Jeg elsker å reise med Thomas og dra på småturer. Dette var vel første gangen vi har gjort det helt alene. Vi drar ellers mye med familie og venner som også er superkoselig. Men også kos med en skikkelig kjærestetur. Det var ikke lov med mobil inne på spaet så det blir derfor ingen bilder derfra. Det var egentlig ganske avslappende å ikke ha mobilen i noen timer, bare kose seg. Det var alt mulig rart der. Det var vanlig basseng, boblebad, jacuzzi, badestue, noe som het sauna og masse mer. Det var syyykt digg. Etter noen timer på spa slappet vi av litt før vi dro ut og spiste. Vi hadde så en rolig filmkveld før vi la os til å sove. I dag våknet vi, spiste frokost og satte oss på toget på vei hjem til Oslo igjen. Jeg var litt i byen med Thomas før jeg tok båten hjem. Nå skal jeg planlegge dagen i morgen og se hva jeg skal gjøre på dagen. Kvelden er booket til Marcus og Martinus konsert og jeg gleder meg masse!!

Processed with VSCO with a5 preset

Klem Jennie

Vanskelig å tilpasse alle, men…

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en superfin dag! Dagen min har vært ganske avslappende. Jeg våknet vel rundt 9.30 og hadde en veldig rolig morgen med mine fine søsken. Vi spiste frokost og så på film i sammen. Jeg valgte deretter å filme to videoer på engelsk. Jeg har fått mange spørsmål i det siste om akkurat det, så jeg bestemte meg for å snakke engelsk. Kanskje jeg lager undertekst på norsk for dere som har spurt om det, men vi får se. Jeg forstår at flere av mine yngre, norske lesere ønsker video på norsk,  samtidig som at jeg forstår at mine følgere som ikke forstår norsk vil ha engelske videoer. Det er ikke bare bare å tilpasse alle, men jeg gjør mitt beste<3 Videoene kommer nok ikke før neste uke med tanke på at resten av ferien min er ganske fullbooka og jeg har en del planer. I kveld skal jeg på kino med en venninne, i morgen tidlig reiser jeg på spatur med Thomas og kommer hjem torsdag, fredag er det M&M konsert og jeg får overnattingsbesøk av kusine og fetter. Jeg er glad det skjer litt i ferien og at jeg får gjort ting jeg ellers ikke får med tanke på at jeg går på skole. 

Her er noen små knips fra videoene. Denne gangen filmet jeg en “Q&A” og en “Whats in my purse” video:-)

Hvordan video ønsker du at jeg skal lage?

Klem Jennie

PUSTEN STREKKER IKKE TIL

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg startet dagen og vinterferien med en tur på ski. Det var ikke en kosetur, men ment som en treningsøkt.Ski passet da veldig godt med tanke på at det er en av de tyngste sportene jeg noen gang har drevet med. Det var faktisk 2 gangen på 2 år jeg har gått på langrenn, men trente det fast før og gikk skirenn hver onsdag da jeg var yngre. Jeg har derfor litt av teknikken inne fremdeles. Dere kan selvfølgelig være uenig med meg, men ski er skikkelig hardt spør du meg. Melkesyra som svir som bare det når du går opp de tunge og bratte bakkene, ørene som svir og pusten som ikke strekker til. Det tar ikke bare på deg fysisk men også psykisk. Jeg må i hvert fall stadig vekk minne meg på at dette klarer jeg og at jeg ikke må gi opp. Da jeg konkurrerte var det noe jeg måtte gjøre. Langrenn er ikke som en lagsport der du kan støtte deg på andre spillere, spesielt når du er litt syk eller har litt vondt. I ski må du stole på deg og din egen styrke. Det var veldig godt å gå i dag og jeg var stolt etter å ha skøytet 7km i variert terreng. Ellers i dag har jeg slappet av, sendt litt mails og bestilt en spatur på Thomas og meg nå i ferien! Det blir skikkelig kos!

Slenger med et intervju jeg så kom ut i dag! I januar (tror jeg det var) ble jeg intervjuet av det svenke bladet GIRL IT som jeg er sikker på at flere av dere har hørt om. Alle svarene mine er oversatt til svensk, men jeg tror dere norskefølgere også vil forstå en del. Det var ganske morsomt å lese over svarene mine på svensk faktisk ahah. 

KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL SAKEN<3

Hvilken sport syns du er skikkelig hard og tøtt? ( Som du har prøvd ut.) 

Klem Jennie

HER ER SVARENE MINE // HERE ARE MY ANSWERS

1. Hva gjør du med håret ditt for å få det så fint? Er det naturlig? // What do you do with your hair to make ut so pretty? Is it natural?

Jepp, håret mitt er naturlig. Altså jeg gjør ikke så veldig mye spesielt. Jeg bruker en shampoo og balsam jeg har fått anbefalt av frisøren min og det fungerer veldig bra for meg. I tillegg bruker jeg litt moroccanoil i håret mitt etter jeg har dusja før jeg grer det ut.

Yes, my hair is natural. I actually don´t do anything special. I use a shampoo and conditioner my hairdresser recomended for me. Other than that i use a little bit of moroccanoil in my toweldried hair. 

Kan du fortelle hvordan Thomas og du ble kjent/sammen og når dere ble sammen? // Can you tell us how Thomas and you became a couple and when you did?

Ja, jeg får vel gjøre det hihi. Jeg visste hvem Thomas var en god stund før vi ble kjent fordi vi begge alltid har vært ganske offentlige. For noen år siden begynte vi å se hverandre på eventer og vi endte med å adde hverandre på snap. Vi bestemte oss så for å møtes og det utviklet seg. Jeg hold på/datet Thomas noen måneder før vi faktisk ble sammen. Vi bestemte oss sammen den 21.april i fjor for at vi var kjærester, superkoselig. Vi har nå vært sammen i snart 10 måneder<3

I guess so haha! I knew who Thomas was before we got to know each other, because we both are quite public people. We met at a few events a couple of years ago and we added each other on snap. We decided to met/go on a date i the beginning of last year. We became a couple a few months later on the 21. of April. We have been together for almost 10 mounts and i really, really enjoy it! 

 Er du høyere eller lavere enn Marcus og Martinus? // Are you smaller or taller than Marcus and Martinus?

Liker at dette spørsmålet ble stilt av gutta selv. Skal jeg være helt ærlig så er jeg høyere enn dem. Vi har lurt dere hele tiden. Hver gang vi har tatt et bilde har jeg måttet bøye meg ned eller de har stått på hver sin krakk. Det er en grunn til at bildet under ikke viser beina våre vettu Haha!

I like that the boys asked this question themselves. I have decided to be honest. Yes, I am taller than them. Every time we take a picture I have to bend down or they have to stad on a chair. That is for example why the picture underneath is cropped haha!

( It was a joke) 

Hva er favorittfargen din? // What is your favorite color? 

Favorittfargen min er fremdeles blå, men jeg liker veldig godt gul og rød også!

My favorite color is still blue, but I also like yellow and red a lot. 

Hvor høy er du? // How tall are you?

Jeg er 165 cm. 

I´m 1,65 m.

Hvor gammel er moren og faren din? // How old is your mom and dad?

Moren min er 37 og faren min er 38 år gammel.

My mom is 37 and my dad is 38. 

Beskriv deg selv med 3 ord // Describe youself with 3 words

Godhjertet, morsom og ærlig. 

Good hearted, funny and honest. 

Hvordan sminker du deg? // How do you do your makeup? 

Jeg har lagt ut en video på youtubekanalen min av hvordan jeg sminker meg til hverdags.

I have posted a video on my youtube channel on how I do my everyday makeup. I know it is in norwegian but you are still able to see how I do it. I promise to make more looks for you in english in the future. 

Klikk HER for å se den // Click HERE to watch it

Hvordan ble du valgt til Elektrisk musikkvideoen? Gikk du på audition? // How did you get picked for the “Elektrisk” music video? Did you go to an audition?

Jeg ble faktisk spurt om å være med. Vi har som sagt kjent hverandre i flere år og de ville gjøre videoen med noen de kjente.

 I actually got asked. As I have said before we have known each other for some years and they wanted to do the video with someone they knew. I am very thankful and grateful that they asked. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Favorittfilm? // Favorite movie?

Det er faktisk veldig vanskelig. Jeg kan umulig velge en favorittfilm, men skal jeg komme med et filmtips jeg tror få av dere har sett så er det ” Ghost”. Lurt å sjekke trailer fordi tittelen kan misforstås. Den er litt gammel, men likte sjarmen og humoren i den.

That is actually a really hard question. It is impossible to choose one favorite but I do have a great recommendation. I don´t think that many of you have seen it. It is called ” Ghost” and is a bit old but really good. You should check out the trailer, because the title is a bit misleading. 

 

 

 

HEEELT SYKT…VIRKELIG!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg passer lillebroen min med søstra mi i dag og vi har så langt kost oss masse. Vi har stått på skøyter, perlet, sett på film og nå ville lillegutt stå på snowboard. Snart kommer Thomas og da skal vi lage burgere til middag med pommes frites og sweet potato fries. Det er lov å kose seg litt vettu. Så skal vi se på programmet ” Alle mot 1″ og spise litt lørdagsgodt! Blir superkoselig! 

I går skjedde det forresten noe helt sykt og det mener jeg virkelig! Jeg syns i hvert fall at det er helt sykt og det er jeg sikker på at dere også gjør dersom dere faktisk prøver å sette dere i min posisjon! Musikkvideoen til “Elektrisk” er sett over 100 millioner ganger!!!! 100 000 000! Den ble spilt inn sommeren 2015, jeg var altså 14 år gammel. Nå er 17 år gammel, men det føles som om vi spilte den inn i går! Husker det såååå godt! Trykk //HER om du vil se videoen nok en gang. 

Nå skal jeg nyte resten av kvelden med gjengen min! Her er noen bilder lillesøster tok av meg i dag tidlig<3

Buksa er fra Monki til dere som spør<3

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Hva skal du i kveld?

Klem Jennie

FØRSTE VALENTINE MED T

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Ble ikke noe blogginnlegg i går dessverre, men det var en grunn til det. Som de fleste av dere sikkert fikk med dere var det Valentines i går og jeg har jo faktisk fått meg kjæreste haha. Det ble derfor til at jeg dro inn til byen for å møte Thomas. Han hadde lagt noen planer for oss som jeg ikke hadde fått vite om, så det var spennende å gå igjennom byen uten å vite hvor jeg skulle hihi! Min skjønne gutt hadde bestilt spa til oss og vi hadde noen avslappende timer med blant annet bading, badestue, kos og en liten “nap” hihi! Det var så deilig og avslappende at jeg duppet av i en halvtime. Etter noen skikkelig deilige timer på spa tuslet vi hjem og fikset oss for kvelden før vi dro ut og spiste på en syyykt kul og fin restaurant som heter Sumo. Vi delte et brett med sushi og til dessert delte vi også noe digg. Vi satt der i flere timer, snakket, spiste, lo og koste oss. Det ble ganske seint da vi bestemte oss for å dra hjem og det tok ikke lang tid før vi la oss til å sove, men før vi gjorde det tok vi noen bilder hihi! Jeg måtte jo å skolen i dag så det ble 07.15 båten fra Oslo til Nesodden på meg. Det var egentlig ganske deilig å ta båten så tidlig, blant annet fordi det var så få på båten,  jeg kunne slappe av litt og så gjorde jeg unna litt jobb på macen. Turen varte ikke mer en 23 min, men føltes lenger hih!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg drar straks på trening og er klar for siste skoledagen før ferie! Gleder meg!

Klem Jennie

NYTT FAMILIEMEDLEM<3

Hei folkens!

I dag kom jeg på at jeg har helt glemt å si at vi har fått oss et dyr her i huset. Mamma, lillebror og spesielt jeg har hatt lyst på hund en god stund, men det passer bare ikke akkurat nå. Når man får en valp må man jo være hjemme med den i noen uker først og det er mye arbeid med en hund. Vi har har hatt hund før, men husker ikke så mye siden jeg var så liten. 

Lillebror innså at det ikke ble hund og fant et annet dyr som det er mye lettere å håndtere, nemlig en hamster. Jeg hadde faktisk hamster selv da jeg var liten og navnet hans var Harry. Harry hamster. 

 

Processed with VSCO with b1 preset 

Mathias har sett bilder av Harry og brukte faktisk bilde av han som bakgrunn på ipaden i huset og den gamle Ipoden min. Hihi! Han er den skjønneste. Til bursdagen hans overrasket vi han derfor med et hamster. Dere skulle sett ansiktet hans, det lyste av glede. Mathias ga han navnet Koko og elsker han mer en noe at the moment. Ettersom at hamstere er nattdyr er han ikke våken på dagen. Det blir derfor mest koselig på kvelden når han våkner til live hihi. Veldig overrasket over hvor komfortabel Koko er. Når vi åpner buret og tittet ned på han, kommer han ut av huset sitt og ser på oss. Om jeg tar hånda ned i burdet hopper han oppi. Hihi! Veldig stas med hamster. 

Her er noen bilder av vårt nye familiemedlem hihi!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Har du et kjæledyr?

Klem Jennie