SOMMER OG LIVESTREAM!!!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Min har vært knall så langt, selvom jeg hadde coopertesten på skolen i dag i denne sjuke varmen! Ellers har jeg utnyttet hvert eneste friminutt på skolen og satt meg ute! Det må bare nytes! Etter skolen kom Thomas til meg og vi har kost oss masse så langt med is og en liten dukkert på stranda! Nå har pappa slengt maten på grillen og det er straks klart for mat! Thomas og jeg skal også kjøre en liten live i dag klokken 21.00 på brukeren min, så husk å vær der:-) @Jenniefashion på instagram!

Klem Jennie

ALKOHOL, DRIKKEPRESS OG MER

Reklame | Blå Kors

Hei! 

Da var det på tide med en nye video syntes jeg! Dagens video er en type video jeg aldri har laget før. Det er vel litt som en spørsmålsrunde, men jeg snakker spesielt mye rundt et tema, nemlig drikkepress. Jeg får ofte spørsmål om jeg drikker og det får dere blant annet svar på i denne videoen. Jeg skal ikke si så mye mer enn det. Håper dere liker videoen og kan lære noe av den, hver og en av dere:-)

 

Klem Jennie

HÅPER DET BLIR REGN!!!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Dagen i dag har vært utrolig deilig og avslappende så langt. Første timene på skolen filmet jeg for et engelskprosjekt vi har, og deretter gikk vi ut i mediefaget og tok bilder. Vi har jobbet veldig intensivt og mye i media i det siste, så de ga oss en morsom oppgave nå mot slutten. Jeg gikk derfor ut og tok litt bilder med et par venninner i fra klassen før jeg syklet hjem i det fine været. Nå har jeg slappet av litt, jobba litt og etterpå blir det en liten treningsøkt tenker jeg. Nå har det skyet litt til, så det er nok litt mer behagelig å trene ute, enn i stekende sol. Forhåpentligvis begynner det å regne litt også. Ja, jeg har elsket det fine været vi har hatt og jeg håper vi får det tilbake straks, men jeg tenker mer på naturen, maten, dyrene og bøndene der ute når jeg sier dette. Denne tørken har tross alt ført til store skogbranner, dårligere avl, dårlig gress å beite på for dyra osv. Naturen trenger en dusj for å si det sånn. Ser ut som det skal bli sol snart igjen og det er jo utrolig digg. 

SLENGER MED NOEN SOMMERLIGE BILDER JEG TOK I DAG MED MOBILEN MIN. IPHONE 8 PLUSS ER EN MIRACEL WORKER. DEN TAR SÅ BRA BILDER!!!

TUSENFRYD + MØT THOMAS OG MEG!

Hei folkens! 

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har kost meg masse på tusenfryd med familien i fint været, men skikkelig sliten har jeg blitt. Når du går rundt i så sterk sol lenge er det lett å bli sliten. Vi var der i ca 3 1/2 – 4 timer og det var mer enn nok. Tusen takk til alle dere søte snuppene som kom bort til meg i dag! Nå har vi kommet oss hjem og vi har spist en deilig middag ute på terrassen. Jeg skal straks ut å ta noen bilder og så skal det slappes av. 

I går var jeg faktisk ikke på skolen. Fordi det er så mange eksamener, blir alle rom opptatt. Vi fikk derfor oppgaver å gjøre hjemme, noe jeg rakk å gjøre før jeg turet inn til byen for litt jobb. Deretter tok jeg turen til Thomas der det ble grillings og spill hele kvelden. Med dager som disse kommer det til å gå fryktelig fort til sommerferien. Nå er det bare 27 dager igjen!!! 

Processed with VSCO with a5 preset

HELT TIL SLUTT VIL JEG BARE INFORMERE OM AT DU NÅ HAR MULIGHET TIL Å MØTE THOMAS OG MEG NESTE HELG! SJEKK UT BILDET MITT PÅ INSTAGRAM!

 

Kommer du?

Klem Jennie

JA, DET GÅR BRA MED MEG

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har vært på skolen, noe som ikke var så veldig gøy, men jeg kom meg igjennom det. Vi har så utrolig mange pågående prosjekter i flere fag og det er skikkelig slitsomt. Skoledagene føles derfor lenger og jeg blir ganske sliten fordi hodet jobber hele tiden. Gårsdagen var derfor en perfekt avbrekk fra skolehverdagen. Thomas og jeg dro inn på et møte i byen i går etter at jeg hadde vært på skolen. Jeg kan ikke si noe helt ennå, men dere vil få vite hva møtet gikk ut på om noen få dager. Gleder meg masse til å fortelle det!

Etter et koselig møte med hyggelige mennesker tok vi oss en tur til Thomas og la i fra oss et par ting, før vi tok oss en laaaang sykkeltur igjennom Oslo. Jeg postet ganske mye i går på instastory, så flere fikk kanskje et glimt av hvordan det var. Været var helt perfekt, det var varmt og ikke minst, skikkelig koselig! Vi syklet i et par timer til sammen og det føltes virkelig som om det var sommer.

Vi syklet såpass lenge at vi måtte bytte sykkel et par ganger. Jeg har nemlig sånn bysykkel abonnement og da kan du sykle 45 min med en sykkel før du må bytte. Om du overstiger prisen må du betale mer. Da vi skulle bytte sykkel den siste gangen var jeg litt klumsete og mistet sykkelen på beinet mitt. Et eller annet skrapte opp litt av låret mitt og jeg valgte selvfølgelig å legge det ut på story haha! Fikk litt dm´s fra folk som spurte hva som hadde skjedd og om jeg hadde det bra. Hihi! Dere er veldig søte som tenkte på meg. Ikke noe annet skjedde et at klumsete meg skrapte meg på noe skarpt. 

Vi tok oss så en tur på butikken og kjøpte litt kveldsmat før vi dro hjem og hadde en rolig avslutning på kvelden med digg mat og litt TV. 

Processed with VSCO with a5 preset

Klem Jennie

FOR EN LANGHELG<3<3<3

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag. Det kom ikke noe innlegg i går ettersom at vi fikk besøk av familie vi ellers ikke ser så ofte som vi ønsker. Vi dro heller ikke hjem fra Kragerø før i dag så gårsdagen koste vi oss masse der nede.Vi tok flere turer til byen og til standa  og det ble derfor flere is på oss også hihi. Vi satt ute på terrassen og nøt det fine været og vi hadde en nydelig middag. Mot kvelden ble det litt spill og litt film. Gårsdagen var kort oppsummert veeeeedlig koselig!. Vi tok kvelden relativt tidlig fordi vi måtte pakke litt og dusje. Vi dro der i fra i dag tidlig og var allerede hjemme klokken 13.00 etter en tre timers kjøretur. Vi slapp dermed unna køen som naturligvis kommer litt senere når alle skal hjem fra hytter og besøk. 

Litt etter at vi hadde kommet hjem kom Thomas over! Vi har spist deilig grillmat ute, spilte spikeball og dratt opp på en slette og spilt kubb. Alt i alt en super langhelg og nå skal kvelden nytes med film før det er skole igjen i morgen!

HER ER ET LITE BILDERAS FRA GÅRSDAGEN<3

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Back in K

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! I går etter skolen satte familien seg i bilen og vi kjørte ned til Kragerø for å besøke familie! Elsker å være i Kragerø og bare kose meg i byen med familien. Det ble en sen fredagstaco da vi kom frem og på kvelden ble vi sittende leeenge og snakke. I dag våknet vi til deilig vær og rett etter å ha spist frokost tok vi turen til byen. Der var i noen timer og tutlet rundt og spiste is!💛 Vi dro så hjem og helt til nå har jeg slappet av i sola, tatt en liten powernap (haha) og spilt litt spill! 

Slik har altså dagen vært. Nå er det straks tid for grillings og det blir helt sikkert mer spilling etterpå! 

Klem Jennie

HURRA, HURRA, HURRA!

Hei alle sammen!

Gratulerer så mye med daaagen! Jeg håper at dere alle har kost dere masse i dag og at dere har hatt en strålende 17.mai- feiring. 17.mai begynner alltid ganske tidlig for meg, noe den sikker gjør for mange av dere også. Fammen stod opp og fikset seg før vi dro av gårde til lillebroren min sin skole og så på toget. Det ble deretter kake og brus på lillebror og en del lek og moro. Jeg måtte selvfølgelig prøve meg på noen av lekene selv. 

Etter en morsom start på dagen dro jeg av gårde til byen for å møte Thomas og noen kompiser for lunsj! Vi var sykt heldig og fikk plass på vår faste restaurant Sumo og vi koste oss masse ute i varmen. Etter en deilig lunsj tuslet vi videre og tok noen “obligatoriske” 17-mai-bilder hihi. Har fått mange spørsmål i dag på instagram av folk som lurer på hvilken bunad jeg har. Denne fikk jeg til konfirmasjonen min for 2 år siden og det er en Rogalandsbunad. Alltid like stas å ta den på seg på nasjonaldagen og jeg gleder meg allerede til å ha den på igjen i september, da skal lillesøster konfirmere seg.

Etter noen deilige timer i Oslo turet jeg hjemover igjen og koste meg med jordbær og is før jeg hoppet inn i noe litt mer cozy og spilte spill med familien i hagen. 

 

EKSAMEN? + SOMMERLÅTER!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har hatt det supert og kost meg masse i sola både på skolen og hjemme. I tillegg kom jeg ikke opp i skriftlig eksamen, noe som er sykt digg. Da er det fremdeles en mulighet for at jeg kommer opp i muntlig, men det er ganske lenge til. Jeg gidder derfor ikke stresse med det nå. Nå skal disse sommerdagene nytes! Jeg har mine favorittlåter som jeg setter på repeat! Noen av dem er ganske nye, mens andre er fra i fjor eller tidligere år fordi de bringer tilbake så utrolig mange gode minner. 

HER ER DE:

One More Time – Benjamin Ingrosso

Do You Think About Me – Benjamin Ingrosso

What Do I Do – SJUR

Hot2Touch – Felix Jaehn, Hight, Alex Aiono

One Kiss (With Dua Lipa) – Calvin Harris

Over & Under – Party Pupils

Har du noen sangtips?

Klem Jennie

BARE 40 DAGER!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har kost meg masse i sola med Thomas i dag! Vi har sittet ute på terrassen og spist frokost, gått tur og spilt spill. En skikkelig deilig og avslappende søndag med andre ord. Ekstra digg at det ikke er såååå mye som skjer på skolen for tiden heller. Vi har et par prosjekter og slikt, men ellers går det veldig fint! Jeg er ferdig med alle terminprøver, men eksamen gjenstår. Jeg krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp, men det er ikke noen vits å stresse med det før jeg vet. Det er faktisk bare 40 dager til sommerferie! Helt sykt hvor fort tiden har gått.

 

Det at sommeren nærmer seg, kommer sakte men sikkert frem i feeden min på Instagram. Alt blir litt mer fargerikt og det elsker deg! Jeg kommer nok til å dele masse bilder i sommer, så husk å følg meg der om du ikke allerede gjør det💛

 

@jenniefashion

 

Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre!

Klem Jennie