JEG VAR I SJOKK!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! I går var det Vixen og mange har lurt på alt i fra hvor antrekket var i fra, hvordan det føltes å ikke vinne til hvem jeg delte bord med. Noen fikk også kanskje med seg at jeg var finalist i kategorien “Årets sterke mening”, noe som var ekstremt stas. Jeg forventet egentlig ingenting før jeg dro hjemmefra. Jeg dro dit med en venninne og vi fikset oss hjemme før vi tok turen til Gamle Logen i Oslo, som var der prisutdelingen skulle være. Gøy at det var et annet sted enn i fjor. Det var hyggelig å se flere kjente fjes igjen og vi fikk mulighet til å catche opp litt. Jeg gikk igjennom rødløper, og det var vel første gang jeg følte at noen faktisk visste hvem jeg er hah!  Da jeg var nominert sist for 5 år siden i kategorien “årets ungblogg”, følte jeg meg egentlig veldig usynlig og det var mest gøy fordi seg dro med noen venninner. Vi var bare 14 år den gangen hihi!

Minmote spurte meg om antrekket mitt! Dere finner bildet litt nedover i innlegget. Syns det er gøy at jeg hadde på meg alt i fra loppisfunn og redesign til nytt og gammelt. Jeg svarte på hvordan jeg ville oppleve å ikke vinne i min kategori til GVTV, dere finner det HER!  Jeg gikk ikke av med seieren i kategorien, men det går helt fint! Kristin Gjelvik gikk av med den og det med god grunn. Hun holdt en tale ingen forventet eller var klare for at skulle komme. Bordet jeg satt på var vel kveldens mest omtalte. Video ligger til og med på 730 sin Instagram. Der ser dere også min spontane reaksjon HER ! Jeg kommer nok aldri til å bli en influlencer på Kristin sitt nivå. Jeg deler av mine egne opplevelser og følelser så langt, i håp om å hjelpe andre i lignende situasjoner. Det er også til hjelp for meg og noe jeg finner støtte i. 

 

Om en annen kategori skulle passet meg, så ville jeg syns at «årets forbilde» hadde vært en STOR ære. I 2020 skal jeg fullføre videregående også, ved siden av det å være infulenser. Det har ikke alltid vært like lett og det er flere som ikke fullfører. Det er forståelig på flere områder, men jeg har takket nei til mye spennende, biter tenna sammen og jobber hard på med skole og alt annet. Må jo si at jeg ser frem til å få vitnemålet mitt. Samtidig så er jeg kanskje av et fåtall som ikke har vippeextensions, bleika tenner, løshår mm, fordi jeg ønsker at ungdom skal se at man ikke trenger dette. Ikke fordi jeg syns det er feil. Det er feil for MEG, fordi jeg mener det er viktig å sende ut et signal om at man er bra nok som man er. Da hjelper det lite om jeg sitter med fillers i leppene og øyevipper herfra til månen. Noen ganger har jeg kjent på presser selv. Det har fristet med noen skikkelige vipper når jeg ser andres i sammenligning med mine. Jeg har spesielt ett spennende prosjekt for året og håper jeg kan dele flere meninger og åpne meg opp om andre vanskelige ting. For det er mange utfordringer vi unge møter på.  

 

BILDER FRA KVELDEN!

 

Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Foto: Hallgeir Vågenes, VG

I mellom kåringene var det mange morsomme innslag og talentfulle artister. Jeg må si at venninna mi og jeg ble ganske sjokka da Benjamin Ingrosso bare gikk forbi oss i lokalet. Jeg ante virkelig ikke at han skulle opptre. Han var helt rå og jeg må bare få sagt at jeg stiller med glede frivillig, dersom han trenger en jente i en musikkvideo i nærmeste fremtid hah😍😂

Klem Jennie