LOVE LOVE LOVE

Hei

//Annonselinker

Nå er det siste dagen i januar og februar står for tur. I februar er det jo også Valentines dagen, kjærlighetens dag. Jeg har jo ingen kjæreste så kan ikke forvente meg noen overraskelse, eller mamma har forresten kjøpt en “glad i deg gave” til meg og søsteren min noen ganger. Jeg har også gitt en liten oppmuntring til mine single venninner et par ganger, man kan jo gjøre dagen koselig. 

I dette innlegget får du søte tips til  hva du selv kanskje kan ønske deg til Valentines dagen, eller kanskje du også vil overraske noen. 

 

1. Supersøt blush. Trykk //her for å komme til den

 

2. Denne bodymisten fra Victoria`s Secrets lukter kjempegodt og heter jo i tillegg SHEER LOVE <3. Trykk //her for å komme til den

 

 

3. Body Scrub, Lalicious Sugar Kiss – lukter herlig. Jeg har den også i håndkrem og mange påpeker den gode lukten. Trykk //her for å komme til den

4. Den fineste sminkekosten. Har sett den i flere youtubevideoer, gleder meg til å prøve den ut selv. Trykk //her for å lese mer om den 

5. Små søte hårstrikker og beauty blendere er alltid noe man kan trenge. Hårstrikker forsvinner stadig vekk. Den i rosa er jo supersøt og har i tillegg tilhørende cleaner. 

 
Rosa blender //HER , Sort blender //HER , Sorte hårstrikker //HER , transparente hårstrikker //HER

 

Håper dere likte innlegget med tips. 

Hva syns du om denne type innlegg?

 

Klem Jennie

IKKE TIL Å TRO

Hei

I dag har jeg faktisk blogget i tusen dager. Det er 1000 dager siden jeg skrev mitt aller første blogginnlegg. Jeg hadde aldri trodd at bloggen skulle bety så mye for meg den gangen jeg begynte å blogge. At den har blitt en så stor del av livet mitt. Jeg hadde vel heller aldri trodd at jeg skulle blogge i mange år. Jeg har jo hatt klassevenninner som har blogget og andre bekjente, men de har ikke blogget så lenge. 

Det er også litt uforståelig at tusenvis av jenter og noen gutter leser bloggen min hver dag. 1000 dager, det er 33 måneder,  og her får du en liten smakebit av bloggen fra start frem til i dag. Ja, klart jeg har forandret meg men hvem gjør ikke det i løpet av 1000 dager. 

Mai 2013

KOKKESKOLE MED LEA

Juni 2013

Sommeravslutning med Jenter

Juli 2013

Sommerferie i Graz

August 2013

September 2013

Selena konsert

Oktober 2013

Kreta i høstferien

November 2013

Juleavslutning med Jenter

Desember 2013

Moteshow med WOW

Januar 2014

Min bursdag

Februar 2014

Intervju med Juliabladet og Isac

Mars 2014

Første Tullete fjortisvideo med Tuva

April 2014

Vinterlyd på Hafjell

Mai 2014

Tuva og meg på 17 mai

Juni 2014

St. Hans med Lea Mathilde på Nesodden

Juli 2014

Tyrkia i sommerferien

August 2014

London med familien

September 2014

Impulsiv jentekveld

Oktober

Høstferie på Hafjell med familien

November 2014

Oslo med Lila

Desember 2014

Juleball på ungdomsskolen

Januar 2015

Vixen Blog Awards

Februar 2015

Tulledag med Lila

Mars 2015

Vinterlyd med beste gjengen

April 2015

Vinterlyd på Hafjell

Mai 2015

Håndballcup

Juni 2015

VG Lista med The Fooo

Juli 2015

Språkreise med de beste jentene

August 2015

Ny tullete sminkevideo med Tuva

September 2015

Lansering av Wow by Jennie Sofie 

Oktober 2015

Jacob Whitesides og Bea i Oslo

November 2015

Venner, gull verdt

Desember 2015

Innspilling med Koht og Kidsa og The Main Level konsert

Nå er snart januar 2016 over og jeg elsker fremdeles å blogge. 

Hvor lenge har du lest min blogg?

Klem Jennie

 

VALGET ER TATT

Hei

//samarbeid 

Jeg er helt i ekstase og så fornøyd med valget mitt av bunad. Tidligere denne måneden dro jeg til Norske Bunader for første gang. Både for å bestemme meg for bunad og for å ta mål til bunaden min. Jeg konfirmeres allerede denne våren og bunaden skal blir ferdig til det. Man bør jo være litt tidligere ute enn meg kanskje men de er veldig raske med å ferdigstille bunader der, pluss at det er veldig lett å komme seg dit. T-banen stopper rett utenfor. 

Trykk //HER om du vil se hjemmesiden til Norske Bunader

Jeg trodde det skulle bli et enkelt valg, men det var så utrolig mye fint å se på og utallige varianter å velge i mellom. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for Rogalandsbunaden og trodde jeg skulle gå for blå stakk og rød vest. Jeg fikk prøve på en svart bunad med rød vest og plutselig syns jeg den var kjempefin. Så hadde de mange ulike vester jeg kunne prøve på og plutselig stod valget mellom rød og en lys blomstrete vest. Det er jo et stort valg å ta, for bunaden er jo et plagg man skal ha i mange år, ja kanskje hele livet. Jeg vet at mange ønsker seg bunad men at de syns det er litt dyrt. Ja, bunad koster mer enn en vanlig kjole som man ellers bruker til fest, 17 mai og andre festligheter. Men når man har bunad så trenger man jo ikke ny kjole like ofte heller. Om man vet at man veldig gjerne har lyst å konfirmere seg i bunad kan man jo dessuten ønske seg bunaden i gave og den kan jo både være julegave/bursdagsgave og konfirmasjonsgave det året du konfirmeres. 

 

Gleder meg til å dele bilder av min bunad <3

Når jeg dro der i fra var jeg kjempefornøyd med valget og fant ut at en annen blogger har nesten samme bunad og hun er kjempefin i den.

Jeg er veldig spent på hvordan resultatet blir og gleder meg til å prøve den før eventuelle tilpassinger. Gleder meg utrolig mye til å stå konfirmant i bunaden og tror at selv om den kanskje blir klar til Nasjonaldagen vår at jeg vil vente med å bruke den til selve konfirmasjonen. 

Jeg vet allerede at jeg får litt sølv til bunaden i konfirmasjonsgaver og det har jeg jo ikke da på 17 mai, så det er nok best å vente uansett. Det er jo kjempefint slik at man faktisk kan ønske seg sølv til bunaden i gaver. Det er jo alt i fra øredobber, til søljer og spenner som man kan ha til den. Jeg har ikke bestemt meg for hvordan sølv jeg ønsker meg. 

Har du bunad, hvilken bunad har du?

Klem Jennie

HVA GJORDE VI?

Hei

Da er det siste del av bursdagsferingsinnleggene! Hahahhahaha, langt ord! Gjestene mine og jeg hadde det utrolig gøy og tiden gikk utrolig fort. Jeg trodde bursdagen hadde vært 30 min men jeg titta opp på klokka og det hadde allerde gått 2 timer. Ventet til alle gjestene kom før vi valgt å gjøre noe, men da alle var samlet tok vi først bilder og åpnet gaver imens vi venta på pizzaen. 

Når vi åpner gaver har vi en fast lek kan man si. Bursdagsbarnet sitter med ryggen til og gjestene steller seg tilfeldig i en kø bak. Gjestene skal deretter si noe med en forvridd stemme og bursdagsbarnet skal gjette hvem det er. Om man gjetter det går man gaven og hvis man ikke gjetter det får man ikke gaven….Nei da. Men om man gjetter feil må personen gå bak i køen igjen. Denne leken er alltid morsom 🙂

Den andre leken vi hadde var mimelek. Lillesøstra min hadde på forhånd skrevet 10 lapper ( en for hver gjest) som vi puttet i en skål. I delte oss inn i to lag for deretter å begynne å mime. En fra det ene laget trakk en lapp og hadde 45sekunder på å mime det som stod der. Laget til personen kunna da begynne å gjette hva som ble mimet. Om man greide å gjette hva personen mimet innen tiden var ute fikk man poeng men om man ikke greide det fikk man ikke. 

Den tredje leken vi hadde vet jeg ikke helt hva jeg skal kalle. Kanskje “ping pong sprett” eller no. Men hvert fall gikk leken ut på å sprette en ping pong ball oppi en kopp på lenger avstand. Jeg hadde kjøpt inn 10 premier ( en til hver gjest) før bursdagen. Jeg satte opp 10 kopper og det hørte til en gave for hver kopp. Vi måtte stå på ca 1-2 meters avstad for så å sprette en ping pong ball i gulvet og få den til å treffe en kopp. Det tok sin tid og det var ganske vanskelig. Til slutt traff jeg i kopp 7 og jeg fikk derfor gave 7. Dette gjorde vi helt til alle gjestene hadde truffet i en kopp som ikke var tatt. 


Den siste leken vi hadde var ” Jeg har aldri”. Denne leken hadde vi i fjor også på bursdagen min. Det første man gjør er å sette seg i en sirkel. Deretter må alle få 5 godteribiter hver. Vi begynner fra en person som sier en ting den aldri har gjort, f.eks ” Jeg har aldri flydd i helikopter”. Da må alle de som har flydd i helikopter ta et godteri. Så er det neste person sin tur til å s noe den aldri har gjort, og det som har gjort det tar en bit. Her er det da om å gjøre å spise flest. Så den som har gjort mest vinner. Jeg pleier å tape i denne leken men det er bare gøy. Hahahahha!

I tillegg til at vi spise masse snacks og snakka gikk vi også ut en tur. Jeg hadde nemlig kjøpt inn stjerneskudd vi kunne tenne på. Det var utrolig koselig og vi hadde det skikkelig fint koselig de siste minuttene av bursdagen ute. 


Det var da det siste innlegget fra årets bursdagsfeiring. Bursdagen ble ekstra bra siden alle gjestene kom og jeg feiret med de jeg er glad i?
Hva synes du om at jeg delte bursdagsfeiringen min inn i flere deler?

Klem Jennie

VIDEOEN ER HER

Hei

Da er endelig video der Mathias sminker meg ferdig. Det tok ganske lang tid å bli ferdig med den siden jeg har hatt mye skolearbeid, avtaler og lignende. Men jeg fikk gjort den helt ferdig i dag så håper virkelig det ikke er noen problemer med videoen. 

 

Om du ikke får sett den, men ønsker å se den får du prøve i fra noe annet ( iPad, iPhone, telefon, Mac, PC eller noe annet) Mange ser videoen, så at den funker er i hvertfall sikkert 😉

Har du ventet på denne videoen?

Klem Jennie

SVARET ER NEI

Hei

Jeg får en del spørsmål om jeg skal være med på Vinterlyd i år og svaret er, nei. 

Jeg hadde en fantastisk opplevelse i fjor med P4, Kreftforeningen og tidenes beste Vinterlyd i mine øyne. Det var også ganske hektisk og det ble noen timer til og fra flyplasser reising og morsomme oppgaver.


Selv om jeg ikke skal være med på Vinterlyd skjer det masse annet for meg og uansett hva som prøver å få plass på kalenderen min den nærmeste tiden fremover er dømt til å kræsje med noe. Avtaler flyttes både hit og dit, men uansett så virker det som at prioriteringer er eneste løsning. 

Noe som er litt kjedelig er at jeg for eksempel hadde en avtale som var kjempeviktig for meg onsdag denne uken. Den var avtalt i god tid i forveien og plutselig viser det seg at den kvelden skal vi ha oppvisning med Sal og Scene på skolen. Kjedelig at man får dårlig forvarsel og plutselig måtte jeg sette “verden på hodet” for å løse dette. Det hadde ikke vært et alternativ å droppe skoleforestillingen selv om den presset seg inn i kalenderen lenge etter alt annet. Heldigvis ordnet deg seg sånn halvveis 🙂

 

GODE MINNER Å SE TILBAKE PÅ OG NYE OPPLEVELSER Å SE FREM TIL SOM OGSÅ EN DAG BLIR MINNER

Jeg er ganske sikker på at jeg kan røpe hva jeg holder på med for tiden i løpet av neste uke. Februar er vel den roligste måneden jeg kommer til å ha, der er heldigvis ikke alle helger kapret. 19 februar er jo Isac sin konsert og den gleder jeg meg til. Fått spørsmål om jeg skal på den konserten, og det skal jeg 🙂

Mars måned er den store kabalen. Der har mye blitt sjonglert allerede. For konfirmasjonsleiren kræsjet plutselig med en utenlands jobbreise og jeg vet ikke ennå om problemet er helt løst. Jeg skal også ha arbeidsuke i uke 10 og det blir sikkert gøy med en annerledes skoleuke. Ennå ikke 100% sikker på hvor jeg skal jobbe. 

Jo, så skal jeg reise nordover i mars også. Jeg skal få muligheten til å møte mange av dere 🙂 Men det har ikke noe med Vinerlyd å gjøre, gleder meg til dette. Hadde vært gøy å få med seg en Vinterlyd konsert også, så da må jeg nok satse på Hafjell som jeg har vært på både i 2014 og 2015. 

 Nå er det ny skoleuke og jeg skal snart avgårde på håndballkamp. 

Ønsker dere alle en finfin uke 🙂

Skal du noe kjedelig, gøy, morsomt, dumt, spennende denne uken? Alt i fra presentasjoner, prøver, kamp, eller noe annet?

Om du likte bildene i dette innlegget og vil se flere bilder i fra Vinterlyd 2015, så er det egen kategori her på bloggen 🙂

Klem Jennie

TIL Å DØ FOR

Hei

//Samarbeid

Nå som det er masse snø og blitt skikkelig kaldt skal jeg ha en kul GIVEAWAY på en valgfri bikini. Hahahahhaha, ja jeg skal faktisk det. Jeg fikk nettopp en bikini i posten i fra TO DIE FOR SWIMWEAR og jeg bare elsker den. Jeg ønsket derfor å ha en konkurranse i samarbeid med dem og premien er en valgfri bikini fra siden deres. Denne konkurransen foregår på IG, så om du ønsker å være med skjer konkurransen der. En av grunnene til dette er fordi at de trekker en tilfeldig vinner.

Jeg har denne bikinien,  Top som heter ONLY YOU og en underdel som heter GYPSY-WHITE.  Jeg har allerede prøvd på bikinien og den den passer helt perfekt. Glad jeg slapp det problemet med å få et produkt for deretter å finne ut at det er for stort eller for lite. Nå gleder jeg meg enda mer til MALTA 🙂

Skal du delta?? 

Klem Jennie

Aldri gjort dette før

Hei

I dag har jeg hatt en superfin dag med venninner i fra klassen og moroa er ennå ikke slutt. Vi dro inn til byen da det var blitt mørkt og stod på skøyter i Spikersuppa. Har ikke stått på skøyter der tidligere. Det var utrolig koselig og spesielt med venner. Synes det er viktig å tilbringe helgene når man har tid med mennesker man er glad i. Det var utrolig mange der, store og små. Noen som tydeligvis hadde stått på skøyter før, som var super flinke og også de som gjorde det for første gang. Jeg var litt forsiktig så jeg ikke kræsjet med noen. Dessverre var det en som falt foran oss og hun hadde mulig brukket armen, Huff. Så forferdelig. Heldigvis gikk det fint med henne.

Etter å ha stått på skøyter i en drøy time gikk vi på cafe´og varmet oss med en kopp te. Utrolig deilig å komme inn i varmen etter å ha stått ute i kulden. Da fikk vi tid til å snakke om dagen, le og kose oss. Deretter gikk vi til båten og tok den tilbake til Nesodden. 

Nå sitter jeg i senga mi og skriver et innlegg til dere før jeg fyker av gårede igjen til Tuva for å overnatte. Gleder meg masse!! Vennetid er alltid koselig<3<3<3

 Processed with VSCOcam with b1 preset

Liker du å stå på skøyter?

Står du på bane eller på innsjø?

Klem Jennie

VELFORTJENT PAUSE?

Hei

Endelig fredag!!!! Denne uken har vært ganske stressende. Jeg har jobbet med flere presentasjoner og øvet til prøver. I dag hadde jeg en framføring i “Mat og helse teori” presentasjonen varte nesten 30 minutter. Et vanlig foredrag jeg pleier å ha er vanligvis på ca 10 min.  I dag stod jeg til og med opp litt ekstra tidlig for å få tid til å lese enda litt mer før skolen. Huff huff. Føler jeg nesten legger litt for mye press på meg selv, men foredraget gikk fint og jeg kan nå nyte hele helgen uten å tenkte på skolearbeid. Eller…..nei, jeg må ta en prøve på nettet 🙁  Jeg er så lei av å ha alt for mye skolearbeid og lekser.

Nå skal jeg snart av gårde på trening noe jeg også gleder meg til. Elsker å spille håndball og spesielt når jeg får gjøre det med gode venner. Jeg må derfor nå gå å skifte til treningstøy. 

To selfies jeg tok foran peisen nå før jeg må skifte. Godt og varmt 😉


Hvordan har din uke vært?

Klem Jennie

Nam Nam Nam / DEL 4

Hei

Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan legge ut bilde av hva vi spiste i bursdagen min, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Først spiste vi egentlig pizza, men etter mat kom all snacksen. Jeg og mamma hadde bakt cupcakes. For det først var de superkule og de passet utrolig godt til fargetemaet. Sølv, gull og lilla!!!! Det var faktisk så enkelt som å kjøpe muffinsmix, smør og melis. Konditorfarge og pynt hadde jeg hjemme fra før. 

Jeg fikk spørsmål hvor jeg fikk de små muffinsene fra som var på toppen av muffinsen. De lagde jeg faktisk selv<3

Bilder fra min 15 års dagHappy girl 🙂


Liker du cupcakes eller kake best ???

Klem Jennie

 #bursdag #cupcakes #inspo