VLOG!

Hei!

Da har jeg fått redigert ferdig vloggen fra førpremieren med Disney, sødag den 25.september. Jeg har hatt en del skolearbeid og prøver denne uka og det var først nå når jeg endelig ble ferdig med alt at jeg fikk redigert 100% ferdig.

 

Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober klokken 18.30.

Liker du at jeg vlogger fra eventer eller hverdagen min? Eller begge deler?

Klem Jennie

SØKER KJÆRESTE…….

Hei

I helgen ble jeg intervjuet da jeg var på et event og ble stilt noen spørsmål om alt i fra hva jeg holder på med for tiden, om jeg har kjæreste og også hva jeg ser etter/liker i en gutt. Det er visst veldig fokus på dette med om man har kjærste eller ikke når man er litt kjent kan det virke som. Marcus og Martinus får jo også stadig spørsmålet om de er forelsket, om de kunne blitt sammen med en fan og lignende. Det samme gjelder Isac som ofte får spørsmål om hva slags type jenter han liker. 

Det ble visst lagt veldig vekt på at jeg er singel og ikke har vært på date i dette intervjuet, begge er helt riktige opplysninger, men hva jeg selv syns om dette kom jo ikke like klart frem. 

Jeg tenker ikke noe spesielt over at jeg ikke har kjæreste. De fleste vennene mine har faktisk ikke kjæreste. Det er ikke slik at jeg leter etter en kjæreste, jeg er nok av den typen som først vil bli godt kjent med noen først. Jeg husker en gang jeg var betatt av en gutt, sånn skikkelig etter å ha sett han flere ganger og også vært bittelitt rundt han med andre venner, men så viste det seg at han var alt annet enn min type….sånn personlighetsmessig. Jeg har også opplevd å ikke syns at en gutt er spesielt kjekk ved første, andre eller tredje øyekast, men når vi ble mer kjent og den supre personligheten kom frem ble jeg litt småforelska. 

Mange tok visst informasjonen om at jeg var singel og har ikke har vært på date som at dette var noe jeg virkelig ønsket å gjøre noe med. Nesten som at jeg la ut en datingannonse, hehe. Jeg har fått utrolig mange meldinger og mailer med masse gode ord og tilbud om dater, men jeg må nok takke nei. Fordi det var så utrolig mange kan jeg ikke sette meg ned å svare alle, men vil bare si at det ikke har noe med personene å gjøre. Det er rett og slett bare det at jeg ikke har tid rett og slett og at den dagen jeg blir forelska så blir jeg forelska. Det er ikke noe jeg forsøker å bli, om dere skjønner. Men jeg blir absolutt betatt med jevne mellomrom. Haha! Håper dere forstår<3

 

Har du kjæreste?

Klem Jennie

 

MEG NÅR JEG REDIGERER

Heyyy!

I dag var jeg byen med skolen på en slags klassetur og det var egentlig veldig gøy og koselig! Etter turen ble jeg igjen i Oslo i sammen med noen venner og vi dro blandt annet innom noen butikker og Starbucks før vi tok turen hjem til Neosdden igjen. etter at  jeg kom hjem har jeg øvd litt til kommende prøver og jeg har begynt å redigere vloggen fra søndagens event med Disney! Jeg lurte derfor på hva jeg skulle blogge om siden videoen ennå ikke er ferdig og klar til å legges ut. Dere ser jo resultatet av alle videoene jeg redigerer men dere ser jo aldri meg når jeg redigere. Det er alltid noen ting jeg gjør før jeg redigere en video, neste en liten huskeliste haha. 

1. Jeg hopper inn i noen behagelige klær. En joggebukse og en deilig genser<3

2. Jeg fjerner all sminke min.

3. Jeg setter opp håret in en “messy bun” eller en hestehale

4. Siste steg er å finne frem noen høretelefoner så bare jeg kan høre det jeg driver med og ikke alle rundt. 

Her er et bilde som utfyller de fire kravene hehe!

Processed with VSCO with b1 preset

Har du et koseplagg, eller noe du slapper ekstra godt av i?

Klem Jennie

 

Junkyard haul 2!

//annonselinker

Hei!

Håper alle har hatt en fin start på uken! Denne uken har jeg bare to vanlige skoledager og ellers reiser jeg på skoletur til byen og vi har idrettsdager! De to dagene jeg faktisk har skole er det en del prøver, men det går fint! Fordi når jeg er ferdig med disse prøvene er det endelig høst ferie!

Nå skal jeg faktisk spille kamp og må fikse meg ganske rask! Her er i hvert fall en ny junkyard haul som jeg håper dere liker! Produktene er linket under i innlegget<3

 

//FILA genser

//CARHARTT genser

//Adidas sko

//Dr. denim bukse

//CARHARTT lue

Klem Jennie

 

FØRPREMIERE

Hei!

I dag stod jeg opp kl.07.00 for å dra på en førpremiere til en av Disney Channel`s nye serier, Soy Luna! Jeg har hatt konkurranse på instagram der det var mulighet til å vinne billetter til førpremieren og jeg trakk to vinnere som kunne ha med seg en venn hver. Jeg hadde ikke lov til å si at jeg skulle på eventet før jeg faktisk var der og folk så meg. 

Folk begynte å komme i 12 tiden men jeg var der allerede fra klokken 10. Jeg var invitert på frokost med noen flere, blant annet Bahare fra Juliabladet og “Served jente” som synger introsangen til Soy Luna serien på norsk. Alle sammen var utrolig hyggelige, og vi spiste en supergod frokost. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jentene i Served og meg på den røde løperen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til mange ivrige Disney seere kom flere youtubere og bloggere jeg har møtt før. Utrolig hyggelig å se flere av de igjen. Vi koste oss masse og fikk snakket en del. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var med på å intervjue “Served jentene” med Juliabladet og i tillegg ble jeg intervjuet selv. Jeg tok bilder med mange fantastiske mennesker som fulgte meg på både instagram, youtube, blogg og i gjennom The Club! Ble så utrolig glad da dere alle kom bort. 

Etter en del mingling, intervjuer og bilder var vi klare for førpremiere! Personlig synes jeg Soy Luna så supermorsomt ut og det er et program jeg tror mange av dere kommer til å eeeeeeelske! 


 

Jeg vlogget faktisk litt i dag også og jeg tenkte å sette sammen en video. Jeg prioriterte derfor å filme mer enn jeg tok bilder så det vil komme mer fra denne dagen på bloggen senere. 

Dette er derfor det dere får i dag! Det er da en kommende vlogg og junkyard haul dere kan glede dere til!

Soy Luna har premiere på Disney Channel 10 oktober 🙂 Hvilket program på Disney Channel liker du?

Klem Jennie

 

VI SEES IGJEN

Hei!

Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Som flere sikker fikk med seg på instagram og snap i går møtte jeg Isac i byen. Det var utrolig lenge siden vi så hverandre sist. Da jeg kom hjem etter å ha vært lit med han brukte jeg en god del av tiden min på å redigere en kommende video. Derfor ble det ikke noe innlegg. 

I dag var jeg også i byen og det var også for å møte noen jeg ikke har sett på lenge,nemlig Lila!!! Dere som har fult meg en stund på bloggen vet nok hvem det er. Sist vi så hverandre var høstferien for et år siden da vi var sammen på Gran Canaria! Et år hadde gått siden jeg så henne sist og da hun sa hun skulle til Oslo måtte vi bare møtes. Vi brukte tiden sammen til å titte i butikker, gå rundt og spise ute. Vi kjøpte faktisk ingenting men det var nok fordi vi snakket oss helt bort da vi gikk inn i en butikk. Vi spiste lunsj på Olivia på Aker Brygge og det var også superkoselig!

Om du vil se flere bilder har jeg snappet en del fra dagen! Snappen min er : Jenniesofiesnap 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Har du noen venner som bor lagt vekk fra deg?

Klem Jennie

Vil du vite hva jeg har på brødskiva???

Hei

Først vil jeg bare si tusen takk til alle dere som viste meg så enormt god støtte og ga meg masse tilbakemeldinger på bloggen min forrige dagen. Det betyr mye at dere tar dere tid til å kommentere og den dagen fikk jeg også høre deres meninger. Det er ikke bare bare å skrive innlegg hver eneste dag, det er bare å forsøke selv. Heldigvis føler jeg at det skjer en del “spennende” i livet mitt, for ellers ville nok bloggen gått dukken. Innlegg hver eneste dag ville til slutt måtte bli innlegg om hva jeg har på brødskiva til 3-4 innlegg i uka om “I dag gjorde jeg lekser og var på trening”.

Flere av dere skrev at dere likte videoene mine som viser antrekk,  spesielt  ” Junkyard try on haul”. I dag filmet jeg derfor en slik video, som takk til alle dere som kommenterte det 😉 Jeg skal få redigert den så fort som mulig, men i kveld er det trening.

Jeg er ferdig med uken sine prøver og presentasjon og gleder meg veldig til helg. Kanskje jeg klarer å ta meg selv litt i nakken og snappe litt ekstra fra helgen min også. 

Ønsker tips til videoer jeg kan filme, men ikke MORNING ROUTINE

Processed with VSCO with a5 preset

 

Klem Jennie

FØRSTEHJELP

Hei

Sommerferien over og jeg føler at hverdagen kom litt kastet på meg. Jeg jobbet faktisk en uke før skolen startet og med en gang skolen begynte fikk jeg skolearbeid slengt på meg i tillegg til alt det andre jeg gjør. Denne uka og neste har vi masse prøver og fremføringer og jeg gleder meg til det er ferdig. Det er jo faktisk ikke så lenge til høstferien heller. 

I tillegg gikk ukene på Malta alt for fort og i de få dagene jeg var hjemme mellom Malta og Østerrike var jeg blant annet på innspilling med “God sommer Norge” og hadde besøk av en venninne. Ukene i Østerrike og Italia gikk enda fortere og plutselig var jeg hjemme i Norge igjen. Etter at jeg kom hjem hadde jeg noen fridager og en god del jobbdager. 

Jeg har holdt på med innspillinger for Disney Channel,  det har derfor vært pugging av manus i tillegg. 

Jeg holder på med et annet utrolig kult prosjekt og har i forbindelse med det vært på to møter og det blir nok enda fler etter hvert. Dette gleder jeg meg utrolig mye til å fortelle dere mer om. Jeg hadde håpet å kunne dele det med dere for noen uker siden, men det blir nok ikke før neste møte at jeg kan slippe hemmeligheten.

Så var jeg jo med Nobe Aloe Vera og spilte inn en Nobechallenge i Norsjø Kabelpark for ikke så lenge siden også, fikk du med deg den kule videoen? Om ikke kan du se den HER. 

Siden jeg kom hjem fra Malta har jeg publisert 6 videoer på Youtube. Summer Haul og Del 1 og Del 2 av spørsmålsrundene i fra språkreise, Nobe Challenge, Junkyard unboxing Haul og en vlogg! 

Det har derfor vært mye som har skjedd for meg i det siste. Godt å vite at det snart er høstferie men her en noen “FØRSTEHJELPSTIPS” som jeg liker når jeg trenger en pause for å få hodet over vannet.

1. Lage meg en god kopp te og koble av med god musikk.

2. Ta meg et herlig bad, gjerne med en badebombe og en god hårkur.

3. Legge meg i boblebadet ute, gjerne på kvelden og telle stjernene.

4. Se på bilder i fra en ferie og drømme meg tilbake.

5. Se på bilder i fra en destinasjon jeg skal til og planlegge og glede meg

6. Gå meg en kveldstur, om det regner er det nesten ekstra koselig. Ikke høre på musikk men bare høre på at det er stille og konsentrere på pusten. Puste godt inn og ut.

7. Se på Americas funniest home videos eller en serie jeg liker for å tenke på noe annet. 

Processed with VSCO with b1 preset

Har du noen gode tips til hva man kan gjøre for å koble av?

Klem Jennie

 

IKKE ALLE FORSTÅR

//samarbeid

Hei!

Her kommer noen plagg som er nye i klesskapet mitt. Det er disse skjørtene fra WOW og jeg synes de var superkule. Man kan ikke bare gå med skjørt om sommeren, høsten passer også helt perfekt.  Man kan gjøre det litt mer “cozy” ved å ta på en strømpebukse, et skjerf eller en deilig genser i stede for en t-skjorte. 

Man kan dessverre ikke kjøpe klærne til WOW på nett men om du likte plaggene finner du de nok i din nærmeste WOW butikk. 

 

Forrige dagen fikk jeg en kommentar om at en leser ikke likte bloggen min så godt noe mer fordi at jeg har hatt noen samarbeidsinnlegg. Jeg forsøker så godt jeg kan å ha en positiv blogg og blogge om ting som interesserer meg, men også få laget etterspurte innlegg og innlegg i kategorier dere skriver at dere liker. Det mange sier at de liker er inspirasjonsinnlegg, hauls og unboxing videoer på Youtube. Dette er innlegg av den type hvor jeg vil være avhengig av noen samarbeid. Jeg gjør aldri samarbeid med noen om produkter jeg ikke liker. Jeg har HAUL´s med Junkyard fordi jeg digger produktene de har og jeg hadde challenge med NOBE fordi jeg synes drikken deres er supergod. Om jeg ikke hadde hatt samarbeid med dem kunne jeg heller ikke laget innleggene med inspirasjon om antrekk, unboxing eller morsomme videoer på youtube der jeg blir utfordret til ting jeg aldri har prøvd før. I desember har jeg de siste årene hatt samarbeid for å kunne ha julekalender på bloggen. Det må merkes samarbeid eller sponsing ettersom produktene jeg da får mulighet til å gi bort er ting jeg får gratis for å kunne ha som premier. Da må jeg også skrive om produktene. Julekalenderene har også vært veldig populære og jeg tenker å ha en julekalender i år også. Men husk at dette lages for inspirasjon. Kanskje du liker et av produktene, kanskje du finner inspirasjon til å sette sammen et antrekk av plagg du allerede har. 

Tro meg, det er tusen ganger flere ting jeg takker NEI til å samarbeide om enn de få tingene jeg takker ja til. Eksemler på ting jeg ikke har samarbeid om er: 

  • Falske øyevipper
  • Solarium
  • Energidrikker
  • Selvbruningskremer
  • Løshår
  • Slankeprodukter
  • Tannbleking

Så jeg forsøker virkelig å tenke på dere lesere når jeg blogger, er det så ille å lage disse innleggene med inspirasjon til antrekk?

Hva syns du?

Klem Jennie

FOR DE SOM IKKE ORKER Å HANDLE I BUTIKK

//annonselinker

Hei

Endelig fredag men også litt kjipt. Det blir utrolig godt med en pause fra skolen, men må allikevel arbeide til prøve i starten av neste uke i to fag og en presentasjon. Det blir derfor ikke så mye tid til å dra ut på shopping etter deilige høstgensere, luer, bukser ol. Jeg tok meg derfor heller en titt på JUNKYARD og plukket ut nok en gang noen superkule plagg jeg satte sammen til stilige antrekk. De er bestilt nå og med en gang jeg mottar pakken planlegger jeg å filme enda en “try on haul” siden så mange likte den og ville at jeg skulle lage flere. Jeg gleder meg masse til å prøve på tingene jeg har bestilt og sist men ikke minst filme og redigere videoen etterpå. 

Jeg skal ikke vise dere hva jeg har bestilt før pakken kommer men her er noen bilder fra sist gang jeg lagde HAUL!

Legger med videoen for dere som kanskje vil se den igjen, hehe<3

//KLIKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGGET SOM INNEHOLDER ALLE LINKENE TIL PRODUKTENE. 

God fredagskveld til dere alle!

Klem Jennie