Videooooo som mange har ventet på

Hei

I dag er dagen da musikkvideoen til Elektrisk endelig ble publisert. Mange har jo hørt sangen flere ganger siden den ble lagt ut for en uke siden, det er jo en veldig fengende låt syns jeg som man fort blir gående rundt å nynne/synge på.

Innspillingen er det også mange som stiller spørsmål rundt, tenkte derfor å lage et innlegg til dere med masse fakta om videoinnspillingen, men det kommer i morgen. 

Nå har jeg bare lyst til å dele videoen med dere og nyte mine siste 2 dager med familien her i Østerrike. 

 

Marcus & Martinus – Elektrisk ft. Katastrofe 

 

Håper dere liker den

Klem Jennie

HERLIG

Hei

I dag var jeg så utrolig lei av det dårlige været her i Graz. Det har de siste dagene vært ganske dårlig vær og det har derfor ikke vært mulighet for å dra til bassenget, copacabana, dra til byen osv… Vi bestemte oss derfor for å dra på Therme. Vi drar dit hver gang vi er i Østerrike. 

Det er et innendørs og utendørs basseng der temperaturen ligger på ca 35 grader. Det er et ganske rolig sted. De har også et bitte lite basseng der vannet er myyyyye kaldere en i det varme. Jeg dukket meg noen ganger der under oppholdet så når jeg gikk ut i det store bassenget igjen var det ekstra deilig. Hahahaha!

Det var 17 grader i det kaldet vannet og det er jo nesten den temperaturen det er i vannet i Norge. Men det føltes iskaldt. Huff huff!Liker du best å bade i sjøen eller basseng?

Klem Jennie

UTE OM 3 DAGER

Hei

I dag fikk jeg endelig beskjed om når musikkvideoen ELEKTRISK kommer ut. Den kommer ut om 3 dager og jeg gleder meg masse. Er veldig spent på kommentarer og tilbakemeldinger på videoen. Tiden har gått utrolig fort siden vi filmet og det var en super opplevelse. Som dere også ser var vi jo utrolig heldig med været. Vi filmet inn to dager og det var ekstra koselig meg overnattingsbesøk i fra Maren i mellom innspillingene. 

Her i Østerrike er det dessverre meldt dårligere vær eller litt kaldere temperatur helt fra nå til vi reiser. Vi reiser på kommende søndag og jeg vet det høres rart ut men jeg gleder meg til første skoledag. Vet at mange sier det, men det blir jo ikke som forventet. He he he….men siden været ikke er helt på plass liker jeg å se på BACK TO SCHOOL videoer som kanskje gir meg litt inspirasjon. Det er jo et nytt skoleår og nye muligheter. Jeg har bestemt meg for å være enda mer ryddig helt fra staren. Altså ha litt mer orden i sakene mine og i skapet på skolen også. 

Nå skal jeg ut på en joggetur og utnytte at det ikke er så alt for varmt.

Gleder du deg til videoen kommer ut eller til skolestart?

Klem Jennie 

DINO GOLF

Hei

I dag slo ikke været helt til og det regnet mesteparten av dagen. Det var heller ikke så varmt, men da kom endelig de tykke genserne jeg tok med meg til nytte. I forgårs var jeg og familien i byen men som jeg sa begynte det å pøsregne, tordne og det føltes som en liten storm. Litt senere på dagen da været hadde lettet tok vi oss en tur og spilte minigolf. Jeg elsker minigolf selv om jeg ikke er så god. Kom faktisk på nest sisteplass. Hahahahah!  Liker også at den minigolfen vi er på har et dinosaurtema og masse detaljer fra den tiden de levde. Banen har hele 18 hull og alle hadde det veldig gøy. 

 

 

Suuuper stor dinosaur!!!Liker du minigolf? Har du prøvd det før eller har lyst til å prøve det?

Klem Jennie

Oppdatering, får du følge meg?

Hei

Jeg får en del spørsmål på Instagram om jeg fremdeles er i Østerrike og jeg trodde det kom klart frem både her på bloggen og Instagram. Mange følger meg kanskje bare på IG og andre leser bare bloggen og følger meg ikke på Instagram.

Her kommer en liten oppdataring til dere som ikke har IG eller ikke følger meg der. Dette er ikke alle bildene jeg har lagt ut på IG, men noen. Mest informasjon om dagene får man jo her på bloggen, men jeg svarer en del på Instagram i kommentarfeltet under bildene. 

Ferien ble ikke helt som planlagt ettersom lillesøster ble syk få dager etter vi kom til Østerrike. Hun begynner heldigvis å føle seg bedre, men tar ikke så mange bilder med henne som hun vil legge ut på blogg/IG og det forstår jeg jo og respekterer. 

I går forsøkte jeg å lage en vlog, men det gikk heller ikke som planlagt. Etter uker med ekstrem varme og sol så skiftet i går været. Det begynte da vi var i byen og innenfor 20 minutter opplevde vi sol, regn, hagl, og så mye og sterk vind at store grener knakk av trær rund der vi var. Vi stod under tak og ventet til det ble opphold. 

 

 

Noen har sikkert lagt merke til at jeg har hatt åpen profil på IG de siste ukene. Det er uvant og mer jobb. For jeg kan ikke la alle som vil følge meg få følge meg. Jeg vil ikke følges av brukere som er rasistiske, som gir poeng på utseende til andre, reklamebrukere som bare legger reklame på min bruker ol. Samtidig virker det som at en åpen profil sier velkommen til dere som skriver dritt til andre. Slik er det virkelig ikke. Heldigvis er det få av dem, men dette er jo fremdeles ikke greit. Alle dere som syns at en person som er “kjent” i sosiale medier fortjener hat har virkelig et problem. De som mener at ytringsfrihet er å skrive stygge kommentarer/trusler og trakassering, dere har virkelig misforstått. Til de som tror de kan dømme en person bare fordi den følger personen på IG eller leser bloggen til en person de har mye å lære. Husk nå at det jeg dele på IG og blogg er en liten del av hele min hverdag. 

Og de som syns at det er en grunn til å hate enda mer bare fordi jeg blokkerer brukere som skriver dritt, hva tror dere…..? At det skal være greit….? At de bare skal få følge meg og slenge dritt? Jeg tar heller ikke avgjørelser på hvilke brukere som blir blokkert, det skjer ikke ofte at noen blir blokkert heller men det er som oftest pappa som gjør den jobben. 

Nå er det få dager til musikkvideoen til “Elektrisk” til Marcus og Martinus kommer ut og det er visst mange som syns det er totalt ufortjent at jeg er med i videoen, at jeg ødlegger den fordi jeg er så stygg og at jeg tror at jeg er så fin osv. Vel, dere får nesten spørre de som har laget videoen, eller de som synger i videoen hvorfor jeg er med i den. For det er de som spurte om jeg kunne tenke meg å være med. Det takket jeg selvsagt ikke nei til og det er jeg glad for. Det var 2 utrolig fine dager hvor jeg fikk gjort det jeg liker veldig godt, å spille en rolle. 

Til høsten kommer kleskolleksjonen min ut, sikkert ufortjent i mange sine øyne det også og sikkert enda en grunn til at folk vil dikte opp historier om meg. Historier som at jeg betaler for å lage en kolleksjon akkurat som jeg betaler for å være med på andre ting. Det er jo ikke noe sant i det og kolleksjonen er et samarbeid med Wow, som jeg er utrolig stolt av og som jeg gleder meg til å dele med dere. Nå stopper jo ikke disse ryktene meg i fra å gjøre det jeg liker heller. 

Heldigvis så er det så utrolig mange fler som skriver snille ting til meg, som støtter meg og faktisk også forsvarer meg. Heldigvis drukner det dumme i alt dette, men noe tar det jo litt tid før jeg glemmer. De faste følgerene og leserene som jeg kjenner igjen som lyser opp dagen min og de helt nye som kommer inn og forteller at de nylig har lagt merke til brukeren min eller bloggen min og som liker det jeg gjør. 

Jeg har også nettopp rundet 100 000 følgere på IG, som er utrolig, tusen takk.

Og til slutt. Fortsett å drømme, strekk deg etter drømmene dine. De kan bli virkelige, men alltid husk at å tråkke på andre i håp om å komme dit det fører deg mest sannsynlig ikke dit. 

Leste du hele innlegget?

Klem Jennie

(om du leser bloggen min så vet du at jeg “aldri” skriver negativt på bloggen min, men i dag måtte jeg få ut noen tanker)

 

Disse sommerdagene…

Hei hei

Beklager for at det ikke kom noe innlegg i går. Har dessverre fått streptokokker igjen og det er ganske så slitsomt. Jeg sovnet derfor i senga og våknet ikke før ganske sent på kvelden. I dag har jeg heldigvis hatt mer energi selv om halsen er sår og vond. Jeg startet dagen med å være litt ute i hagen. Jeg fikk låne en sparkesykkel og spilte litt basket. Litt senere dro vi på et senter ikke så langt unna og var der noen timer. Da jeg kom hjem igjen var jeg ganske sliten men det stoppet meg ikke i fra å ha noen basketballkonkurranser.Så har jeg noe veldig spennende å dele med dere lesere. Som noen var dere sikkert vet har jeg vært så heldig å få spille i en musikkvideo med Marcus og Martinus. Den er til den nye sangen deres ” ELEKTRISK” . Videoen kommer ut om noen få dager men om du er alt for spent kan du sjekke min Instagramkonto for en liten teaser. Jeg er like spent som dere på denne videoen. 

(Trykk her for å komme til IG kontoen min)

Du kan finne selve sangen på ITunes, Spotify og Youtube!!

Link til YOUTUBE ved å trykke her

Hva syns du om sangen?

Klem Jennie

LITT ROLIG MÅ MAN OGSÅ TA DET

Hei

Hva tror dere jeg skal begynne med å si? Oja , i dag var enda en varm dag i Østerrike. Hahahaha<3 Føler jeg har sagt den setningen veldig mange ganger nå. Men det er jo sant. Ufattelig varmt ute. Sist jeg sjekka var det vel 35 grader. Lillesøster har jo dessverre fått vannkopper og henne syns jeg mer synd på, for jeg har jo fortsatt muligheten til å gjøre litt ting. Jeg dro derfor bort til et basseng med mamma, pappa og Mathias like i nærheten for å bade litt. Må gjøre det i denne varmen. Det var utrolig deilig i vannet. Hele 27 grader. Vi var der ikke så lenge siden vi måtte hjem til Emilie Mari….. og nei, kke tro at hun er alene altså. Både Oma og Opa var hjemme de også. He he he<3

Resten av dagen har jeg brukt på å slappe av. Har ikke vært så sliten på lenge faktisk. Jeg er jo som oftest ute og gjør noe eller er i aktivitet, men om jeg ikke er det tar jo bare varmen knekken på meg. Rett og slett. Jeg har derfor tenkt å slappe av resten av kvelden. Var ute med Mathias for litt siden og tegnet med kritt på asfalten. Han ba meg lage en brannstasjon og en politistasjon så da gjorde jeg det. 

I går var faktisk jeg og mamma en tur i byen, men det ble alt for varmt faktisk og vi endte til slutt opp inne på et shopping center med aircondition. 

 

 

Lille gutten min<3


Hvordan har din dag vært?

Klem Jennie

STYLISH

//samarbeid

Hei

Dagen i dag har vært ganske avslappende. Lillesøster har dessverre blitt syk så pappa og Mathias ble hjemme med henne imens jeg og mamma tok en tur inn til byen. Vi tenkte at det passet bra siden det var litt overskyet men nei da du…hahaha! Selv om det ikke er sol men en del skyer blir det opp til 30-32 grader assa. Man holder jo på å svette bort. Jeg og mamma møtte derfor kjøpe oss is og noe å drikke på by turen. 

Da jeg kom hjem spiste jeg middag og tenkte på hva jeg ville blogge om. Kom derfor på noe perfekt jeg ikke har fått vist dere ennå. Jeg fikk denne superkule toppen fra WOW og måtte ha en liten photoshoot i den. Har den også i mørkeblå.  Den blir nok litt varm å gå med på dagen her i Østerrike. Men på kvelden eller i Norge der det ikke er så varmt passer den veldig bra!

De ligger ikke ute på nettsiden deres ennå. Tror det er slik fordi de er høst-nyheter. Altså, de har nettopp kommet ut. 

 

BILDET FUNNET PÅ WOW SIN IG BRUKER @WOWANDME

(// trykk her om du vil komme direkte til deres IG bruker)

 La det med siden jeg syntes det var kult! Hahahahah<3

Hvordan er været der du er nå?
Klem Jennie

Nå nærmer det seg nok romvideo

Hei

//Samarbeid

Nesten ikke så jeg tror det selv, men jeg tror det nærmer seg romvideo. Jeg har lenge vært på jakt etter bilder/plakater til å ha på rommet og nå har jeg funnet noen. Denne nettbutikken er ganske ny i Norge og den har mange fine plakater og bilder i ulike størrelser som ikke er så dyre 🙂 Trykk //HER for å komme til nettbutikken. 

Nettbutikken Desenio har masse inspirasjon og forslag, de to bildene under er fra nettsiden. 

 

Jeg har bestilt bilder til bildelisten min over senga, noen har kanskje lagt merke til at jeg har bodymistene mine stående på den akkurat nå. Jeg bestilte også noen andre plakater til noen vegger på rommet også. Nå har de kommet og jeg kan nesten ikke vente med å få de opp på rommet mitt. 

Nå har jeg jo reist på ferie igjen, så må faktisk vente en stund til med å sette i gang med prosjektet. Men når jeg kommer tilbake til rommet mitt skal jeg finne rammer og plassering til plakatene.

Noen av mine plakater

 

DENNE ØNSKER JEG I NÆRHETEN AV KLESSTATIVET

 

LIKER GODT EIFFELTÅRNET, DEN ANDRE PLAKATEN ER EN GAVE JEG HAR BESTILT 🙂

 

DISSE TO TROR JEG BLIR FINE OVER SENGA MI

 Hva dekorerer du med på veggene på ditt soverom?

Klem Jennie

Opp på fjellet, opp på fjellet

Hei

Dette er jo innlegg nummer to i dag faktisk. Har du fått med deg at jeg allerede har lagt ut innkjøpsvideoen i fra England/Brighton tidligere i dag? Jeg la det ut før vi dro på fjelltur 🙂

Hver gang vi er i Østerrike drar vi også på fjelltur. Vanligvis går vi opp til toppen og tar gondol ned, men denne sommeren er det utrolig varmt pluss at både tante og Opa går med krykker. I dag tok vi derfor også gondolen opp på fjellet. Det var utrolig varmt inne i gondolen på vei til toppen av fjellet, men da var det også veldig deilig å komme seg ut av den og nyte fjelluften. Litt kjørligere og til og med bitte bitte litt vind. 

Det første vi gjorde var å gå til et veldig fint utsiktspunkt. Elsker den Østerrike naturen og syns det er magisk. På veien bort dit møtte vi som vanlig på stoooore kuer og okser. Jeg syns det er litt skummelt, men mamma er supertøff og syns det er koselig å kose med kuene. Hun sier som pappa sier at hun sikkert løper fortere enn en ku, he he. Kua mamma klappet på var kjempesøt og snill og til og med jeg turte å kose litt med hun. 

Vi spiste lunsj på en restaurant og deretter kjørte vi Sommerrodelbahn som er en slags bobbane man kjører med. Kjørte flere turer, kjempegøy og det kiler i magen. Man kjører nedover fra fjellet og blir heldigvis trukket opp igjen.

 

Min ” FJELLTUR” outfit !

Er ikke utsikten bare fantastisk?Hahaha, elsker denne banen. Kjørte den flere ganger siden turen var så morsom og ikke minst fin!


Liker du å gå på fjellet? Er du litt redd for kuer akkurat som meg? Hahaha

Klem Jennie