På gulvet litt stressa

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom nettopp hjem fra skolen og har stress igjen! Haha! Jeg blogget ikke i går siden jeg jobbet litt med noen spennende greier som kommer i Desember og Thomas kom på besøk til meg! Vi spilte litt bordtennis med en gang han kom, men så gikk vi inn og jobbet. Vi jobbet faktisk en god stund og det var først ganske seint vi endelig hadde tid til å kunne slappe av litt<3

Nå har jeg stress IGJEN fordi jeg skal om under en time ta bussen for å dra på min siste dag med trafikalt grunnkurs.  Dette varer lengst av de også alle fordi vi skal ha om førstehjelp. Jeg gleder meg faktisk veldig! Jeg har ikke spist noe ennå, så jeg må slenge i meg noe mat før jeg fyker ut døra igjen! Jeg håper og tror det vil komme flere innlegg neste uke og litt lengre. Jeg har bare ikke hatt tid denne uka til SÅÅÅÅÅ mye som jeg pleier med tanke på kurs, jobb og lekser! Nå er det i hvert fall snart helg og det kjenner jeg at blir deilig.

Her er noen bilder dere ikke har sett, men som gir dere et lite innblikk i min hverdag nå om dagen ahah! Litt rotete bilder fra skolen og slikt, men det er jo sånn det er vettu!

 

Processed with VSCO with a5 preset

Leter etter bøkene for neste time litt stressa….

Processed with VSCO with a5 preset

 

Et lite “Bathroom selfie” på skolen, som forresten har myyyye finere toaletter en hva jeg hadde på ungdomsskolen. Disse er lyse, er malt i farger som gul og rosa! I digg it haha!

Deretter kommer jeg hjem til denne gutten som er klar for en bordtenniskamp. 

Klem Jennie

 

JEG ER OVER MARCUS OG MARTINUS, MADCON, VEGARD HARM…

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen min var faktisk veldig bra! Jeg hadde det morsomt med vennene mine noe som er viktig om jeg skal klare meg igjennom dagen haha! Jeg har nettopp kommet inn døra og jeg tok opp macen min med en gang for å blogge. Jeg har nemlig ikke så godt tid, ettersom at jeg skal på trafikalt grunnkurs, som jeg har nevnt før. Jeg rakk ikke å blogge i går, så nå måtte jeg være rask hjem. 

Jeg hadde også veldig lyst til å blogge i dag siden jeg har noe kult å dele med dere. Som jeg skrev i et innlegg for en drøy uke siden er jeg med i Anti Brandpeople og har mine gode venn Kirsti som manager. Du kan lese det innlegget ved å trykke HER.  Nå har det endelig kommet ut på nettsiden og jeg syns det er syyyykt gøy. Anti Brandpeople har nok flere artister/offentlig personer dere allerede vet hvem er. Du finner meg på lista over M&M, Vegard Harm og enda flere. (Den går i alfabetisk rekkefølge) 

Om du trykker på bildet over kommer du til siden deres og det som står om meg der. Alt i fra det jeg har gjort så lang i karrieren min til kontakt info. 

Jeg slenger i tillegg med noen bilder fra shooten jeg hadde på fredag for Julabladet! Dette var de litt mer “tøffe” bildene som dere kan se haha, men vi tok også morsomme, leken og glade! Gleder meg til å dele flere etterhvert!

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Klem Jennie

LONG TIME NO SEE

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Jeg har kost meg i sola på Aker Brygge i sammen med Tuva og to venner fra språkreisen til Malta. Selv om vi ikke hadde sett hverandre på ca et år føltes det virkelig ikke slik. Det var utrolig godt å se hverandre igjen og vi hadde selvfølgelig utrolig mye å snakke om. Vi gikk litt rundt på Aker Brygge før vi satte oss ned på en restaurant (måtte google det ordet haha) og spiste deilig mat. Vi ble sittende å snakke i flere timer, noe som bare føltes som noen minutter. Deretter måtte de dra ettersom at en av de måtte rekke flytoget. En av grunnene til at vi ikke ser hverandre så ofte er jo fordi vi bor urolig langt unna hverandre. 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Denne helgen har vært utrolig koselig. Jeg har møtt sett flere jeg ikke har sett på lenge både de fra språkreisen og Bahare som jeg møtte på fredag. Jeg har kost meg masse med folk jeg er glad i og i tillegg hatt en gøyal shoot for en sak som kommer i Juliabladet senere! I morgen er det skole igjen og trafikalt grunnkurs. Jeg gleder meg skikkelig til jeg er ferdig med kurset, så jeg endelig kan begynne å øvelseskjøre. Yeahyyyyy!

Klem Jennie

HAN MISTET MEG I BAKKEN?!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! I går etter skolen pakket jeg en minikoffert full med klær for så å ta turen inn til et studio i Oslo. Jeg skulle nemlig ta bilder for en sak til Juliabladet som kommer i desember. Jeg vet ikke akkurat når, men  det kommer ut, men jeg skal si i fra når jeg vet det. Jeg dro i hvert fall dit der jeg møtte Thomas, Bahare og fotografen Daniel som var så snill å ta bilder for oss. Thomas er også med i bladet, så vi tekte det hadde vært kult med litt bilder sammen og hver for oss. I tillegg får jeg da litt bilder jeg kan dele med dere! I bladet kommer det jo kanskje 3 bilder, men på en slik shoot tar man jo flere 100 bilder om ikke 1000. Haha! Jeg håper derfor på noen freshe bilder jeg kan legge ut her og på instagram! Jeg pakket med meg som sagt en del klær og Bahare tok med litt til meg også. Vi tok bilder i litt forskjellig antrekk med hver sin stil. Noen antrekk var litt pene og søte mens andre var litt mer rocka og kule! Vi tok også noen tullete bilder med nisseluer siden det er jul når bladet kommer ut. 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Hahaha! Syns det siste bilde her er skikkelig morsomt! Han løftet meg opp selv om jeg ikke ville og jeg ble hengende fra beina med håret i ansiktet så jeg kunne ikke se noe. Jeg var livredd for at han skulle miste meg i bakken slik at jeg falt rett på hodet, men det gjorde han heldigvis ikke haha! (Selvom jeg sprelte skikkelig haha! )

I morgen skal jeg møte en venn fra språkreisen min til Malta og jeg gleder meg skikkelig! Der er ca et år siden vi så hverandre sist. Tiden går sykt fort!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Klem Jennie

INTERVJU AV MEG PÅ ENGELSK

Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Nå er det like før jeg kjører av sted for å endelig ta trafikalt grunnkurs. Jeg har hatt muligheten til å gjøre det i over et halvt år, men jeg har faktisk ikke hatt tid. Nå følte jeg virkelig at jeg bare måtte ta meg tid, så endelig kan jeg snart øvelseskjøre. Siden jeg har litt dårlig tid i dag passet det perfekt å dele et intervju jeg stilte opp på i Danmark da jeg var der. Nå har jeg nevnt den turen mye, men det er fordi vi gjorde masse morsomme ting og jeg jeg vil dere alt med dere hehe. Som jeg sa stilte jeg opp på et intervju. Det det var spørsmål om hvordan karrieren min startet og hvordan det er å være 16 år. Det var spørsmål om hvordan det er å være et forbilde og hva jeg synes om min egen generasjon. Jeg snakker om alt av samarbeid jeg takker nei til, ting med meg selv som flere kanskje hadde valgt å fikse på, men som jeg ikke gjør. Jeg er tross alt 16 også haha! For å komme til hele saken om meg trykk //HER. Intervjuet er på engelsk noe som gjøre det lett for mine utenlandske følgere å forstå. 

Her er mine nyligste instagram poster! Følg meg der som @jenniefashion

I did a interview in Denmark a little while ago. It is in English which I really like! The interview is all about how it is to be me, what I think about my own generation and what it is like being someone others look up to. Click HERE to se my answers. 

Klem Jennie

DA VAR DEN KLAR!

//samarbeid

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skole har begynt skikkelig for meg nå og jeg har allerede fått lekser i matte, naturfag og engelsk. Videoen jeg lovet dere i går er endelig ute! Jeg fikk en pakke med klær av LMTD for litt siden og jeg filmet så fort jeg kunne! For noen dager siden la jeg ut et bilde på instagram av et av antrekkene og utrooooolig mange spurte om hvor det var fra. Når jeg får så mange spørsmål om hvor ting er fra svarer jeg heller felles her på bloggen. Alle plaggene er fra LMTD og du finner de i butikken NAMEIT. Jeg linker de plaggene jeg finner under for dere som ønsker det.

Jeg håper i hvert fall dere liker videoer og gi den gjerne “like”! Jeg hadde også blitt superglad om dere abonnerte på kanalen min Jennie Sofie. Snart lager jeg min første video på engelsk!

 

LOOK 1:

Bukse

T-skjorte

Jakke

LOOK 2:
 

Skjørt ( fra LMTD, men fant ikke på nettsiden)

Skjorte 

LOOK 3:

Jakke

T-skjorte

Bukse ( Igjen…buksa er fra LMTD, men fant ikke på nettsiden)

Klem Jennie

 

3 videoer

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Skoledagen min var grei den. Som jeg sa i går hadde vi engelsk i i de to første timene og resten av dagen media. I engelsken gjorde vi ikke så mye. Vi gikk for det meste igjennom pensum for i år og vi snakket litt om hvordan vi lærer engelsk best, hvilke temaer vi liker best og hvilket nivå vi syns at vi ligger på. I media hadde vi mye om kamera og vi fotograferte mye ute. 

Jeg har siden jeg kom hjem redigert ferdig en lookbook med klær jeg har fått fra LMTD. Jeg var i Danmark med de før sommerferien og hadde en morsom shoot med flere youtubere fra andre land. Jeg har en vlogg fra reisen på youtubkanalen min for dere som vil se den. Videoen kommer ut i morgen, men før den legges ut tenkte jeg at jeg kunne dele litt videoer fra LMTD-eventet som jeg var på. Disse videoene ble filmet av noen der nede og det er alt fra et mini intervju til en “inspo” video av hver youtuber. Videoene ligger under!

Det jeg liker med videoene er at de ikke varer mer en 1 min! Jeg liker å se de om igjen noen ganger, så jeg får med meg alt som skjer i de hehe!

 

 

Har du sett vloggen fra Danmark ennå?

Klem Jennie

ENDA EN FAMILIE

Hei

I starten av denne uken skjedde det noe stort for meg. Vanligvis når “slike” ting skjer, så klarer jeg ikke vente med å dele det på blogg eller IG. Men denne gangen måtte jeg la det synke inn. For det er ikke snakk om noe som skal skje, det har skjedd. Det har skjedd og det er ikke for en helg eller en uke eller en måned, jeg har blitt del av enda en familie.

Det skjedde kanskje litt fort, og når det var gjort måtte det altså synke litt inn hos meg. For mange år siden ble jeg kjent med Kirsti. Vi går helt tilbake til slutten av 2013 og moteshowet med WOW på Oslo City. Etter det har jeg hatt mer med henne å gjøre og selv etter at hun sluttet i Juliabladet har vi hatt litt kontakt. Nå krysset veiene våre seg virkelig igjen og hun er fra nå av min manager. Jeg har blitt en del av Anti Brandpeople og er så stolt og glad som det nesten går ann å få blitt. Alle disse årene hvor jeg har vært i sosiale medier frem til nå har mamma og pappa hjulpet meg med. Det er masse jobb og nå kjente spesielt mamma at det var på tide å la noen andre ta over og hjelpe meg videre. Da er det jo kjempegøy å komme inn i enda en familie som også vil se meg videre og som jeg trives veldig godt i samme med. Nå har jeg ikke møtt HELE gjengen selvfølgelig, men en god del og de er morsomme, jeg kan slappe helt av rundt dem, være meg selv og …ja, jeg tror dette virkelig blir bra. Kirsti kjenner jeg jo litt fra før av og er en jeg kan stole på og mamma og pappa kjenner Kirsti litt fra før av de også. Om du ikke kjenner til Anti Brandpeople kan du sjekke det ut ved å trykke //HER, kult…ikke sant!

Nå må jeg virkelig være strukturert og jeg er jo selvfølgelig også veldig spent. Jeg vil takke mamma og pappa for alt de har gjort for meg med tanke på “jobben” min. Mamma har vært en super manager og flere har ønsket å ha meg i deres nettverk, men jeg har tviholdt på mamma. Verdens beste “mamager”! 

Jeg vet liksom ikke helt hva mer jeg skal si. Det blir spennende å se hva vi får til fremover. Sjonglere dette og første året på Videregående, men jeg elsker utfordringer 🙂 Så vil dere garantert få høre mer om dette fremover.  Mye nytt for tiden og mye å ta inn over meg. Ny skole, ny klasse, nye lærere, bestevenninner på andre skoler, nytt management. 

Litt rotete innlegg kanskje, men stokket tankene sammen så godt det lot seg gjøre nå. 

 

I morgen er det skole igjen og vi begynner med vanlig skolearbeid. Skoledagen i morgen blir spennende! Jeg har engelsk på starten av dagen, så har jeg medie og kommunikasjon resten av dagen. For der som lurer på hvilken klasse jeg går i, så er det 1MOKA.  Jeg vet flere av dere begynner på skolen i morgen også, så jeg ønsker dere masse lykke til. 

Så en litt morsom funfact: Jeg skulle være superstrukturert fra starten av skoleåret, men har visst glemt å kjøpe både bokbind, skrivebøker og penalet er ikke helt på plass heller. He he, da blir det en tur i bokhandelen i morgen.

Hvordan bokbind har du på dine bøker?

Klem Jennie

12 timer på skolen!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Det kom dessverre ikke noe innlegg i fra første skoledag i går ettersom den varte fra 08.00 til 20.00. Det var selvfølgelig ikke skolearbeid vi gjorde men mye aktiviteter, “bli kjent leker” og hørte noen foredrag. Etter denne dagen hadde jeg så utrolig mange tanker som føyk igjennom hodet mitt. Dagen var veldig morsom, men jeg ble utrolig sliten og fikk litt vondt i hodet. Det var utrolig deilig å komme seg hjem og sove. I dag startet vi heldigvis klokken 09.00, så jeg fikk sovet litt lenger. Vi sluttet også tidlig, noe som var enda mer digg haha! Nesten uke begynner vi med vanlig undervisning og timer. Jeg er spent og nervøs, men det er det vel vanlig å være. Mange har allerede spurt meg om hvordan det var å starte på videregående, men det er vanskelig å svare. Disse to dagene har jo bare vært lek og moro, men snart begynner jo arbeidet. Tror jeg kommer til å skrive litt mer om det litt senere når jeg har gått her en liten stund, men så lang går det veldig bra<3

Denne helgen skal jeg forsøke å få tid til å  filme en video som jeg må få postet innen august er over! Jeg gleder meg maaaaaaasse til å filme den og jeg håper resultatet blir bra! Den har noe med reisen mi til Danmark å gjøre som jeg var på rett før sommerferien! Kan du tenke deg hvordan video det er?

Jeg vlogget hele turen til Danmark, så om du vil se den video legger jeg til under.

 

 

Klem Jennie

EN STOR FORANDRING

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Som flere kanskje fikk med seg dro jeg til Thomas i går. Alltid koselig å se han igjen, spesielt når det er en stund siden vi har sett hverandre. Litt over en uke høres kanskje ikke så mye ut, men det føltes slik i hvert fall haha! Selv om været ikke var helt tipp topp stoppet det oss ikke fra å dra opp til Voldsløkka med noen venner av Thomas og spille litt forskjellig ballspill. Det ble volleyball som flere av dere sikkert vet hva er og spikeball. Spikeball har jeg aldri spilt før, men det var skikkelig gøy! Om du er rask så rekker du å se en snutt av spillet på instastoryen min! Ikke så mange vet hva det er, men jeg anbefaler dere å prøve det ut om dere har muligheten. Vi spilte og koste oss i 2-3 timer før vi avsluttet. Thomas og jeg dro hjem til han igjen der vi spiste deilig mat og så på film. Nå er jeg hjemme igjen og gjør meg klar for morgendagen. 

Jeg syns det var utrolig gøy å spille volleyball og det var utrolig koselig at vi ble spurt om å bli med. Selv er jeg ikke så god på å gjøre slikt, men det skal jeg definitivt bli! Enda noe morsomt du kan finne på med vennene mine! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I dag var det også siste feriedag for meg og jeg skal ha min første dag på Vgs i morgen! Jeg har gruet meg til ferien skulle ta slutt, men jeg er spent på morgendagen! Jeg husker at da jeg begynte på ungdomsskolen tok det litt tid å venne seg til forandringen, men det var jo en fin forandring. Jeg håper de neste tre årene på Vgs blir bra og jeg ønsker alle sammen lykke til med et nytt skoleår når enn det starter for dere. 

Klem Jennie