GIGI SIN JAKKE???

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! jeg har kost meg på eggjakt i sola og en slitsom, men morsom skitur. I tillegg hadde jeg en liten “photoshoot” med mamsen ute fordi lyset var så fint. Bildene tok vi bare med mobilen min, men syns de ble kule anyways. De fleste bildene mine er faktisk tatt me mobil. Trenger egentlig ikke noe mer<3 Har bodd i denne jakka de siste dagene. Jeg har fått låne den og den er av merke Holzweiler for dere som har lurt på det. Skal levere den tilbake, men vurderer å kjøpe den fordi den er så sykt fin. Det er samme jakka som Gigi Hadid har og det syns jeg er ganske kult:-)

Klem Jennie

SOLFYLTE, FINE DAGER

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! De siste dagene har jeg kost meg masse på aketur med hele familien og Thomas, kino i går og kino i dag haha! Ekstra kos nå som hele familien har fri og vi har fått mer tid til å dra ut og gjøre ting! Elsker det!  Selv har vi ikke hytte som mange drar på, men vi har det flott allikevel. Skiløyper og flotte akebakker har vi her på Nesodden og det er kort vei til Oslo for en is i byen og f.eks kino eller bowling! Vi har gjort mye morsomt de siste to dagene og i morgen blir det eggjakt og søndag skal vi på kaffebesøk! Ferien for meg varer helt til tirsdag så jeg har enda flere dager jeg kan bruke på noe gøyalt før skolen begynner igjen og innspurten til eksamen starter. 

Min faste fotograf aka mamma knipset et par bilder av Thomas og meg her om dagen<3

Hva liker du å gjøre i påsken?

Klem Jennie

Helt grønn

Hei folkens

I dag får vel de aller fleste av dere påskeferie/spring breake, nå har hele familien min noen dager fri i hvert fall. Her hvor jeg bor er det fantastisk vær for tiden. Riktig nok litt i kaldeste laget etter min smak, men det er så herlig å se sola. Dessuten har dagene også blitt mye lysere og ettersom vi stilte klokka frem en time i helgen, også så er det jo mye lenger lyst om kvelden. Jeg håper så inderlig at våren er like om hjøret. Mars er jo en vårmåned og klokken viser sommertid. Jeg er supergira på å “kaste” vekk boblejakker og kunne sykle til skolen. En annen ting som er et sikkert vårtegn er lysten på spreke farger i garderoben. Denne genseren falt jeg pladask for og jeg gleder meg til det blir så fint vær at man nettopp bare kan gå i en slik genser og la jakka bli igjen hjemme. 

Dere som “kjenner” meg litt vet jo at jeg stort sett bor i hettegensere og jeg syns det er kult å finne noe litt annerledes en gang i blant. 

Hva er din favoritt vårfarge?

Klem Jennie 

Processed with VSCO with b1 preset

SLIMETE DAGER

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag så langt. Jeg har filmet min andre slimvideo på to dager og jeg er skikkelig glad for at jeg fikk det til. Dere som følger meg på instagram fikk sikkert med dere i går at jeg prøvde meg på en slimvideo! Jeg var 100% sikker på at jeg hadde den perfekte oppskriften, men slik var det altså ikke. I stedet for en video der jeg viser hvordan man lager slim ble det mer en “se meg PRØVE å lage slim” eller “hvorfor jeg ikke har DIY´s” video. Haha! Mamma eksperimenterte litt og endte faktisk opp med å få det til. Jeg satte derfor opp kamera i dag og filmet en video der jeg faktisk lager slim. Litt usikker på hva jeg skal gjøre med den videoen der jeg “faila”, men videoen der jeg får det til skal i hvert fall ut. Hihi! Det blir en voiceover. 

NOEN BILDER FRA GÅRSDAGENS VIDEO;-)

DAGENS SLIM!!!<3<3<3

Har du prøvd å lage slim før? Fikk du det til?

Klem Jennie

IDYLL

 

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har kost meg til tross for å være syk og har virkelig utnyttet finværet. Jeg filmet nok en video fordi lyset er helt perfekt og denne gangen ble det da en slimvideo. Den ble ikke såååå vellykka som jeg håpet og spurte på instagram om dere ville se den i det hele tatt. Flertallet ville ha video, så det blir video haha! Vet ikke når den kommer ut. Den står i kø med noen andre videoer jeg må få redigert, men det er vel bare positivt at jeg har mange videoer å redigere. Det betyr jo mye “content” for meg og moro for dere<3

I tillegg til å filme dro jeg ut på en tur med familien. Selv om det er sooool er det fremdeles ganske kaldt, så jeg kledde meg godt inn. Vi tok turen til et sted som heter Hellviktangen her jeg bor. Veldig vanlig å ta søndagsturen dit ettersom at det er en så flott plass. Bare se på disse bildene:-)

 

Her feirer vi også Sankthansaften og det er et flott sted på sommeren for grilling, bading og familiekos! Husker å ha a spist middag med familien der rett ved vannkanten. Utrolig stille, rolig og behagelig der<3 Vi ble der ikke så alt for lenge fordi veiene ned dit var fylt med vann og jeg var blant annet veldig dum og tok på tynne joggesko. Nå som det er vår tenkte jeg at det var innafor, men jeg endte opp med å være ganske så våt på tærne. Vi gikk derfor fort hjem og jeg fikk tatt på meg noe varmt og godt. Nå skal jeg bare slappe av, nyte resten av dagen og prøve å bli frisk. Typisk å bli syk i ferien hihi;-)

Har du vært ute i finværet i dag?

Klem Jennie

MINE TOPP…

Hei folkens!

Jeg har vært sengeliggende fra i går til i dag og har egentlig ikke hatt noe energi til å blogge så mye. Jeg fant derfor frem et av mine nødinnlegg som jeg hadde liggende i arkivet. Spesielt nå som jeg ikke er så bra, er det ikke så mye annet å gjøre en å ligge på sofaen, drikke masse vann/te og se på en eller annen serie! For litt siden skrev jeg ned mine topp serier og tenkte derfor å dele de med dere! Så får dere eventuelt sjekket dem ut og se om det er noe for dere. Hihi! Rekkefølgen er helt tilfeldig btw:-)

1. FRIENDS!

Helt fantastisk serie! Har sett de 10 sesongene, hele 2 ganger og det blir nok en gang til for å si et sånn! Utrolig morsom og koselig serie som fyller meg med latter og noen ganger tårer. 10/10 poeng! Alle karakterene i serien har hver sin sterke og unike personlighet og skuespillerne har vært helt fantastiske når det kommer til å gjenskape de. 

2. LIE TO ME

Jeg elsker krim og det får du virkelig i denne serien. Hovedpersonen har studert ansiktsutrykk og kroppsspråk i 20 år og har blitt ekspert. Han løser flere seriøse forbrytelser ved å lese personer. Han ser når du lyver, når du er nervøs, glad, sin, sur osv! Sykt spennende og samtidig veldig morsom! I seiren blir det tatt opp en ny sak for hver episode, så du blir aldri lei. 

3. HOW I MET YOUR MOTHER

Litt samme type serie som FRIENDS! Vi følger en vennegjeng gjennom delers ups and downs! Liker denne veldig godt også! 

4. CASTLE 

Begynte å se på denne serien for litt siden. Thomas viste meg en episode og nå er jeg heeelt obssesed. Litt samme som LIE TO ME haha! Det er en ny sak i hver episode og det er en god blanding av krim og humor. Tror den kan være litt skummel for enkelte, så denne er enten noe helt for deg eller noe du aldri ville sett på. 

 

Har sett og begynt på mange andre serier før, men de ble litt kjedelige etterhvert spør du meg.

Har du noen bra serietips?

Klem Jennie

 

DEN PERFEKTE FEEDEN?

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en finfin dag! Jeg har kost meg masse i helgen som flere av dere kanskje har fått med dere her på bloggen, men også gjennom instastoryen min! Har blitt ganske aktiv der den siste tiden og oppdaterer daglig! I tillegg legger jeg ut bilder hver dag på profilen min og jeg vil si at det er mye variasjon hihi. Spurte dere nemlig på insta hva dere ville ha mer av og det var mange ønsker. Alt fra natur til outfits og fra venner til selfies! Det har jeg vel greid ganske bra de siste dagene og jeg liker feeden min mer når det er litt variasjon. Ikke bare selfies eller bare natur. Ettersom at jeg oppdaterer så ofte blir det vanskelig å legge ut bilder til den “perfekte” feeden der alt passer sammen, men det er ikke det jeg ønsker heller. Vil si min feed passer meg<3 Jeg liker å legge ut masse bilder og oppdaterer dere så ofte som jeg kan! Jeg håper det er det dere også liker! 

 

Klem Jennie

Drit bra lørdag!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag så langt! Dette flotte været vi har i Oslo er bare helt fantastisk! Jeg blir sikkelig glad av det! I dag tidlig dro jeg inn til Anti sine lokaler for å filme noen morsomme videoer med Markus Bailey! Jeg kommer ikke til avsløre hvordan videoer vi filmet, men dere kan jo prøve å gjette. Hihi! Hadde også med manageren min Kirsti som hjalp oss med å gjøre i stand til de forskjellige videoene osv. Etter litt over en times filming tok vi oss en tur ut og spiste i sammen! Utrolig koselig! Etter en deilig lunsj dro vi hver vår vei! Nå er jeg med Thomas og skal nyte resten av lørdagen med han!!

Hvordan videoer tror du vi filmet?

Klem Jennie

HUGE TB

Hi guys!
It’s finally Friday, and I’m so ready for this weekend. Today I want share some old videoes with you guys! I have gotten quite a lot of new followers over the last couple of years from all around the world. You guys have requested a lot of different videos for my youtube channel, like a hairstyle video and more challenges. I have therefore started to make more videoes in english and hopefully you like it. I do have some videoes on my channel where I have shown different hairstyles and how i curle my hair. You don´t need to understand norwegian to see how I do it! I therefore though I would share some of those videoes today. Please give me more ideas for videos that you want me to make!

 

Curling my hair!

Three easy hairstyles 

London Haul 2016

Egg Roulette Challenge

 

For more videos in both Norwegian and English, click HERE!

Make sure to subscribe!

Jennie