IKKE TAKKET??

Hei!

I dag har familien dratt og besøk flere familiemedlemmer i Østerrike som vi ikke ser så ofte. Vi besøkte oldemoren min her i Østerrike og noen tanter og onkler av pappa. Ikke bare er det koselig å se de igjen, men jeg får også jobbet litt på tysken min. Jeg kjenner jeg forstår mye mer enn jeg kan snakke, men jeg prøver å svare kort og enkelt. Da går det ofte helt fint. Hehehe!

Da jeg kom hjem tok jeg en liten titt på bilder jeg er tagget i på instagram, noe jeg gjør en gang i blant. Da kom jeg over flere fargerike og sommerlige edits laget av noen. Jeg syntes de var superkule og valgte derfor å vise de til flere av dere. Det er helt utrolig at noen av dere faktisk tar dere tid til å lage slike edits, og det har jeg sagt før også. Jeg vil også takke dere som følger meg på Instagram,leser bloggen, ser videoene mine osv.. 

Den dagen jeg var på “GOD SOMMER NORGE” nådde jeg 200k følgere på IG. Jeg nevnte det på LIVE TV  at jeg satte utrolig stor pris på følgerene mine og at jeg ikke hadde vært her jeg er i dag uten deres hjelp. Jeg takket også i kommentarfelt på instagram. Det var dessverre ikke alle som fikk det med seg men dere fortjener en skikkelig takk. Tenk at vi har nådd 200k ( nå 204k). Jeg husker fremdeles i fjor sommer da jeg fikk 100k og det var utrolig stort. Så tusen takk alle sammen for støtten deres!

DENNE ER AV @JENNIESOFIE.FASHION


DENNE ER AV @JENNIESOFIEE_FANPAGE

OG DEN SISTE ER AV @JENNIESOFIE.EDIT

Har du instagram?

Klem Jennie

FANTASTISK DAG<3

Hei!

I dag dro jeg og familien til en opplevelsespark. Den er høyt oppe på fjellet så vi måtte ta stolheis opp, og den turen var utrolig fin. På toppen bestemte vi oss for hvor vi ville gå. Dette var heller ikke første gangen vi var her, så vi visste hvor flere av tingene var. Synes det er utrolig morsomt at det er geiter som går fritt rundt på fjellet og du kan møte på de over alt. De er utrolig vennlige så de kommer bort til deg hele tiden. Det er også mulighet for å mate de. 

Ellers så jeg gaupe, rev, bjørn, flere type fugler, kanin, gris, hest, esel ol. Flere av dyrene finner du på en bondegård. Heheh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke bare dyr i parken men også morsomme attraksjoner. Alt fra sklier, til taubaner og masse annet. I stede for å ta heisen  ned igjen er det andre ting å velge mellom. Man kan ta “bobbane” noe vi pleier å gjøre, men i dag testet vi ut noe nytt og det var utrolig morsomt! Man sitter i en liten bil med et hjul foran og to bak og kjører ned fjellet i en løype. Det var utrolig spennende og jeg fikk et skikkelig adrenalinkikk! 

Her en noen av attraksjonen jeg begikk meg ut på!


Vi var også utrolig heldige med været og fikk bare sol! For en super dag på fjellet!

Klem Jennie
 

 

SOMMER ANTREKK (INSPO)

Hei

I dag tenkte jeg å lage ett innlegg med noen av mine favorittantrekk hittil i sommer. Jeg har lagt ut en del bilder på instagram av antrekkene og har fått mange spørsmål on hvor plaggene er i fra. Jeg vil også takke til alle dere som skriver så mye hyggelig og positivt på brukeren min! Det gjør meg utrolig glad og jeg skal prøve å kommentere tilbake til flere av dere. 

Da jeg la ut bilde av denne kjolen på instagram bestod 50% av kommentarfeltet av “hvor er kjolen fra?”. Det ble etter hvert vanskelig å svare alle. Kjolen er fra Bikbok, men jeg kjøpte den for over et år siden. De som har fulgt meg litt lenger på IG har kanskje sett at jeg har lagt ut bilde av den tidligere. Jeg tror ikke den er i butikk lenger nå, men man vet jo aldri. 

Til denne kjolen har jeg et par toms som jeg lever i på sommeren siden de er så lette og behagelig å gå i. 

Dette antrekket la jeg også ut på instagram. Da jeg kjøpte toppen tenkte jeg hvor kul den hadde blitt til et bilde. Hehe! Toppen er fra BikBok. Shortsen husker jeg ikke helt, men hvor får man ikke tak i en ripped shorts. Sko er igjen fra toms og vesken er fra Michael Kors som jeg fikk til konfirmasjonen min. 


Denne siste kjolen vil jeg si jeg nesten har brukt for mye i sommer. Hahaha! Jeg kjøpte den på River Island da jeg var i London og filmet med Disney. Elsker detaljene helt øverst og det at den er “off-shoulder”. Hodeplagget jeg har på er fra Glitter og jeg synes det er superfint når man har en fin “sommerglød” i ansiktet. Skoene er adidas men jeg fikk de på Junkyard. Kamerat jeg har rundt meg er fra Olympus. 


Det var alle antrekkene!

Hvilket antrekk likte du best?

Klem Jennie

FOR FØRSTE GANG

Hei

I går gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før og det var supergøy! Jeg kjørte “gokart” for første gang! For dere som ikke vet hva det er, så sitter du i en liten bil og kappkjører med andre på en bane. Om du har spilt “mario kart” vet du hva det er. Hehehe! Men det var ikke bare jeg som kjørte det var pappa, lillesøster, tante, onkel, oma og opa. Det ble ekstra gøy når så mange var med. Jeg synes det var utrolig gøy og gjør det gjerne en gang til. Til og med lillebror fikk kjøre for første gang, men da hadde han banen helt for seg selv. Han var overraskende god til å kjøre, syns han er veldig tøff.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dette garantert kommer til å bli en ny familietradisjon når vi er i Østerrike. 
 

Har du kjørt gokart før?

Klem Jennie

SPØRSMÅLSRUNDE MALTA 2016

//annonselink

Hei!

I dag har jeg slappet av i hagen her i Graz etter at vi kom hjem i fra Italia i går. Det var egentlig utrolig deilig å komme hit siden jeg fikk sove lenger, alt er litt mer avslappet, været er er faktisk like bra som i Italia, slipper å lete etter et sted å spise osv…

Jeg har vært på sykkeltur, jeg har spilt basket, hatt vannballongkrig med mamma, pappa, lillesøster, lillebror, onkel og tante og jeg har lært meg litt selvforsvar av onkel. Utrolig morsomt og spennende. Til middag lagde Opa noe som heter Ungarsk Gulasj og det var utrolig godt. Han lagde det i en stor gryte ute i hagen som han hang over et bål. Så det var litt om dagen min, men nå……

…..tenkte jeg å starte spørsmålsrunden for språkreisen min til Malta 2016 med EF. Jeg har blogget en del om hele reisen, men vet at flere av dere fremdeles har maaaaange spørsmål. Det er bare å fyre løs med spørsmål i DETTE kommentarfeltet og jeg vil plukke ut så mange som mulig. Det kommer nok ikke til å bli 1 video men jeg vil fordele den i 2 eller 3 deler. Om du vil kan du se spørsmålsrundene fra i fjor sommer da jeg var i Brighton lenger ned i innlegget, hvis du trenger hjelp til spørsmål.

SVARER PÅ SPØRSMÅL FRA BRIGHTON 2015 DEL 1

DEL 2

DEL 3

 

 

Om du ønsker å bestille en gratisbrosjyre trykk //HER 🙂

Da er det bare å fyre løs med spørsmål!!!

Klem Jennie

Ble du overrasket?

Oisann!
Et innlegg kl.13.30! Hahah! Fant ut at jeg måtte blogge tidlig i dag siden vi reiser hjem i fra Italia og jeg har ikke nett før jeg kommer fram til Graz i kveld.
Dagene her i Grado i Italia har vært helt fantastisk. Vi har hatt supert vær, spise masse is, kost oss ved bassenget og på stranden, og jeg tror jeg kan si jeg har fått en liten brunfarge. Hehehe! Det er vanskelig å bli brun når man smører seg med 30-50 i solfaktor men man må jo også passe på huden.
Som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg vært i Grado noen ganger før og jeg liker meg veldig godt her. Det gjør at jeg får lyst til å oppleve mer av Italia. Jeg har også vært i Venezia, som er helt fantastisk.

 

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

 

Men nå skal turen gå “hjem” til Graz der Oma, Opa og onkel venter. Vi skal være der en drøy uke før vi reiser tilbake til Norge.
Hvor er du akkurat nå?
Klem Jennie

 

 

20.07.2016

Hei!

Fant nettopp ut at innlegg fra 20.07.2016 aldri ble lagt ut så her er det. Altså for innlegg for 2 dager siden:

Nå har familien og jeg hatt 2 fulle dager her i Grado i Italia og vi koser oss utrolig masse. Gårsdagen tilbrakte vi nesten hele dagen ved bassenget, før vi tok en liten tur ned på stranda. På stranda har vi for det meste spilt fotball og vasset. akkurat det vi gjorde i dag også egentlig. Været har hittil vært helt perfekt og jeg håper det forblir slik. Det er meldt delvis skyet i morgen, men håper på det beste. Hotellet vårt er et av få som faktisk har basseng her i Grado så vi er utrolig heldig. Elsker å slappe av i solen, for å så avkjøle meg i bassenget og leke med lillebror.

Nå skal vi snart ut for å spise. De siste dagene har det gått i pasta og pizza på meg. Hehehe! Det er for det meste det det går i her i Italia. Litt vanskelig med lillebror som ikke skal ha gluten. 😁 I dag tenkte vi å spise ved solnedgangen og jeg gleder meg masse.

Håper alle har hatt en fin dag!

Klem Jennie

Italia!!

Hei

Da har familien min og jeg endelig kommet oss til Italia etter en biltur på litt over 3 timer. I tillegg ble det en liten ispause på veien.

Første inntrykket av Grado er superfint! Jeg har vært her to ganger før men deg begynner å bli noen år siden så jeg husker ikke så urolig mye. Hotellet vårt er også fantastisk med havutsikt og basseng på toppen av taket så vi kan se utover hele byen! I dag har vi bare tatt en liten runde rundt, gått innom stranda for å bare få en liten oversikt. Elsker varmen her nede også. Det er vel rundt 30 grader.

Nå skal vi ut og spise middag på en resturant i nærheten💕 Sikker på at det blir noe pasta eller pizza. Hahah!

Klem Jennie

IT´S A DINOSAUR!

Hei

I dag har jeg hatt nok en veldig fin dag her i Østerrike. Jeg har spilt basket med pappa, mamma og lillebror og syklet med lillesøster. Vi tok oss en tur til minigolfen som er like i nærheten og spilte en runde. Dette er også noe vi gjør hver gang vi er her, men det er alltid like gøy! Lillebror synes også det er utrolig moro og i hvert fall når det er et dinosaurtema på golfbanen. 

I tillegg har jeg pakket i dag, fordi vi reiser til Italia i morgen! Jeg gleder meg masse til strandlivet i noen dager. På fredag reiser vi tilbake til Graz og skal være der en drøy uke før vi “vingler” oss hjem til Norge igjen.

 

 
 

Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om i ferien?

Klem Jennie
 

BYTUR

Hei

I dag tok jeg og familien min turen inn til byen for titte litt i butikker og spise is! Det vi gjør hver gang vi er her, men jeg blir aldri lei! Alltid så koselig å gå igjennom de fine gatene, titte i butikker for å så gå å spise den samme isen som vi alltid gjør. Jeg må si at jeg ikke er den beste shopperen, men i dag fikk jeg kjøpt meg en ansiktsmaske fra LUSH som jeg skal teste ut og en nydelig badebombe til å ha med hjem. Elsker virkelig LUSH. Alt er naturlig laget og det testes heller ikke på dyr. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset
 

Etter byturen dro vi til tanta mi her i Østerrike og spiste middag og dessert! Både bestemoren min og tanta mi er utrolig flinke til å lage mat og til å bake så jeg gleder meg hver gang vi blir invitert på middag! 

Klem Jennie