BARE 2 DAGER!!!

//samarbeid

Heiiiii!!!

Kan nesten ikke tro at det er VIP-lansering av kolleksjonen min nå på onsdag. Tiden har gått så fort! Jeg gleder meg til å møte flere av dere flotte lesere og følgere. Det gjør meg ekstra glad at så mange har vært positive til dette med kolleksjonen og har støttet meg gjennom hele prosessen. Etter en del arbeid er det fint å se at noen liker det jeg har arbeidet med. Er utrolig fornøyd selv, men det er ekstra stas at flere av dere også liker det. 

( Vil igjen minne om at jeg nå på onsdag,  den 2. september vil være på Oslo city og åpne den nye kolleksjonen min. Det er altså bare på Oslo City det vil være mulighet for å kjøpe kolleksjonen og møte meg den 2. september. Jeg vil være der fra kl.18.00 til 20.00<3  Kolleksjonen lanseres i alle WOW-butikker den 3. september. )

 

Flere som har spurt om prisene på plaggene og da kan jeg svare at de vil variere mellom alt fra 149,- til 799,- for ytterjakke. 

 


Kommer du på onsdag?

Klem Jennie

DET LYSER OPP DAGEN!

Hei

Beklager for ikke noe innlegg i går men jeg var på cup fra tidlig på morgenen til sent på kvelden. Etter 1 dag med kamper i går sov jeg over hos Tuva til i dag og dro for å spille flere kamper. Da jeg kom hjem var jeg supersliten. Vi hadde dessverre ingen innbyttere og når du i tillegg gjør det mot bra lag sier det seg selv at man blir litt sliten. 

Heldigvis kom jeg hjem til noe som alltid er koselig. FANPOST!!!!! Blir så glad når jeg får brev fra dere. Det varmer hjerte mitt at folk tar seg tid til å skrive til meg og sende det. Takk til Marie og Anna <3 Det er fortsatt folk som sier de vil sende meg ting og om de kan få adressen min. Jeg vet ikke om alle har sett det men jeg ha fått en postboks. Adressen til den står under bilde av meg på høyre side av selve bloggsiden min, men legger den til her en gang til for dere. 

Om du vil sende meg post er adressen: Jennie Sofie, Postboks 3, 1451 NESODDTANGEN


I morgen er det skole igjen og jeg begynner allerede å kjenne at jeg gruer meg. Ikke fordi det er kjedelig eller tøft,  men tanken på alle leksene jeg har til uka er grusom. Kan det ikke bare bli høstferie snart. 

Egentlig hadde jeg tenkt til å filme siste del av spørsmålsrunden om språkreisen, men kamerastativet har dessverre gått i stykker. Skaffer meg et nytt i løpet av kort tid. 

Håper alle har hatt en fin helg!

Klem Jennie

Snart ferie :)

Hei

//samarbeid

He he, skolen har nesten akkurat begynt og jeg gleder meg allerede til høstferien. Det er jo faktisk ikke så veldig lenge til heller. Som dere sikkert fikk med dere på bloggen i sommer var ikke turen til Østerrike helt som planlagt. Den første uka var super fin men så ble lillesøster veldig syk. Det ble derfor lite bading og sol. 

Vi reiser nemlig til Gran Canaria med VING nå til høsten. Jeg har ikke vært der siden jeg var 1 1/2 år og vi reiser faktisk tilbake til det samme hotellet som vi bodde på den gangen. Siden da har hotellet blitt pusset opp og jeg syns det ser kjempefint ut der. 

 Du vil bare se 2 bilder fra hotellet under innlegg men for flere bilder trykk på linken under.

( VED Å TRYKKE HER KAN DU FINNE BILDER PÅ VING SIN SIDE 🙂

Liker du høsten?

Klem Jennie

 

VIP LANSERING!!!

Hei

//Samarbeid

Da har jeg endelig fått lov til å dele med dere flotte lesere at jeg den 2 september skal ha en VIP-lansering av kolleksjonen min. Jeg er utrolig spent og glad. Det er ikke mange ganger man får oppleve dette og så glad for at dere kan være med. WOW og jeg inviterer nettopp dere til  å komme på eventet. Det vil bli brus, cupcakes, tilbud  og god musikk. Du vil også få muligheten til å møte meg og kjøpe plagg fra kolleksjonen før alle andre.

Om du leser i invitasjonen under vil du se at det også blir gitt ut gavekort på 100,- kroner til de 50 første som kjøper noe fra kolleksjonen og en mulighet for å vinne et gavekort på hele 3000,- og en shoppingrunde på WOW sin butikk på Oslo City i sammen med meg. Du kan lese mer om eventet, konkurranser, premier og masse masse mer under i invitasjonen.

På Facebook har WOW også laget et event, trykk //HER for å komme dit.

Håper virkelig på at så mange som mulig kommer. Synd at dere som bor veldig langt unna ikke får kommet men håper dere fremdeles liker kolleksjonen og vil bruke den. Den beskriver jo min stil ganske bra. 

Kommer du på lanseringen?

Klem Jennie

TULLESMINKEVIDEO

Hei

Da er endelig tullesminkevideoen jeg og Tuva filmet klar på Youtube. Som de aller fleste forstår så er det en TULLE-video, og vi syns absolutt ikke at vi er pent sminket i videoen. 

Mange etterspør også “svar på spørsmålsrunde om språkreisen med EF til Brighton del 3” Den kommer, men jeg vil ikke love når. Jeg holder på med mye annet ved siden av å blogge og instagramme, som skole, lekser, treninger, cuper, venner, og forbredelser til slipp av kolleksjonen min som er neste uke.

Men her er videoen, håper dere liker den, i morgen kommer jeg med en nyhet flere av dere kommer til å like. 

 

TULLESMINKEVIDEO

Liker du at jeg lager videoer?

Klem Jennie

GÅRSDAGENS TUSENFRYD BESØK

Hei

Som noen av dere sikkert fikk med dere dro jeg til Tusenfryd i går med Petrine og Tuva. Flere tenker sikkert at det er lurt å dra 2 eller 4 slik at ingen sitter alene men vi greide det utrolig bra. Liker spesielt godt når det er bare vi i sammen og vi har det alltid gøy. Var der allerede i 11 tida og helt til det stengte. Det er ganske lenge,  men siden vi hadde kjøpt billetter for en dag valgte vi å være der en hel dag. Valgte å starte av med TØMMERRENNA siden det er tradisjon og gikk deretter til Thunder Coaster.

Ettersom at Thunder Coaster bare har en vogn nå, tok det litt over 1 time å stå i kø. Det er en god stud men siden vi hadde hele dagen tenkte vi det gikk fint. Vi fikk tiden til å gå med litt latter og klappeleker. Hahhahahah! Turen var helt klart verdt det. Må nok si at Thunder Coaster er favoritten på Tusenfryd, det er mer action!  Hele turen går fort, det humper og bråker litt. Etter 1 time i kø valgte vi å ta en spisepause

Ellers så gikk vi hele runden i parken,  men siden noen attraksjoner var stengt kunne vi ikke ta de. Det er ikke bare det at det er gøy å kjører de forskjellige attraksjonen på Tusenfryd men også det å kose seg med venner. Gjøre noe annerledes og morsomt. Jeg syns det er viktig at vi avtaler slike ting med venenr. Må heller ikke være det å dra til en fornøyelses park men kanskje så lite som å dra på stranda, sykle til butikken og kjøpe en is, være i hagen, hoppe på trampolina. Hva liker du å gjøre med venner?

Klem Jennie

FØRSTE UKA

Hei

Da er første uka på skolen over og jeg må si, den var ikke så fæl. Hahahaha! Har ikke hatt så mye lekser, men mer fag på skolen. Jeg har i hvert fall kost meg masse med venner som jeg har savnet i sommerferien.

Før jeg dro til Østerrike hadde jeg bare badet en gang i sjøen , og det var faktisk da vi spilte inn ” ELEKTRISK” Nå har jeg fått badet 3 ganger til bare denne uka. Det er alltid litt kaldt når jeg går ut i vannet,  men så blir jeg litt mer vandt til det. Det er jo også meldt fantastisk vær til helgen så det er noe jeg bare må utnytte og finne på noe gøy. 

Har også fått vært på trening, noe jeg også har savnet masse. Jeg elsker å spille håndball og utvikle meg så det var supert å starte opp igjen. 

Nå skal jeg på trening, fått nye treningstider denne høsten. Det blir 3 treninger med håndballen i uken, pluss at jeg frem til høstferien hospiterer hos et annet lag også slik at jeg trener to håndballtreninger på torsdager. 

Ønsker deg en superfin helg. Har du noen planer?

Klem Jennie

Hørt om han her?

Hei

//Annonselink

Har du hørt om Jacob Whitesides? Jeg har de siste dagene hørt på musikken hans og liker virkelig mye av det han gjør. 

Liker den litt hese stemmen hans og liker å slappe av til disse låtene. Han sjarmerer meg i hvert fall. Nå kommer han snart til Oslo også. Allerede 4 oktober har han konsert på Parkteateret. Det er fri aleder på konserten.

NOT MY TYPE AT ALL

WORDS 

Ved å trykke //HER får du mer informasjon. Jeg har veldig lyst til å få med meg denne konserten. 

Hva syns du?

Klem Jennie

SPORTY LOOK

//samarbeid

Hei

Etter en tur på senteret for noen dager siden kom jeg over noen super søte sokker fra WOW. De ble med meg hjem og i dag fant jeg faktisk en t-skjorte som passet perfekt til. Fargene går jo i rødt, blått, hvitt og grått. Liker alle fargene veldig godt<3  Syntes antrekket var så kult at jeg måtte ta noen kjappe bilder i det med mobilen. 

Noen bilder med tyggis får dere ikke ofte. Hahahahahaha!

 VED Å TRYKKE HER KOMMER DU DIREKTE TIL WOW SIN NETTSIDE.

VED Å TRYKKE HER KOMMER TIL TIL IG BRUKEREN DERES @WOWANDME.


Hvordan stil har du? Sporty, søt, kul osv….

Klem Jennie

MINE MUST HAVE`S FOR SCHOOL

Hei

Da har jeg kommet hjem fra første skoledag i 9. klasse og visste med en gang hva jeg ville blogge om. Det var ikke så mye jobbing denne dagen men mer det å få snakket sammen, bli kjent med nye på trinnet om det er det, få nye bøker, beskjeder osv.. 

Det verste med første skoledag er nok det å ta med seg bøker hjem for å ta på bokbind. Jeg hadde glemt låsen min hjemme så kunne ikke bare la noen bøker ligge igjen.

Dagens blogginnlegg skal være om mine ” MUST HAVE`S FOR SCHOOL ” altså det jeg ” MÅ HA FOR SKOLEN”  Dette er jo bare det jeg føler jeg trenger, men kanskje du behøver andre ting. 

 

1. En mappe å ha alle arkene mine i. På barneskolen var jeg dårlig på det og arkene endte opp krøllete og stygge. Derfor syns jeg det er viktig med en mappe så arkene holder seg fine og du mister dem ikke.

2. Dette er aller viktigst for første skoledag. Ha med sekk! Siden jeg bærer masse bøker tar jeg alltid med en stor sekk så jeg slipper å bære så mye. Bruker sekk nesten hele tiden men av og til blir det en bag eller veske. 

 
3.  Solbriller om det er sol den dagen <3

4. Noen notatbøker å skrive i om vi får viktige beskjeder eller om jeg kommer på noe jeg vil si, som jeg ikke vil glemme.

5. Penal er nok noe mange har, men det er viktig at jeg har orden i det. Tok ikke bilde av alle tingene jeg har i penalet men her er det første du ser når jeg åpner det.


6. Noe annet er viktig for meg er en leppepomade, avhengig av det.

7.  Markers!!! Jeg elsker å bruke markers. Ikke bare gir det alt mer farge, men det er fint når du stryker ut lekser du skal gjøre eller markere ord som er viktige eller ting som du må huske. Disse søte markeringstusjene kjøpte jeg i en liten butikk i Østerrike i sommerferien.

Sekken min er den samme som jeg brukte litt i 8 klasse, fikk den til jul i fjor av familie i Østerrike. Penalet kjøpte jeg hos Norli, gull bok hos Notabene, den andre notatboken hos Søstrene Grene. 

Er det noe andre skoleting du vil at jeg tar bilde av? 

Håper du har hatt en fin skoledag

Klem Jennie