Sommeren er rett rundt hjørnet

Hei

I morgen starter juni måned og det er offesielt sommer. Selv om ikke varmen er her ennå kan man fremdelse se etter sommerklær. Jeg trenger nok en liten shoppingtur før varmen kommer og benyttet derfor litt av tiden til å søke på nettet. Oppdaget at WOW har fått inn en del nye sommerklær og noe jeg kunne tenkt meg der. Dette er alt fra kule og knæsje antrekk til litt mer nedtona og søte. Satte sammen noen antrekk som du kan se lenger den i innlegget. 

Rosa bag / HER / OG turkis bag / HER

1. outfit fra høyre består av TOP KYLIE / HER /  og SKIRT MARLENE / HER

2.  outfit betår av TOP LOTTIE / HER SHORTS DIP DYE / her / OG SOCKS KNEE / HER

3. outfit betår av TOP SELITA / HER / OG SKIRT HOLIDAY / HER /


Dere kommer sikkert til å se meg i en av disse outfittene til sommeren!

Hvilken outfit likte du best?

Klem Jennie

FREEEEEDAG

Hei

Endelig kom fredagen og jeg er ferdig med norsk og engelsk tentamen. Har matte neste fredag så trenger ikke stresse. I dag når jeg kom hjem følte jeg meg ganske slapp og sliten så kommer nok til å legge meg under dyna etterpå og se på film. 

Som jeg sa for noen dager siden skal jeg nå trekke vinnere av ISAC ELLIOT boka. Denne gangen gikk jeg igjennom kommentarer på bloggen og hvertfall hadde en av vinnerene også lagt ut på IG. De andre hadde privatbruker. Vinnerene denne gangen ble noen som heter Sofie, Anne og Kaja. Dere vil jeg kontakte på mail eller IG senere. 

I morgen skal jeg faktisk til frisøren og få gjort noen endringer. Håret mitt er blitt ganske slitt i tuppene og jeg er litt lei det jeg har nå. Gleder meg masse! 


Har du kort eller langt hår?

Klem Jennie

OMG, noen som er glade?

Hei

En ting jeg er flink til er å holde på hemmeligheter, og det har jeg bevist for veldig mange den siste tiden. Det har vært mye spennende som har skjedd denne våren og jeg har måttet holde mye for meg selv i lang tid før jeg har kunnet blogge om det. Nå som Vinterlyd er over, jeg har gått ut med informasjonen om at jeg designer en kleskolleksjon i samarbeid med WOW, at jeg skal til Brighton på språkreise og at det endelig ble klart at TML også skal opptre på VG-Lista så følte jeg at mange hemmeligheter enedlig hadde kommet ut. 

Så ble jeg kontaktet i forbindelse med noe superkult igjen. OMG !!! OMG, er faktisk ikke noe jeg hverken sier eller skriver noe særlig, men da var det de ordene som kom. Nok en hemmelighet som jeg måtte holde på en liten stund. Men heldigvis trengte jeg ikke vente lenge med å blogge om dette og i dag er det altså annonsert at den svenske guttegruppa “The Fooo Conspiracy” også skal opptre på VG-Lista. Dette er noe mange har ønsket seg og det er ikke tvil om at guttene har mange fans. De har varmet opp for Justin Bieber, vunnet pris under “Kids Choice Awards” tidligere i 2015 og når One Direction skal ha sin konsert i Sverige senere i sommer er guttene deres “Special Guests”

Dette er jo bare en liten del av hemmeligheten, for det kule er at jeg har fått et oppdrag og gleder meg til å bli litt kjent med gutta når de kommer til Oslo. Tenkte også å høre om jeg kunne være så snill å få ha en konkurranse for bloggleserene mine, tenk om jeg kunne fått til en “Meet and Greet” i premie. 

Hva syns dere konkurransen burde være om jeg fikk kjøre en slik konkurranse på bloggen?

Er du fan av disse gutta?

Hvem er du fan av?

Klem Jennie

LEGGER MED MIN FAVORITTSANG AV THE FOOO

 

He he, her er jeg

Hei

Denne uken kom Kirsti som er redaktør i Juliabladet ut med sin bok ” Isac Elliot-Gutten som turte å drømme stort”, den offisielle Norske fanboken. Dette er boken for Ellioteers med masse info om Isac. Sikkert noe du visste før og kanskje noen hemmeligheter du ikke visste om allerede.

Kirsti har møtt Isac Elliot nærmere 10 ganger og i boken har hun satt ord på hvordan flere møter har vært,  også den dagen Kirsti og jeg intervjuet han i sammen i februar 2014. Her kan du lese om familien, musikken, Isac om søkelyset og fremtiden, og fansen er også inkludert i boka med sine egne bilder og ord om popidolet.

I dag tenkte jeg å gi dere muligheten til å vinne en slik bok. Jeg skal trekke 3 vinnere og for å være meg kan du:

1. Svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet

– Hva er hele navnet til Isac?

– Hva het første singelen til Isac Elliot?

Husk å legge ved kontaktinformasjon som e-mail eller brukernavnet ditt på Instagram. 

 

FOR Å DOBLE SJANSEN TIL Å VINNE

2.  Dele bilde på IG og skrive: Jeg ønsker å vinne giweaway på jenniesofie.blogg.no  @jenniefashion @juliabladet #isacboka

 

Nå har jeg i løpet av kort tid hatt konkurranser med premier for fan av Marcus og Martinus, The Main Level og Isac Elliot. Trekker vinnere av bøker allerede på fredag. Det er ikke lenge til jeg kommer med en kul nyhet til dere som er fan av kjekke gutter som synger, jeg gleder meg masse til å fortelle dere mer om dette om veldig kort tid.

Klem Jennie 

IN LOVE WITH

Hei

I dag startet uken min med  engelsk tentamen. Har ikke bare en tentamen denne uka men tre. Både i morgen og på fredag har vi tentamen norsk. Har ikke gruet meg noe særlig og dagens tentamen gikk veldig fint. Jeg gleder meg til å bli ferdig på fredag. Har dessverre ikke hatt så god til til å øve, siden jeg har vært på Fredrikstad-Cup. Blogget om cuppen i går. Det var to ting jeg “bodde i” på cuppen. Den nye New York capsen min og de nye adidas skoene mine. Capsen var bare utrolig kul og skoene var utrolig gode å gå i. Liker speielt gulfargen på skoene, minner meg på sommer!! Det er jo heller ikke lenge til skoleslutt. For meg er det bare 28 dager. Gleder meg<3


Bodde i capsen min på morningen, dagen og kvelden!Dette var et slags New in/ nyeste favoritt innlegg.

Har du noen prøver denne uka?

Klem Jennie

FREDRIKSTAD CUP 2015 – BILDERAS

Hei Hei

I går kveld kom jeg hjem etter en vellykket Fredrikstad Cup. Har hatt det utrolig gøy og det er trist at det allerede er over. Første dagen vi kom, altså fredag var det ingen kamper. Da møtte bare alle lagene opp og gikk i et slags tog til hovedarenaen til cupen. Der var det  åpningsshow og noen artister. Dessverre regnet det så alle ble ganske våte. 

Dagen etter våknet vi til solskinn! Vi fikk  Fredrikstad Cup t-skjorter i rosa som alle sammen tok på. Vi spiste frokost, pakket baggene våres og dro. Denne dagen hadde vi bare en kamp litt senere på ettermiddagen. Vi hadde derfor mye fritid til å bare henge litt her og der. Så det var det vi gjorde. Var flere boder der og morsomme ting å være med på. Vi tok bilder i en morsom fotoboks, kjøpte is, så andre lag spille, så litt i butikkene og snakket med mange hyggelige folk. Til slutt hadde vi kampen vår.

 

 

Etter kampen dusja vi og ordnet oss for kvelden. Denne dagen skulle det nemlig være konsert med artister som Adelén, Omer Batti og Juicecrew, Erik&Kriss og The Main Level!!! Ble utrolig glad da jeg faktisk fikk lov til å ta med noen fra laget bak og hilse på TML. Var utrolig koselig å se gutta igjen. Vi rakk å snakke litt og ta noen bilder før vi gikk ut for å se konserten. Selv om jeg har hørt dem opptre maaaaaaange ganger på Vinterlyd koste jeg meg masse. Fikk jo også høre den nye singelen deres ” My girl” live for første gang. 

Kvelden på skolen brukte vi til å slappe av og kose oss. Hadde på musikk og dansa, lo og tullet. Deretter fikset vi oss og hoppet inn i soveposene våres.


Søndag hadde vi ikke like fint vær. Dagen startet med opphold men så begynte det å regne. Denne dagen hadde vi selvfølgelig bare utekamper. Hahahahaha! Så vi spilte ute i regent. Litt vanskelig siden det var så vått og på gress. Du falt, mista ballen og det skjedde mye tull. Etter første kamp fikk vi beskjed om at hvis vi vant den neste skulle vi få spille i A-sluttspill inne og om vi tapte B-sluttspill ute. Alle sammen hadde så lyst til å vinne så vi slapp å spille ute. Kampen gikk utrolig bra og vi vant. Vi dro derfra videre til en hall der vi skulle spille inne. 

Denne kampen tapte vi dessverre så vi kom ikke videre. Så siden så mange av dere har spurte tenkte jeg å svare på et spørsmål nå. Vi kom til  A-sluttspill men tapte der. Er utrolig stolt av laget og kan ikke vente til neste cup. 

Håper du likte innlegget!

Har du vært på Fredrikstad Cup i år?

Klem Jennie

Fredrikstad Cup dag 1

Hei

Ja, kort innlegg igjen.. men dagen har vært lang. Nå er det tid for konsert og nyte kvelden etter en dag med håndballiv. Seier for laget i dag og jeg gleder meg til morgendagen. Veldig koselig å være med så mange venninner på cup.

Blogger gjerne mer fra Fredrikstad Cup og langhelgen om dere ønsker det.

Spiller du cup i helgen?

Klem Jennie

JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL – VIDEO :D

Hei

Denne uken fikk jeg endelig filmet svar på den siste spørsmålsrunden. Det passet veldig bra, ettersom jeg da kan legge ut videoen i dag. Det er ganske hektisk for tiden og neste uke begynner vi med flere tentamner. Jeg forsøker virkelig så godt jeg kan å legge ut innlegg hver dag, og selvom ikke alle innleggene har like mye tekst så ligger det jobb bak hvert innlegg med bilder, filming og redigering av filmer mm. 

Denne helgen er jeg ikke hjemme og syns derfor at det var veldig fint å ha denne filmen klar til å legges ut i dag,  jeg vet at jeg ikke ville fått tid til å blogge ellers. 

 

Videoen ble først ikke godkjent for avspilling, men den ble det etter at jeg fjernet sangen til THE FOOO, Roller coaster. Den hadde jeg i bakgrunnen rundt spørsmålet om favorittattraksjoner på Tusenfryd.  Endelig ble videoen klar etter at jeg måtte laste opp på nytt etter å ha fjernet sangen som “ødela” videoen. Beklager virkelig forsinkelsen, håper på forståelse og at dere liker videoen. Ville jo ha med sangen fordi den er fin og passet perfekt inn til spørsmålet om hvilke attraksjoner jeg liker i fornøyelsesparker, nemlig berg og dal baner 🙂 

Og til alle dere som liker å vende og vri på ting, det står “ødela” ikke ødela.  

 

SVARER PÅ SPØRSMÅL

 Husk å sette kvalitet på 720p HD. Abonner gjerne på youtubekanalen min 🙂

 

Skal du ha tentamen? Hvilket fag vil du helst ikke ha tentamen i?

Klem Jennie

 

Missed you

Hei!

Blogger fra mobilen min nå igjen. Fikk ikke blogga i går, så i dag måtte jeg bare. Hehehe<3 The Main Level kom til Oslo og da måtte vi bare møtes. Utrolig koselig å se hverandre igjen. Forrige gang var jo faktisk da det var Vinterlyd på Hafjell i påsken, og det er jo en stund siden. Litt kort blogginnlegg men sånn blir det noen ganger.

Enda ikke kommet hjem i fra Oslo og i kveld må jeg også pakke. I helgen er det ut på nye eventyr, gleder meg.

Hva skal du i helgen?

Klem Jennie

Et WOW tips

Hei

//Samarbeid

Mange spør meg når kolleksjonen min med WOW kommer ut, og det er til høsten. Det tar tid å lage en kolleksjon og jeg gleder meg minst like mye som dere andre som gleder dere til den kommer i butikk. 

Jeg har jobbet med inspirasjon, skisser, vært i møter, sett på tekstiler, farger og prøveplagg. Noen av prøveplaggene gikk rett til bestilling og andre ble det gjort små justeringer og endringer på etter mitt ønske. Utrolig spennende og selvom jeg gleder meg stoooort til sommerferie så har jo høsten mye spennende i møte for meg også. 

For en liten tid tilbake var det en periode med masse fint sommervær og da var jeg innom WOW for å se på sommerkolleksjonen deres. Fant da ut at jeg ville lage et lite inspirasjonsinnlegg til dere. Denim går aldri av moten, men i år så er denim enda mer trendy enn på lenge. 

 

Jakken er det flere som har spurt meg om på Instagram, og det er altså denne jakken i fra WOW. Kjøpte den litt ekstra romslig så jeg lett for plass til en hettejakke under den. På bildet ser du ellers briller fra Shadyfruits, et par Converse, et Too Faced solpudder og et hårbånd kjøpt hos Bik Bok. Klærene er alle fra WOW. Croptopper i hvitt og marineblå.

Er du glad i denim, liker du mørk eller lys denim aller best?

Klem Jennie