MISSION (ALMOST) IMPOSSIBLE

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Min har vært helt bob bob egentlig. Startet fint, jeg sov lenge og hadde en deilig frokost. Deretter skulle jeg orde meg for dagen. Jeg drar på meg favorittbuksa mi og med min flask ryker glidelåsen. Det er den 3 buksen jeg har klart å ødelegge på under 1 måned! De to andre spjæla og fikk dermed store hull på rompa. I dag ble jeg med andre ord bukseløs. Har et par penbukser, men ingen jeans! Ingen! Mamma var så snill og kjørte med meg til det nærmeste senteret og jakten på nye busker var i gang.

Jeg hater virkelig å shoppe bukser, rett og slett fordi “ingenting” passer meg. Jeg får av og til meldinger av folk som sier at jeg er så heldig som er så “liten”,  fordi jeg slipper å få problemer med å finne klær som passer. Dessverre er det ingen dans på roser for meg heller. Problemet er som regel at jeg ikke får den høyere enn til låra. Der stopper den, rykker seg ikke. Man skulle nesten tro at det da bare er å ta en større størrelse…neida. Da passer den i beina, men er alt for stor i livet. Det tredje problemet mitt er at bukser også ofte blir for lange.

Jeg har regna på det og kom frem til at jeg i dag prøvde på totalt 15 bukser og kun 1 av dem passet! 1?!?! Denne buksen fikk jeg både over låra og den passet i livet. De andre buksene var det bare å gi opp på. Det er ganske demotiverende å prøve på bukse etter bukse, men ingen passer. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegg, det hjelper litt å dele frustrasjonen min med dere. jeg vet at jeg ikke er den eneste som syns det kan være kjipt å handle klær. Vi er alle så utrolig forskjellig når det kommer til kropp og fasong, så det er forståelig at det blir vanskelig å lage busker som skal passe alle. Så om en bukse ikke passer betyr ikke det at du er unormal eller ikke fin. Vi er bare alle unike på hver vår måte. Noe vil passe, noe vil ikke. Du er nydelig uansett❤️

Meg etter å ha være i 2 andre butikker og prøvd på 8 bukser. Som dere ser går jeg i tights, fordi jeg ikke hadde noen bukser😂 

Hjelper ikke å ta på seg belte her heller, fordi da klumper den seg foran i skrittet😂😅

Reminder til dere alle: DERE ER NYDELIGE❤️

Klem Jennie

MINE PIERCINGER – SMERTE, ERFARINGER OG MER!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg hadde min første skoledag etter ferien og den var faktisk veldig fin. I går nøt jeg skikkelig godt av siste dagen med fri og tok meg en tur til byen i finværet. Det først på agendaen var å bytte piercingen inne i øret mitt. For dere som ikke vet det, så tok jeg en daith piercing i fjor sommer og har måtte ha stang i øret en god stund. Jeg har slitt med hevelse og irritasjon i flere måneder etter at jeg fikk den, men endelig er den helt fin og jeg kunne bytte til ring hihi. Jeg skal legge til bilde under, så dere kan se hva jeg snakker om. Veldig mange spør meg om piercingene mine, hvor mange jeg har, hvor jeg har de og hvor vondt det var å ta de. Alle piercingene er i ørene mine og jeg har totalt 8 ( fire på hver side).

DETTE ER KUN DEN ENE SIDEN, MEN ANDRE SIDEN ER NESTEN LIK<3

 

I forhold til smerte så varierte det litt fra piercing til piercing. De i øreflippen husker jeg ikke, men de rett over har jeg et lite minne fra. Jeg kan husket å ha vært litt smånervøs, men de gjorde ikke noe vondt. Et bitte lite stikk bare, så blir du litt varm i øra.  Helixen ble tatt ved et piercingstudio fordi jeg har hørt at det er best å gjøre det med nål. Den kjente jeg mer en de i flippen, men det gjorde ikke vondt. Kanskje en 2`er eller 3`er. Tilslutt kommer daithen som er inne i øret. Den var naturligvis den vondeste og den som varte lengst å ta. De andre tok det under et sekund å få, mens denne tok drøye 4 sekunder. Jeg vil si smerten var en 6ér på piercingskalenen fra 1-10 haha. Dette er kun basert på egen erfaring og egen smerteterskel, så noen hadde kanskje sagt noe annet enn meg.

Det er kanskje ikke så vanlig å sååå mange hull i øra som meg og mange syns nok det kan bli litt mye. Det er forståelig og man gjør akkurat som man vil. Akkurat nå har jeg så mange fordi jeg rett og slett syns det er kult. Jeg liker å bytte de ut og matche det til looken min. Om jeg ikke ønsker å ha hull der noe mer når jeg blir eldre er det bare å ta de ut. Det er ikke det verste stedet å ha et arr og de blir heller ikke noe store😉

Etter å ha fikset piercingen ble det litt titting i butikker (uten lykke haha) og en deilig lunsj på Aker Brygge. Selvfølgelig en liten “fotoshoot” foran en kul vegg<3

 

Klem Jennie

KØBEN BABY!

 

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg kom faktisk på at jeg ikke har delt noe fra påsketuren min til Danmark med familien her på bloggen! Dagens innlegg blir derfor et stort bilderas fra København, som jeg koste meg masse i tidligere denne uka. Hele fammen kjørte ned på lørdag morgen forrige uke og vi ankom på ettermiddagen. Det er jo faktisk en 6 timers biltur og pluss litt trafikk tok det litt lenger tid. Første dagen gjorde vi ikke så ufattelig mye, men de kommende dagene hadde vi fult opplegg kan man si. Mamma er alltid syyykt flink på research før vi drar steder og finner de fineste stedene å besøke. Vi besøkte en hage med masse blomstrende kirsebærtrær og det var så utrolig vakkert. Hun fant noen spisesteder som hadde fått god omtale! På denne turen spiste jeg seriøst med beste veganske isen jeg noen gang har smakt! Såååå godt! Vi prøvde oss også på en restaurant som heter Pinchos etter mange anbefalinger av følgerne mine på instagram! Utrolig kult konsept og god mat!

Jeg forelsket meg i byen og håper på å dra tilbake om ikke så alt for lenge. Jeg har faktisk en del følgere fra Danmark og flere superte om det var mulighet for å møte meg. Dette var som sagt bare en koselig familietur, så jeg hadde ikke planlagt noe meetup eller lignende. Jeg håper virkelig på at jeg kan reise ned igjen og møte dere alle<3

HER KOMMER BILDENE! Takk til min kjære mor som alltid tar bilder av meg❤️ Hun har blitt pro på dette!

 

Klem Jennie

BEHIND THE SCENES!

Reklame | Biotherm

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! For meg var det første dag tilbake på skolen etter en helt uforglemmelig tur til Paris med Biotherm. Jeg var litt nervøs, fordi jeg skulle ha fagsamtale i dag og jeg måtte øve meg helt ferdig før turen til Paris. Fagsamtalen gikk faktisk veldig bra og det gir meg motivasjon, fordi jeg vet at jeg klarer både jobb og skole samtidig.

Jeg kom hjem i går kveld og  det var utrolig godt å legge seg. Gårsdagen i Paris var helt fantastisk og jeg gleder meg så enormt til å redigere vloggen fra turen! Jeg har litt skole jeg må få gjort denne uka, men skal  begynne å redigere så fort jeg får tid. Gårsdagen begynte med en deilig frokost på hotellet i godt selskap med de andre jentene jeg var i Paris i sammen med. Jeg fikk faktisk sove lenger enn hva jeg gjør til hverdags, fordi jeg slapp å sminke meg. Vi forlot hotellet klokken 08.00 og dro av gårde på shoot. Location var helt AMAZING, alt var gjennomtenkt og gjennomført ned til minste detalj.

Hele grunnen til at jeg ble invitert med til Paris var lansering av deres nye Aqua Super Consentrates serie med 3 ulike hudprodukter. De har alle ulike oppgaver på huden og er laget spesielt for oss mellom 17 og 24 år. Det er utrolig viktig at vi med ung hud tar vare på den fra tidlig alder av. Uansett hvor ren eller uren hud man har er det viktig vaske ansiktet godt morgen og spesielt kveld. Det å tilføre huden fuktighet er også utrolig viktig. Uansett om du bruker mye sminke eller ikke, er det viktig å rense huden fordi luften vi beveger oss i til hverdags kan være fylt med forurensing, bakterier og støv. Jeg klarer ikke gå til sengs uten å vaske ansiktet mitt og smøre den inn med fuktighetskrem. Anbefaler dere alle å få en slags rutine på det, så holder huden deres seg friskere lenger.

Vi lagde småfilmer for hvert av produktene i serien og tok flere bilder. Sminken min denne dagen var en slags “No makeup makeup look”, fordi det skulle se ut som jeg hadde på så lite som mulig. Huden min skulle skinne igjennom og gløden fra produktene var hovedfokuset. Etter noen morsomme timer på shoot takket vi for oss og dro videre på lunsj. Deretter tittet vi rundt i byen noen timer før vi tok farvel med Paris og dro til flyplassen. Resten av turen hjem gikk veldig fint og jeg la meg til å sove så fort som mulig.

Det var en del om gårsdagen! Her er litt bilder❤️

Klem Jennie

…WOW

Reklame | Biotherm

Hei folkens!

Jeg er i Pariiiiiiis, og for aller første gang! Jeg har gledet meg til denne dagen så lenge og endelig kom den! Jeg var så heldig og ble invitert av Biotherm til Frankrike i forbindelse med noen nye produkter de har lansert! Vi skal på shoot i morgen for disse produktene og jeg har på forhånd fått teste de ut! Gleder meg til å dele mine erfaringer med produktene❤️ Dagen har vært veldig hektisk, men ufattelig morsom. Vi hadde noen timer til å oppleve byen etter at vi hadde landet og vi brukte tiden utrolig godt spør du meg. Jeg har fått se så mye! Alt gikk veldig fort, så jeg må bare komme tilbake en gang og ta det litt mer med ro. Paris er nydelig og jeg gleder meg til å se på klipp når jeg kommer hjem og redigere vlogg! Etter bytitting dro vi ut på middag❤️ Nå må jeg hoppe i dusjen og få meg litt søvn før morgendagen! Skal selvfølgelig fortelle mer om turen senere! Natti!

 

SLUTTEN PÅ JENNIEFASHION

Hei

Det hele begynte for snaue 6 år siden. 12 år gamle meg, som viste frem ting på instagram, og meg selv uten hode. Det gikk mye i antrekk som jeg stylet selv og navnet @jenniefashion virket kulere enn kulest. Hadde jeg visst hvor den veien ville føre meg hadde jeg vel kanskje valgt et annet navn, he he. Etter hvert ble jeg liksom @jenniefashion og det å bytte navn etter flere år ble ganske så uaktuelt. Kallenavnet mitt ble til og med Fashion og «mobbenavnet» like så.
I dag føler jeg at de fleste allikevel kjenner meg som Jennie Sofie. Kolleksjonene mine med WOW het WOW BY JENNIESOFIE, min youtubekanal heter jenniesofie og bloggen jenniesofie, det er bare på instagram jeg er Jenniefashion. Ganske ironisk når jeg føler meg ganske så lite oppdatert på mote og stil og fremdeles holder litt på med å finne meg selv innenfor stil. Når jeg møter voksne, enten gjennom eventer, samarbeid eller lignende tror de fleste at fokuset mitt er fashion, noe det ikke er. Nå er jeg 18 og kanskje jenniefashion må legges bak meg. Jeg er Jennie Sofie, som mye mer vil fokusere på at vi tenåringer skal heie hverandre frem. Vi skal hjelpe hverandre til å være fornøyd med oss selv. Vi skal lære oss å se styrker, ikke svakheter. Vi skal sette pris på at vi er ulike. Jeg håper og tror dere er enige. Navnet blir også kun byttet fordi jenniefashion ikke vil bli et ledig navn på instagram, og fordi JennieSofie nå er mitt.
Det føles litt rart, det kom litt brått på, heldigvis er @jenniefashion fortsatt i mitt eie. Jeg syns det er litt skummelt og rart at jeg har bytta instanavn, men nå har det skjedd mye rart for meg den siste tiden, så det kommer nok til å gå bra. Forandringer er alltid litt skummelt, men med tiden går ting som regel bra❤️

 

Noen gamle bilder fra instagrammen min! Så gode minner!