KONKURRANSE!!!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag. Jeg tenkte å slenge ut en liten konkurranse som foregår på instagram og bloggen min! Jeg har nemlig 5 signerte utgaver av bladet “Oh My Vlog” som jeg tidligere har blogget om! Klikk HER om du vil lese det! Det trekkes altså 5 vinnere og om du ønsker å være en av de er det bare å delta.

For å delta må du:

1. Legg igjen en kommentar her på bloggen der du skriver hvorfor du bør vinne!

2. Legg med mailen din eller instagrammen din!

3. For å doble sjansen din, sjekk bildet med konkurransen på instagram og gjør det som står det!

Processed with VSCO with hb1 preset

Vinneren trekkes om en ukes tid på istagram, men kommer sikkert til å informere her på bloggen når konkurransen er avsluttet også.

THOMAS MALER MEG HAH!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har gjort litt lekser, men ellers jobbet med denne videoen hele kvelden. Hadde en del problemer, så måtte få hjelp av pappa til å fikse opp i det. Takket være han kommer videoen ut i kveld! Jeg må virkelig finne en måte å jobbe med videoene mine på, fordi jeg kan ikke slite med disse tingene hver gang jeg lager en video. Her er i hvert fall videoen der Thomas sminker meg. Har sett videoen en del ganger nå og det er ikke bare jeg som helt snål ut hah! Konsentrasjonsfjeset til Thomas er ganske bra det også! Håper dere liker videoen. Husk å abonner på kanalen min og lik videoen!

 

Kommenter hva du syns om Thomas sin jobb!

Klem Jennie

NY JAKKE!

Hei!

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag! I går jobbet jeg hele dagen og fikk derfor ikke tid til å blogge. Thomas ble med meg hjem i fra byen etter jobb og vi hadde det skikkelig koselig…som ALLTID! Vi drakk julebrus og spiste julekaker. Flere av dere kommer sikkert til å arrestere meg på det med at man ikke drikker julebrus eller spiser julekaker før desember, men sånn ble det i år haha! Han dro i dag tidlig og neste gang vi sees skal vi noe skikkelig gøy! Kan du tenke deg hva det er? Bare å gjette haha!

I går kjøpte jeg meg også en jakke jeg har ønsket meg lenge. Den er sykt deilig og kosete. Den heter Teddy og det er jo fordi den minner om en my og deilig teddybjørn hihi! Jakka er det lagd av bjørnepels, eller bjørnebamsepels haha! Stylet den med en lys demin jeans og mamma sitt skjerf;-) 

JAKKE FRA URBAN

 

Jeg er klar for en kort skoeuke siden jeg har fri på fredag fordi det er planleggingsdag. En prøve i tysk på onsdag, men ellers vet jeg ikke om noe. Sykt digg og snart er det desember!

Har du drukket julebrus eller spist julekaker ennå?

Klem Jennie

 

KJENNER IKKE KJÆRESTEN MIN SÅ GODT

Hei!

Jeg håper dere har hatt en fin fredag! Jeg er offisielt ferdig med skolearbeidet for denne uka og det føles så syyyyyyykt godt. Jeg er super happy på grunn av det og i tillegg ser jeg frem til en spennende og morsom helg. Jeg kan ikke fortelle dere alt nå, men gjør det så fort jeg kan! Neste skoleuke vet jeg bare om en prøve som jeg har på onsdag og fredagen har jeg fri. Jeg skal noe veldig spennende og morsomt på torsdag også og det gleder jeg meg også til å fortelle. Haha! Syns selv det kan være litt irriterende når folk sier at det skal noe gøy, men ikke kan si hva, haha! Dere får undre litt og tenke da. Har faktisk lagt ut noen små hint på brukeren min forrige uke, med tanke på hva jeg skal på torsdag!

Som sagt er det fredag og jeg har nettopp sittet og lest bladet “Julias julestjerner”! For dere som ikke forstod det er det et blad Juliabaldet har laget med tanke på at julen nærmer seg og det inneholder flere intervjuer blant annet et med Thomas og meg i sammen, juliedilemmaer, jule oppskrifter, ønskelister og mye mye mer. Thomas og jeg ble stilt spørsmål som om hva vi er mest like på og ulike på, hvor godt vi føler at vi kjenner hverandre osv. Syns det spørsmålet var veldig morsomt egentlig. Ville svare ironisk og si at jeg føler at jeg egentlig ikke kjenner han så godt, men tonefall kan dessverre ikke høres i et blad, så jeg droppa det. Jeg har i hvert fall kost meg med det og gleder meg nå enda mer til juuuuuuuul. Det kommer sikkert snart i butikk og jeg skal informere så fort jeg vet på snap mest sannsynlig. Add meg der: Jenniesofiesnap

<3<3<3

 

Håper dere får en fin kveld!

Klem Jennie

JEG VIL, JEG VIL, JEG VIL

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg er superglad med tanke på at det meste av skolearbeidet er ferdig for uka. Etter skolen i dag har jeg egentlig bare sittet med en brosjyre jeg har lagd om nordlyset og det har egentlig vært ganske morsomt å jobbe med den. Jeg syns det kan bli kjedelig å bare lære om atomenes oppbygning osv, men det å vite hvordan ting rundt deg skjer er ganske kult. Jeg vet hvorfor jeg har dårlig syn og hva som skal til for at det blir bedre. Ja, jeg må bruke linser og/eller briller, men jeg vet hvorfor akkurat dette fungerer. Det sammen med hvorfor man har varmepumpe og nå hvorfor vi har nordlyset. Det er egentlig skikkelig fascinerende og jeg har virkelig lyst til å se det en gang. Jeg drømte meg litt bort i ting jeg ønsker og det må nødvendig ikke skjer nå, men det er greit å drømme litt…er det ikke? Hihi<3

1. Jeg vil se Nordlyset en snøfull kveld oppe i nord! Tenkt alle de fantastisk fargene, det må se helt nydelig ut!

2. Reise til Island og bade i  Blue Lagoon. Dette har mamma også nevnt at hun vil og jeg syns det høres himmelsk ut. Lufta er iskald, men vannet er deilig og varmt!

3. Sykkeltur igjennom Amsterdam. Det er jo stedet som er kjent for å nærmest ha flere syklister enn bilister haha!

4. Jeg vil på roadtrip i USA! Det jeg faktisk vært på før, men jeg var såpass liten og husker derfor ikke så mye. Jeg vil kjøre fra Seattle og ned til San Diego, stoppe i San Fransisco og se Golden Gate Bridge. Jeg vil til LA! 

5. Jeg drømmer om en backpacking tur! Reise fra sted til sted og oppleve nye ting. Vet ikke hvor, men Thailand høres fantastisk ut eller Norge for den slags skyld hihi! Ladet vårt har jo utrolig natur!

6. ROOOOOOMA! Jeg vil til roma, spiste deilig mat og oppleve den fantastisk byen!

7. Frankrike har vært et ønske lenge. Skulle dit egentlig i sommer, men det endte med å ikke bli noe av. Jeg har veldig lyst til reise dit.

 

Har du noen drømmer?

Klem Jennie

Jeg har aldri

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag. Jeg har faktisk jobbet og styret helt siden jeg kom hjem i fra skolen i dag. Har jobbet med skolearbeid, ryddet rommet og nå sitter jeg her og blogger. Selvom dagene er ganske slitsomme går de på en måte fort. I morgen er det onsdag og jeg skal ha en presentasjon. På torsdag skal jeg levere en tekst i naturfag og en presentasjon i tysk og fredag har jeg fagdag i norsk. Så er det helg! Første helgen i desember reiser jeg bort, gleder meg helt sykt. Kommer til å blogge mer om det når det nærmer seg. 

Som flere av dere kanskje har sett er “Oh My Vlog” ute i butikk! Om dere ikke vet hva det er så er det et blad Juliabaldet har laget som handler mye om youtube og sosiale medier. Jeg var på forsiden av det første bladet i Norge i fjor og det var sikkelig morsomt. Jeg er en del av årets blad også i sammen med min fine kjæreste Thomas. Jeg har jo faktisk fått meg kjæreste siden sist gang så jeg svarer på flere spørsmål om det å ha kjæreste, om forholdet vårt osv. Jeg svarer også på spørsmål om hva skjønnhet er for meg, når jeg blir nervøs, om jeg har noen julegaveønsker osv! For å oppsummere kjapt hva du kan finne av meg i bladet så er det:

– Intervju med spørsmål i fra dere

– Jeg har aldri

– Mine favoritter

– Mine girlpower tips

– Reisebrev fra Brighton og Malta

– En plakat!! Haha! Var det i den forrige utgaven også og syns det er både gøy og rart. 

 

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

 

For dere som lurer på hvor det kan kjøpes er det i de fleste dagligvare butikker og sikkert i noen kiosker. Bladet er jo en fin ting man kan ønske seg og lese om du bare vil slappe av. Selv elsker jeg å lese blader. Snart kommer også “Julias Julestjerner” spesialen snart ut! Da er det et intervju med Thomas og meg sammen og du kan lese om hvor like vi egentlig er<3

Skal jeg snappe litt fra “Julias Julestjerner” ?

Klem Jennie

REMINDER TIL PINGLA OG JULESTEMNING

Hei!

Dette er noe jeg alltid har mislikt. Jeg tåler selv hat og bryr meg som regel ikke om stygge kommentarer. Som jeg har skrevet tidligere får jeg utrolig lite av det, men ikke gidd å skrive stygt om de jeg er glad i. Jeg syns det er så pinglete at “alle” de “stygge” kommentarene er skrevet fra en “anonym”.  Haha! Du klikker deg inn på en blogg, dømmer personen, så selvsikker på deg selv, prøver å opplære bloggeren eller bare skrive dritt og så tørr du ikke vise hvem du er en gang. Det er noe av det jeg liker minst med sosiale medier. At alle kan være anonyme og slenge tull uten at det får konsekvenser. Hva hadde foreldrene dine tenkt om de så at du skrev slikt til alle? Tror du de hadde blitt stolte? En liten reminder 😉

Nå som jeg har fått det ut kan jeg komme til dagnes innlegg. Dagen i dag har vært grei den. Mye som skjer på skolen til uka, litt jobb og mye som skjer. Blir på en måte ikke pause selv om det er helg. Men slik er det jo nesten alltid før jul og opplevde det slik på ungdomsskolen også. Da hjelper det å tenke at det bare er 32 dager til juleferie!!! What?!?! Håper også på en liten tur et sted jeg har vært maaaange ganger nå til desember, om det blir noe av det ser jeg jo frem til det også<3 Nå sitter jeg bare å jobber med litt skolearbeid og hører på julemusikk. Pappa satte på en spilleliste som heter så mye  som “Christmas is coming soon” i dag tidlig og den har bare stått på hele dagen haha! Noen julelys er hengt opp ut og klare til å settes på når desember er her<3

Seriøst, midt i panna

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag<3 jeg har hatt en super dag så lang, bare litt stressende. Det er små mye jeg vil og må gjøre, men så lite tid haha! Jeg var hos Thomas fra i går til i dag og det var som alltid skikkelig koselig. Etter skolen i går så dusjet jeg og dro inn til byen for å møte han. Vi lå hele kvelden på sofaen og så på tv, spiste deilig mat og gele til dessert. I dag stod vi opp for så å spise en deilig frokost i sammen. Vi hadde også planlagt å filme, så etter frokost rigget Thomas opp et lite studio og jeg fant frem tingene vi skulle bruke i videoen. Jeg har lenge ønsket å lage denne videoen med han og endelig fikk jeg gjort det. Kan dere gjette hvordan video det er?

BOYFRIEND DOES MY MAKEUP VIDEO!!

Haha! Jeg var vel både spent og litt nervøs. Han har gått og sagt til meg at han faktisk tror han er flink med sminke. Jeg hadde derfor ganske høye forhåpninger. Jeg vil ikke legge ut et bilde som avslører hvordan jeg endte med å se ut, men har noen bilder fra han begynte å sminke meg. I tillegg redigerte jeg de i svart/hvit.  Det ene bildet viser bra en av reaksjonene mine. 

I morgen skal jeg filme en til video og jobbe med en skoleoppgave, men først skal jeg nyte lørdagskvelden og se på finalen av “Skal vi danse” hihi!

Klem Jennie

TJUKK DUM HORE

 

Hei

Overskriften….må vi gå inn på det hver gang.  Ja, jeg kommer til å nevne dette i innlegget. 

…Men først en stor takk til dere alle sammen. Dere som leser bloggen min daglig og dere som følger meg på Instagram. Dere er noen flotte mennesker, jeg er så heldig som har en følgergruppe som dere. For jeg juger ikke når jeg sier at langt under 1 % av alle tilbakemeldinger og kommentarer jeg får er dårlige eller hatefulle. Jeg har jo også blogget mye om dette om å være positiv og håper jo at dette smitter over på dere. At man ikke kommer noe høyere eller lengre i livet sånn ved å tråkke andre ned, i hvert fall ikke sånn i det lange løp. At man skal være glad i seg selv slik man er og at det å si noe fint til andre det føles ikke bare godt for den du sier det til, men også for deg selv. Tro meg, prøv selv. 

Jeg ser at enkelte bloggere opplever så utrolig mye negativt og får så mye hat. Jeg lurer alltid på hvordan det har skjedd. Hvordan havnet de sånn midt i skuddlinjen? At de som blogger ikke har tall på hvor mange ganger de har blitt kalt FEIT, HORE og DUM. ( Vil også bare si at det er virkelig ikke greit å skrive slike kommentarer. Det sier jeg hele tiden) Vel, jeg har faktisk fått kommentar for at jeg er feit, men hallo, det er jeg jo ikke. Jeg har også fått kommentar på at jeg er en hore, noe jeg heller ikke er dum. Jeg får høre fra venner og de jeg kjenner at det er misunnelse og velger å tro at det er det når jeg først får en slik kommentar. Jeg tror også en grunn til at jeg ikke får så mange slike kommentarer er fordi jeg ikke skriver så mye om alle saker som kommer opp og meninger. Jeg prøver heller ikke å provosere noen:-) Når jeg først skriver mine meninger er det om noe jeg brenner for i stede for å skrive om alt og alle. Mye av det jeg skriver om er selvtillit og at alle må være snille med hverandre. Som ungdom i dag syns jeg det er viktig og skriver derfor mye om det. 

Om jeg daglig hadde fått slike kommentarer, da tror jeg seriøst at jeg ikke hadde gjort meg tilgjengelig for kommentarer noe mer. Jeg bryr meg fint lite om hvor mange følgere jeg har her og der. Jeg har helt i fra jeg startet med instagram gjort det så enkelt som å blokke de som skriver dritt. Etter noen år gjorde Instagram det slik at man kan se listen over brukere jeg/foreldrene mine har blokket og den er uendelig lang. Dette var helt i oppstartsfasen og jeg fikk mange kommentarer på at jeg var stygg, dårlig til å blogge og ble kalt de styggeste ting. Sånn etter at jeg hadde lagt ut bilder enten med Isac eller Marcus og Martinus fikk jeg til og med trusler om at jeg skulle bankes opp. Den type brukere som kommenterte slik ble bare blokket. Det jeg sitter igjen med i dag er en fantastisk følgergruppe på Instagram som kommenterer så mye koselig og fint og så og si aldri noen negative kommentarer på bloggen. 

Jeg kommenterer ofte tilbake til dere på instagram og deler jo mye av meg selv i ulike kanaler og mange av dere har kanskje klart å få med dere at jeg faktisk er ganske hyggelig haha. Til og med da det ble kjent at jeg er sammen med Thomas ble det ikke noe hat i det hele tatt. Kun en har sent noen meldinger til Thomas om at han bør komme seg vekk fra meg fordi jeg er så fæl. 

Så jeg sier det igjen. Tusen takk og dere er fantastiske. 

Klem Jennie

Som dere kanskje ser er jeg ganske aktiv på instagram, så om du vil se flere bilder følg meg der<3 @Jenniefashion

“F**N ÅHHH”

Hei

Jeg håper dere alle har hatt en super dag! Visste da jeg stod opp at det var meldt snø, men hadde ingen peiling på at det skulle bli så mye. Dum som jeg er tok jeg på meg sneakers og det var derfor ikke så lett å komme seg hjem fra skolen. Det har snødd skikkelig her jeg bor og jeg tror det har det enda flere steder også. Nå må jeg faktisk finne frem vintersko eller bruke varme ullsokker i sneakersene mine. Flere av vennene mine likte ikke at det kom snø. “Neeei, jeg vil ikke ha snø” eller “F**n åh” var mye av det jeg hørte i dag! Ja, snøen kan være kjip, men prøv å tenk på det positivet. Personlig håper jeg vi bare får litt snø til jul. Da er jeg fornøyd. Om den blir her inntil da eller forsvinner og kommer tilbake bryr jeg meg ikke om. Her er noen bra ting med snøen!

1. Du kan gå langrenn. Jeg har gått langrenn siden jeg var 2 år og konkurrert i det. Jeg pleide å trene det fast, men måtte velge hvilken sport jeg likte best fordi alt tok så mye tid. Vi fikk bare trent ski fra høsten til tidlig vår, så da valgte jeg håndball siden det var året rundt. Uansett liker jeg det skikkelig godt, om jeg bare velger å trene det eller gå med venner. Pakk en sekk med pølser, pledd og kakao så har du alt du trenger for en koselig tur. 

2. Jeg har mange venner som ikke liker langrenn, men de liker utrolig godt slalom. Digger det selv og gleder meg til å få stått litt.

3. Det ser skikkelig pent haha! Må jo nesten nevne det. Jeg kommer personlig i skikkelig julestemning og det er bare så nydelig å dra inn til byen og se snøen og julelysene som begynner å bli satt opp.

4. Begynner å gå tom her, men du kan lage snømann haha. 

5.  Snø er bra fordi ehhh du kan ake haha!

Kommer ikke på så mye mer og selv er det kanskje ikke så mange ting jeg liker ved snøen heller. Ja jeg kan jo gå på ski og det ser pent ut men utenom det er jeg ikke så begeistret. Her er noen ting jeg ikke liker med snøen for å gjøre dette innlegge litt bedre haha!

1. Jeg kan ikke gå i sneakers:(Har opplevd flere ganger i fjor at jeg tok på meg sneakers, gikk ut og snøen rakk meg til kneet. Hihi! Måtte inn og bytte sko.

2. Det blir utrolig glatt! Det er egentlig skikkelig skummelt og jeg tror seriøst jeg holdt på å falle sånn 10-15 ganger på vei hjem fra skolen i dag. Bor selv i en bratt bakke jeg må gå opp og ned for å komme meg til og hjem fra skolen. 

3. Om du først faller blir du våt haha!. Gikk får å møte Thomas på bussholdeplassen i vinter (februar)og jeg falt alltid i bakken og ble kliss våt hah.

4. Glatt på veien.

5. Snøen er jo fin når den faller ned, men når den blir brun og sølete er det ikke så fint lenger.

Dette var noen ting jeg liker og ikke liker meg snøen haha. Er det noe du liker eller ikke liker med snøen. Kommenter det gjerne<3

Processed with VSCO with a5 preset