NYTER LIVETS GLADE DAGER

Hei

I går var jeg som sakt med Lila og på kvelden ble henne med meg til hytta vi bor på denne langhelgen. Hun overnattet med oss og i dag har vi hatt det helt utrolig gøy i sammen. Vi begynte dagen med båttur etter frokosten, og den var full av fart, vannsprut og bølger. Etter båtturen dro vi til en annen hytte hvor besteforeldrene til barna vi er på hytta med bor. Der badet vi både i sjøen og i jacuzzi, solte oss og hadde fiskekonkurranse. Til middag grillet vi før vi kjørte Lila hjem og også i dag avsluttet vi dagen med fotballkamp nede på banen. 

I morgen skal vi hjem og det syns jeg er ganske trist. Håper vi kan dra hit igjen flere ganger. 

 

I LYNGDAL FØR JEG MØTTE LILA

Glad jeg har så flotte og snille jenter i familien <3

PÅ BÅTTUR I DAG

Utrolig morsom båttur 😀

HERLIG MED JACUZZI

GODE VENNER <3

Kommer muligens til å legge ut flere bilder fra dagene i Lyngdal etter at jeg har kommet hjem igjen.

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

KOSELIG DAG

Hei
I dag etter frokost tok vi oss en tur til byen. Det var også utrolig deilig vær men bare enda varmere i dag:) Etter en fin, kort tur i byen ble jeg kjørt til Lila. Vi har vært i byen og kjøpt noen utrolig kule og morsomme solbriller. Deretter dro vi til hun og nå skal vi bade.håper det er varmt<3

Godt med shave ice??

Kule jenter

Har du smakt shave ice?
Klem Jennie

FUNNY SUNNY DAY

Hei

I dag har vært første dag i Korshamn i Lyngdal. Vi våknet til strålende solskinn og spiste en deilig frokost ute. Ellers i dag har vi vært på båttur til en vakker plass i skjærgården. Fant oss en liten strand der vi koste oss og spiste lunsj. 

Da vi kom hjem fra båtturen grillet vi og deretter hadde vi tidenes fotballkamp med hyttenaboer. Det ble store lag med både voksne og barn og laget mitt vant 10 – 5 😀

Nå har vi kommet tilbake etter en spontan vannkrig etter fotballkampen og har planer om å nyte en lang sommerkveld med lek, moro og grilling av marshmallows. 

 

HER ER NOEN BILDER FRA DAGEN

Våknet til denne utsikten

Bilde fra IG, vind i håret 🙂

“Onkel” Tore kjører båten

Koselig i båten

Nydelig plass

Er du heldig og har fri i morgen også?

Klem Jennie

 

 

GLEDER MEG

Hei

Nå er jeg ferdig pakket og setter snart kursen mot Lyngdal. Har gledet meg til denne langhelgen i flere uker nå. Det blir noen dager med mange fantastiske mennesker og det er i tillegg meldt deilig sommervær. Har aldri vært i Lyngdal før, men har sett noen bilder og hørt om stedet vi skal til og det høres veldig fint ut. Det tar jo ganske lang tid å kjøre dit, men skal slappe av i bilen med god musikk og kanskje en film. 

PAKKET OG KLAR. HAR TATT DET KOFORTEN DA:)

FORTET MEG HJEM FRA SKOLEN I DAG<3

Kan informere om at jeg ikke har fått tid til å jobbe med bakevideoen denne uken, men at den blir klar neste uke 🙂

 

Har også kjøpt inn to premier, noen som er klare for en konkurranse snart?

 

Klem Jennie

VINNEREN ER…..?

Hei

Akkurat kommet hjem fra skolen og i dag tok vi klassebilde og portrettbilder, veldig morsom dag. Sist gang vi tok klassebilde og portrettbilde var i 1 klasse.

 

Nå skal jeg snart dra inn til Oslo. Der skal jeg i møte med resten av juryen til mobilfilmkonkurransen “Huden glemmer ikke”  og i sammen skal vi kåre en vinner.  Dette blir spennende og jeg gleder meg til å se flere filmer og til å finne ut hvem som vinner konkurransen. Så håper jeg også at flere har fått og får fokus på dette viktige temaet.

 

Tankene mine går ut til de som opplever kreft nært innpå seg. Enten ved å være syke selv eller å oppleve at en de har kjær blir rammet av kreft. Ber om at dere får masse styrke og heier på dere i kampen.

Etter møtet med juryen må jeg hjem og pakke for i morgen reiser jeg til Lyngdal, det gleder jeg meg veldig til. Har aldri vært i Lyngdal før men gleder meg til å tilbringe en langhelg i sammen meg herlige mennesker og det er til og med meldt deilig sommervær. 

Nå må jeg faktisk løpe til bussen……

SELFIE


Har du noen planer for denne langhelgen?

Klem Jennie

 

SUMMER OUTFIT

Hei

I dag bestemte jeg meg for å ta bilder av en outfit jeg bare elsker. Den er litt for stor, men den får henge i skapet til den passer. Det er en onepiece som jeg stylet opp med et hjertesmykke og håret litt bakover. Ekstra deilig å ta bilder ute i det fine været. Nå er det helt perfekt, ikke for varmt og ikke for kaldt. Bildene er tatt på en nabotomt som har blitt solgt, Utrolig fin hage, men hytta som står der skal nok rives fordi det skal bygges flere hus der. 

Nå skal jeg jobbe litt med videoen jeg startet på i går. 

I morgen skal vi ta klasse og portrettbilde på skolen. Gleder meg masse. Har allerede funnet frem det jeg skal ha på meg.

Har du tatt portrettbilde enda?

Klem Jennie

onepiece/sheinside

#outfit  #antrekk #mote #Reklamelenke

Reklame 

NY VIDEO PÅ VEI

Hei

Ja du har rett, det er en ny video på vei. I dag var jeg ganske sliten og ville ta en rolig dag hjemme, men det ble ganske kjedelig. Tenkte derfor at jeg kunne lage en video til bloggen. Jeg har jo ikke forberedt noen spøsmålsrude, så det gikk jo ikke. Det ble derfor en ny bakevideo. Dere få ikke vite hva det var jeg lagde før videoen kommer ut, det skal være en overraskelse. Håper det smaker godt. Har aldri smakt det før så det blir spennende. Koste meg masse med å lage vidoen og har funnet en ny effekt for meg i imovie. Gleder meg til å vise dere den<3


Hva tror du jeg har bakt???

Klem Jennie

FINALLY SUMMER

 Hei

I dag var det utrolig deilig sommervær. Dagen startet skyet men veldig varm, så tittet sola frem. I dag var jeg og Ella med noen venner fra en annen skole. Vi var sammen nesten hele dagen og spiste is og skravla. Hmmmm…. vet ikke helt hvor mange is jeg har spist i dag, men det var i hvertfall veldig godt. Hehehehe<3 Etter vi hadde vært med de dro jeg og Ella hjem til oss selv for og hente babdetøy. Deretter kom Ella opp til meg, spiste middaf og så dro vi en tur ned til stranda. Jeg forventet ikke at jeg skulle bade så mye, men der tok jeg feil. Jeg bada ganske mye og vannet var utrolig deilig når du ble vandt til det.

I går hadde jeg en liten photoshoot med mamma. Her et et av bildene. ( Dette la jeg også ut på instagram)

Var det sol eller regn der du bor i dag??

Klem Jennie
 

Takk

Hei

I dag da jeg kom hjem fra håndballtrening ble jeg bare såååå lykkelig. Mamma hadde vært og kjøpt noen shortser til meg og lillesøster og heldigvis passet i hvertfall 2 av de fire hun hadde kjøpt. 

Det har vært skikkelig varmt i dag og selv om det regnet sinnsykt da vi var på vei til trening var det varmt i luften. Glad jeg ikke dro på stranda i stedet for å dra på trening.

Nå er det bare 27 dager til sommerferie 🙂 Da er jeg ferdig på barneskolen og det kan feires. Godt å komme seg bort der i fra. Nei da, hahahaha. Kommer til å savne skolen veldig mye men det blir jo utrolig spennende å begynne på ungdomsskolen også.

I går hadde laget mitt og jeg håndball avsluttning her vi bor. Vi spilte kamp, fikk medalje og hadde lodd trekning ( dessverre vant jeg ingen ting) og koste oss alle i sammen.

Her er et par bilder i fra håndballavslutningen.


Godt med medalje. Hehehehe:)

Under akuratt denne kampen spilte jeg venstre ving. Det er den plassen jeg liker mins siden den ikke passer helt til meg. Trives mye mer som beck og midtbeck.

Spiller du håndball?

Hvilken plass liker du best/minst?

Klem Jennie 

JEG BARE ELSKER

Hei

Nå skal jeg snart på sommeravslutning med håndballaget og andre lag fra Nesodden. Skal forsøke å få tatt noen bilder der i fra, som jeg kan dele med dere om dere ønsker det. Siden det blir ganske travelt med lekser, middag og så rett på avslutning legger jeg ut et innlegg med noe godt jeg har tenkt til å prøve å lage en dag. Jeg elsker kokos, og fikk veldig lyst til å forsøke å lage hjemmelaget Bounty sjokolade. 

 

HJEMMELAGET BOUNTY SJOKOLADE

OPPSKRIFT

 • 280 ml kokosmelk
 • 250 gram kokosmasse
 • 2 ss delfiafett
 • 1 1/2 dl lys sirup

 

GLASUR

 • 400 gram lys kokesjokolade 
 • 4 ss delfiafett til å tynne ut sjokoladen 

 

SLIK GJØR DU DAG 1

 1. Smelt sammen delfiafett, sirup og kokosmelk.
 2. Bland inn kokos.
 3. Kle en form med bakepapir og klem massen godt og hardt sammen ned i formen. 
 4. Settes i fryser til dagen etter.

 

SLIK GJØR DU DAG 2

 1. Del opp i passe store biter.
 2. Dypp i smeltet sjokolade tilsatt delfiafett.
 3. Avkjøles på bakepapir og oppbevares i kjøleskapet.
 4. Pynt eventuelt med smeltet hvit sjokolade eller strø over litt kokos.

 

 

En annen ting jeg også har lyst til å prøve å lage en dag er disse fristende ispinnene her.

 

Noen som vil ha oppskriften på dem?

Klem Jennie