KJEDER DU DEG?

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en superduper dag! Sommeren er fult i gang og jeg nyter hvert eneste sekund av den. Det er mange uker igjen, men vet at tiden kommer til å gå fort når jeg har det moro. Derfor prøver jeg alltid å ha noe å gjøre, det trenger ikke være noe spesielt. Her er mine tips om du kjeder deg i sommer og ønsker å finne på noe!

1. Inviter over noen venner og ha en skikkelig “summer night”!  Sett dere ute med maaange puter og tepper. Kjøp inn litt godsaker, vannmelon og lag noen fancy sommerdrinker. Et godt tips er tropisk juice og farris. Deretter kan du pynte med fruktskiver på siden. 

2. Dra på standa og baaaaad<3

3. Legg deg ut i sola (husk solkrem) og sett på en bodcastdu kan høre på imens! Jeg hører nesten aldri på musikk lenger når jeg soler meg, er på bussen, båten. Jeg setter på en podcast. Podcast har blitt utrolig populært i det siste og det er myyye å velge fra. Får nesten lyst til å lage en podcast selv. Burde jeg?

4. Sleng deg ut med tegnebok og tusjer. Det gjorde jeg i dag og det var veldig avslappende.

Har dere noen bra tips til hva man kan finne på i sommer?

Klem Jennie

 

 

 

OVERSIZED SHIRT AND A LOW BUN

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag i varmen! Jeg har bare gått rundt i bikini her hjemme og spist friskis. I sommer kommer jeg nok til å leve i bikini,  og når jeg må ha på meg noe, slenger jeg bare på en oversized skjorte haha! Jeg har vel gått til innkjøp på noen av disse og jeg bare eeeeelsker de. Gleder meg til å tusle ned til stranda i skjorte og flipflops og bare ta det heeeelt med ro. Nå er det ikke så veldig lenge til jeg reiser til varmere strøk og jeg er så gira<3

Klem Jennie

ENDELIG FERIE!!!

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin helg! Det har i hvert fall jeg! Fredag var siste skoledag og den varte I bare 2 timer! Etter en kort skoledag dro jeg hjem og filmet en del av en video som snart kommer ut på kanalen min, før jeg så dro til Oslo og møtte Thomas. Vi dro ut og spise med familien hans på Sørenga, før vi dro til Rådhusplassen for å få med oss VG-lista!!! Jeg ble litt skuffa over at det var flere sanger jeg aldri hadde hørt før, med tanke på at det heter VG-lista TOPP 20. Noen av sangene kunne jeg selvfølgelig og jeg sang vel høyest da Julie Bergan stod på scenen og Mads Hansen. Da det nærmet seg slutten bestemte vi oss ganske spontant for å dra på kino, så etter VG-lista dro vi og så “Ocean`s 8”. Jeg har sett alle de tidligere filmene og liker dem alle veldig godt. 

I går tuslet jeg rundt i byen og shoppet litt før jeg dro hjem og feiret Sankthans med venner og familie! I dag har jeg filmet og redigert hele dagen! Jeg tuller faktisk ikke. Jeg håper på å bli ferdig i dag!

Hvordan har din helg vært?

Klem Jennie

Hei folkens!

Jeg syntes at det var på tide med et litt mer seriøst innlegg i dag. Noen har fått med seg hva jeg skal til å si, fordi jeg delte det på instagrammen min for ikke så alt for lenge siden. For en ukes tid siden fikk jeg en dm av et firma som tilbød meg forskjellig type kirurgiske inngrep som brystopprasjon, fillers og botox. Grunnen til at jeg tar det opp her på bloggen nå, er fordi jeg har fått enda flere henvendelser de siste dagene. Altså hva skjer med samfunnet? 

Noen har faktisk påstått at alle disse dm´ene og meldingene kjente profiler får på nett er del av et eksperiment eller at vi rett og slett lurer dere. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke lurer dere. Jeg ble faktisk lei meg da jeg så disse eldre mennene påstå at dette var tull, fordi jeg ble redd for at folk skulle tro jeg var en slik influencer som bare er ute etter oppmerksomhet og følgere. Fordi det er utrolig mange av dem der ute. 

Heldigvis var det mer positiv respons enn negativ, da jeg delte meldingen jeg hadde fått fra et svensk firma som tilbøy meg plastisk operasjon. Det var alt fra gutter, jenter, unge og voksene som sa at jeg var sterk og et godt forbilde for unge i dag, noe som fylte meg med glede og selvsikkerhet. Det er alt jeg ønsker,  svarte jeg. Jeg gjør ikke dette for likes, følgere eller oppmerksomhet, men fordi jeg ønsker at unge skal ha forbilder som ikke har operert seg, tatt fillers, bleket tennene, tatt extensions. Et forbilde som sier at man er god nok som man er og som FAKTISK IKKE HAR ENDRET NOE PÅ SEG SELV. 

De siste dagene har jeg fått enda flere forespørsler. “Hei, Jennie.Vi digger profilen din og lurer på om du vil teste ut vår flat-tummy-tea som skal gi deg flatere mage” eller ” Hei søta! Vil du teste ut vårt tannblekningssett, mot at du deler det med dine følgere og at de får rabatt på et sett?”. Følgerne mine er helt nede i 9 års alderen. Hva er det de tenker? Hvorfor skal jeg ha flatere mage? Jeg er helt fin sånn jeg er og om jeg ønsker meg flatere mage, så trener jeg meg heller til det, enn å fylle kroppen min med noe unaturlig greier som egentlig ikke fungerer. Jeg syns det skal være ulovlig å reklamere for og bli sponset for slike inngrep. 

Vi må lære å elske oss selv og godta at vi alle er forskjellig. Det er jo det som er vakkert! Noe jeg har tenkt en del på er at det burde finnes et slags “Lær å elske deg selv” kurs eller no haha! Kanskje det allerede gjør det.  Eller en slags form for opplæring i å elske seg selv på skolen! Det er noen ting jeg syns er helt unødvendig at vi lærer på skolen, som å pugge alle de 50 statene i USA eller å lære å spille blokkfløyte. Jeg kunne godt ha byttet ut en av de ørten og førti timene med diktanalyse fra ungdomsskolen, med et par timer der vi snakker om selvsikkerhet, at vi mennesker er forskjellig og slik skal det være.

 

STOCKHOOOOOOOLM!!!

Reklame | instax

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Det har i hvert fall jeg, fordi jeg kom ikke opp i muntlig eksamen! Åhhh jeg er så lettet og glad. Nå har jeg egentlig sommerferie. Jeg har verken skole i morgen eller på torsdag, og fredag skal jeg bare være der 2 timer for en liten avslutning. Fordi jeg ikke kom opp, fikk jeg dermed tid til å gjøre ferdig vloggen fra torsdagen og fredagen. 

Jeg var så heldig og fikk reiste til Stockholm med Instax 14-15. juni! Det var er superkoselig opplevelse og jeg snekret sammen denne vloggen etter den morsomme turen. Håper dere liker den! 

Jeg vil også minne dere på GIVEAWAYEN jeg har gående på instagram! Sjekk den ut og bli med i trekningen! 

 

Klem Jennie

VINN ET KAMERA!!!

\annonse

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har kost med i byen med klassen i dag og nå henger jeg med Thomas. Vi har vært en liten tur ute og sett på film! Digg å bare slappe av inne når været ikke er på topp!

Jeg tenkte å informere dere alle om en giveaway jeg har gående på Instagram nå! Du har muligheten til å vinne et SQ6 polaroidkamera fra @intaxnorge! Det er superkult!

Vinneren trekkes på søndag! I morgen kommer forhåpentligvis vloggen fra Stockholm ut! Spørs litt om jeg kommer opp i muntlig eksamen eller ikke. Får håpe jeg slipper!

Klem Jennie

FÅTT DEG PÅ HJERNEN!

//annonse

Hei folkens!

I går kom Emma Gunnarsen (Søstra til Marcus og Martinus) ut med en ny låt og jeg syns det er en skikkelig hit! Den heter “fått deg på hjernen” og jeg har fått den helt på hjernen haha! Jeg har seff lagt den til i sommerlista mi på Spotify of det syns jeg du også burde gjøre. Videoen er også supersøt og fargerik! JEG DIGGER DET!

SJEKK DEN UT!!!

Jeg var så heldig og fikk møte Emma for en liten stund siden og vi snakket masse om sangen og hun fortalte meg om et konsept hun hadde kommet opp med i forbindelse med låten! Konseptet går ut på å lakke neglene dine i fargene gul, blå, grønn, lilla, og rød fra tommelen og utover. Hver farge representerer noe fint og viktig. Hun fortalte meg at gul står for snill, blå står for omtenksom, grønn står for tøff, lilla står for modig og rød står for kul. Hun sa at det å være modig handler om å stå opp for andre og si i fra dersom noen ikke har det bra. Snill det handler om å ta folk imot med åpne armer og inkludere alle. Det var et superhyggelig møte og hun gledet seg masse til at låten skulle komme ut. Ikke minst gleder hun seg til å synge på Norway cup! Hun håper at så mange som mulig, både gutter og jenter, lakker neglene som henne! 

Hun var supersøt og lakket neglene mine for meg! 

STOCKHOLM!!!

//annonse

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en flott dag! Jeg har kost meg masse i Stockholm i dag og skal fortsette å kose meg her helt til i morgen. Noen fikk det kanskje med seg på instagrammen min! Jeg er her på et event med @instaxnorge som har har lansert er nytt polaroidkamera og det er suuuuper fint! Jeg tok flyet i dag klokken 9.30 ish og var allerede i Stockholm 45 min senere. Jeg rekker dessverre ikke fortelle så mye om dagen nå, fordi vi straks skal ut og spise. Programmet er tettpakket og jeg har vlogget utrolig masse av det. Videoen vil selvfølgelig komme ut på YouTubekanalen min!

Kort oppsummert har jeg og en gjeng andre youtubere hengt i et studio i dag, der har vi blitt sminket, stylet og fotografert! Slenger med noen bilder, men det vil definitivt komme mer!

Jeg kommer også til å kjøre en konkurranse på instagrammen min senere, så følg med!💛

Klem Jennie

INSTAGRAM Q&A

Hei folkens! 

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! La oss hoppe rett inn i spørsmålene!

Hi guys!

Hope that you all have had a wonderful day! Lets jump straight into the questions!

Hva er det beste med å lage youtubevideoer? / What´s the best thing about making youtube videos?

Det må vel være at jeg kan være kreativ og finne på mye moro. I tillegg liker jeg youtube fordi dere får en enda større smakebit av hvordan jeg er som person gjennom en video, sammenlignet med et bilde på instagram. 

I really like that I can be creative and do lots of fun stuff. I also like that you get a much better picture of how I am as a person, compared to what a picture on my instagram tells you!

Hvilket land er ditt favorittland? // What´s your favorite country?

I det siste har det definitivt vært Norge! Vi har jo hatt det beste været og når været er på topp er livet på topp haha! 

Lately it has been Norway! We´ve had the greatest weather in a loooong time and I´ve enjoyed every single second of it! 

 

Hva var førsteinntrykket ditt av Thomas? // What was you frist impression of Thomas?

Førsteinntrykket mitt er egentlig det samme som jeg sitter igjen med nå etter over et år sammen! Han er en utrolig hyggelig gutt med et stort hjerte! Han er morsom, livlig og sist men ikke minst veldig kjekk!

My first impression of Thomas is pretty much the same as how I think of him now. He´s extremely nice and he has a great heart! He is funny, full of life and last but not least, he is incredibly handsome!

 

Har du noe tips når det kommer til skole? Do you have any tips when it comes to school?

Vi er alle gode i forskjellige ting og en karakter definerer ikke deg som person. Det viktigste med skole er å se fremgang i ditt eget arbeid. Om det er å forstå et vanskelig mattestykke, gå fra 2 til 3 i naturfag eller at du fikk en god kommentar fra læreren. Jeg får mange spørsmål om studieteknikk og et av mine beste tips er å lese tilbakemeldingene du får av læreren din, da vet du hva hva du kan bli bedre på<3 

We´re all good in different things. Just remember that a grade does not define you as a person. The most important thing about school is to see progress in your own work. Whether it’s understanding a hard math piece, go from a 2 to 3 in science or that you got a good comment from your teacher. I get a lot of questions about study technique and one of my best tips is to read the feedback you receive from your teacher. That way I will always know what I can get better at. 

Hva er planene dine for i sommer? What´s your plans for this summer?

I sommer skal jeg på en utenlandstur med familien til et sted vi har vært før! Jeg gleder meg masse og kommer nok til å si hvor vi skal når det nærmer seg! Deretter håper jeg på en en tur med Thomas og selvfølgelig blir det mange sommerdager her hjemme i Norge!

This summer I will be going on a trip with my family to a place we´ve been before. It´s really beautiful! Then I´m hoping for å trip with Thomas and ofc it´s going to be many summer days here in Norway!

Hvor gammel er du? How old are you!

Jeg ble født 08.01.2001, som betyr at jeg er 17 år gammel<3

 I was born in the 8th of January 2001, which makes be 17 years old. 

Kan du vise et bilde fra barndommen din? // Can you show us a picture from your childhood?

Seff!

Of course!

Dette er et bilde av mamma og meg! This is a picture of my mom and I. 

 

Hva syns du er viktig for å gjøre et godt førsteinntrykk når du møter noen for første gang? How do you make a good first impression when you meet someone for the first time? 

Det er naturligvis å være hyggelig og snill, men noe som er spesielt viktig for meg er et god håndtrykk. Jeg har hilst på et par mennesker og det var som å ta i grøt. Skikkelig slapt og nesten litt kleint haha! 

By being nice and kind you will easy make a good impression, but a firm handshake has a lot to say if you ask me. 

Hvor mange seriøse forhold har du hatt? How many serious relationships have you had?

Jeg har hatt ett seriøst forhold og det er det jeg er i nå med Thomas. 

I have had one serious relationship, and thats the one I´m in right now.

Hvor er kjolen fra? Where´s your dress from?

Jeg har nevnt den i et tidligere innlegg. Klikk HER for å se hvor kjolen er fra. I have mentioned it in a blog post a few days ago. Chick here!

Jennie