Siste dagen

Hei

Da er det endelig nyttårsaften da. Vel….egentlig er det vel ikke endelig, for jeg har ikke akkurat ventet på denne dagen. At det er nyttårsaften vil jo også si at juleferien snart er over. Men det er så utrolig mange morsomme og spennende ting som skal skje i 2015. Mye er fremdeles hemmelig, vel egentlig er vel alt hemmelig foreløpig – gleder meg sykt til å dele med dere så fort jeg får klarsignal. 

Jeg har faktisk laget tre blogginnlegg i dag, men fant ut at jeg ikke skulle poste noen av dem. I dag vil jeg bare benytte sjansen til å ønske alle dere et fantastisk nytt år. Ønsker deg og alle dine nære og kjære alt godt. Om dere har det vanskelig akkurat nå som 2014 går mot slutten ber jeg om at dere skal få krefter og mot til å takle utfordringer som dere enten har eller som dere kan komme til å møte. Jeg ber om at det vil løse seg for dere og sender varme klemmer til alle dere som har delt med meg at dere har syke søsken eller syke foreldre, besteforeldre, venner eller er syke selv. Jeg heier på dere alle sammen. Også dere jeg ikke vet om. 

Jeg ønsker også å si at positivitet faktisk gjør alt mye bedre og lettere. Jeg håper at dere som har plaget eller mobbet andre, i kveld vil gi dere selv et nyttårsforsett om å slutte med dette i 2015. Jeg håper på et kommentarfelt uten hat og stygge tilbakemeldinger, ikke for meg men for alle andre dere barn som har IG, facebook, snapchat, kik og andre sosialekanaler. 

For 2015 ønsker jeg å se at flere bryr seg positivt om andre. Jeg har lest i aviser og sett på nyheter alt i fra at fremmede har tilbudt seg å betale for matvarer når en alenemor ikke fikk bankkortet til å funke i butikken, at en butikksjef kjørte gjennom snøstorm for å levere en julegave som ved en feiltakelse ikke inneholdt et spill som den skulle. At TV programmet “hvem bryr seg” faktisk viser at noen står opp for fremmede som blir behandlet feil og vondt av andre. 

Jeg har lest om det tragiske utfallet om at gutten Odin begikk selvmord, jeg har felt tårer for han. Jeg har følt med Villemo og frydet meg over hennes mot om å stå opp for seg selv og andre ved å vise sitt ansikt og dele sin historie. Jeg har også selv fått hat og trusler mot meg. Det skal ikke få være slik at enkelte barn faktisk kan ødelegge livet til andre barn. At de knuser hele familier. 

Jeg håper at flere voksne skal engasjere seg i barna sine og deres liv i sosialemedier. 

Det ble et rotete innlegg dette her, fult av følelser, tanker og meninger. Alt jeg vil er å ønske dere ALT godt. 
Klem Jennie

PINK

Hei

Nå har jeg nettopp kommet inn etter en treningsøkt i sammen med en venninne av meg som også trener langrenn. Det er ikke så mye snø her jeg bor, men vi har i hvertfall benyttet oss av kunstsnøen de har fått lagt rundt løypa på idrettsbanen. Veldig gøy å stå på ski med Ingebjørg og å få trent litt klassisk og teknikk. 

Tidligere i dag har jeg vært i sammen med en jente her på Nesodden som jeg aldri har vært med før,  og vi har hatt en fin dag i sammen. Vi har blitt bedre kjent og hun virker som en hyggelig jente.  

Legger med noen nydelige bilder som er fotografert i dag. De er knipset i hagen vår, rett før solnedgang. Himmelen gikk i fra lysrosa til knall rosa/oransj, utrolig vakkert.  

 

I dag og i morgen er siste mulighet til å stemme på sine bloggfavoritter til Vixen Blogawards. Du kan stemme på meg ved å trykke HER

TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif

 

I morgen er det nyttåraften.

Har du noe nyttårsforsett?

Klem Jennie

KAOS

Hei

I dag har faktisk pappa begynt med å rive kjøkkenet vårt og å fjerne parketten i stua. Det er litt kaos her nå, men jeg gleder meg veldig  til alt blir ferdig. Jeg har sakt at det er greit å utsette bursdagsfeiringen min til det blir ferdig og det må lillesøster også. Lillebror har bursdag i starten av februar, så da er det større sjanse for at alt er ferdig. 

For å komne oss litt bort i fra kaoset dro jeg med mamma, lillesøster og lillebror på tur i dag med akebrett. Deilig å komme inn igjen og varme seg opp med kakao. 

I dag har jeg også trukket vinner av de deilige Therese Johaug vottene, denne gangen ble det @emma_bakke02 , Gratulerer. Jeg tar kontakt med deg på IG.

I morgen må jeg bare forsøke å finne på noe med noen, for jeg begynner å bli rastløs av alle disse rolige fridagene. 

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

 

NY KONKURRANSE

Hei

I dag gikk jeg og familien opp til idrettsbanen for å gå litt på ski. Lillebror skulle prøve ut de nye skiene sine og jeg trente litt teknikk. Ikke lenge igjen før skirennene her begynner og vil få gått litt på ski før det første rennet. Her på Nesodden har det blitt veldig kaldt for tiden så fingrene mine ble utrolig kalde. Heldigvis hadde jeg med mine nye Therese Johaug votter, Unset Mitten. Dette er hverdagsvotter, men de var faktisk de eneste av alle de ulike skihanskene og vottene vi hadde med oss som varmet opp hendene mine etter å ha gått flere runder rundt banen. Det pleier jo ikke å være så kaldt når jeg går skirenn, så jeg gleder meg også til å få testet ut mine nye fine Kollen Thermo Glove. Akkurat i dag ble de skihanskene i kaldeste laget for meg. Vottene har isolasjon som gir ekstra varme og de funket veldig godt å gå på ski med også fordi de har skinn i håndflaten som gir gode gripeegenskaper.

 

Trykk //HER for å se mer informasjon om Therese sine Kollen Thermo Glove

 Trykk //HER for å se mer informasjon om Therese sine Unset Mitten

I dag tenkte jeg å ha en konkurranse på de lilla vottene, Unset Mitten. Likte de utrolig godt selv og  jeg er glad for at jeg kan gi ut et par til en av dere. Konkurransen skal foregå på både Instagram og her på bloggen. Om du deltar på begge dobler du sjansen.

For å delta på blogg må du svare på disse spørsmålene:

– Hvor feiret jeg jul i år?

– Hvor feirert du jul?

– Hva liker du best å gjøre om vinteren?

Husk å ta med kontaktinformasjon i tilfelle at du vinner.

For å delta på instagram må du: Dele et av bildene med de lilla vottene og skive under: Jeg vil vinne! Tag også bilde ditt med #Jenniefashionkonk #jenniesofieblogg  

#Jenniesofiekonkurranse @jenniefashion

Lykke til!

Klem Jennie

Something I got for christmas

Hei

I dag hadde jeg en stressende dag på Ski storsenter med mamma. Det var veldig mange der og det gikk sakte fremover. Vi kom for det første for å bytte et par ting jeg hadde fått dobbelt opp med til jul men siden det var salg tittet vi litt mer rundt. Jeg får fortsatt spørsmål om jeg kan ha julegavevideo, men det har jeg sakt at jeg ikke skal ha. Siden så mange har lyst ti å vite hva jeg fikk til jul tenkte jeg å vise et par bilder. Det er jo ikke alt men valgte å vise dere dette. Er utrolig takknemlig for alle gavene.

Jeg syns at folk skal kunne gi meg ting til jul uten at jeg skal legge det ut i video eller på bloggen. Samtidig ser jeg at mange legger ut bilder på IG og mange har fått mye mer enn meg, andre omtrent like mye og andre igjen mindre. Jeg ønsker derfor ikke lage ett slikt innlegg, som fokuserer på hvor mye man får. Jeg har hatt en fantastisk julefeiring med familie, er glad jeg har ferie og nyter juletiden. 

Noen av julegavene dukker kanskje opp i månedens favoritter, eller på bloggen på en annen måte. 


I morgen blir det konkurranse på bloggen<3 (Veldig fin premie)

Klem Jennie

HOME AGAIN

Hei

Nå har jeg kommet hjem fra Kargerø etter et supert opphold. Har fått pakket ut alt, pluss gavene som jeg har fått.

 Fint å få se familie som man ellers ikke treffer så ofte. Vi hadde det alle utrolig koselig og håper på å møte alle snart igjen. Vi spiste herlig julemat og masse gode julekaker og fruktsalater. Det ble nesten litt for mye av det gode. Hehehe

En ting jeg savnet var snøen så nå gleder jeg meg til å gå på ski her på Nesodden. Da vi kom hjem var det hele -12 grader. Får håpe det kommer mer nedbør.  

Håper dere alle har hatt en fin julefeiring.

Er det snø der du bor?

Klem Jennie

 

FØRSTE JULEDAG

Hei

Da er julaften feiret og første juledag snart tilbakelagt også. Som dere sikkert forstår så er det ikke akkurat det å blogge som står øverst på listen over ting jeg har lyst til å gjøre akkurat på julaften eller dagen i dag heller. Vi er sammen med familie som vi ellers ikke ser så ofte, koser oss i sammen, spiller spill, går turer og slapper av. 

I morgen skal vi hjem igjen og hjemme er det snø, noe det ikke er i Kragerø og jeg gleder meg til å stå på ski. Det er visst ganske kaldt på østlandet også. 

Legger med noen bilder og ønsker dere fortsatt en god juleferie

Klem Jennie

 (PS, kommer ingen julegavevideo eller innlegg om hva jeg fikk til jul)

Lille Juleaften

Hei i dag etter frokost satte vi oss i bilen og kjørte strake veien til Kragerø. Turen tok 3 timer og jeg brukte mye av tiden på å bare slappe av. Så også på film med lillesøster og lillebror. Da vi kom frem spiste vi god middag og deretter tok vi en spasertur i byen.

Håper dere alle har hat en fin lille juleaften??

Klem Jennie

MIN BALLKJOLE og vinner av kalenderluke

Hei

I dag dro Ella og jeg på en koselig førjulstur i sammen til Oslo. Vi tittet i butikker, gikk i Slottsparken, var på Cafè i sammen og koste oss. Veldig fin stemning i byen med snø og julelys. Da jeg kom hjem var det middag før vi igjen dro på en liten levere gaver og besøksrunde. 

Jeg har fått mange spørsmål om min ballkjole og jeg har svart på kommentarer både her på bloggen og på IG. Jeg kjøpte kjolen på et salg på nettsiden Nelly. Størrelsen jeg kjøpte var størrelse 34. Liker egentlig ikke å svare på spørsmål om størrelser, men forstår at mange får et bilde av hvilken størrelse de trenger selv om de ønsker å bestille seg en slik kjole. Den sitter akkurat og jeg kunne ikke hatt den mindre eller større. 

Jeg syns det er supert å ikke bruke mange penger på en ballkjole som man kanskje bare får brukt en gang. Denne kjolen er ikke en typisk ballkjole heller og kan jo brukes til andre festlige anledninger også. Da den var på salg kostet den 249,- og orginalprisen var 499,-

Etter jul er det flere nettsider og butikker som begynner med januarsalg og da kan det jo være lurt å følge med og kanskje kjøpe seg en juleballkjole til 2015 allerede da. 

 

Her er jeg i ballkjolen min 2014

Vinner av kalenderluken ble @benedictelwang , gratulerer 🙂

Ønsker dere alle en fantastisk julefeiring. Jeg skal blogge i ferien og er også å finne på instagram som @jenniefashion

Klem Jennie


KALENDERLUKE FJERDE SØNDAG I ADVENT

HEI

//Annonselink, sponset

Tidligere i dag kunne dere se håret mitt etter at jeg var hos frisøren i går. Da var håret mitt rett (ikke brukt rettetang, kun antifrizz-spray) og MAST hårbørsten.

Da jeg kom hjem etter julebesøk hvor vi også så den superspennende håndballfinalen, forsøkte jeg MAST Vol. 2 krøllstaven fra Makestyle. Jeg er veldig glad i en litt tykkere krøllstav som gir litt mykere krøller i håret. I og med at håret mitt er langt så er det jo litt tyngere også som gjør at krøllene dras litt nedover i tillegg. 

Dette er hva som gjemmer seg bak kalenderluken denne fjerde søndagen i advent. (Jeg tror faktisk det kommer til å åpne seg enda en luke innen 24.12, så det er bare å følge med her på bloggen)

Du kan lese mer om produktet ved å trykke //HER

 

DET DU MÅ GJØRE FOR FORSØKE Å VINNE DEN ER Å SVARE PÅ FØLGENDE SPØRSMÅL:

1. Hvor feiret jeg jul i fjor?

2. Si en av mine tre favorittjulesanger i år

3. Hvem pynter juletreet i familien min?

4. Hva heter bloggen til hun som har laget det nye designet mitt?

 

For å doble din sjanse, gi meg en shoutout på IG og tagg bildet med @jenniefashion #jenniesofiesjul 

Klem Jennie

 

Stem på meg til “Årets Ungblogg” ved å trykke HER, eller på bildet under

 

TUSEN TAKK photo unnamed_zpso8fphrl4.gif