wow altså!

 

//samarbeid

Hei!

I dag hadde jeg første skoledag etter at jeg kom hjem i fra jobbhelg i London! Jeg hadde det utrolig fint og gøy i London og jeg kommer til å savne det:( Sesong 3 av The Club vil ha premiere på Disney Channel den 17. februar klokken 18.30 på Disney Channel. Programmet er fylt med musikk, intervjuer, leker og masse masse annet gøy du ikke vil gå glipp av.

Det neste spennende som skjer er fotoshoot for den tredje og siste kolleksjonen min med WOW! Det gleder jeg meg masse til! Jeg gleder meg til å møte alle de fantastiske menneskene jeg får jobbe med, til å ta bildene, vise de til dere og så ha lansering. Det er ikke funnet ut ennå hvor det skal være og når men jeg kommer helt klart til å dele det her på bloggen og instagram når det er funnet ut. I mellomtiden har wow kommet ut med flere superkule antrekk og looks jeg bare digger. Du kan se lookbooken dere ved å trykke //HER. Digger den!

 

Er du spent på min tredje kolleksjon?

Klem Jennie

Aldri for sent!

Hei!

Her i London er klokken snart 21.00, men i Norge er den faktisk snart 22.00. Jeg blogget ikke i går men jeg skal i dag! Jeg har aldri "droppet" å blogge to dager på rad og det skal heller ikke skje…nå i hvert fall haha! Så selv om det er sent kommer det et innlegg til dere. Heller for sent enn aldri. I dag var siste innspillingsdag her i London. Vi spilte også inn i går. Begge dagene var vi faktisk så effektive at vi fikk sluttet før. I går dro derfor jeg og mamma til et shoppingsenter som heter Westfield. Vi har vært der en del ganger men det er så stort at vi ikke rekker å få med oss alt. Det ble derfor en tur til. I dag etter innspilling planla Daniel, Anna Sofia, jeg og våre foreldre å ha en slags avslutningsmiddag i sammen. Nå har jeg fått pakket ferdig og ligger i senga på hotellrommet. Jeg skal nok legge meg snart siden mamma og jeg må stå opp veldig tidlig i morgen.

Dette er noen bilder fra helgen min. Har lagt ut noen av de på instagram og noen ikke!

Håper dere alle har hatt en fin helg<3

Klem Jennie

Back again!

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin fredag så langt. Endelig helg. Som jeg har sagt en del ganger nå så er jeg i London. Moren min og jeg reiste i dag og vi har allerede vært her en stund. Vi landet vel i 13.00 tiden og dro rett til hotellet etter at vi hadde henta bagasjen. Vi kom oss til hotellet og fikk rommet vårt. Deretter slappet vi av en liten stund før vi gikk ut og tittet litt i butikker og lignende. Nå er vi tilbake på hotellet og jeg tenkte at jeg skulle lese litt manus før morgendagen. Jeg er her som sagt for å filme med Disney<3

I morgen er det innspilling og på søndag. Deretter reiser vi hjem mandag.

God helg alle sammen!

Klem Jennie

3 GANGER I LØPET AV EN DAG!

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag! Etter skolen i dag dro jeg til byen med Tuva for å handle noen ting vi trengte. Utrolig koselig å bare gjøre slikt med venner synes jeg. Jeg fant også ut i går kveld hvordan jeg kan gjøre livestream på instagram, som vil si at dere kan se meg live og snakke med meg! Jeg syntes det virket utrolig kult, så Tuva og jeg gjorde det på vei inn til Oslo. Deretter gjorde jeg det når jeg kom hjem, to ganger faktisk! En gang før middag og en gang etter. Utrolig gøy må jeg si og det er definitivt ikke siste gangen jeg kommer til å gjøre det! Så jeg hadde faktisk tre livestreams i dag! Kommer kanskje til å gjøre det i morgen også! Om du følger meg på instagram vil du få muligheten til å se det i hvert fall. 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

Det er egentlig det jeg har gjort i dag! Nå skal jeg dusje og jobbe litt før jeg tar å legger meg!

Vil du at jeg skal gjøre flere livestreams?

Klem Jennie

MIN BBY

Hei

Ja, overskiften er sann. Jeg har en ny “bby”, nemlig den nye gitaren min! Haha! Tipper en del lurer på hvorfor jeg sånn helt ut av det blå kjøpte meg en gitar, men greia er at jeg alltid har syntes det er utrolig gøy og avslappende å spille gitar. Jeg har alltid hatt lyst til å spille et instrument og det er gitar jeg synes er mest gøy! Så hvorfor ikke kjøpe en og begynne. Haha! Jeg er langt i fra en mester og det tar nok en god del tid og øving om man skal bli skikkelig god men tenkte det var fint å derfor ha en gitar, som er start i hvert fall. Synge har jeg alltid vært glad i og det høres jo så mye kulere ut når man kan noen akkorder på gitaren og spiller til også.

Ellers i dag har jeg gjort lekser og jobba litt. Jeg reiser som sagt tilbake til London på fredag så mye av tiden går også i å øve manus og forberedelser. Denne uken har vi faktisk ingen presentasjoner eller prøver så det passer perfekt med tanke på at jeg derfor kan jobber mer med manus. At lekseplanen ikke viste noen prøver eller presentasjoner, var nester uvirkelig.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

I dag “feiret” vi forresten bursdagen min litt med familien også. Jeg fikk velge middag og fikk en gave av mamma og pappa også. Jeg var jo i London da jeg hadde bursdag og fikk ikke den vanlige familiekosemiddagen da. 

Spiller du noe instrument?

Klem Jennie

SÅ UTROLIG GØY!

Hei!

I går hadde jeg en skikkelig morsom kveld. Som jeg skrev på bloggen før jeg dro av sted, så skulle jeg på “Singing in the rain” forestillig i sammen med Bahare. Jeg gledet meg utrolig masse og var spent. Jeg må bare si det med en gang, det var fantastisk! For det første var det utrolig morsom og underholdene. Jeg lo flere ganger og koste meg skikkelig. De var alle utrolig flinke til både å synge og danse. Jeg ble skikkelig overrasket, på en god måte. Ikke nok med det men de hadde de kuleste effektene. Det regnet faktisk på scenen! Regn! Det var helt utrolig! Bahare og jeg var også så heldig å få gå backstage. Der hilste vi på noen av skuespillerene og tittet litt rundt. Om dere følger meg på snap og instagram så har jeg delt en del videoer fra kvelden, både av showet og backstage! De har snart ligget på snapchat og instastory i snart 24 timer, så om du vil se det add meg. Heter : jenniesofiesnap 


Processed with VSCO with b1 preset


 

 

Liker du teater?

Klem Jennie

SIKRUSARTIST

Hei

Det er endelig fredag igjen, litt tragisk at jeg alltid er så utrolig glad på fredager. Selv om det er veldig mye spennende som skjer for tiden, som også innebærer en del jobbing, så er det allikevel skolen som tar mest tid og krefter og skaper litt stress.  Huff, ille å si det men i dag føler jeg det må ut. Det er ikke det at jeg mistrives på skolen, jeg har det topp med venner og skolen er ikke et sted jeg gruer meg til å dra til, blir bare mye lekser. 

Det er helt sykt hvor mange prøver, presentasjoner, innleveringer og lekser vi kan ha i løpet av en uke. Det kommer ikke bare i veien for meg, men også i veien for treninger for de som eksempelvis spiller fotball eller håndball. Jeg er jo på skolen fra 08.30 til 14.30 og det vil si jeg drar til skolen 08.00 og er hjemme nærmere 15.00. Det betyr jo ikke at jeg da har ettermiddagen til venner, trening og familie. Nei, det betyr i aller høyeste grad LEKSER. Jeg vet også at vi har mye mer lekser enn mange andre venner jeg har både på Nesodden, men også andre steder i landet. Noen jeg kjenner har til og med leksefri. 

Nå er det ikke slik at jeg er dårlig på skolen, jeg er veldig fornøyd med mine resultater, men det er så mye jeg ikke ser viktigheten av. Det å lære seg å måtte kunne plassere USA sine 50 stater på kartet og huske hva de heter. Når skal jeg bruke det liksom? Det er jo en kjempefin måte å lære pugging på. Pugging, som ofte fester seg til hjernen i en dag eller to og så er det borte liksom…. Men pugging har jeg ofte bruk for. Jeg leser manus og manus må jo pugges og jeg trenger jo ikke huske replikkene mine etter innspilling.

Så når fredagene kommer så er det ikke en gang sikkert at det betyr fri for ofte må jeg øve til noe også, men jeg føler i hvert fall at jeg kan slippe noen av “ballene som jeg har i lufta” og slippe å sjonglere like mye som en sirkusartist. 

Så i kveld drar jeg med en venninne på “Singing in the rain”. Alte Pettersen er blant annet med og jeg har hørt mye bra om showet.

Nå har jeg også blitt bra nok til å endelig spille håndball igjen, og det er også bra. Neste uke blir en dag kortere enn vanlig også. Da tar jeg turen til London igjen, det gleder jeg meg til. Når jeg kommer hjem er det faktisk nesten februar. I februar blir det premiere på “The Club Radio” Fotoshoot av kleskolleksjonen min med WOW og mye annet gøy.

Her er noen flere bilder fra gårsdagen<3La ut noen videoer med gutta i går på musical.ly! Følg meg der som jenniefashion. 


 

Ønsker deg en god helg og håper du vil svare på spørsmålet mitt. 

Har du masse lekser og prøver?

Klem Jennie

MARTINUS, JENNIE OG MARCUS =” BESTE TRIO”

Hei!

I dag rett etter skolen tok jeg turen inn til Oslo for å gjøre noen spennende greier med Disney! Som dere kanskje har fått med dere er vi i innspillingen av The Club sin sesong 3 og nå kalles programmet “The Club Radio”! I showet er jeg programleder med Anna Sofia fra Sverige og Daniel fra Danmark. Vi gjør utrolig mye gøy og kult! I dag gjorde vi noen kule greier for programmet med Marcus og Martinus! Skal ikke avsløre så mye, men det er bare å følge med på blogg, insta og snap så vil jeg oppdatere dere på alt dere trenger å vite!

Jeg har flere bilder i tillegg til dette, men velger å ikke legge ut alt nå! 

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

The Club begynne på Disney Channel den 17 februar! Både i Sverige, Danmark og Norge! For dere som ikke bor i noen av disse landene vil det også senere kommer på youtube!

Vil du se flere bilder fra “behind the scenes” ?

Klem Jennie

ER JEG FREMDELES SINGEL?

Hei!

I dag har jeg vært nok en dag hjemme fra skolen på grunn av sykdom men føler meg heldigvis bedre, så jeg kan endelig gå på skolen i morgen. Jeg blir fakisk superstressa av være hjemme. Jeg går glipp av viktig undervisning, jeg får ikke henta skolesaker og jeg blir heller ikke oppdatert på viktige ting som hvordan jeg skal søke videregående skole. Selv om jeg har vært syk har jeg jobbet masse med skolearbeid i steden for å faktisk slappe av og bli skikkelig frisk. Men nå er jeg klar til å dra på skolen, selv om jeg kanskje er litt sliten. Heldigvis var jeg bare syk to skoledager og litt i helgen. Mamma og pappa syns det er utrolig dumt at det er slik at man liksom ikke kan være syk når man går på skolen. De blir litt oppgitte over at jeg sitter og stresser med lekser  samtidig som jeg er syk. Presser på meg vannflaske eter vannflaske og tekopp etter tekopp. Det var nok om det. 

I dag tenkte jeg at jeg kjapt kunne svare på noen spørsmål som jeg har fått mye av på instagram i det siste.

1. Hvor gammel er du?

Jeg fylte nettopp 16 år.

2. Hvor høy er du?

Jeg er 165cm lav/høy eller hva enn du vil kalle det. Jeg trives i hvert fall i mine 165cm<3

3. Hvor er kjolen og skoenen på dette bilde fra?

Kjolen kjøpte jeg på HM for under 100kr for noen år siden. Ganske gammel men elsker den fordi den er enkel og passer til alt. Skoene fikk jeg låne av en venninne akkurat for premieren av Marcus og Martinus filmen, men har sett maaaaange slike sko i flere skobutikker. 

4. Kan du snart filme en ny video?

Jeg har veldig lyst til å filme en video til snart. Det er bare mye som skjer for tiden så jeg må bare vente til ting har roet seg litt ned. Det er alt fra skole til andre spennende prosjekter. Det er bare å kommentere i vei om dere har noen ønsker:-)

5. Er du singel?

Ja, jeg er fremdeles singel haha:-)

6. Hvor er kjolen og skoenen på dette bilde fra?

Kjolen kjøpte jeg på HM for under 100kr for noen år siden. Ganske gammel men elsker den fordi den er enkel og passer til alt. Skoene fikk jeg låne av en venninne akkurat for premieren av Marcus og Martinus filmen, men har sett maaaaange slike sko i flere skobutikker. 

 

Det var altså min lille oppdatering og spørsmålsrunde. Synes du jeg bruke filme en ny spørsmålsrunde? Det var ikke sååååå lenge siden jeg hadde en på snap men tenkte til youtube som ikke forsvinner etter 24 timer?

Klem Jennie

 

MARCUS OG MARTINUS FØRPREMIERE

Hei!

Håper dere alle har hatt en fin dag. Dessverre har jeg blitt syk så jeg har prøvd å ta det veldig rolig. Som flere av dere fikk med dere på instagram og snapchat var jeg på førpremieren til Marcus og Martinus sin film ” Sammen om drømmen”. Jeg var også så heldig å få tre billetter, så jeg fikk med meg mamma og mine kjære venn Lila som var i Oslo denne helgen! Jeg og mamma dro inn til Oslo og møtte Lila. Deretter tok vi t-banen til Majorstuen og gikk til Colloseum. Det var utrolig mange mennesker der.  Kjendiser, presse, fans og mange,mange flere. Tusen takk til alle som kom bort til meg og tok bilde<3 Alltid koselig å møte dere. 

Det tok en liten stund men så kom endelig Marcus og Martinus på den røde løperen. Når de var kommet inn kunne vi andre også det. Mens jeg og Lila gikk ned den rødeløperen snakket vi blant annet med Juliabladet, toppbladet, NRK supernytt og noen flere. Vi ble stilt spørsmål og tatt bilder av. Aldri vært slik på en rødløper før, men der var veldig gøy. Utrolig koselig å hilse på dere andre som også stod rundt. Fikk mange gode klemmer i går for å si det sånn!

Et bilde av “daten” min og meg<3 ahah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi kom oss inn og fant plassene våre. Filmen startet ikke lenge etter og jeg koste meg utrolig masse. Filmen var utrolig bra og jeg må innrømme at jeg fellet en tåre eller to. Jeg skal ikke avsløre noe av filmen for dere som ikke har sett den, men som Marcus og Martinus har sagt er det en veldig ærlig film. Det skjer mye positiv men ting er ikke alltid like lett og det er noe man får kjenne på i denne filmen. Utrolig stolt av hele familien deres. Etter filmen måtte jeg egentlig forte meg for å rekke båten tilbake til Nesodden siden vi skulle feire bursdagen til søstra mi, men jeg rakk å si hei til gutta først. Utrolig godt å se dem igjen. Har jo sett dem i spektrum og lignende men ikke slik at vi har fått snakket. Nå fikk jeg i hvert fall noen gode klemmer før vi måtte si ha det.

Turen gikk så hjem til Nesodden der vi feiret søsteren min sin 14-års dag med gave, kake og kos. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

Hva er din favoritt Marcus og Martinus låt?
Klem Jennie