FIKK PANIKK, FACEBOOK-SIDE OG MER

Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har faktisk ryddet hele rommet i dag og vasket! Det føles veldig godt, men lurer på hvor lenge jeg klarer å holde det slik hehe! Skal gjøre mitt beste! I går etter skolen dro jeg til byen for å intervjue Dove  Cameron og Cameron Boyce! De var utrolig hyggelige og morsomme. Vi skulle egentlig filme samtalen, men dessverre gikk det litt galt og vi tok det ikke opp! Kirsti ( manageren min) og jeg fikk litt panikk, men heldigvis filmet de det! Det kommer derfor et intervju med de senere på youtubekanalen min! Etter intervjuet spiste vi pizza og gikk litt igjennom andre ting jeg skal fremover og vil få til. Noen har kanskje sett at jeg nå har fått meg bedriftsprofil på instagram! Dere kan se det ved at det står “offentlig person” i bioen min! Jeg kan endelig ha “SWIPE UP” på instastoryen min! Det blir derfor lettere for dere å lese blogginnlegg, se youtubevideoer jeg legger ut og andre ting jeg vil dere med dere!

For at dette skulle gå å lage en slik profil måtte jeg lage min egen facebookside! Klikk HER for å komme til den! Lik gjerne siden og følg den om du vil! Kanskje jeg kommer til å dele litt andre ting der enn på blogg og insta. Det er bare å følge og se<3<3

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Følger/Skal du følge siden min??

Klem Jennie

DERE VIL IKKE TRO DET!!!!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en super duper dag! Min dag har vært fin den! Grei skole dag med en prøve på slutten i tysk. Deretter løp jeg etter at jeg kom hjem og det føltes veldig godt! Nå sitter jeg og forbereder meg til morgendagen. Jeg har skal nemlig intervjue to Disney- stjerner som jeg er sikker på at noen av dere vet hvem er. Intervjuet er over skype, men jeg er fremdeles veldig spent. Dere husker vel Jessie, Liv and Maddie og sist men ikke minst Descendants?! Jeg skal intervjue Dove Cameron og Cameron Boyce om filmen de spiller i, Descendants 2!!!! Helt sykt! Så på de da jeg var litt mindre i flere seirer på Disney! Kanskje flere av dere ser på det nå! Husker jeg elsket det! Har sett første filmen og skal neste uke seg den andre. Jeg skal derfor intervjue de i sammenheng med at den kommer ut. 

Jeg sitter nå og skriver ned litt spørsmål angående filmen<3 Om dere har noen spørsmål er det bare å skrive i kommentar! Trenger ideer haha! Helst om den kommende filmen selvfølgelig!

 

Har du sett de før?

Klem Jennie

HVEM ER DEN BESTE KJÆRESTEN?

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dagens innlegg skal jeg ikke si så mye mer enn “enjoy”. Jeg har brukt kvelden på å gjøre ferdig “boyfriend taggen” jeg filmet med Thomas i helgen. Ikke at det er så mye kul redigering i den, men den ble laaaaaaaang. Har derfor brukt litt tid på å klippe vekk små pause og slikt. Den endte på ca 19-20 min tror jeg og jeg håper du vil se den! Syns den personlig er veldig morsom. Deilig å se på kvelden med en kopp te. Pleier selv å kose meg med en youtubevideo eller serie på kvelden for å slappe av litt. Til slutt vil jeg anbefale å se videoen med headset eller øreplugger. Lyden er bedre da<3

Klem Jennie

 

JEG ANGRER IKKE

Hei!
Jeg håper at dere alle har hatt en tipp topp mandag! Det har jeg til tross for at det er skole igjen haha! Skoledagen i dag føltes egentlig ikke ut som skole. I de første to timene hadde jeg engelsk og da tegnet jeg bare. Resten av dagen hadde vi medie og kommunikasjon der arbeider vi med en oppgave vi skal levere på fredag! Vi måtte derfor ned i studio i dag og ta en del bilder så vi har litt materiale til oppgaven! Det var faktisk sykt gøy! Vi sminket hverandre og tok bilder til prosjektet. Vi endte også opp med noen skikkelig koselig venne-bilder som jeg hadde skikkelig lyst til å dele med dere. Her satte vi bare opp kameraet og stilte inn på selvutløser. Det er disse dagene jeg liker aller best på skolen og det er en av grunnene til at jeg er så utrolig glad for at jeg valgte media. Jeg angrer ikke i det hele tatt. Vi har selvfølgelig andre fag som naturfag, matte og norsk for dere som lurer. Når jeg må ha disse fagene også er det godt å ha media der vi gjør mye morsomt. Alt er ikke like gøy, men slik er det jo alltid. Det må man bare leve med haha!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

Jeg gleder meg skikkelig til denne skole uka er over. Ikke bare fordi det er ferie og jeg skal kose meg masse med familie, men jeg har også noen spennende oppdrag. Det først oppdraget er på fredag og jeg er supergira, men også litt nervøs.

Kan du tenke deg hva jeg skal på fredag?

Klem Jennie

MER PERSONLIG

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag! jeg har kost meg masse med Thomas og dagen i dag brukte vi på å filme litt og slappe av! Videoen vi filmet ble en  “boyfriend/girlfriend tag” der vi stille hverandre spørsmål om oss selv eller ting vi har sagt til hverandre som den andre burde vite! Personlig syns jeg videoen var super morsom og koselig! Den er ganske lang, så jeg skal prøve å klippe den litt kortere og fjerne lange pauser. Jeg har litt å gjøre neste uke både på skole og med tanke på jobb, men håper på at videoen kommer ut i løpet av uka! Kanskje jeg jobber litt med den i kveld! Nå skal jeg spise litt mat og hoppe i dusjen, så snakkes vi i morgen!

Her er noen screen shots jeg bare tok av videoen! Håper dere gleder dere like mye som meg haha! For dere som lurer snakker vi norsk i videoen! Jeg syns den ble mer personlig da!

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Hvem tror du greide å svare riktig på flest spørsmål? Thomas eller meg?

Kle Jennie

Louis 1 år

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin lørdag! Slenger ut et kjapt innlegg her på bloggen! Jeg er hos Thomas nå og lille hunden hans Louis fyllet 1 år! Vi har spist en deilig middag og snart skal vi kose oss med litt dessert! I morgen blir det filming og vi tenkte kanskje å lage to. Kom gjerne med tips til en video vi kan filme!

Klem Jennie

VI SKAL GJØRE DET

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er det helg…igjen! Jeg føler ukene går syyyykt fort, men dagene går ganske sakt. Det virker rart å si, men jeg følte det nettopp var helg. Samtidig syns jeg skoledagen i dag gikk syyyykt sakte og jeg ville bare hjem haha!

Gjett hva? Jeg skal til Thomas denne helgen også. Det blir som oftest i helgene vi møtes siden det er mye som skjer i ukedagene. Sist jeg var med han sa jeg til dere at vi skulle filme, men det ble det ikke noe av. Vi hadde vært ute på konsert som flere av dere kanskje leste den dagen, så det ble litt sent å filme den kvelden. Nå har jeg bestemt meg for at vi skal gjøre det og jeg har også sagt det til Thomas! Haha! Selv har jeg funnet mange spørsmål å stille han til “boyfriend-tag” videoen vi skal filme! Jeg har vært ganske kreativ med enkelte av spørsmålene om jeg kan si det, og jeg gleder meg til dere får sett det!

I går hadde jeg en skikkelig koselig kveld i byen med Bahare som dere kanskje så på snappen min. Jeg dro inn til byen og vi møttes på Aker Brygge før vi dro sammen til Oslo Spektrum. Showet var veldig morsomt og jeg koste meg masse med henne. Veldig glad jeg har en venn som Bahare fordi jeg kan snakke med hun om så utrolig mye og vi har det alltid gøy! Senere fulgte hun meg til båten som jeg skulle ta tilbake til Nesodden og hun bestemte seg faktisk for å bli med. Bare for å ta båten inn og ut aha! Veldig koselig at hun gjorde det!

Slik var dagen i går og slik blir den i morgen! Jeg skal prøve å snappe litt mer enn hva jeg pleier også, fordi jeg vet flere av dere liker når jeg gjør det!

Processed with VSCO with a5 preset

Det eneste positivet ved å stå opp klokken 06.30<3

Båttur med Babba<3

Processed with VSCO with a5 preset

En kopp Chai Latte og FRIENDS på fredagen er helt perfekt!

 

Add meg på snap som ” Jenniesofiesnap” og følg meg på instagram der jeg heter ” jenniefashion”.

Klem Jennie

 

 

STORESØSTER

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I dag hadde jeg matteprøve og det er deilig å være ferdig! Ikke bare er det deilig å være ferdig, men jeg føler også at det gikk veldig bra! Nå har jeg bare en prøve i tysk igjen neste uke og en innlevering, så er det høstferie. Prøven i tysk er kanskje ikke så morsom, men innleveringen er ganske gøy! Den er i medie og kommunikasjon og vi holder på med å designer plakater og lignende. Jeg lærer å bruke nye programmer og jeg gleder meg til å bli enda bedre! 

Nå kan jeg nyte resten av uken uten å stresse med noe skolearbeid. I morgen skal jeg faktisk kose meg på musikal med Bahare siden hun spurte om jeg ville være med på det. Vi var sammen for litt siden og hadde shoot, men det er en stund siden vi bare har funnet på noe hyggelig i sammen. Gleder meg masse til å tilbringe litt tid med storesøster tihi. Til helgen skal jeg få filmet med Thomas ( håper jeg), så er det bare en uke igjen til ferien. Jeg skal faktisk en del spennende ting fremover og jeg gleder meg til å dele litt etter litt! Nå må jeg bare få postet dette innlegge, drikke opp teen min og dra på mørkedemo. Etter at jeg har tatt mørkedemoen kan jeg øvelseskjøre hele året rundt! Jippi<3

 

Når har du høstferie?
Klem Jennie

JEG FØLGER TILBAKE/ I FOLLOW BACK

Norsk:

Hei hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! I morgen har jeg matteprøve og jeg sitter derfor å øver til det nå. I tillegg har jeg en del tysklesker, men måtte bare slenge ut et innlegg oppi alle leksene og øvingen! Jeg må takke for all den gode tilbakemeldingen jeg har fått på videoen som jeg la ut i går! Kommentarer fra følgere som sa de endelig forstår meg og håper at jeg fortsetter med engelske videoer og kommentarer fra noen som var helt nye på kanalen min og som sa de likte videoen! jeg fikk til og med hyggelig meldinger fra mine norske seere/følgere som sa de likte videoen.

Det var flere av mine norske følgere som skrev av de ikke ville at jeg skulle lage engelske videoer og at jeg må fortsette med norske.Frykt ikke. Jeg komme helt klart til å fortsette med norske videoer, de engelske blir vel mer en bonus. Jeg har følgere fra andre land også og dere betyr alle like mye for meg. Det er derfor viktig for meg å lage videoer til alle. Jeg kommer ikke til å slutte med norske, men lage litt engelske videoer inni mellom. Flere spør sikker om jeg kan fortsette med norske fordi de ikke forstår engelsk. Det er selvfølgelig noe man vil lære seg etter hvert på skolen, men å se engelske videoer på youtube kan jo faktisk gjøre deg bedere. Jeg ser ellers mye på engelske youtubere og serier. Jeg plukke opp begreper og andre nyttig ord når jeg ser på det<3

English:

Hey!

I hope you all have had a great day! I just wanted to quickly thank you guys for the respons on my video yesterday! It really made my day and I`m so happy you all can finally understand. People have asked me if I`m only gonna do english videos from now on and the answer is no. I will continue making Norwegian videos but I will also post som english videos once in a while. I want to keep both my Norwegian subscribes and my subscribes from other countries. Therefore I`m going to make both in English and Norwegian<3

Be sure to follow me on instagram as: JENNIEFASHION! Sometimes I follow back;-)

Klem/hugs Jennie

 

First english video!

Hei hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Her er min første video på engelsk. Jeg håper dere liker den og kom gjerne med flere ideer for engelske videoer eller eller bare videoer dere vil ha! Jeg er forberedt på kommentarer på engelsken min, både positive og negative. Jeg trenger ikke de negative, så de kan enkelte spare seg for. Det tar noen minuttene å skrive en negativ kommentar..bruk heller de på noe nyttig:-) Jeg er bare glad alle kan forstå hva jeg sier nå<3  Jeg skal ikke si så mye mer enn enjoy! Selv om du har sett mine tidligere spørsmålsrunder på youtube har du kanskje ikke fått svar på de spørsmålene jeg svarer på her og noen ting har helt sikkert forandret seg! 

 

 

Klem Jennie