JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL

Hei<3

HER KOMMER SVAR PÅ 20 SPØRSMÅL FRA IG I KVELD.

1. Hvor i Tyrkia skal du?

Jeg skal til byen Side i Tyrkia.

2. Har du kjæreste?

Nei, jeg har ikke kjæreste.

3. Hvor mange kroner får du i lommepenger i uken?

Null og niks. Ingen ting.

4. Hvor er det fineste stedet du har vært?

Kypros og Venezia <3

5. Hvor høy er du?

Jeg er 160 cm, men neste gang dere spør er jeg kanskje høyere:)

 

 

6. Har du farget håret før?

Nei, har aldri farget håret.

7. Kjente du de som spiller i JENTER før du begynte?

Nei, kjente ingen før jeg begynte.

8. Hvilken klasse skal du gå i på ungdomsskolen?

Vet ikke. Får ikke vite hvilken klasse eller hvem jeg kommer i klasse med før første skoledag.

9. Har du alltid drømt om å bli skuespiller?

Så lenge jeg kan huske i hvertfall.

10. Kan du forklare hvordan du tar en backflip.

Hopper rett og slett bare bakover, men når du kan det er det så lett at du ikke forstår helt hva du gjør selv. Lurt å kunne flikk-flakk før du prøver backflip:)

 

 

11. Har du vært modell før.

Ja jeg har vært modell før, men da var jeg 9 år.

12. Du blir ikke filmet like mye som hovedrolle i JENTER, men hvorfor er du så kjent da. Du er jo like kjent som de andre hovedrollene.

Vet ikke helt. Kanskje det at jeg er i JENTER og har blogg. Jeg kommuniserer mye med følgerne mine på IG og leserne mine på blogg. 

13. Kan du arrangere noe så fansen får møtt deg?

Vet ikke om jeg kan gjøre det, men man hadde mulighet for å møte meg på OSLO CITY da det var moteshow og på WOW den dagen det var JENTERMARATON.  

14. Hva syns du er mest irriterene med mobbing.

At folk sårer andre,  ingen fortjener det:(

15. Hvem er dine beste venner akkurat nå?

Har mange gode venner, men det er noen jeg stoler mer på enn andre.

 

 

16. Svarer du på de flese directene folk sender til deg?

Nei, egentlig ikke. Bruker directen min til å komunisere med venner på IG siden deres kommentarer drukner i alle de andre. Litt som snap. Skulle gjerne svar på de men det blir rett og slett for mye, men svarer jo på en del.

17. Skriver du med venstre eller høyre hånd?

Jeg skriver med høyre.

18. Kan du følge meg på IG, vi har jo pratet ofte på KIK?

Har dessverre ikke KIK så noen har dessverre lurt deg:(                     ( HAR IKKE KIK)

19.  Hva slags type gutter liker du?

De som er snille, søte,  får meg til å le og viser at de liker å være med meg. 

20. Nevn 4 ting du vill hatt med om du havnet på en øde øy?

Tuva, fordi da hadde jeg aldri kjedet meg. En motorbåt, mat og drikke. Hvis jeg kunne hatt med en ting til skulle det vært solkrem. Må ikke bli solbrent.

 

Fikk du svar på noe du lure på?

Syns du jeg bør gjøre dette oftere?

Klem Jennie

KLARER MEG IKKE UTEN….

Hei

I dag dro jeg og Ella til byen for å se Maleficent. Filme var bedre enn forventet og jeg koste meg masse med filmen. Vi dro blant annet på kino siden været ikke lovet så bra men da vi kom ut slo varmen mot oss og sola skinte. Før vi gikk til båten tittet vi fort innom en bokhandel og kjøpte ” THE FAULT IN OUR STARS”, på norsk. Har hørt masse bra om både boka og filmen men jeg vil lese boka først. 

Kanskje jeg kan lese den når jeg er i Tyrkia. Egentlig har jeg for mye å lese akkurat nå. Er midt i Duste-dagbok 2 og har 3 og 4 også. Når jeg er i syden måååå jeg seriøst ha noe å lese på. Sist gang tok jeg med en bok og det var ikke nok. Ble ferdig med den den første dagen. Hahaha… Så jeg må nok ta med mange bøker denne gangen.

 

Bøker er noe jeg MÅÅÅÅÅÅÅ ha med til utlandet.


I går fant jeg noe utrolig kult på nettet og valgte å gjøre det selv. Jeg tok derfor å tegnet en “leppe” på to av fingrene mine. Deretter holdt jeg fingrene opp til munnen. Mamma lakket også neglene mine og de ble utrolig søte. Om du har en kul måte å style neglene på kan du ta bilde av det, legge det ut på IG og tagge det med #jenniefashionnails. Da kan jeg også få inspirasjon fra dere. Skal også like og kommentere så mange av bildene som jeg klarer.

MED FILTER

UTEN FILTER

 

Har du en god bok å anbefale?

Klem Jennie

Å VÆRE I REGNBUEN

Hei                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     // Annonse

Da Tuva og jeg var i byen på torsdag spaserte vi jo nedover bogstadveien. Vi kom over to utrolig kule butikker og den ene blogget jeg om i går. Den andre vi kom over var INGLOT, som var en stor og fargerik sminkebutikk. Jeg ble lokket inn av alle neglelakkene jeg så gjennom vinduet, og det viste seg at butikken var mye støre med enormt utvalg av alt innen sminke. 

Personlig liker jeg at sminken ser naturlig ut. Det jeg eventuelt bruker er, maskara, consealer om jeg ser supertrøtt ut, litt pudder og en lipgloss eller naturlig leppestift. Så liker jeg jo å ekspremintere med sminke som mange andre på min alder og syns det kan være fint med litt solpudder nå om sommeren. Neglelakker har jeg jo brukt i mange år. Husker det var stas å få lakket neglene som liten også. 

 

MAAAAANGE FARGER

HER MÅ VEL ALLE KLARE Å FINNE EN FIN FARGE

MORSOMT Å TA BILDER NÅR DET ER SÅ MYE FINT

Det er makeup-veiledere og hudpleiere i butikken og vi fikk veldig god service og hjelp. Ingen av produktene er forresten testet på dyr, det syns jeg er superbra. Jeg fikk gave da vi var i butikken, noen produkter jeg kan prøve ut. Jeg har ennå ikke testet dem, men det hun prøvde på meg i butikken syns jeg var veldig bra. Legger med link til butikken, informerer om at det da er en reklamelink INGLOT.NO

DETTE FIKK JEGHvilken neglelakkfarge er din favoritt?

Klem Jennie

OMG, JEG FANT JEG FANT….

Hei

Kanskje ikke så veldig OMG, men jeg ble i hvertfall superglad da Tuva og jeg tilfeldigvis fant butikken Brandy Melville da vi var i Oslo på torsdag denne uken. Vi hadde litt dårlig tid ettersom uværet nærmet seg veldig og vi hadde en båt vi skulle rekke, men kjøpte meg tre plagg og så utrolig mye kult og fint. Jeg måååå bare tilbake igjen dit snart. 

KJØPTE DET SVARTE SKJØRTET PÅ BILDE

Jeg er veldig på jakt etter sommerkjoler, men har ikke funnet noen ennå. De kjolene jeg har prøvd som jeg har likt har vært for store. Jeg endte opp med en svart kjole…ikke akkurat så sommerlig, men veldig fin syns jeg. 


 

Og en blå statement-topp, som jeg syns var veldig kul. Passer bra til deminshortser som jeg nesten bor i når det er sommer. 


Har du vært innom den butikken?

Klem Jennie

HVEM HAR HØRT OM DISSE GUTTA

Hei  (Innlegg nummer 2 i dag)

 

Jeg kom over disse gutta på Instagram og syns de er veldig flinke. Syns det er ekstra morsomt at gutta faktisk er fra Norge. Guttene har sunget flere coverlåter og har også nylig kommet ut med en musikkvideo til singelen sin Blackout. 

 

BLACKOUT

 

Jeg har troen på at disse gutta kommer til å bli veldig populære med THE MAIN LEVEL, for de har helt klart talent og så er de jo noen kjekke gutter som jentene flokker seg rundt 😉

 

 

De har i tillegg en egen nettside med masse informasjon, bilder og lyrics/sangtekst. Klikk HER for å komme til nettsiden. Om de kommer for å opptre i nærheten av der jeg bor vil jeg helt klart dra for å høre på dem. Blir dette Norges Boy Band?

Så må jeg jo legge til at jeg blogget om Isac sin nye musikkvideo tidligere i dag, den elsker jeg <3

 

Hva syns du om disse Norske guttene?

Klem Jennie 

DAGEN MANGE HAR VENTET PÅ

Hei

Jeg vet at mange har ventet og gledet seg til Isac Elliot sin musikkvideo til den siste sangen hans Baby I. Musikkvideoen kom ut i dag og personlig liker jeg både sangen og videoen veldig godt. Allerede hørt på den mange ganger og tror jeg kommer til å få mange fine sommerminner til denne sangen. 

Jeg har jo overnattet hos Tuva i natt og vi har hatt det kjempekoselig. Nå har hun blitt med meg hjem igjen og jeg kjenner at jeg gruer meg litt til hun reiser på ferie og at jeg ikke skal få se henne på flere uker.  

 

<a href="/”>BABY I

LAGDE EN COLLAGE

 

Tror jeg kommer til å legge ut et innlegg til senere i dag, syns du jeg skal det?

Hva syns du om sangen og musikkvideoen?

Klem Jennie

OJ OJ OJ

Hei

I dag skulle jeg som jeg blogget om i går kveld, besøke Juliabladet i Oslo. Tuva ble med meg og i sammen fikk vi en omvisning, litt stæsj og så svarte jeg på spørsmål i fra dere lesere av Juliabladet. Veldig morsomt å være litt “behind the scene”  og få vite litt om produksjonen av bladet og sist men ikke minst se arbeidsplassen til Kirsti. Jeg følger jo Juliabladet på Instagram og hun legger jo av og til ut bilder fra kontoret sitt, og det var absolutt ikke slik som jeg hadde forestilt meg. Det virket også som en veldig koselig arbeidsplass. 

Etter besøket tok Tuva og jeg T-banen til Majorstua og spaserte nedover Bogstadveien til Aker Brygge. Vi tittet innom flere butikker og kjøpte oss også en frappe hver på Starbucks. Jeg ble superglad for å finne meg enda en ny kul klesbutikk hvor jeg sikkert kommer til å handle en del fremover. Vi var også innom en annen kjempekul butikk som  jeg ikke har vært i før som heter INGLOT. Kommer til å blogge om begge butikkene og innkjøpene  fra i dag en annen dag denne uka.


Da vi kom oss på båten begynte ekstremværet i Oslo og lynet slo ned på Karl Johan og gatene ble oversvømt, men det slapp vi altså unna. Vi kom oss akkurat innenfor døra hjemme før det begynte å regne her. Tuva ble med meg hjem og vi har det jo alltid moro i sammen. Nå skal jeg pakke sammen litt for å overnatte hos Tuva <3

 

Hvordan vær har det vært der du bor i dag?

 Klem Jennie

MØKKADRITT

Hei

Nå skal jeg dra avgårde for å levere telefonen min til service IGJEN. Jeg leverte faktisk iphonen min til reprasjon for 1 1/2 uke siden og fikk låne den dårligste lånetelefonen av butikken. Kunne ikke ta bilder med den, være på nettet, IG og faktisk nesten ikke tekste med den.  På lørdag var jeg og hentet en helt ny iPhone 4s, fordi de ikke klarte å reparere det som var feil med den og ble så glad for å endelig ha iPhone igjen. Da jeg kom hjem viste det seg at også denne helt nye telefonen heller ikke virket, MØKKA TELEFON. 

Problemet har vært at jeg ikke får koblet til Wifi og at Bluethoot henger seg opp. I tillegg så påstår telefonen at jeg har brukt nett uten at jeg har det. Så nå må jeg levere telefonen tilbake til service igjen og kommer sikkert til å få en slik håpløs lånetelefon også 🙁

Kjempekjedelig 🙁

 

 Ellers i dag har jeg chilla i sola:)


Klem Jennie

KUL GJESTEBLOGGER

Hei!

På søndag ble jeg hentet av Jennie Sofie på Aker Brygge. Vi tok båten sammen til Nesodden. Det er utrolig fint her, med flott utsikt til Oslo.

Vi hoppet på trampolinen nesten hele dagen, noe som var supergøy!  Jeg lærte flikkflakk og baklengs salto for ganske lenge siden, så da tenkte jeg at jeg kunne lære det bort til Jennie. Hvis dere ikke så videoen på Instagram, kan dere se den her

pllQqNuYtK

På mandag våknet vi veldig sent, noe som tilhører sommerferien. Vi stod opp og bestemte oss for å lage en god frokost, så vi fant en oppskrift på Amerikanske pannekaker. Vi spiste de med nugatti, noe som smakte supergodt. Etter den gode frokosten dro vi til Nærsenteret der vi koste oss i sola og gikk på cafè.

Etter en fin ettermiddag  ordnet vi oss før vi gikk ned til en strand i nærheten for å feiret St.Hans. Det var hyggelig å møte nye folk og hilse på noen av vennene til Jennie. Det var også veldig koselig å være med familien til Jennie fordi de er så åpene, morsomme og snille personer. Jeg og Jennie tok kameaet med oss og knipset noen bilder av hverandre og naturen. Bildene ble veldig fine, med solen og naturen i bakgrnnen. Her har du noen av dem.

Vi er ikke helt normale…Hahaha<3

ELSKER DEG JENNIE


 

St .Hans bålet

Når vi kom hjem igjen koste vi oss med lakking av negler og ansiktmaske.

I dag våknet vi opp til strålende sol og blå himmel, som vi utnyttet med å bade. Det var litt for kaldt til å hoppe fra brygga eller å ta en svømmetur(eller så er det bare vi som er litt pysete), men vi greide å ta en liten dukkert. Etterhvert dro vi hjem og hoppet på trampolinen (ja, IGJEN).

Jeg venter på Jennie som er i dusjen, så skal jeg pakke (kanskje hoppe litt på trampolina;), og dra. Det blir litt trist, siden jeg har hatt det så fint her. Men jeg kommer nok til å besøke dem igjen!

Har hatt noen supre dager med Jennie<3

Takk for meg

L e a  M a t h i l d e