JEG SKAL TIL…

…PARIIIIIIS!

 

Jaaaa, dere leste riktig! Jeg skal til Paris, og om akkurat en uke! På denne tiden om 7 dager er jeg i nydelige Frankrike. Jeg har aldri vært der før og jeg kjenner derfor at jeg gleder meg helt enormt, selvom jeg kun skal være der i under 24 timer. Jeg har fått ett spennende oppdrag, så tiden der nede kommer til å gå mest til jobb. Jeg tror det blir litt tid til å titte i byen og jeg håper på å få tatt noen kule bilder. Jeg skal prøve å vlogge så mye som mulig fra turen, spesielt nå som jeg har kjøpt meg et nytt vloggkamera! Det blir noen intense, spennende 24 timer i Paris før jeg skal tilbake på skolebenken siste uka før påskeferie! Skal skrive mer om “oppdraget” senere, men nå må jeg hoppe i dusjen og øve til prøve! Måtte bare dele dette med dere!!!

Happy me!

Processed with VSCO with b1 preset

Klem Jennie

VI HAR BESØK!!!

Hei folkens!

Jeg håper ukens deres går bra så langt! Jeg har vært skikkelig opptatt de siste dagene, men koser meg gløgg. Som flere kanskje fikk med seg, var jeg i Tyskland i fjor høst. Jeg dro med Tysk-klassen min til et lite sted utenfor Hamburg for å jobbe med en annen skoleklasse på et felles prosjekt om miljø. Et  halvt år har gått siden da, og nå er de på besøk hos oss for å jobbe videre på prosjektet. Dagene mine har vært fylt med workshops, foredrag, utflukter og kos! Dette må jeg greie å kombinere med “vanlig” skole også, men selvom det er litt slitsom er det også supergøy! Etter å ha skrevet dette innlegget skal jeg ut igjen for å møte tyskgjengen.

I helgen sa jeg at jeg filmet en morsom video og den er så og si ferdig! Jeg kommer til å poste den i morgen, men ønsket å tease dere litt mer før den legges ut! Her er noen screen shots. Klarer du å gjette hvordan video jeg har filmet? Stay tuned!

Klem Jennie

HVOR ER DET FRAAAA?

Reklame |

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! For meg skjer det litt av hvert om dagen og jeg er mye opptatt med redigering, skole, trening andre greier. Jeg planlegger også en sykt morsom video til helgen som jeg gleder meg syyyyykt til å filme! 😍 Kan røpe at det er en 24 timers challenge! Klarer du å gjette hvordan video det er?  I morgen kommer det også ut ny video på kanalen min, så make sure to check it out!

Innboksen på instagram er full om dagen. Alt fra “Hvor er buksa fra?” til  “Hvor er veska fra?”. Jeg tenkte derfor å svare på spørsmålene nok en gang her på bloggen. Jeg er så glad for at det endelig begynner å bli litt varmere, så man endelig kan slippe å pakke seg inn i store genser, tykke boblejakker og skjerf. Liker våren med tanke på at man kan style kule antrekk uten å fryse eller koke i hjel. Det er det perfekte være for å se stilig ut haha! Gleder meg til å få vårklærne tilbake i skapet og kanskje finne meg noen nye plagg!

 

Mange trodde dette var en kåpe, men det er faktisk en kjole. Kjøpt på H&M!

 

Solbriller fra Quay Australia<3

Kjole fra Zara<3

Smykke vet jeg ikke hvor er fra. Fikk det av en jente som heter Olivia, i bursdagsgave! Tusen takk søta<3

Beltet er fra Nelly<3

Veske fra Marc Jacobs<3

 

Samme veske!

Klem Jennie

JENNIE X 18

Reklame |

Hei folkens!

Nå poster jeg altså videoen i fra bursdagsfeiringen min. Å sitte å redigere den har hjulpet meg med å bearbeide den flotte kvelden. Det var mye spenning i dagene før og selvfølgelig planlegging og stress blandet med et ønske om at alle ville komme, og at det skulle bli vellykket. Det kunne ikke blitt bedre for meg, helt seriøst. Snaue 30 jenter som møttes for første gang. Varme klemmer, så mange smil og latteren og kos.  Denne videoen får meg så til å smile hver  gang jeg ser den og jeg blir også veldig rørt. Å se vennskap bli knyttet denne kvelden var den største gaven av alle. Man skulle virkelig tro at flere hadde kjent hverandre i årevis. Tenk en fløy til og med i fra Bergen. Det ble reist helt i fra Kragerø og Hamar og flere kom i fra Oslo og Akershus. Noen har stilt meg spørsmål om denne spesielle måten å feire på. «Tenk om det blir kleint» og «Tenk om mange plutselig ikke kommer» Det gjorde meg en smule stressa.  Jeg visste fra før at mange av jentene gruet seg litt. Flere hadde fortalt at de virkelig håpet på at de ville tørre å komme fordi de trengte venner. Noen hadde nylig flyttet til Oslo og følte seg isolert. Men vi turte. Jeg er så glad for å ha beveget meg litt utenfor komfortsonen min og hoppet ut i det ukjente. Og dette er garantert ikke siste gang heller.

Jeg er så takknemlig for bilder som ble tatt og sist men ikke minst denne filmen. Jeg kommer til å se mange ganger. Inn i hjertets minnebank for alltid.

Enjoy❤️

 

Klem Jennie

 

 

ANGRER IKKE ET SEKUND!

Reklame |

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har sittet hjemme og redigert videoen fra bursdagsfeiringen min som var på torsdag! Jeg har ikke skrevet noe om bursdagen her på bloggen i ettertid, så måtte bare gjøre det før jeg poster videoen i morgen. Jeg er fremdeles i sjokk etter feiringen! Den kunne ikke vært bedre og menneskene kunne ikke vært skjønnere. Alle var så utrolig modige som stilte opp i bursdagen til en person de aldri har møtt og der de ikke kjente noen! Det er sykt tøft! Vi hadde en super feiring med deilig mat, dessert, quiz og blitzbox!  Bursdagen fant sted på Albert Bistro på Aker Brygge og de var så snille og fikset alt av deilig mat og drikk. Festlige ting stod for de vakre ballongene som tok seg svært god ut i lokalet! Jeg angrer ikke et sekund på å ha kommet på denne ideen og jeg er sååååå glad for at jeg gjennomførte det! Gleder meg til å poste videoen i morgen! Den får meg alltid til å smile!

Noen knips fra dagen! Det kommer mer i morgen!

Klem Jennie

GIVEAWAY!!!!

Reklame | Junkyard

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en super dag! Jeg har en liten overraskelse til dere i dag! Jeg kjører giveaway på instagrammen min på to superkule sett jeg har satt sammen, bestående av masse kule produkter fra Junkyard! Hvordan du deltar står beskrevet under selve konkurransebildet på instagram og her får du en nærmere titt på produktene! Lykke til!

Her er videoen! Bilder av de to settene finner du lenger ned i innlegget!

 

Klem Jennie

SUNDAY = WORK DAY

Hei folkens!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Jeg har kost meg masse i dag, spesielt fordi været har vært knall. Som jeg har nevnt tidligere blir jeg glad av de minste ting. Nå sitter jeg med en kopp kaffe og hver eneste zip varmer meg opp. Blir så glad haha!

Hele dagen har jeg egentlig jobbet. For mange er søndag en fridag, men ikke for meg. Da har jeg massevis av tid til å jobbe fordi jeg ikke har skole, møter ol. Dagen begynte med filming og jeg var oppe tidlig for å rigge til. Jeg filmet i noen timer, før jeg så dro ut for å ta noen bilder med mamsen. Jeg er så heldig som har mamma. Ikke bare er hun den beste fotografen  EVER, men hun støtter meg i alt jeg gjør, hjelper meg når jeg trenger det og vi har det alltid fint sammen! Loveu mams❤️ Etter å ha tatt bilder koste jeg meg med å titte igjennom de og satte sammen noen collager. Nå jobber jeg med bursdagsskjemaene som har blitt  sendt inn siden fredag! Så spent på torsdagens feiring og de som skal  komme blir avgjort i dag!

Så dette er egentlig en typisk jobbdag for meg hjemme. Da går det som regel hele dager på å skaffe masse content til kanalene mine<3 Nå høres det kanskje ut som alle søndagene mine er som dette og det har det ikke vært. Før ble helger og spesielt søndager prioritert på en helt annen måte, fordi jeg hadde kjæreste. Jeg kunne fort sove bort søndagen og bare ta det helt med ro. Da kunne det ofte hende at jeg fikk litt dårlig samvittighet, fordi jeg visste at jeg kunne brukt den tiden på å lage noe til kanalene mine. Nå har jeg all tiden i verden og jeg bruker den på å jobbe. Jeg har den siste tiden virkelig fått kjenne på det at jeg elsker det jeg gjør og jeg sitter alltid igjen med en god følelse etter å ha jobba bra! Nå er jeg supersliten og gleder meg masse til å ta kvelden og sove. Ikke helt ennå selvfølgelig hihi.

Her er noen av bildene mamma og jeg tok i dag!

Klem Jennie

VIL DU FEIRE BURSDAGEN MIN MEG MED?!?!

Hei, fine du dere❤️

Jeg fikk en ide for en liten stund tilbake og kunne ikke la denne sjansen bare gå. Jeg inviterer deg herved i mitt bursdagsselskap! Jeg la tidligere i år ut en video «mine tanker om å bli 18» som jeg fikk fikk masse gode tilbakemeldinger på. Noen av dere som sendte meg personlige meldinger, de som kjente seg igjen og støtter meg, inviterer jeg nå til å feire i sammen med meg! Det er allerede torsdag 14 mars i Oslo sentrum fra klokken 18-21! Du kan nå melde deg på ved å trykke linken i bio og fylle ut skjemaet! Det er begrenset antall plasser så tilfeldige av de påmeldte vil blir trukket ut. Det gjøres allerede nå på søndag, meld deg på om du KAN/VIL og er GIRAAAA! Det blir en super kveld med morsomheter og overraskelser!

Klikk HER for å melde deg på!

(Du kan kun melde på deg selv, alene)

 

Klem Jennie Sofie