SÅÅÅ MANGE BILDER<3<3

//enkelte plagg er sponset

Hei!

Da har jeg endelig fått bildene fra photoshooten jeg hadde i helgen med Håkon Jørgensen. Som sagt fotograferte vi litt tilfeldig rundt i Oslo og vi endte opp med utrolig mange bilder i forskjellige antrekk og på forskjellige steder. Jeg har mottatt maaaaange av bildene nå og tenkte å dele noen av de. Selvfølgelig kan jeg ikke legge ut ca. 80 bilder men jeg kommer til å legge ut litt og litt hvis dere forstår<3 Jeg er super takknemlig for at Håkon tok seg til til å ta bilder av meg siden jeg sist ble så fornøyd med de bildene han tok den gangen. Ved å trykke HER kommer du til nettsiden hans. Der poster han masse kule og fine bilder!

Jeg elsker disse bildene blandt annet fordi jeg elsker dette antrekket!  De lange kåpen er fra Urban og det samme med genseren og buksa. Skoene er fra Junkyard og capsen er fra River Island. 

 

Nå har jeg faktisk kommet hjem fra trening og skal hoppe inn i dusjen før jeg setter meg ned og ser på en av favoritt seriene mine. I morgen har jeg min siste vanlige skoledag for denne uka. Onsdag har vi ikke en vanlig dag med fag, torsdag har vi OD-dagen og fredag har vi fri!!! Yeahhhh! Jeg har allikevel en del lekser så det er ikke bare kos. Heheh

Hva skal du gjøre i kveld? Skal du gå knask eller knep??

Klem Jennie

3 videoer!!!

Hei!

I dag brukte jeg søndagen min til å få filmet litt videoer for dere! Jeg nevnte på bloggen at jeg hadde fått en del kule pakker i posten i det siste og hadde hele tre videoer å filme. Den ene videoen er en ” tester polsk godteri” video, men dette godteri kjøpte jeg jo selv da jeg var i Polen. Jeg filmet ikke den i dag men jeg filmet to andre videoer. En av videoen jeg filmet i dag var nok en “junkyard haul” med produkter jeg bestilte for en liten stund siden. Jeg synes alltid det er gøy å filme de videoene og det ser ut som flere av dere liker de også:-) Den andre videoen jeg filmet i  dag handler om en STOOOOOOOOR giveaway jeg skal ha! Jeg vil ikke avsløre for mye ennå, men tror og håper flere av dere vil delta!

Dette er bare noen få bilder jeg tok fra videoen som handler om en GIVEAWAY!

 

Dette er noen bilder fra “Junkyard Haul” videoen!

 

Hvilken video gleder du deg mest til å se? Polsk godteri, Giveaway eller Junkyard Haul??

Klem Jennie

I FOKUS

Hei!

Dere som har fulgt med på snappen i dag har kanskje sett at jeg hadde en slags photshoot i Oslo i dag! Jeg nevnte det også på blgogen i går og snappet litt i fra dagen i dag! Håkon Jørgensen, som tok bilder av meg da jeg hadde NOBE Challenge var supersnill og ville ta noen bilder av meg i byen. Jeg pakket derfor med meg en liten trillekoffert med forskjellig antrekk og dro til byen for å treffe han. Vi gikk litt rundt og fant mange forskjellige plasser å ta bilder på. Nå om høsten er det jo også så utrolig mange fine farger ute og vi var jo veldig heldige med været! Jeg skiftet antrekk en del ganger også, så det er maaaaange forskjellige bilder. Endelig får dere ikke bare se bilder av meg foran den hvite veggen min utenfor huset! Jeg syntes at flere av bildene ble veldig kule så jeg gleder meg masse til å vise de til dere. Jeg har ikke bildene nå ettersom at shooten var i dag men jeg får de i starten av neste uke, så det er bare å følge med. 

Heldigvis hadde jeg med meg mamma som tok en del “behind the scenes” bilder med mobilen min! Bare elsker fargene i disse bildene!

Her er også et av bildene fra shooten jeg fikk tilsendt nå! Detter er bare for at dere skal få en liten smakebit. Hehe:-) 

Hvordan har din dag vært?

Følg meg gjerne på Instagram @jenniefashion og Youtube Jennie Sofie. I morgen skal jeg filme 2 videoer og om du abonnerer på kanalen min får du varsling så fort jeg poster noe på Youtube. 

Trykk //HER for å komme til min Youtube 

og //HER for å komme til min Instagram

På snapchat heter jeg: Jenniesofiesnap

Klem Jennie

Var redd for at det skulle skje

Hei!

Etter å ha prøvd utrolig mange ganger kom jeg meg endelig inn på bloggen. Fikk flere kommentarer på at folk ikke kom seg inn på bloggen min i dag og jeg tror at det bare har vært en feil med blogg.no helt til nå. Heldigvis kom jeg meg endelig inn og kan skrive til dere. Jeg beklager for så få innlegg denne uka. Jeg har hatt masse lekser og skolearbeid i tillegg til at jeg har vært syk. Jeg er endelig ferdig med skolearbeidet og klar for helg! Var nesten litt redd for at noe som aldri før har skjedd skulle skje i dag. Det har aldri vært to dager på rad uten innlegg på bloggen min og heldigvis skjedde det ikke denne gangen heller. Men innlegget blie litt annerledes enn jeg tenkte ettersom jeg ville forte meg med å legge ut noe til leserene mine siden klokken nå nærmer seg 21.00

I morgen har jeg faktisk utrolig spennende planer. Jeg skal nemlig ha en photoshoot med Håkon Jørgensen. Han var med og filmet da jeg hadde NOBE challenge og i tillegg tok han noen bilder av meg. Jeg syntes han var superflink og fikk derfor ordnet en ny shoot for å ta noen kule bilder. Jeg dro ut for å se etter litt klær til shooten og kom over masse kult på URBAN så det vil bli litt forskjellig og nye outfits jeg tar bilder med i morgen. Gleder meg veldig i hvert fall!

Shooten er i Oslo og det er meldt fint vær så det må jo bare bli en flott dag.

 

Neste uke har jeg bare skole til onsdag og det er utrolig deilig! Jeg har OD-dagen torsdag 3.november og så har jeg fri dagen etter! Yeahhh!

Skal du jobbe på OD-dagen?

Klem Jennie

TILBAKE TIL SKOLEHVERDAGEN

Hei

Nå sitter jeg i sofaen og jobber med etterarbeid I fra turen jeg hadde til Polen forrige uke. Vi har fått flere oppgaver i samfunnsfag, norsk, engelsk, tysk og KRLE. Det er alt fra å skrive tekster til å lage dikt og presentasjoner.  Dette skal jeg ha ferdig innen fredag så jeg jobber så hard jeg kan for å bli ferdig. I tillegg har jeg vært syk siden jeg kom hjem fra turen så formen er ikke helt på topp. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med alle oppgavene og har blitt frisk igjen, fordi jeg nettopp mottok noen superkule pakker i posten og jeg klarer knapt vente med å åpne de. Jeg skal filme at jeg åpner disse pakkene på bloggen så det er bare å glede seg. 

Noen selfies jeg tok i går, he he

 

Jeg håper dere alle er friske og til dere som ikke er det ønsker jeg masse god bedring!

Klem Jennie

MER ENN BRA NOK

Hei

Jeg får stadig spørsmål om hvorfor jeg ikke bruker min godt leste blogg til å sette lys på saker i nyhetene. Alt i fra hvorfor jeg ikke blogger om politikk, flyktningskrisen, fattigdom, dyrevern mm. Jeg har aldri skrevet om noe som skulle få folk til å hate meg. Har aldri tatt noe parti. Kanskje derfor det er enklere for meg å ikke la meg påvirke av det hatet og stygge kommentarene som kan komme av og til. Stakkars mennesker som setter ut stygge rykter om en person de ikke kjenner en gang. Men et spørsmål til deg som gjør det. Fører det deg fremover, føler du at du kommer dit DU vil ved å spre usannheter og dritt om meg? 

 
 

Jeg har sakt det før og sier det igjen, at jeg ønsker at bloggen min skal være et fristed for mine lesere. En positiv blogg å komme til og at jeg blogger om ting de fleste av dere gir gode tilbakemeldinger på. Det kan være alt i fra innlegg om hvordan helgen min er, til tips til hva man kan høre på av musikk og inspirasjonsinnlegg. En gang innimellom kommer det også en youtubevideo og jeg setter så utrolig stor pris på alle de fine kommentarene deres. 


 

I det siste har det vært litt snakk om bloggere i mediene. Hvilken påvirkningskraft de har på leserene sine og at mange lesere er en god del yngre enn bloggerene selv. De blogger om alt i fra sine nye silikonpupper, rumpeoperasjon, neseoperasjon, botox, selvbruning, løshår, mm. Ja, de er litt eldre enn meg, men jeg håper virkelig aldri jeg vil komme meg dit.

Jeg er 165 cm høy, kommer sikkert ikke til å vokse mer. Før ønsket jeg at jeg vokste noen cm til, men det ønsker jeg ikke nå. Jeg er 165 cm, noen er høyere og noen er lavere, men 165 er perfekt for meg. 

Jeg hadde langt hår, veldig langt og jeg klippet meg. Personlig har jeg ikke angret, men om jeg hadde gjort det hadde jeg ikke satt på løshår for å få langt hår igjen. Litt også fordi jeg har dere fantastiske lesere som er helt perfekte som dere selv. Ikke alle har råd til å sette på løshår igjen og klipper du deg, …..vel håret vokser ut igjen. Det tar litt tid riktig nok, men slik er det. Noen har kortere hår enn meg, noen har lengre og noen har ikke hår i det hele tatt. Alt er like fint, for håret ditt ER ikke deg. Håret ditt sier ikke om du er vakker eller ikke. Kanskje litt derfor jeg valgte å klippe meg også fordi så utrolig mange kommenterte at de ønkset hår som meg og at det var så fint, he he. Siden jeg klippet det før sommeren har det vokst en del, men jeg tenker ikke over om jeg “sparer” til langt eller skal klippe det snart igjen. Så enn så lenge, så er det som det er.

 

Om sommeren elsker jeg å få litt farge, men jeg bruker alltid høy solfaktor. Faktisk minst 30. Men når høsten kommer blir jeg blekere igjen, men jeg tar ikke solarium eller selvbruning selv om jeg syns det er veldig fint med litt glød og farge. Jeg er meg, jeg er blek bortsett fra om sommeren eller om jeg er ute på reise. Slik er det. Hudfargen definerer ikke meg som person heller. Det er en farge og jeg trenger da virkelig ikke å gjøre den til for å være bra nok. 

Jeg har fått spørsmål om å få løsvipper av ulike salonger, og visst er det fint med fyldige flotte vipper. Jeg sier uansett nei, takk. De er falske de vippene og de må følges opp og fylles på og det koster. Heldigvis fins det maskara, kan ikke det være bra nok? For sminke, det kan vaskes bort. Du trenger det ikke, men om du føler deg mer vel med litt fondation eller highlight, så syns jeg det er ok å bruke. Det kan vaskes av igjen. 

Når jeg blir eldre håper jeg at jeg ikke vokser opp i et samfunn av silikonjenter med botox lepper og falske vipper. Jeg håper at jenter på min alder vil kjempe i mot det at man må fikse på seg for å være bra nok. Vi kan ikke få en fremtid med falske skjønnhetsidealer.

Og helt til slutt, spre ordet om at man er bra nok som man er, og sist men ikke minst  få sjansen til å svare på følgende drittpreik i sosialemedier om meg.

1. Nei, jeg har ikke tatt Botox. Jeg er 15 år

2. Nei, jeg betalte meg ikke til en rolle i Jenter. Jeg var på auditions som alle andre. Det var flere runder og jeg endte opp som Hedwig i serien. En liten men utfordrende rolle ettersom den var så ulik meg som person i virkeligheten. 

3. Nei, foreldrene mine betaler heller ikke for at jeg skal få henge med andre kjente folk. Faller det dere noen ganger inn at vi trives i hverandres selskap. At vi har ting å snakke om og kanskje opplever noen av de samme tingene som blant annet netthets og annet.  

 

Ta vare på deg selv og ha en fantastisk dag. Dette var nok et innlegg litt utenom det vanlige, men jeg synes det er viktig å ha en gang i blant. 

Klem Jennie

VLOGG!

Hei!

I går veldig veldig tidlig kom jeg hjem i fra en fantastisk tur til Polen med trinnet mitt! Vi var på klassetur i Polen og besøkte Saltgruvene, Auschwitz Birkenau, synagoger, vi shoppa i byen, spiste ute og masse mer. Turen var utrolig lærerik. Det var ikke bare moro og kos men det var også en vanskelig tur. Vi var jo i konsentrasjonsleiren Auschwitz som jeg skrev her på bloggen og det var utrolig trist og fælt. Jeg vlogget ikke dagen vi reiste ned og jeg syntes ikke det passet å filme dagen vi var i Auschwitz. Det ble derfor en dag jeg vlogget som var en dag vi hadde mye fritid. 

Jeg brukte dagen i dag på å redigere videoen og håper dere liker den. Jeg ble dessverre litt syk på turen hjem og jeg har derfor ikke følt meg så bra siden jeg kom hjem. Det er derfor det ikke ble noe innlegg i går. Jeg håper jeg snart blir frisk siden jeg har en del kommende avtaler. 

 

Har du vært/skal på klassetur til Polen?

Klem Jennie

Polen dag 3 og 4

Hei
Nå er oppholdet mitt i Polen over og jeg reiser hjem i natt. Jeg har vært her med trinnet mitt i fra tirsdag til fredag og jeg har hatt det helt fantastisk. Jeg rakk ikke å blogge i går så jeg tenkte å også skrive litt om gårsdagen. I går fikk vi faktisk utrolig god tid på morgenen. Vi dro fra hotellet først klokken 10.00 og vi besøkte en skole her i Krakow. Vi hørte på foredrag og skolen vår holdt også et foredrag. Deretter snakket vi med flere av elevene og det var skikkelig gøy. Etter skolebesøket fikk vi dra til sentrum og shoppe. Vi gikk inn på et stoooort senter og brukte tiden vår der før vi måtte møtes og dra tilbake til hotellet. Deretter fikk vi litt tid på å fikse oss før vi dro ut på avslutningsmiddag. Det var utrolig gøy og koselig. Jeg vlogget denne dagen så jeg vil redigere videoen når jeg kommer hjem.
I dag da vi våknet pakket vi koffertene våre og  sjekket ut av rommet. Vi fikk deretter en omvisning i byen før vi fikk enda mer til til shopping. Jeg kjøpte noen små ting i dag men ikke så veldig mye. Nå sitter vi på en resturant og skal spise før vi drar til flyplassen og tar flyet hjem til Norge. Det blir faktisk litt deilig å kommer hjem. Selv om jeg har hatt det fantastisk og gjerne skulle været her lenger er jeg veldig sliten. Vi har jo stått opp ganske tidlig hver dag og gått mye. 

Vært ganske vått og grått vær disse dagene i Polen. Hvordan er været der du er?

Lurer du på noe i fra reisen kan jeg forsøke å svare deg.

Klem Jennie
 

Polen dag 1 og dag 2

Hei
Som jeg skrev på både og bloggen og instagram for noen dager siden, så har jeg nå reist på klassetur til Polen. Vi har spart opp penger til turen ved å ha lotteri, vi har solgt alt i fra kaker til juletrær og hatt andre dugnader. Endelig var det vår tur til å reise!
Tirsdag stod jeg opp klokken 04.45 for å rekke bussen som skulle ta oss til Gardemoen. Reisen ned gikk utrolig bra og vi hadde allerede et spennende opplegg for dagen. Vi spiste først lunsj på et hotell og deretter dro vi til saltgruvene. Der var det utrolig kult, men jeg fikk dessverre ikke tatt bilder. Det kostet faktisk penger å ta bilder der. Vi gikk flere meter ned i bakken, igjennom gruvene og lærte masse spennende! Etter å ha vært i saltgruvene dro vi til hotellet vi skulle bo på. Der fikk vi utdelt rom og jeg kom på rom med med seks supre jenter! Vi dro ut og spiste middag før vi var tilbake på hotellet og gjorde oss klare for kvelden.

I dag stod vi opp klokken 06.00 for å dra til Auschwitz konsentrasjonsleir. Jeg vet ikke om så mange av dere har lært om 2.verdenskrig men det har vi i hvert fall og historien er helt forferdet trist. Jeg syntes det var ufattelig trist å være i leiren og se alt det med egne øyne. Jeg kommer ikke til å si så mye om det nå, men dere skal vite at dette var utrolig vanskelig. Vi gikk faktisk i leiren hele dagen lang. Det var utrolig lærerikt og jeg er så utrolig takknemlig for å faktisk få dra til Polen med klassen min og få oppleve dette. Det er et veldig viktig tema.

Etter en lang dag er vi tilbake på hotellet og vi har gjort litt lekser. Snart skal vi ut å spise før vi tar kvelden.

Noen bilder fra dagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Hva syns dere om en StoryTime fra reisen, når jeg kommer hjem?

Noen av dere som har vært på denne reisen?

Klem Jennie

HA DET BRA NORGE

Hei

I dag er jeg faktisk superstressa, men tar meg uansett tid til å koble av med å skrive et lite blogginnlegg. For klokken 06.00 i morgen tidlig har jeg oppmøte på skolen og da går bussene videre til Gardermoen for avreise til Polen. Jeg gleder meg masse, masse, masse, selv om jeg vet at dette også blir en tur med masse inntrykk og spesielle opplevelser. Jeg er også i overkant en følsom person og kommer nok til å ta mye veldig tungt. Vi skal blant annet besøke et par konsentrasjonsleire fra 2 verdenskrig, men vi skal også besøke en polsk skole og det blir spennende. 

Jeg er alltid treg med å få pakket når jeg skal ut å reise, så jeg sitter fremdeles og ser oppgitt rundt meg i et virrvarr av klær og forsøker å finne ut av hva man trenger å ta med seg.

Da jeg var i byen på fredag sikret jeg meg i hvertfall et veldig behagelig reiseantrekk, så det har jeg i hvert fall klart.

Dette stilige settet i fra Wow.

 

Mange lurer på om det vil bli oppdateringer i sosielemedier når jeg er i Polen og det vil det. Men jeg lurer på hvor dere syns det er viktigst at jeg er aktiv. Blogg? Instagram? Snap?

Hva syns du?

Klem Jennie