Intervjuet med Isac Elliot

Hei

I dag har jeg følt meg litt tom på en måte. Dagen jeg hadde gledet meg så veldig er over, selv om den er et minne for livet. Jeg ser på bilder og alle bildene får meg til å smile. Intervjuet Kirsti gjorde med Isac vil komme på trykk i Juliabladet, intervjuet jeg gjorde med han er allerede publisert 🙂 

Du kan lese intervjuet på Julia.no, trykk HER for å komme til intervjuet. 

 

FANTASTISKE KIRSTI, HERLIGE ISAC OG MEG

I dag har jeg vært på skolen, men ikke på trening. Nå er det lillebror som er forkjøla stakkars. 

Jeg har flere bilder i fra intervjuet, tenkte jeg kunne legge ut noen i morgen. Det er noen bilder i artikelen i Juliabladet også. 

Bildene jeg har er litt mer “Behind the scene” Noen som vil se slike bilder?

Hva syns du om intervjuet? 

Klem Jennie

 

Dagen med Isac

Hei

I dag var plutselig dagen her, dagen jeg skulle møte Isac. Jeg har egentlig vært ganske rolig hele uken, men da jeg satt i resepsjonen på hotellet og ventet og han kom inn, da kjente jeg en følelse i kroppen jeg aldri har kjent før. Veldig spent, varm, stresset og lykkelig. 

 

Jeg hadde forestilt meg at mange skulle intervjue han og at det skulle være på et slags kontor eller et presserom, jeg ble derfor veldig overrasket da jeg fant ut at vi skulle møte han på hans hotellrom. Han bodde selvsagt i en fantastisk suite og det var bare Kirsti og jeg som intervjuet han før han reiste fra hotellet igjen. 

 

Hele opplevelsen var helt uvirkelig. Han er så utrolig behagelig å være rundt. Rolig, snill, morsom og glad. Vi intervjuet han i sofaen i stuen og han serverte drikke og pappaen Fredi hilste oss velkommen. Intervjuet gikk superbra og jeg fikk svar på masse dere lurte på. Dette kommer ut senere etter at jeg har fått skrevet det og Juliabladet har fått sett på det 🙂

Utrolig koselig at han visste hvem jeg er og mitt største øyeblikk var fotograferingen på balkongen. Pluss at han skremte meg der ute da jeg tittet ned fra balkongen som var høyt oppe, akkurat min type humor, he he. 

 

Vi hadde en drøy halv time i sammen hvor han også fikk gave av meg. Jeg hadde med gave i fra meg og den lokale dyrebutikken på Nesodden. Det var noe til den nye valpen han skal få. Pluss at jeg fikset gave på Superdry til han. Ble så glad for at han likte gaven og han tok på jakken med en gang.

 

I dag legger jeg bare ut en skikkelig skrytecollage, men selvfølgelig er jeg glad.

Pluss som Isac sa på intervjuet : “Om man kaller seg ellioteer da er man ellioteer, man må ikke gjøre noe spesielt for å være det”  Jeg er ellioteer. Han er en fantastisk bra gutt som også synger utrolig bra. 

Så sa han at jeg  ikke måtte bry meg noe om hat, for om noen hater meg, så er de bare misunnelige <3 Han opplever jo selv hat han også. 

Jeg har flere bilder og legger ut noen i morgen. Vet at flere av dere møtte han i dag både ved TV 2 og utenfor hotellet. Jeg er kjempeglad på deres vegne. 

  

Skal du på en av hans konserter? Når og hvor ?

Jeg har dessverer ikke billetter

Om dere lurer på noe om intervjuet, kan dere også spørre i kommentarfeltet.

Klem Jennie

#isacelliot #elliotteer #intervju #vinterlyd #juliabladet 

Noen som har sett

Hei

Ser på instagram at flere har møtt Isac Elliot i dag, jeg er så glad på deres vegne 🙂 Noen har allerede fått høre han synge, andre har møtt han tilfeldig og fått tatt bilde med han. Noen bor sånn til at de ikke får sjans til å dra på konsert eller vært i nærheten av han denne gangen, men Isac har jo blitt norgesvenn så han kommer nok helt sikkert tilbake. 

Jeg vil takke dere for at dere har kommet med spørsmål jeg kan stille Isac i morgen. Jeg gleder meg veldig og uansett hva andre måtte tro så vet jeg selv at jeg liker Isac kjempegodt. Ikke bare ser han utrolig bra ut han synger helt fantastisk også, det er min mening. Noen av leserene mine syns det er teit at jeg er fan av han fordi at de ikke liker han, andre syns det er teit at jeg skal få møte han fordi det fins større fans enn meg. Vel i morgen møter jeg han uansett. 

Jeg tror alt kommer til å ga veldig fort og gruer meg også fordi jeg kanskje blir veldig lei meg når alt er ferdig. Men jeg blogger om dagen min i morgen. Tusen takk til alle dere som sendte meg koselige kommentarer i går når hatet haglet som værst på instagram. Håper jeg kan få ordnet noen premier som jeg kan ha på bloggen etter intervjuet. Hva med en signert CD for eksempel?

 

Isac var på pressekonferanse i dag (Der var IKKE jeg)

Klem Jennie

JEG SKAL INTERVJUE

ISAC ELLIOT :-O

 

Hei

Ja, du leste riktig. Jeg er super heldig og skal i sammen med Kirsti i fra Juliabladet intervjue Isac Elliot om ikke så lenge. Det er nesten ikke til å tro og jeg gleder meg selvsagt helt syk, men er også veldig spent. Kirsti har jeg møtt et par ganger før og hun er bare av verdens søteste, så med støtte i fra henne skal nok dette gå superbra. Dette at Juliabladet intervjuer Isac Elliot er nettopp en av grunnene til at jeg har abbonement på Juliabladet. De er alltid oppdaterte på kjendiser og i tillegg til å ha mye inspirasjon også på mote så har de også siste nytt om artister.

 

Jeg digger forresten flausesidene i bladet også, og håper at ikke jeg gjør en flause når jeg intervjuer han som vil gjøre en god historie i bladet, he he. 

Flere av dere fikk sikkert med dere at Juliabladet tidligere i år informerte at Isac skal være med på årets Vinterlyd -turnè, trykk her for å komme til den siden. Jeg har personlig ikke billetter til noen av hans konserter, men er jo megaheldig som får intervjue han. 

 

Men nå trenger jeg DIN hjelp.

Noe du vil jeg skal spørre Isac om på torsdag? 

Du kan også stille spørsmål som du vil at Juliabladet skal spørre Isac om, da kan du trykke HER

Klem Jennie

Æsj

Hei

I dag måtte jeg dra hjem fra skolen fordi jeg ikke føler meg noe bra. Har ikke orket noe annet enn å slappe av i senga. I går la jeg jo ut video  “SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE DEL 1” og i morgen skal jeg blogge om noe UTROLIG kult, derfor lager jeg bare et lite innlegg i dag. 

Nå skal jeg lage meg en kopp te og se på “OVER HEKKEN” med lillebror.

 

BILDE FRA INSTAGRAM I GÅR, DRIKKER MYE VARMT I DAG OGSÅ

EN COLLAGE FRA INSTAGRAM I GÅR, BILDER FRA VIDEOEN JEG LA UT I GÅR

 

Har du Instagram?

Klem Jennie

 

 

 

ENDELIG VIDEO

Hei

Det er vinterferiens siste dag og jeg er endelig ferdig med å svare på spørsmålsrunden DEL 1. Våknet med vondt i halsen i dag, kjempe kjedelig. Veldig viktig for meg å ikke bli forkjøla nå, for denne uka skal det skje noe SUPERSPENNENDE !!!

Til dere som har hatt vinterferie denne uken og ikke fått vært på internett, så har jeg altså blogget hver dag i ferien også, så det er bare å bla seg nedover og lese flere innlegg 😀 Jeg har hatt konkurranse her på bloggen og vinner er også kåret. Må vel kanskje ha en konkurranse til snart. Har lagt merke til at dere liker konkurranser, he he.

Ferien har vært helt ok egentlig. Gikk litt for fort og jeg er selvsagt misunnelig på dere som har ferie nå…… På en annen måte så er jeg en som trives med at det skjer mye så det er litt deilig å komme i gang igjen etter en ferie også. Fått vært på kino, litt med venner og stått på ski og slalom. 

Legger med videoen jeg endelig ble ferdig med. Det var nesten så jeg ikke la den ut, rare meg…, he he.

 

SPØRSMÅLSRUNDE JANUAR DEL 1 

Det kommer en runde til så om du har spørsmål du fortsatt lurer på, så kan det være du får svar da. 

Kom eventuelt med spørsmål i kommentarfeltet her også. 

Klem Jennie

#spørsmålsrunde #video 

22.02.2014

 

Hei

Har fått spørsmål om jeg kan vise rommet til søsteren min på bloggen så tenkte å gjøre det nå. Hun var ikke så fornøyd med rommet sitt før men nå har hun stylet det litt opp og hun liker det myyyyyyye bedre. Noe jeg ønsker meg som hun har er et klesstativ der jeg kan henge opp antrekk for hele uken. Veldig smart. Klesstativ, seng og nattbord er fra IKEA. Putene er fra Kremmerhuset.

I dag var jeg også i brattbakken igjen. Det var veldig gøy og jeg koste meg masse med de jeg var med. Da jeg kom hjem så vi litt på OL før det ble middag. Nå har jeg tenkt å dusje og så se på TV. 

Hva syns du om rommet???

Klem Jennie

#interiør #interior #room #kartell #rom #farger 

FRIDAY

Hei

Nå er det fredag igjen og bare helgen igjen før skolen starter. I dag har jeg tatt det helt med ro. I går sto jeg jo på langrenn og slalom så jeg er ganske sliten. Etter på har vi tenkt til å kose oss med is og se på TV. Bare EEEEEEEELSKER is. Gleder meg til å se hva slags is de har i Tyrkia når vi skal dit. Var masse god is på Kreta. 

Det ble et kort nnlegg men må jobbe med video i IMOVIE:)

Min favorittis er cookiedough eller kaffe…eller nei jeg tror kanskje mango..nei Oreo…mmmmmmm…høøøø…ja.. Hva er din???

Klem Jennie

Vinner og vinter

Hei

I dag har jeg både gått på langrenn og vært i slalombakken med lillesøster. Har også fått en fantastisk nyhet, men den er foreløpig helt hysj hysj. Når jeg kan si noe mer, så forteller jeg det på bloggen. Oma har også kommet i fra Østerrike, dagen kunne ikke vært bedre <3 <3 <3 

 

Vinneren av Tangle Teezer og øredobber er en som svarte alt riktig på konkurransen. En som gadd å lese hele blogginnlegget og ikke bare “se på bilder”. Jeg opplever nemlig at mange spør meg om ting i kommentarfeltet som man finner svar på i selve innlegget. Tenkte derfor å ha en konkurranse for å vise dere hva jeg mener. Mange har jo bare skrevet navnet på en gul eller rød frukt, andre har fått med seg litt mer. Men en som heter Selin er vinneren og hun hadde alt riktig. Det var veldig mange andre som også svarte riktig etterhvert, men Selin var rask og denne gangen trakk random.org ut nummer 1, og Selin var faktisk første som svarte alt riktig.

 

Her er altså fasiten. Jeg har visket ut Ip-adresse og mailadresse.


 

Vinneren er kontaktet på mail, gratulerer <3 

 

I dag har jeg funnet 90 spørsmål jeg skal svare på og begynt å jobbe med svarene på spørsmålsrunden. 

Klem Jennie

Slappavdag

Hei

I dag sov jeg egentlig alt for lenge, men det er jo tross alt vinterferie. Jeg har forsøkt å begynne å filme svar på spørsmålsrunden, men kamera mitt har klikka. Får ikke filmet mer enn 8 sekunder før det slår seg av. Om jeg tar på laveste kvalitet får jeg filmet mer, men jeg er i så såfall i gang.

I kveld tror jeg at det blir filmkveld med familien, Gåten Ragnarok. Så den filmen på kino med noen venner også, men syns den var så bra at jeg kan se den en gang til. 

I morgen blir det kanskje en tur i slalombakken eller en tur på langrenn. Oma kommer også i morgen og  det gleder jeg meg veldig til,  alltid koselig med besøk i fra familien. 

Når det gjelder rommet mitt så har jeg ikke kommet noe lenger med det, men lillesøster har fått det kjempefint syns jeg. Håper vi snart finner en god løsning på rommet mitt også. 

I går kjøpte jeg forresten en T-skjorte på salg, slik ser den ut. Kjøpte en maken en til en Instagramvenn av meg også. 

 

Liker du best slalom, snowboard eller langrenn?

 

Klem Jennie