Nesten 10% fravær?

Hei!

Det ble ikke noe innlegg i går dessverre, rett og slett fordi jeg har blitt syk. Jeg var hjemme i dag og blir hjemme i morgen også. Jeg må si jeg har vært litt småredd for å bli syk med tanke på fraværsgrensa, men har heldigvis fått meg en legeerklæring. Så på itslearning at jeg hadde 5% fravær i et fag og det er fordi jeg har vært i begravelse og var syk i dag. Det er jo gyldig, men helt sykt at man er halvveis til 10% på to dager. For dere som ikke visste det så er det slik at om man får over 10% ugyldig fravær i et fag, så stryker man. 

Jeg har derfor ingen bilder fra dagen jeg kan dele med dere, men velger å nok en gang dele vsco brukeren min med dere. Poster bilder der stadig vekk og det er ganske tilfeldige bilder. Det er fra skolen, venner, Thomas, hjemme, reiser, natur, mat og masse mer! Jeg håper dere vil ta en titt<3 

K​likk HER for å komme til brukeren min!

Har du Vsco?
Klem Jennie

Endelig går det dårlig!

Hei

Hva feiler det overskriften?

Vel…det er egentlig ikke spørsmålet. Spørsmålet er “Hva feiler det de som gleder seg over at det går dårlig for andre?” Eller hva feiler det de “hobbyjournalistene” som føler at de har en oppgave som går ut på å blogge rundt andre personer sine oppturer og nedturer. Det finnes så mange bloggkategorier. Moteblogg, livsstilsblogg, interiørblogg, hverdagslivsblogg, men den merkeligste kategorien må være den “jeg har ikke så mye som foregår i livet mitt så jeg blogger om andre bloggere enten det er å tråkke dem opp eller ned” Syns bare det er så merkelig. Eller den kategorien som er ” Hva kan jeg klage på i dag”. Det må faktisk være den værste kategorien. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker en positiv blogg og etter å ha blogget i over 4 år, må jeg kunne si at jeg syns jeg har klart det veldig bra. Allikevel ser jeg at lesertallet skyter i været om overskriften hinter om at noe negativt har skjedd fremfor når den hinter til at noe positivt har skjedd.  

Jeg er så glad for at jeg velger å holde en positiv vinkling og blir nesten sliten av å tenke på hvor nedbrytende det måtte være å blogge om noe negativt så og si daglig. For de som leter etter noe negativt de finner som regel noe. Det fins folk som klarer å vri ALT til noe negativt. Eksempelvis at en rosa ” jentegenser” har teksten prinsesse på seg. Da er det de som tenker “hvorfor må det stå prinsesse”, hva om en gutt vil ha en rosa genser som den eller at det er feil at en jente skal ønske og drømme om det å være en prinsesse, de er bra nok som de er. Om en gutt ville hatt den genseren er det jo bare å kjøpe den. Dette er som sagt et eksempel.  

Jeg skriver ikke overskrifter som ikke går igjen i innlegget mitt, men jeg ønsker jo å forsøke å gjøre det litt spennende. Før sa jo overskriftene mine nesten alt det som stod i innlegget. Nå får jeg tilbakemeldinger om at flere syns det er fint med de “spennende” overskriftene. De gleder seg til å lese bloggen hver dag. Noen få andre skriver clickbait. Jeg skal love dere at jeg hadde vært myyyye mer kreativ med overskriftene om jeg ønsket å ha clickbaits. Nei, jeg ønsker å ha en overskrift som på en spennende måte sier noe om dagens innlegg. Du trenger ikke klikke deg inn, men så er det nok av de som er nyskjerrige også. Jeg syns det selv at det er gøy med en spennende overskrift, men om det ikke er det jeg forventer at skal stå i innlegget blir jeg ikke sur eller irritert. 

Lesertallene mine er ganske faste, det er de trofaste leserene mine som leser bloggen daglig. Det skyter noen ganger i været nå det kan se ut som noe negativt har hendt. Om du blir skuffet over innlegget så ikke trykk neste gang da, men kanskje du er litt for nysgjerrig?  *Blunk blunk

Her er noen bilder fra terrassen til Thomas!

Klem Jennie

 

 

 

Penger, venner, reising

//annonse

Hei!

Her en laaaaaange chit chat video der Frida og jeg snakker om språkreisene våre!!!! Vi får begge stadig vekk spørsmål om reisene, penger, venner, tips osv. Vi tenkte derfor det hadde vært kult å lage en video i sammen der vi begge snakker  om reisene, sammenligner destinasjonene, prisene og utveksler litt erfaringer. Videoen varer ganske lenge så du kan eventuelt spole dit du vil se eller sette deg ned med noe godt denne fredagskvelden og se hele videoen! Kan fortelle dere at det skjer noe ganske morsomt et eller annet sted midt i videoen og du vil ikke gå glipp av det haha!

Legger med linken til en brosjyre for dere som er ønsker å bestille! Helt gratis og der finner du også all informasjonen du trenger! Klikk //HER

 

 

Klem Jennie

HVA DRIVER JEG MED?

 

Hei

Det går mot slutten av oktober. Dagene blir tidligere mørke og om morgenen frister det lite å stå opp i fra den varme dyna når det regner eller blåser surt. Det er rart å tenke på at det bare er drøye to måneder siden jeg begynte på videregående. Hvor ble det av sommeren? Før jeg vet ordet av det er det sikkert jul. Kjenner at jeg gleder meg til jul. Første jul med kjæreste og han er i tillegg enormt glad i julen. Håper bare at julen blir hvit i år. 

Hva skjer ellers i livet mitt? Det skjer mye, selv om det på mange områder er mye roligere enn tidligere. Ikke designer jeg kolleksjon og ikke pugger jeg manus. Jeg har rett og slett valgt å takke nei til en del ting ettersom det å begynne på ny skole, i ny klasse og det å ha nye fag å sette seg inn i har vært nok for meg i en periode. Nå høres det jo ut som jeg ikke gjør noen ting, men jeg har det hektisk. Denne høsten fikk jeg endelig tatt “Trafikalt grunnkurs” og jeg øvelseskjører en god del. Jeg har spilt inn en Youtubevideo i samarbeid med EF som kommer i morgen. Jeg har redigert og lagt ut intervju med Dove og Cameron som dere kanskje har sett. Jeg har vært på Disneyarrangement, hatt shoot i sammen med managementet jeg er med i, jobbet med innhold til Juliabladet sin kommende utgave av “OH My Vlog” som kommer ut om ikke så alt for lenge.  Jeg har filmet,redigert og postet 4 videoer på min Youtubekanal, inklusive min første engelske video. Så hadde jeg en etterlengtet høstferie i Kragerø etter en spennende start på VGS. Klassen min består av 11 elever. 10 jenter og 1 gutt. Vi har hatt en del prosjekter i media, men også en del prøver, innleveringer og presentasjoner i andre fag som matte, naturfag, tysk og norsk. Dessverre begynner jeg å bli litt syk, så må passe på litt fremover. Kle meg godt med klær og ikke fryse. Ikke utsette meg selv for mye stress eller press fordi da blir det verre. Jeg har helgen på å bli bedre samtidig som jeg må øve til prøve på mandag. Hihi! Hverdagen er litt mer hektisk kjenner jeg når man går på VGS. Jeg får heldigvis til til å møte venner jeg ikke ser så ofte og kjæresten min og det er godt å være med de. De får meg over på andre tanker enn skole og stress<3

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with b1 preset

 

I morgen skal jeg ferie en venninne og det gleder jeg meg masse til!

Klem Jennie

“HAN KLINTE MED EN ANNEN”

Hei

Du lurer sikkert på hva dagens innlegg skal handle om etter å ha lest overskriften? Da er det vel bare å lese hihi!

Som noen av dere sikkert fikk med dere på snapchat i helgen så har Thomas og jeg vært sammen i et halvt år nå. Vi hang faktisk veldig mye sammen i månedene før vi ble et offisielt par, så for meg føles det faktisk enda lenger. Jeg har en venninne som er kjent i Sverige som var i et forhold med en annen kjent svensk artist. Hun fortalte meg om episoder med folk som satte ut falske rykter om både henne og kjæresten, med et  mål om å ødelegge forholdet deres. Jeg har hørt dette i fra andre også hvor begge i forholdet er kjente personer men også der EN av partene er en kjent person. 

Rykter og direkte løgner ble spredt av folk de rett og slett ikke kjente. Ting som “Jeg så kjæresten din leie på en annen jente i byen”, “Vil at du skal vite at kjæresten din flørter sykt mye med en venn av meg”, ” Du burde ikke være sammen med kjæresten din for han/hun er direkte slem og egoistisk” og ” Jeg så kjæresten din kline med en annen på byen i helgen” Noen av tingene forstod man var direkte løgn da det ikke kunne ha skjedd ettersom begge var sammen på det tidspunktet. 

Jeg lurer veldig på hva som feiler og plager personer som får seg til å skrive slike ting til en annen person med det eneste formålet å såre og forsøke å ødelegge mellom noen andre. 

I helgen fikk jeg en smakebit av dette og selv både Thomas og jeg lo godt av det, så er det ikke til å komme unna at jeg tenker på personen som skriver slikt. Min kjæreste fikk en melding der noen advarte han mot meg. At jeg bruker han og mer. Skal ikke gå helt i detalj men ble overrasket over at noen som ikke kjenner meg kan skrive slik. De tingene som ble skrevet om meg er adjektiver som jeg vil tro at INGEN som kjenner meg ville brukt om meg. 

Men for all del. Jeg hørt i fra andre og vært bort i folk som vet hvem jeg er men som ikke kjenner meg som tar seg friheten til å lage historier og slikt for å få seg litt oppmerksomhet. Jeg vet godt selv hvem jeg er og hvilke verdier jeg har. 

Jeg ønsker ikke at bloggen min skal være en ” klageblogg” slik som enkelte andre men syns også det er viktig at jeg forteller dere sannheten og hvordan jeg føler det om ting. Også for å informere de som skriver slike ting at det bare er unødvendig. Jeg stoler på Thomas 110% og han på meg. Det sier mer om deg som person om du gjør noe slikt. Til slutt vil jeg takke alle dere som er så støttende og søte! Jeg vet jeg ikke får tid til å svare dere alle og de fine kommentarene deres, men bare vit at jeg er utrolig takknemlig! Dere er de søteste!

To bilder fra daten vår på lørdagen hihi<3

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Dette ble mye tekst på en gang, men håper at du som tok deg tid til å lese likte innlegget<3

Klem Jennie

 

 

 

Interview with Dove Cameron and Cameron Boyce

Hei!

Nå har jeg redigert ferdig intervjuet jeg hadde med Dove Cameron og Cameron Boyce! Jeg beklager for at stemmen min ikke høres så godt i bakgrunnen! Vi hadde noen tekniske problemer fra vår side og fikk derfor ikke tatt opp intervjuet! Heldigvis tok de opp fra andre siden og jeg fikk tilsendt videoen en uke senere! Dere får derfor sett begge Disney-stjernene som svarer på spørsmål jeg stiller de! Jeg spurte heldigvis Kirsti om hun ikke filme litt med mobilen sin under intervjet og de videoene har jeg jo! La de med i videoen, så det er mulig å se meg snakke med de! Jeg håper dere liker videoen og vil gi den en tommel opp!

Klem Jennie

Det som ikke skulle skje, det skjedde

Hei

Endelig fredag, endelig helg. Jeg har noen planer, litt jobb og flere hyggelige ting som også strekker seg inn i neste uke. Helgen begynte også litt spesielt for meg. Jeg la meg i går og kom på at jeg ikke hadde blogget. For første gang siden jeg begynte å blogge har det gått to dager etter hverandre uten at jeg har postet et innlegg. Men jeg våknet jo opp i dag og verden er like hel, ingen skade skjedd, he he. Vel, vel. Kanskje jeg “skylder” dere mest trofaste en litt mer oppdatert helg. Skal forsøke å dele mer jeg. Jeg har jo lagt ut på Instagram og mange bilder på VSCO de siste dagene også . 

Jeg begynte denne helgen med å klippe håret. Det måtte bare gjøres. Sist gang jeg klippet meg så klippet jeg det litt “opp” så det ble litt etasjer. Dette syntes nå mer en jeg ønsket, ettersom håret mitt har vokst mye siden den gang. Håret vil nok naturlig også se litt mørkere ut, ettersom det håret som er mest solbleket er det som nå blir klippet. Jeg syns faktisk det er litt skummelt å gå til frisør, he he. Den største forandringen gjorde jeg før sommerferien i fjor, da jeg klippet meg til skuldrene., jeg syns det var veldig deilig, men har uansett latt håret gro langt igjen. Dro i hvert fall rett etter skolen til Centrum Frisør på nærsenteret her jeg bor på Nesodden. Alltid like hyggelig å dra dit. Har alltid klippet håret der og vi vet godt hvem hverandre er der. Frisøren som klippet meg der i fjor sommer så meg og bare ” Oi Jennie! Så langt har du har fått!”. Haha! Skikkelig koselig!

Nå får vi snart besøk hjemme av Lila og hennes mamma og det gleder jeg meg veldig til. Det er alt for lenge siden vi har snakket i sammen og vi har nok veldig mye å snakke om også. Veldig koselig at vi kan få besøk av dem hjemme hos oss igjen. 

Processed with VSCOcam with b1 preset

Tb Gran Canaria 2015 haha!

Mandag har jeg en spennende avtale i Oslo som jeg gleder meg til. Jeg skal redigere litt video i helgen, lese litt og lade opp batteriene til ny uke. Jeg har dessverre vært litt dårlig til å ta medisinene mine siden sommerferien og fikk i dag vite at jeg fremdeles sliter med blodmangel. Nå må jeg virkelig skjerpe meg og passe litt på meg selv. Det er nok en god forklaring på at jeg er litt ekstra trøtt og “slapp” for tiden. 

Ønsker hver og en av dere en riktig god helg

Hva skal du gjøre i helgen?

Klem Jennie

 

 

 

Dette blir jeg stressa av!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin tirsdag! Det ble ikke noe blogginnlegg i går ettersom at jeg hadde litt skolearbeid og utstilling med klassen min her på Nesodden. I dag har jeg sittet med en presentasjon jeg skal holde i morgen i sammen med en klassevenninne i tysktimen. Jeg skrev den faktisk helt ferdig nå og må begynne å øve snart hihi! En ting er å holde en presentasjon på norsk foran mennesker jeg kjenner godt, men blir litt nervøs av tanken på å snakke tysk foran en klasse jeg ikke har gått i så lenge. Vi har bare hatt skriftlige tester til nå og i morgen blir det første muntlige vurdering. Jeg vet dette er en bra måte å lære på og det kommer sikkert til å gå fint. Flere sier til meg ” Du kan jo ikke bli nervøs. Du snakker jo foran mennesker hele tiden”, men det er faktisk ikke sant. Jeg blir nervøs, jeg er et menneske hihi. Ikke det at de som ikke blir nervøs ikke er mennesker, men dere forstår hva jeg mener hihi.

Jeg blir ofte nervøs og syns av og til det kan være vanskelig å roe meg selv ned. Drikker kanskje litt vann, puster dypt inn og ut, sier til meg selv av at kommer til å gå bra, men det er ikke alltid like lett. Da tenker jeg rett og slett at det verste som kan skje er at jeg dummer meg ut. Hva så? Jorda går ikke under haha.

Blir ofte nervøs og stressa av småting, men har lært meg å takle det. Dette er noen ting jeg blir/pleide å bli nervøs/ stressa av:

1. Å se at jeg kanskje ikke kommer til å rekke båten når jeg sitter på bussen et sted i Oslo. 

2. Før en presentasjon. 

3.  Måtte ringe noen ( blitt mye bedre her haha). 

4. Om planer endrer seg kort tid i forveien. 

5. Blir stressa av å oppdage at jeg har gjort noe feil og ikke kunne gjøre noe med det. 

6. Våkne senere enn det jeg skal. 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

 

Jeg legger merke til at jeg deler mange av mine “svakheter” her på bloggen, men håper det går fint. 

Hva gjør deg nervøs/stressa og hvordan håndterer du det? Kom gjerne tipsene deres til meg<3

Klem Jennie

Stalker much!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin søndag! Jeg har vært på tur med familien i skogen og det var skikkelig deilig. Håper på en tur på fjellet i løpet av vinteren eller no, fordi jeg bare syns det er sykt koselig. Tidligere i dag så jeg at den nye videoen til Marcus og Martinus var ute og tok meg tid til å se den. Jeg syns videoen var helt rå og gutta så sykt bra ut. Ikke minst imponerer gutta stadig vekk! Måtte derfor dele mine tanker om videoen her på bloggen og bare få det ut. Sangen er skikkelig fengende og jeg får bare lyst til å danse. Det var flere steder jeg måtte stoppe opp og spole tilbake for å se det om igjen! Så bra var det haha! Tenkte å dele de stedene i videoen med dere haha! Stalker much jeg er nå, men likte det virkelig haha!

Det er snakk om sekunder her, men det er disse små klippene og trinnene som gutta utfører som gjør det så ekstra bra! De ser så naturlige og komfortable ut at det virker så ekte og lekent. Forstår himla godt at disse gutta har fått mange fans langt uten for Norge sine grenser også. 

0:13-0:16

0:38-0:39

0:48-0:52

1:09 – 1:13

1.45-1:46

1:57-2:00

2:18-2:21

3:11-3:13

Trykk HER om du vil se videoen!

Dette har jeg sittet og gjort nå, men så verdt det. Om noen gjør noe bra, er flink syns jeg de fortjener å få vite det. Bra jobba gutt! Håper jeg får sett dere snart!

Some screenshot fra videoen!

Klem Jennie

 

GIVEAWAY!

Hei!

Jeg håper at dere alle har hatt en fin dag! Endelig er det helg og jeg er klar for en pause fra litt skole og jobb. Thomas har kommet over og vi skal kose oss med film og godis i kveld! Jeg ville bare titte innom og si hei her på bloggen! I tillegg vil jeg informere om en GIVEAWAY jeg har på Instagram. Den gjør jeg med @browgame på Instagram og vi gir ut to Morphe paletter!! Det er sykt fint og skulle gjerne hatt det selv hihi! Det er bare å gjøre det som står under giveawaybildet på Instagram og du har muligheten til å vinne! På Instagram heter jeg @jenniefashion ❤

Se den fine himmelen vi hadde utenfor huset i dag! Elsk!

Klem Jennie