FABTASTIC

Hei

//Annonse

Ååååå, som jeg gleder meg til sommer, og til å bruke enda mer av FAB Tattoos. Det ser sikkert enda bedre ut med litt sommerglød i huden. Noe jeg egentlig må se lenge etter siden jeg smører meg med faktor 30 hele tiden og ikke har tid til å legge meg i sola. Men solfylte dager i Østerrike og Italia gjør jo alltid susen 😉 Men fant et filter som ga litt glød på bildene, he he.

Jeg har forelsket meg FAB Tattoos og er superglad for at jeg får lov til å bruke dem også. For mamma er ganske streng med huden, men godkjente disse fordi at produktene er giftfrie og de er allerede testet på allergikere. Jeg har tidligere nemlig reagert på ulike produkter og hatt hudproblemer, jeg har det man kaller sensitiv hud. 

 

FAB Tattoos


Slike metallic tattoos kan man jo sikkert kjøpe flere steder, det er dette merket som flere norske kjendiser har brukt – blant annet Tone Damli og Kristine Ullebø. Det fins flere ulike pakker og hver pakke inneholder 4 ark med mange fine tattoos.

De har masse flott inspirasjon på sin IG bruker @fabtattoosnorge, trykk for å komme dit.  På Facebook er det mer informasjon og inspirasjon også, trykk for å komme dit.

For en drøy uke siden fikk jeg en testpakke av FAB Tattoos i posten og i dag klarte jeg ikke vente mer med å teste dem ut. De var superlette å ta på for de festet seg raskt med en fuktig klut.

Hva syns du om slike tattoos?

Klem Jennie

Smoothie på 1-2-3 !

Hei

Vet ikke om jeg har sagt det før, men jeg elsker smoothies! Lager det ofte før trening eller bare til hverdag. Har tidligere lagt ut bilder av smoothiene jeg lager og mange spør om ” oppskrifen” / Hva jeg tar oppi. Valgte derfor å lage et lite blogginnlegg om det pluss fremgangsmåte.

Jeg lager litt forskjellige smoothies hver gang men jeg har en favoritt. Den lager jeg av banan, blåbær, jordbær, yougurt og appelsinjuice. Har ogå fått en ny veldig praktisk blender. Har ønsket meg en slik lenge så ble velig glad den dagen mamma og lillebror kom hjem med den.

 

1. Det første jeg gjør er å finne frem ingrediensene mine og lar de tine på benken i minst 7 minutter. 


2. Deretter tar jeg å fyller opp flasken til litt under halvparten med juice. Om du ikke har en slik blender kan du bruke et glass. ( Det kommer helt ann på hvor mye du vil lage)


3. Så tar jeg oppi 4-5 ss med yougurt ( her velger du om du vil ha vanlije eller naturell. Denne gangen brukte jeg vanilje)


4. Till slutt tar jeg oppi bærene og frukten. ca en halv banan og fyller resten opp med jordbær og blåbær.

 

5. Sett på lokket og miks til alt er blanda sammen. 


6. Håper det smaker!!

Skal du prøve smoothien?

Klem Jennie

 

SAVNER SOMMEREN

Hei

Nå for tiden er dagene mine ganske hektiske og det er mye å tenke på. Jeg tenker på alt skolearbeidet mitt, ting jeg må få gjort, ting jeg skal og det går noen ganger bare i surr for meg. I dag har vært en slik dag og jeg sovnet på sofaen litt etter at jeg kom hjem. Tanken på sommer nå gjør det litt letterer. Når alt arbeidet er ferdig er det sommerferien som står for tur og den er ganske fullstappet. Dere vet jo allerede hva jeg skal og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg.  

BILDER DU KANSKJE IKKE HAR SETT FRA SOMMEREN 2014;-)

 Hva skal du til sommeren? Ut å reise eller kose deg hjemme?

Klem Jennie

Ny, Challenge video :)

Hei

Helgen har vært helt grei, følte, meg egentlig ikke klar for ny skoleuke. På fredag var jeg så sliten etter skoleuken at jeg sovnet med lillebror da han la seg. På lørdag fikk jeg besøk av Nora som overnattet og vi hadde et veldig gøy i sammen og filmet blant annet denne videoen i dette innlegget. 

Søndag var det håndballkamp og etter kampen var jeg på skolen igjen for å øve med “sal og scene” gjengen til forestillingen vi har satt opp i valgfaget. Den kommende uken er det premiere på stykket “Heksene”, innleveringer, gruppearbeid i andre fag, dommerkurs med håndballen mm. 

Gleder meg til sommerferien mer enn jeg trodde det var mulig å kunne glede seg. 

Håper dere liker den nye videoen på Youtubekanalen min.  Dere kan subscribe meg på Youtube og få meldinger når jeg legger ut nye videoer og jeg skal legge ut videoer oftere fremover.

Bildet under viser hvor du skal trykke når du kommer til brukeren min på Youtube. Trykk HER for å komme til min kanal.  Trykk på subscribe som vist på bildet under for å følge meg (Rød knapp) etter at du har trykket på linken. (Du kan altså ikke trykke på bildet under)

 

 

 

BEAN BOOZLED CHALLENGE


Fortsett gjerne med å kommentere hvordan video du ønsker at jeg skal filme. Snart kommer også svar på spørsmålsrunden jeg startet forrige uke. 

Klem Jennie

Min adresse

Hei

Mange lurer på hva min adresse er og jeg har aldri svart noen av de som har spurt meg om den på bloggen. Dette også fordi jeg ikke får lov av foreldrene mine. Vel….jeg har gitt den bort et par ganger fordi at noen skulle få sende tegninger som de hadde tegnet av meg som jeg så på IG. Da jeg var med på vinterlyd fikk jeg også noen koselige hilsner.

 

Her er litt av posten jeg tidligere har fått. Mange som sier de har sendt men det har aldri kommet fram. Vurderte derfor postboks lenge og endelig har jeg det:-)

Siden så veldig mange har spurt om adressen min, kan jeg nå dele min helt egne adresse med dere. 

 

Jennie Sofie 

Postboks 3

1451 NESODDTANGEN

 

Klem Jennie

Sommertilbehør

Hei

For en liten tid tilbake kjøpte jeg meg en vårhatt. Jeg har ikke brukt den på skolen og i byen, men mye hjemme og med venner. Veldig deilig å ha på seg hatt når man sitter ute i sola og jeg kommer garantert til å se etter flere hatter fremover til sommergarderoben. 

Sommergarderoben eksisterer ikke ennå, for forrige dagen da det var varmt og jeg skulle finne noe å ha på meg oppdaget jeg fort at mye ikke passet 🙁 Litt kjedelig, men litt gøy å se etter nye klær også.

Satt sammen en collage som inspirerer meg

 

Liker du hatter?

Bruker du hatter?

Klem Jennie

Brilledilla

Hei

//sponset

I dag fikk jeg en megakul pakke i posten i fra “Shady Fruits”.  Som flere av dere har lagt merke til så er jeg glad i å bruke solbriller og disse jeg fikk i dag er jo superkule. I dag på skolen knakk forresten brillene som jeg kjøpte på Lindex, så jeg ble kjempeglad da jeg åpnet pakken med ikke mindre enn 5 par solbriller 🙂

Jeg la merke til Shady Fruits på Instagram, de har brukeren @shadyfruits. Brillene kan bestilles på nettsiden som du kommer til ved å trykke //HER. Ser at de har tilbud på solbrillene frem til 20 mai. Det finnes briller til en hver smak. Fikk noen litt crazy par men også noen litt mer rolig og classic;-)

  Hva syns du om brillene? Jeg er i hvertfall hekta på dem!

Klem Jennie

Challenge video

Hei

Sent blogginnlegg i dag, men håper jeg gjør det godt med å legge ut en video 🙂

Tuva og jeg filmet to challenger forrige uke, men det ble bare en video. Vi forsøker kanskje på nytt en annen gang med den andre challengen som det ikke ble noe av. Vi fant ut at vi skulle ha en Humming challenge(nynne utfordring), men bestemte oss i stedet for å være litt ekstra kreative og lagde en plystre challenge (har aldri sett det før)

Forsøk selv å plystre om du ler, det er jo umulig, he he. Vi hadde hatt en lang latterkrampe før vi kom ordentlig i gang med filmingen, hadde det utrolig gøy.

 

Håper du liker videoen

 Husk at jeg startet en spørsmålsrunde i går, så under det innlegget kan du stille spørsmål til neste gang jeg skal svare på spørsmål. 

Klem Jennie

STARTER EN NY SPØRSMÅLSRUNDE

Hei

Da tenkte jeg å starte en ny spørsmålsrunde her på bloggen, som jeg tidligerer har nevnt. Håper du likte den forrige videoen min og fikk svar på noe du lurte på. Om det er noe du ikke har fått svar på enda er det bare å kommentere under dette blogginnlegget. 

Dagen i dag har vært helt super. Var sol helt fra jeg stod opp til nå og det er fremdeles nydelig. Det var 23 grader på skolen, utrolig behagelig med svart bukse da. Hahahahah! Nei da, men jeg nøt sola og etter treningen gikk jeg bare i shorts. I morgen vil det også bli varmt. Gleder meg.

Bilde fra skolen i dag<3

Håper du har hatt en fin dag:-)

Klem Jennie 

Kommenter spørmål, om du har noen

SUMMER WANTS

Hei

//sponset

Denne uken startet faktisk sommerhalvåret, så nå er det sommer 🙂 De siste ukene har faktisk været vært kjemperart. Ene dagen sol, full vår og varmt, neste dag….sludd 🙁 Jeg vet jo at det ikke kommer til å bli full sommer selvom årets første sommerdag har vært, men denne helgen har vært utrolig varm og delig. Så er det bare å være ute og nyte været, for plutselig kan det bli perioder med kaldt vær igjen også. 

 

Tanken og følelsen av sommer fikk meg til å lage denne collagen, med produkter jeg ønsker meg i fra Makestyle

Shell Lip Balm, økologisk leppepomade. Du ser den ved å trykke //HER  Lalicious Butter, bodybutter som lukter super godt. Ønsker meg kanskje enda mer den som lukter kokos men denne som heter Kiss passet bedre inn i collagen, he he. Du ser Kiss ved å trykke //HER og coconut ved å trykke //HER Victorias secret duften Angel i super søt flaske, se den ved å trykke //HER

Jeg syns Makestyle har mye fint og tenkte å ha en giveaway til dere blogglesere allerede neste uke 🙂

Syns du det skal være konkurranse for å kunne vinne, eller bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet?

Klem Jennie