HADE BRA….

……2015

Hei alle sammen!
Da nærmer 2015 seg slutten og vi beveger oss inn i 2016. Dette året har gått alt for fort. Men selv om 2015 snart er over ser jeg tilbake på alle minnene. Jeg har opplevd så mye utrolig morsomt og møtt så mange snille og godhjertede mennesker. Jeg har fått hvert med på Vinterlyd turné som har er en egen kategori her på bloggen om du vil se tilbake. Jeg har hatt det gøy med venner på tusenfryd og hjemme, vært på stranda, jeg hadde lansering av kolleksjonen min, jeg dro på språkreise til Brighton med Ella, jeg hadde sommerferie hos familien i Østerrike, nøt varme dager på Gran Canaria, jeg har hatt en flott jul og jeg har fått vært med på kule radioprogrammer, musikkvideoinnspilling og lignende. 

Men det er noe jeg ikke har fått gjort. Jeg har tenkt på å gjøre det veldig lenge men har aldri fått gjort det. Derfor skjer det den siste dagen i 2015. Som mange andre bloggere deler jeg bilder hele tiden. Og det er som oftest bilder jeg er fornøyd med selv. Men i dette innlegget har jeg samlet flere bilder som aldri ble vist på bloggen. Om det er at jeg blunker, ser rar ut eller hva det nå enn er skal dere få se. Hhahahahaha. 
Hahhahaha! Hva har du likt best med 2015?

Klem Jennie

TREIG

Hei

Ahhhhhh… nå begynner jeg å få dårlig tid. Har ikke tenkt så mye på det men jeg har jo faktisk bursdag snart. 9 dager, og jeg har ikke kommet så veldig godt i gang med planlegging. Hvorfor skjer det alltid slik!? Hver gang det er noe viktig eller spesielt som skal skje tenker jeg på det lenge før det er, men sier til meg selv ” ikke stress med det, det er lenge til”.

Nå må jeg begynne å planlegge. Jeg ønsker nesten det motsatte av det jeg hadde i fjor. Sist bursdag da jeg fylte 14 var det en skikkelig “BLING BLING” bursdag med glitter og store fine kjoler. Om du vil komme til innlegget fra 14 års bursdagen min trykk HER. Nå ønsker jeg det mer avslappet. En skikkelig koselig kveld der det blir masse morsomme leker og tøys. For å komme til innlegget med lekene vi hadde i bursdagen min trykk HER.  Nå har jeg jo også testet ut noen andre spill med venner som jeg “digga” så de vil jeg også få brukt. 

Men selv om jeg ønsker en koselig og avslappet bursdag vil jeg lage kule desserter, cupcakes og godis. 

 Alt overfor frister meg og det er mye jeg har lyst å teste ut.

Hva liker du å spise i bursdag?

Klem Jennie

VINNERE AV DE SISTE LUKENE

Hei

Da skal jeg kåre de siste vinnerene av julekalenderlukene her på bloggen. Tusen takk til alle som deltok. Jeg er utrolig glad for at jeg får mulighetene til å ha en slik kalender på bloggen og  det å få glede noen med noe kult i jula. Det å se hvor glad vinneren blir gjør meg utrolig glad også. Til dere som ikke har vunnet, er ikke muligheten borte. Det er faktisk noen luker jeg ikke rakk å legge ut, så det kan komme en kul konkurranse når som helst.

Vinneren av GAVEKORT 2 fra WOW ble en jente som kaller seg @ingeborg_andrea på instagram.

  Vinneren av krølltangen fra MAST ble en jente som kaller seg @malenehje på instagram. 

Gratulerer! Dere vil bli kontaktet i løpet av kvelden:-)


Har du deltatt i julekalenderen på bloggen i år?

Klem Jennie

 

TIPS FRA MEG

Hei

I dag tenkte jeg å ha et tipsinnlegg etter gårsdagens post. Jeg sa at jo at jeg var ganske stolt over å ikke ha brukt mer en 299kr på en kjole og at jeg ikke følte noe press på at jeg måtte ha en dyr kjole osv..(Det kan leses om i det forrige innlegget). Jeg spurte i kommentarfeltet om noen føler press på det med ball kjole og de fleste kommentarene sa ” Nei” og at de ikke føler press. Det var mer at folk syntes det var stress med å finne kjole og en spurte også om jeg kunne tipse om et bra sted der det er billige kjoler. Så det er nettopp det jeg skal gjøre i dag. Jeg har funnet 10 kjoler jeg syns er fine for under 499kr. 

COLLAGE 1

Disse ligner kjolen jeg hadde i år. 

 

1 HER / 2 HER / 3 HER

COLLAGE 2

 Om du ønsker litt midre ” bling”. 

1 HER / 2 HER / 3 HER

COLLAGE 3

De har også mange lange fine kjoler. 

1 HER / 2 HER /  3 HER / 4 HER

 

Flere av disse kjolene koster under 499 kr når ikke ikke er på salg også og noen koster bare under 499kr når de er på salg. Lurt å ta en titt om det er noe du liker 🙂  Noen av disse koster til og med under kr 200,- nå som det er salg. 

Hvilken kjole likte du best?

Klem Jennie  

(Dette er ikke et samarbeidsinnlegg men det inneholder linker til produkter jeg liker.)

 

JULEBALL 2015

Hei

I dag er det siste dagen til Oma, Opa og Onkel her i Norge for denne gang. Tante blir to dager til ettersom hun kom to dager senere enn de andre. Tiden  har gått alt for fort. De skulle jo bare bli for en uke men denne uken har bare løpt av sted. De kom jo dagen før jeg hadde ball. Jeg har jo heller ikke blogget om ballet ennå. Det var ganske likt som i fjor bare at jeg hadde det litt mer gøy. Jeg danset mye mer, lo og koste meg. Synes alltid det er moro å se de fine vennene mine og kose meg en hel kveld med dem. Må jo selvfølgelig vise noen bilder jeg tok med noen få venner før ballet. 

Dette er da det fjerde ballet som jeg har vært på, og jeg må si at jeg er litt stolt. På alle de fire ballene mine har jeg ikke brukt mer enn 299 kr på en kjole, og det vil jeg kalle ganske rimelig. Den jeg hadde i år kostet bare 199,- . Jeg er en som mener at man MÅ ikke ha en dyr kjole for å føle seg fin. Det var utrolig mange fine kjoler men også veldig variert. Noen var “poofy” mens andre hadde helt enkle,løse og så like bra ut. Noen hadde lange og noen hadde korte og tettsittende (som meg).

Jeg leser i noen medier at noen voksne og ungdom klager over juleball/skoleball, at det er press på alt i fra kjoler til transport. Vel….det er i bunn og grunn opp til hver enkelt og bli med på den “galskapen” eller ikke. Jeg hadde brydd meg fint lite om noen på skolen kom i limosin selv om ikke jeg hadde vært med på det. Jeg ble kjørt til ballet av mine foreldre. Om noen jenter velger å bruker tusenvis av kroner på kjole, frisør og annet så hadde ikke jeg fått mer lyst til å gjøre det. Jeg ordnet håret mitt selv på badet hjemme. På skolen min kommer ingen i limosin og jeg føler null press på hva jeg må ha på meg. Så nydelige jenter i alle mulige antrekk, også i bukse. 
Har du hatt ball ennå? Føler du det er press?

Klem Jennie

JULAFTEN OVER FOR NÅ

Hei

Da er julaften over for denne gang. Jeg hadde en superfin kveld med familien min og jeg ble utrolig takknemlig for det jeg fikk men ble også utrolig glad av at de jeg ga en gave til likte gaven. 

Dagen begynte ganske rolig og jeg stod opp ganske sent. Jeg planla å stå opp ganske tidlig for å se på julemorgen med lillebror men det fungerte ikke helt. Da jeg stod opp åpnet jeg julestømpa mi i sammen med søsknene mine. Der fant jeg verdens søteste pysj med isbjørner på, pluss litt godteri. Når alle hadde stått opp og ordnet seg spiste vi frokost, og deretter gikk vi i kirken. 

Dagen var ellers rolig og avslappende. Sånn i 15.30 tiden begynte vi å gjøre oss i stand til julemiddag. Jeg rakk å ta noen bilder med søsknene mine før julemiddagen, og den smakte like godt som den alltid gjør. Vår familie spiser bare ribbe en gang i året, nemlig julaften. Det er derfor masse godt å glede seg til og vi blir heller ikke lei. 

 

 Deler noen få bilder i fra julaften

Noe jeg legger merke til i julen er at jeg har det mye morsommere med søstra mi. Julen er jo ikke bare en tid for å gi og få men en tid til å sette pris på det vil har. I går fikk vi begge hver vår tegnebok og vi satt på kvelden og tegnet i sammen og koste oss. 

 

Snikbilde tatt av familiemedlem

Fikk flere spørsmål på Instagram om jeg kan dele det jeg fikk eller lage en video med ” HVA JEG FIKK TIL JUL 2015″. Dette er noe jeg egentlig ikke liker å gjøre så jeg skal nok ikke det. Syns ikke noe om å vise det frem på den måten. Det vil alltid være noen som har fått mye mer og noen som har fått mindre og mitt hovedfokus er faktisk ikke på gaver i julen.  Kan si at jeg fikk flere nyttige ting jeg gleder meg til å bruke. Blant annet håndballklister, badebomber og votter. 

Hva syns du om julegavevideoer.

Klem Jennie

Siste luke har åpnet seg

Hei

//Sponset premie

God jul alle sammen, hvor enn du er i verden. Jeg har akkurat kommet hjem i fra julegudstjeneste og gleder meg nå til at duften av ribbe skal spre seg i huset. Det kom ingen snø som jeg hadde håpet på, men jul blir det uansett. 

Jeg lurer på om det blir rekordmange kommentarer på årets julekalender i dag. Det er ikke helt sikkert, for mange har allerede reist på ferie og færre leser blogg i juleferien. Samtidig er premien i dagens luke kjempefin og bra og jeg brukte den senest denne uken på meg selv. 

På mandag var det jo juleball på skolen min, det vil komme et eget innlegg om ballet og antrekket mitt. 

Men nå åpner luken seg med MAST Volume 2 krølltangen i fra MAKESTYLE. Jeg syns denne krølltangen er superbra. Den blir fort varm, viser temperaturen i displayet og krøller håret i løpet av sekunder. Jeg bruker den for å få myke krøller nederst i det lange håret mitt. Du får mer informasjon om krøllstaven ved å trykke //HER

Jeg pleier ikke akkurat å krølle håret mitt så ofte, men ser at mange andre gjør det. Jeg må nok øve meg litt, men syns også at det er fint når det ser naturlig ut og ikke som store korketrekkere som henger på ryggen. 

For å være med i trekningen om denne premien må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet. Husk å oppgi IG-navn eller mailadresse. 

1. Når begynte jeg juleferien min?

2. Når begynte du juleferien din?

3. Hva er mitt brukernavn på Instagram?

 

Lykke til

Klem Jennie

JULEVIDEOEN ER HER

Hei

Tenk at i morgen er det julaften!! Jeg gleder meg så sykt. Tiden har gått alt for fort. Den har gått så fort at jeg ikke tenkte på å lage en video så fort som mulig. Men nå er videoen her dagen før dagen. Det er første videoen jeg har laget med Mathias oG han synest det var gøy, så kanskje kommer det flere videoer med han og meg. 

 

Vil du se flere videoer av Mathias og meg?

Klem Jennie

EN NY GJEST PÅ YOUTUBE

Hei

I dag var det aller siste skole dag for 2015. Jeg trengte virkelig det nå. Vi startet først kl 10.00 etter som skoleballet varte til halv tolv, altså 23.30. Vi sluttet kl 12.00 i dag så jeg kom i tillegg tidlig hjem, eVil nda bedre. I dag har jeg jobbet litt med innlegg men også en video. En video jeg har filmet med min kjære lillebror. Jeg har faktisk aldri hatt en video med han, så kan vel kalle han en “ny gjest”. Han var ganske gira på å lage video siden vi begge hadde julegensere med Rudolf på. Gleder meg til dere får se den. 

Vil minne om at det fortsatt er mulighet for at flere kalenderluker åpner seg på bloggen frem til julaften. I går åpnet det seg også en luke, så har du ikke deltatt har du fremdeles muligheten. Premien er et gavekort fra WOW på kr 500,-

 Nå sitter jeg hjemme og venter på at tante skal komme fra flyplassen. Da er hele gjengen samlet for julefeiring, så koselig. 

Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

GAVEKORT NUMMER 2

Hei 

I kveld skal jeg på skoleball,  men jeg er ikke den typen som bruker så mye tid på å gjøre meg i stand,så først skal jeg blogge litt, så hjelpe til med middagen. Det begynner jo ikke før på kvelden så jeg tenkte å kanskje filme noe også før jeg begynner å gjøre meg i stand også.

I dag åpner det seg en ny kalenderluke her på bloggen. I dag er det det siste gavekortet i fra WOW på kr 500,- som du kan vinne. 

Jeg tenkte å vise dere produkter som jeg kunne tenke meg å kjøpe for kr 500, her er noen tips. 

Sokker fra kr 19,- Skjerf kr 179,- Lue fra kr 99,- Genser fra kr 249,-

 

Den som vinner gavekortet får også med en liten håndskrevet hilsen i fra meg. Om du ikke vinner så var dette kanskje noen gode tips til hva man kan ønske seg eller kjøpe til en søster eller venninne. 

For å ha mulighet til å vinne gavekortet må du svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet: Husk å oppgi mailadresse eller brukernavn på IG.

1. Hvilken dato ble julekalenderenluken med det forrige WOW gavekortet lagt ut?

2. Hvor gammel er du?

3. Hvilken WOW butikk jobbet tuva og jeg hos da vi hadde OD dag i 2015?

Lykke til 

Klem Jennie