FAVORITT TRENINGSANTREKK

Hei

I dag deler jeg et nytt antrekk, men ikke et som er typisk til hverdags. I dag ble det et treningsantrekk. Klarer virkelig ikke å trene i dette på håndball siden jeg blir alt for varm i tights og genser, håndball klarer jeg bare å trene i shorts og t-skjorte. Syns dette antrekket passer perfekt til hjemme trening eller om man skal ut å jogge. Da trenger man kanskje å slenge på en tynn jakke og et pannebånd så man ikke blir kald på øra. Hvis du løper ute er det også fint med høye sokker så du ikke blir kald. 

Om man ikke trener ofte kan det jo også være fint til gymmen på skolen! 

Fargerike treningsklær gjør meg ganske enkelt glad. 


Blurry jump…


Håper alle har hatt en fin fredag!
Nå skal jeg snart på trening. 

Denne toppen er i merket Craft, men jeg vet ikke akkurat hvor den er kjøpt. Jeg brukte genseren under Vinterlyd tidligere i år og da var den en del av “uniformen” som holdt oss gode og varme. 

Klem Jennie

OD!

Hei

Som jeg nevnte i går på blogggen skulle jeg i dag jobbe på WOW, og det har jeg gjort. Jeg og Tuva møtte opp i 10 tiden og sluttet 15. Vi arbeidet helt i fra vi kom til vi dro med en liten pause i midten. Det gikk mye på å ta med kasser ned på lageret og ta med nye ting opp. Vi fikk også i oppgave å sette priser på klær og det var nok det jeg syns var morsomst. Vi åpnet nye pakker med nye klær, satte alarm på de og hang de ut i butikk etter størrelse. Det høres kanskje ikke så gøy ut men det var det. I Hvert fall når jeg kunne ha med Tuva. Vi koste oss masse. Vi blåste også opp ballonger til Hallloween og stylet hvert vårt antrekk.


Har du hatt OD i dag?

Hva gjorde du?

Om du ikke har hatt, hvor kunne du tenke deg å jobbe en dag?

Klem Jennie

OREO LICK RACE

Hei

I dag kommer endelig videoen jeg og Tuva filmet forrige helg. Ikke den som var men den før det igjen. Jeg har hatt en del å gjøre så jeg fikk først redigert den i dag. Holder på med masse gøy dere kommer til å få vite om senere. Kan nevne en av tingene nå faktisk. I morgen er det OD-dag. Flere av leserne mine som går på ungdomsskolen vet nok hva det er. Kort sagt er det at 100 000 elever i landet tar en dag av sin undervisning og går ut å tjener penger for en spesiell sak. Hvert år gjør vi det for å hjelpe ungdom, og i år går det mye til seksualundervisning i Chile, Argentina og Peru. 

I fjor jobba jeg på WOW med Tuva og det skal det gjøres i morgen også, bare et denne gangen blir det OSLO CITY. Gleder meg masse!

Men her er hvert fall videoen. 

 

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INNLEGG OM FJORÅRETS OD-DAG. 

Likte du videoen? Skal jeg gjøre flere korte videoer?

Klem Jennie

6 TING JEG ELSKER/LIKER OG SOM GJØR MEG GLAD

Hei

I dag blir det ett litt spontant innlegg. Jeg dro rett etter skolen på et opplegg for konfirmanter og etter det tok jeg bussen hjem. Satt med lekser helt til middagen var klar  og nå er det like før jeg blir henta for å kjøres til trenging. Jeg tenkte å ta noen bilder i photobooth og kom over effekten med hjerter over hode. Da poppet det et innlegg i hodet mitt. ” 6 ting jeg elsker” . Vet ikke hvorfor akkurat 6 men syntes det passet, men så ble det til 6 ting når jeg satte i gang.

1. Jeg eeeeeelsker å ha latterkrampe. Nesten le så mye at man får vondt. Hahahahahahah! Det er en av de beste følelsene i verden og hver gang jeg får det blir jeg så inderlig glad inni meg. 

2. Når jeg får fine bilder til bloggen. Da har jeg et selvskrevet innlegg,  nesten ferdig. Jeg blir ikke bare glad fordi jeg har noe å legge ut, men det er også fordi jeg er fornøyd med bildene og at  jeg derfor gleder meg til å legge de ut.

3. Jeg elsker å få brev eller ting i posten av dere. Fikk faktisk et brev i dag fra en som heter Dina og hun skrev så mye koselig. Det betyr så utrolig mye for meg og jeg føler ikke bare at jeg nyter det å blogge men at andre også liker det jeg gjør. 

4. Jeg elsker også når du våkner i senga, man er sykt trøtt og så kommer på at det er helg. At du bare kan legge deg ned å sove enda enda mer. Jeg er definitivt ikke noe A menneske så jeg elsker å sove lenge. Jeg sover kanskje litt for lenge men jeg kommer meg opp til slutt.

5. Dette er noe av det viktigste for meg. Nemlig venner og familie. Det lyser opp dagene mine. Jeg gleder meg alltid til å se venner og familie. Familien min er veldig støttende og hjelpsomme så uten dem hadde jeg ikke klart meg. Vennen mine gjør at jeg gleder meg til skolen. De er morsomme, tullete og vi har det alltid gøy.

6. Å føle seg ren er helt fantastisk. Etter å ha dusja og tatt av sminken. Nå kommer jeg med en liten “fact” om meg: Nesten hver gang jeg kommer hjem fra skolen hopper jeg inn i en kosedress, tar ut linser og tar av sminke. Vet ikke hvorfor jeg gjør det men blir mer avslappet av det. Konfortabel er vel det rette orde å bruke. Hahahhahaahah!

 

Dette er var jo bare 6 ting av de 100 andre jeg liker,  så om du ønsker flere slike innlegg er det bare å si i fra.

Klem Jennie

SUNDAY FUNDAY

Hei

Da er klokka stilt en time bakover og det blir enda tidligere mørkt ute enn før. Personlig liker jeg at det blir mørk tidlig. Det gir meg en indre ro kan man si. Hahahah!

Fra i går til i dag sov Petrine jeg over hos Tuva. Vi hadde en superbra kveld og vi la oss ganske seint. I dag våknet vi allikevel ganske tidlig, Kl. 08.00. Det vil jo si egentlig klokka 09.00 siden klokka ble stilt men det er fortsatt tidlig for meg. 

Etter å våknet fullstending gikk vi ned og spiste frokost og kledde på oss. Tuva og Petrine kom med en superidè at vi kunne ta noen bilder. Så vi sminket oss, tok et kamera og fant en stilig bakgrunn å ta bilder ved. Der tok vi masse koselige bilder i sammen. Noen av hverandre, to og to og noen alle tre tatt med kamerastativ og utløser. Det å ha venner som liker å ta bilder gjør det mye lettere å lage slike innlegg som dette. 


Alle med solbriller på hodet 😉

Tullete jenter<3

Hva liker du og dine venner å gjøre når dere er sammen??

Klem Jennie

LAZY ME

 Hei

I dag har jeg vært i pysjamasen så og si hele dagen. Jeg sov ganske lenge + at jeg har ryddet en del så hadde ikke tid til å skifte….(orket ikke) hahahah! Men etter at jeg hadde rydda valgte jeg å være enda litt effektiv og tok noen bilder ute med hjelp i fra min fantastiske mamma. Hun er som oftest den som tar bilder av meg og jeg liker best at hun gjør det. Alltid gjort det<3

Antrekket jeg velger å dele litt i dag er inspirert av dagen min egentlig. Om du ønsker å gå i pysj men ikke kan, da er dette perfekt.

En svart enkelt topp som jeg satte med sammen med denne teppe-cardiganen. Den er fra WOW er spesielt tilpasset for å ha rundt seg. 


 Nå skal jeg til en venn og overnatte<3
 Hva har du gjort i dag?

Klem Jennie

Etterspurt bilde

   Hei

Jeg har fått flere spørsmål om jeg kan legge ut bilde av meg i håndballdrakta mi. Jeg får også spørsmål om å legge ut bilder i fra trening og kamper, men respekterer da at det er andre tilstede som ikke ønsker å komme med på bilde, pluss at jeg ikke har tid til det når jeg er på trening. 

Veldig glad i fargene laget har på drakene.

Kort innlegg i dag, rett og slett fordi jeg skal på kamp nå, he he. Som jeg skrev tidligere i uken så har jeg en travel uke, nå skal det bli godt med helg.

   God helg til deg.

  Skal du på noen sport i helgen?

  Klem Jennie

 

FINALLY

 Som dere sikkert ser, så har jeg endelig fått nytt design på bloggen. Jeg syns det er superfint og må bare få takke Albertine  som har  designet det og hjulpet meg med all kodingen. Hun har også laget nesten alle de tidligere designene mine også. Hun har forresten laget   design for flere toppbloggere og jeg er utrolig glad for at hun har laget et til meg.

Du burde helt klart ta en titt på bloggen hennes. Hun har et nydelig design, blogger utrolig bra og tar fantastisk bilder. Hun er en kreativ og talentfull jente, som også kommer frem på hennes Instagram bruker. 

Se bloggen ved å trykke //HER

Se IG ved å trykke //HER 

 Hva syns du om det nye designet?

Klem Jennie 

 

SNART NYTT DESIGN!

Hei

Mandag igjen,  og jeg har ikke mye fritid skal jeg si. Men det er jo ikke bare skolearbeid men også blogg. Denne uka har jeg 5 prøver og jeg skal i tillegg redigere en video som senere vil bli lagt ut her på bloggen. Jeg må bare jobbe og jobbe så kommer jeg meg igjennom det. Jobber ikke bare med videoer og innlegg men nå kommer det også snart nytt design og header. Er sykt gira! Jeg lager ikke design selv men får en jente som heter Albertine til å gjøre det for meg. Hun er utrolig flink og hun har gjort det for meg før, så jeg stoler på henne.  

Nå sier jeg ikke at det designet jeg har nå e stygt men det er selvfølgelig gammelt. Kanskje et  år gammelt faktisk. Det er jo ikke heller bare det at designet begynner å bli gammelt. Jeg har jo forandret meg litt på ett år så headeren passer ikke så bra lenger. Men snart er det slutt på det. I helgen tok jeg også noen bilder ute som jeg tenker kan passe til header. Vi får se<3

Gleder meg masse til å se resultatet!


Gleder du deg til det kommer nytt design?

Klem Jennie

HØSTANTREKK #2

Hei

//Annonselink

I går var jeg i Ski med mamma og Tuva for litt shopping. Jeg trengte en bukse, støvler noen gensere og mye mer så det var koselig å ha med en venn. Jeg kom hjem med i hvert fall 2 kule antrekk pluss litt tilbehør, så jeg valgte å legge 1 av de 2 antrekkene i dag og heller det andre en annen gang. Her har jeg på meg en grå strikkagenser fra WOW med turtleneck, en helt svart bukse og et superkult skjerf også fra WOW. Dette er et antrekk jeg tenker passer fint til en kald høstdag der du bare vi krype inn i en deilig genser. 

Trykk her for å komme til WOW sin nettsiden

 

I dag har jeg også spilt kamp og nå skal jeg snart i bursdag og skal ordne meg til den. Det er Halloweenbursdag, så skal kle meg ut, det blir gøy. 

Hva er ditt favoritt plagg på høsten?

Jeg er som sikkert mange har fått med seg, veldig glad i skjerf.
Klem Jennie